login |

Mike & Molly: kezdett a 4. évad

2013. 11. 11. 18:31 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Idén rám lett osztva a Mike and Molly premierjének bevizsgálása, winnie abban bízik, hogy friss szem jobban lát, vagy valami hasonló, de igazából én sem tudok semmit pozitívumot találni ebben a szitkomban. Konkrétan jó pár idei premier is felértékelődik, ha a Mike & Molly négy (444!4!) évadig jutott.

Poént nem igazán sikerült a premierbe tenniük, mint ahogy szerethető dolgokat sem. A főszereplő Molly ezúttal midlife crisisba csöppen, miszerint ő nem igazán akar már tanítani, hiszen élete harmadát erre pazarolta, a folytatást inkább átengedné azoknak, akiknek ez lételeme lenne. Gondolom, a tanárok többsége ilyen odakinn is.

Szóval azzal megy el a viccelődés, hogy miképp reagál a családja és Mike arra, hogy ő felmondott, méghozzá látszólag ok nélkül. Nem akarom a szőrszálakat hasogatva a földbe döngölni a látottakat, ezért tényleg csak azt tudom mondani róla, hogy belőlem nulla egész nulla mosolyt tudott kiváltani.

Hiába vagyok nagy szitkomos, eszembe nem jutna nézni a folytatást, szóval az évadpremierrel meg a “New Mike & Molly”-reklámszöveggel nem rántottak be, hogy úgy mondjam.

4 hozzászólás Ne habozz!

edit - 2013. 11. 11. 21:37

Az évadkezdés szerintem is gyenge volt. Remélem beleerősítenek, mert kár lenne a sorozatért. Nem igazán értettem amúgy az egészet, hiszen a 3. évad végén Molly terhes volt, itt meg még nem. Hogy van ez az egész?

human - 2013. 11. 11. 21:59

az elmondottak alapján akkor elvetélt

Tomi - 2013. 11. 12. 08:05

Nem nézem a Mike & Molly-t, de fura Melissat TV-ben látni. Mostanában eléggé bejött neki a filmezés. Kíváncsi vagyok meddig marad itt.

winnie - 2013. 11. 12. 08:15

ezért is van itt, szerintem. igazából nem tud mit tenni, elég csúnyán bezárta magát. elkezdte az MM-et, erre rögtön oscarjelölést kapott:)

igazából nem baj ez neki, mert a szünetben le tud forgatni akár két filmet is, bár így eléggé széthajtja magát. de tény, hogy idén volt két 100 milliós főszerepe, és egy kis szerepe is a másnaposok 3-ban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz