login |

2 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2013. 11. 11. 12:53

Ha maga a történetvezetés is olyan magabiztos lenne mint a főcím, nem lenne gond a Draculával.
A Tunnel főcíme sokkal könnyedebb, mint a Broené, ezzel is jelzi a sorozat közel sem olyan nyomasztó atmoszféráját. Talán ezért tudtam ezt a dalt jobban megkedvelni. Viszont mindig amikor meghallom az jut eszembe, ez miért nem az AHS-ben van, valahogy nekem ahhoz passzolna :)
Hello Ladies főcímében semmi extrát nem találok, átlagos, elmegy.
Atlantis főcíme kezdetben (tengerben romok) jó, a zene pláne, csak amikor átvált a szárazföldre, az már nagyon nem Atlantis helyszín, hanem inkább egyéb görög mitológiai, ahogy a feldolgozott karakterek és történetek is.

CyClotroniC - 2013. 11. 11. 13:34

Most a The Tunnel főcím ismét megerősítette bennem – bár már láttam egyszer – hogy mennyire jó döntés volt a Broennél maradnom. Most értem magam útól a második szezonnal, és lehet, hogy csak a friss élmény mondatja velem, de asszem a Top10 dráma sorozatom közé azonnal bekerült. Saga Norén pedig egyértelműen minden idők egyik legjobb női sorozatkaraktere. Imádom. :O

A Hello Ladies főcíme nekem is picit fura, de nem utálom, csak az van, hogy dalszöveg ide vagy oda, nem adja vissza azt a csalódottságot és egyedüllétet, amit a sorozat hozni szokott részről részre. A pilotban van egy keretes jelenet, mikor a rész elején és végén is egyedül kocsikázik, egy kihalt bevásárlóközpont mirelit osztályán ácsorog tökegyedül, majd otthon eszi a fagyasztott csirkeszárnyakat. Na AZT kellett volna visszaadni a főcímben inkább.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz