login |

The Millers: 5 rész után

2013. 11. 04. 18:10 - Írta: superpityu

8 hozzászólás | kategória: 2013/14, kritika,

Talán a legsikeresebb idei újonc szitkommal van dolgunk – az idei 22 rész már biztosra vehető. Ez persze nem jelenti azt, hogy a The Millers lenne a legjobb – a pilotkritika elég beszédes, s valószínűleg, ha nem a TBBT vezetné fel, talán fasorban sem lenne. A pilot nekem sem tetszett, el is akartam felejteni az egészet, de a színészek és a készítő miatt kapott egy második esélyt a sorozat.

Más színészekkel nem biztos, hogy maradtam volna, talán még akkor sem, ha az a Greg Garcia a készítő, aki nevéhez fűzhetjük a My Name is Earl-t és a Raising Hope-t. És azt sem mondom, hogy ez lett a kedvenc újoncom, de az 1×03-on végre már komolyabban lehetett nevetni, addig inkább csak mosolygós részek akadtak.

Margo Martindale nagyszerű, ahogy kisujjból rázza ki a főnökösködő anya szerepét, szerencsére a szellentős poénokat sem erőltetik vele. Mellette Jayma Mays iszonyat aranyos és Will Arnett is rendben van, pedig sosem volt a szívem csücske, itt sem az ő karaktere viszi el a sorozatot. Viszont az operatőr és az apa karakterén még sokat kéne csiszolniuk, ők eddig csak idegesítőek és közhelyesek.

Nem mondom, hogy kihagyhatatlan élmény a The Millers, de aki egy kicsit is szimpatizálni akart vele, azonban a pilot után dobta, annak talán érdemes adnia még egy esélyt a sorozatnak. Mondjuk az 1×03-mal, ami eddig a legjobban sikerült, vagy a jelmezes, Halloween-es 1×05-tel. Mivel többkamerás a sorozat, ezért a sorrend teljesen mindegy, nem zavaró, ha kimarad pár epizód.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2013. 11. 04. 15:29

ez volt az a sorozat, ahol már az 1. rész után éreztem, hogy esélytelen, a második rész után meg tudtam, a harmadikat pedig talán már meg sem néztem.

oké, talán 1-2 fogódzót találtam benne, olykor felcsillan benne valami ötlet, ügyes megoldás, de nem. abszolút nem jött be.

Dexter Morgan - 2013. 11. 04. 18:37

Nagyon fura érzésem van ezzel a sorozattal kapcsolatban. Folyamatosan az zavar, hogy rengeteg az üresjárat, “időkitöltés”, mintha egy kicsit komolyabb akarna lenni. Sitcom esetében ez csak nagyon-nagyon ritkán sül el jól. Nézem, és folytatni is fogom, amíg megy, mert egyrészt Jayma Mays-t imádom, és amúgy gyakorlatilag az összes SZÍNÉSZ nagyon jó. A karakterekről és úgy általában az írás minőségéről ezt már nem tudom elmondani. Az én tetszés-indexem szerint ez (ne számoljuk most a kérészéletű ‘We Are Men’-t) s CBS idei leggyengébb újonca… Valójában nekem is lett volna kedvem ugyanazt tenni, mint Winnie mester, de akkor fél órával többet fogok hetente unatkozni munkaidőben (igen, én meló közben nézek sorozatokat, lehet utálni :D :D :D :D).

Tommy - 2013. 11. 04. 18:39

Mennyire hasonlít Garcia előző sorozataira? Be akartam próbálni, de a sok negativ kritika és komment elriasztott..

Zyta - 2013. 11. 04. 18:51

Nekem tetszik, de én is azt mondom, h más színészekkel nem biztos, h nézném. És való igaz, az 1×03-tól jöttek bele igazán, és bízom benne, h később még jobban belejönnek. Meg remélem a férjjel is kezdenek valamit majd, mert egyelőre nagyon kilóg a többiek közül, az apának is van hová fejlődni, de neki akadtak jó pillanatai.

@Tommy

Earl nálam kimaradt, Raising Hope-pal nem sok hasonlóságot látok eddig, max annyit, h itt is egy család életét követhetjük nyomon. Én azt mondom, nézd meg az 1×03-at, és ha az nem tetszik, akkor nyugodtan tedd félre.:)

superpityu - 2013. 11. 04. 19:05

ha másban nem is nagyon hasonlít, de margo martindale karaktere illik, az earlös joyhoz, valamint a hope-os virginiához. még akkor is ha ő kicsit keményebb. plusz itt is elkezdte beimportálni a korábbi színészeit. a 4. részben pl. barry jött át a raising hopeból (ő ott az ügyvéd).
de leginkább a yes, dearhez hasonlít. lehet csak a többkamera miatt érzem így, de talán hangulatban is ehhez áll szerintem legközelebb.

winnie - 2013. 11. 04. 19:10

Mennyire hasonlít Garcia előző sorozataira? Be akartam próbálni, de a sok negativ kritika és komment elriasztott..

haha, semennyire. ez többkamerás, de leírtuk, hogy nem is fog hasonlítani. itt egyszerűen nincs terep a sok ötlet megvalósítására.

egyébként 20 perc, sőt, 5-10 perc is elég a bepróbáláshoz. ha bejön, akkor megéri, ha nem, nem vesztesz sokat. mérmint időt.

Tommy - 2013. 11. 04. 20:14

Azt tudtam, hogy többkamerás, ez is kissé visszatartott. A stílusra voltam kíváncsi, talán be próbálom. Köszi mindenkinek!:)

bara - 2013. 11. 04. 20:33

Hű, ezek a képek, tiszta 90-es évek hangulat. Mivel attól irtózom, esélytelen, hogy belenézzek. Mondjuk felhőtlenül dicsérgetni se ment, nyilván nem is volt cél. Köszi a posztot!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz