login |

Finálé előtt: Covert Affairs

2013. 11. 18. 14:30 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: video,

A sorozat nézettsége rettenetesen lecsökkent, de az 5. évad biztos. Csak az a kérdés, hogy a csökkenés a minőség változásának köszönhető-e (oké, ez így viccesen hangzik…), vagy annak, hogy szeralizáltabb a szezon. Vagy csak nekem tűnt eddig annak az előzetesek alapján?

Mivel finálékritikát nem hiszem, hogy fogunk kapni, ezért itt lehet egy-két keresetlen szót írni a Covert Affairs-ről, a tovább mögött pedig megnézhető a finálé előzetese. (Mondjuk bármennyire nem vagyok oda a sorozatért, az tök jó, hogy egy csomót fogatnak más országokban. A finálé például Hongkongban készült.)

11 hozzászólás Ne habozz!

Arthuro_Adam - 2013. 11. 18. 15:08

Szerintem messze ez eddig a legjobb szezon, ráadásul Calder, mint karakter nagyon jól ki lett találva.

Ha lesz időm, akkor legalább egy rövidet írok a szezonról, de ez sajnos nem garantált.

Fere - 2013. 11. 18. 15:11

Szerintem jol sikerult az evad. En mar alig varom a veget. Remelem jovore is lesx folytatas

winnie - 2013. 11. 18. 15:13

írom, jövőre még biztos, lesz.

zoli - 2013. 11. 18. 15:19

Szerintem is jo az evad amugy meg 10-kor kezdodik ahhoz kepest nem rossz a nezettseg

LtV - 2013. 11. 18. 17:57

szerintem is az eddigi legjobb szezon, a lassabb történetvezetéshez jobban illik a mostani évad átívelő szála, mert így jobban ki tudták bontani a sztorit, nem ment el az idő a sok különálló cselekmény felvezetésére

lindello - 2013. 11. 18. 18:44

Nem rossz ez az évad. Főleg az első részek tetszettek.

sepuku - 2013. 11. 18. 18:51

Az első évadot, a legrosszabb sorozatra jelölték:) Nekem az is tetszett, mert jócsajos sorozat. Az előző és az idei évad viszont kimondottan jó volt. Messze felülmúlja a legtöbb sorozatot amibe belenéztem mostanában. Aki nem látta eddig, mivel az első évad miatt kiütést kapott, annak érdemes belenézni, hátha tetszik és végignézi.

garcon - 2013. 11. 20. 14:24

Fura mert aki eddig nézte szerintem pont nem ennél az évadnál szállna ki számomra érthetetlen a csökkenés. Nagyon szép teljesítménynél tart, ahhoz képest h milyen volt az első évad. Teljesen rendben van ez az évad , élvezhető és szerethető ! Mondjuk Theo -t kár h ilyen hamar kiírtak :S Simán eltudtam volna képzelni egy Annie Theo párrost ..

Kóczy - 2013. 11. 21. 11:06

Nekem összességében csalódás az idei évad. Az első részek még jók voltak, de utána…komolyan úgy éreztem néhány résznél mintha valami rossz szappanoperát néznék. És ahogy olvastam a különböző véleményeket, a nézők többsége is. Úgyhogy én személy szerint nem csodálkozom, hogy csökkent a nézettség.
Remélem az 5. Évadban visszatérnek az “1 rész/1 ügy” formációra, nekem sokkal jobban bejött a sorozat úgy a maga faék egyszerűségével is.

Az egyetlen aminek örültem az idei évadban, hogy jó volt Michelle Ryan-t újra amerikai sorozatban látni.
Épp múlt héten futottam vele össze itt Londonban és váltottunk pár szót a Covert Affairs-ről (többek között), én megmondtam neki, hogy szerintem borzasztóan volt megírva a karaktere (igazából nem is tudtam eldönteni, hogy a készítők tulajdonképpen mit akartak vele mert igazából olyan keveset szerepelt, hogy érdemben túl sokat nem lehetett vele csinálni), amit sajnáltam mert volt benne potenciál.
Amúgy az is vicces, hogy amikor hallottam, hogy szerepet kapott a sorozatban (kb. májusban), két tippem volt a karakteréről, az egyiket telibe találtam. (Pont azt, amit csak hülyeségből mondtam, nem is tudom, hogy miért :) ) és igazából nem is hittem el, hogy ennyire kiszámítható a sorozat, és mégis.

No, de ez van, azért mindig van remény, úgyhogy én bízom, hogy az 5. Évadra az írógárda magához tér, különben elveszítik a nézőik másik felét is.

pentekjonap - 2013. 11. 22. 20:17

Nekem eddig az egész sorozat tetszett, más-más okok miatt. Az első két évad a humor és Eyal miatt, a harmadik volt szerinem eddig a legerősebb évad, míg ettől a negyediktől azért összességében többet vártam, de – főleg itt a vége felé – nem rossz. Várom az ötödiket, de szeretném, ha Eyal karaktere visszatérne, mert messze vele tudott Annie a legjobban összdolgozni, azon kívül nagyon szeretik is egymást és ez az aranyos, emberi szál nekem nagyon hiányzott pl. ebből az évadból. Meggyőződésem, hogy ha őt visszahoznák további jó történetekkel, a nézettség is azonnal rohamosan emelkedne. Az íróknak is rá kell erre jönniük. Sőt, én még azt se bánnám (sőt!), ha végül Annie vele jönne valahogy össze, mert ez a szálacska Auggie-val elég vérszegény…
Theo-t én is sajnálom, szántam volna még neki én is valamilyen szerepet és Calder végül jobb lett, mint vártam az évad elején, ahol nekem még unszi volt.
1 szó, mint 100, várom a folytatást.

Bence1996 - 2013. 12. 17. 13:13

Valaki tud valamit esetleg a 3. évad magyar premierjéről?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz