login |

The League: vége az 5. évadnak

2013. 11. 25. 17:20 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

A minap arra döbbentem rá, hogy még nem kezdtem el nézni a The League friss évadját, gyorsan le is daráltam az addig felgyűlt részeket, hogy utána bosszankodjak a heti adagon, hiszen baromi jó volt.

Tudom, hogy a finálé előzetesénél is sok negatív hang akadt, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ők nem sitcomfüggők. Ez a junkie-ság egyik alfaja, amikor is 2 Broke Girls-öket meg efféléket nézel, és a közepes vagy rossz komédiák közül kiemelkedik pár meste egyedi hang.

A The League vonzereje abban rejlik, hogy a teljesen elszálltsága mellett, idén is olyan részek voltak…, úristen, megvan benne a haversitcom-gén. Ahogy teljesen elmeroggyantan szívatják és támogatják egymást, de mivel komédia, így főleg az előbbi, azért érdemes nézni a sorozatot.

Arról már biztos, írtam, hogy ez az egész fantasy football nekem teljesen közömbös, de még így is simán élvezhető a sorozat. Még a focista vendégsztárokat is fel lehet ismerni, hiszen eléggé ki vannak emelve, hiába nem láttad az arcukat. Ők gondolom a sportrajongó nézőknek fontosak.

Ellenben ha már vendégsztárok, idén Seth Rogen, alias Dirty Randy olyan külön részt (5×04) kapott, amin nagyjából végig nevettem. Láthatóan élvezettel vitt a hátán egy The League-epizódot, a már említett elszállós minőségben. A legfurcsább 30 percnyi komédiát kaphattuk a Legit fináléja óta? Mostantól lehet mutogatni, hogy milyen egy fasza filler rész, hiszen a Randy-Rafi kaland zseniális.

Take care of the car.

8 hozzászólás Ne habozz!

I Empire - 2013. 11. 25. 18:08

Nr.1 sorozat nálam, ha sitcomról van szó.
és tényleg, az 5×4-et azóta mutogatom minden haveromnak, zseniális
Are you thinking what i’m thinking?

cyborgwings - 2013. 11. 25. 18:20

hogy micsinálsz? a sorozat mélypontja volt az a rész. ott gondolkodtam el a kaszán és azóta is csak az egynek jó kategóriát meríti ki nálam legföljebb. nem örülök neki, többször írtam, hogy nagyon vártam az új évadot, de ez… hát remélem, hogy az elmaradt néhány epizód pozitívabb irányba billenti a mérleget, de jelentősen le vagyok lombozva league-ileg.

Vindon - 2013. 11. 25. 18:40

Sitcom-es The League-fuggo vagyok. Ez az evad sajnos.. :( Kaszalni ezt sosem fogom viszont; erre iden jotten ra. Most mar latom, hogy akkor is nezni fogom, ha ubergaz lesz; hiszen 1-2 oriasi poen igy is van az evadban es a persze a remenyt is keptelen lennek feladni `hatha majd a kovetkezo resz..`

Origen - 2013. 11. 25. 18:44

Abszolút favorit sitcom. Nyilván nem mindenkinek jönnek be a hasonló poénok, de nincs még egy ilyen haversitcom, amin ennyit röhögnék részenként. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a sorozatot…

fm! - 2013. 11. 25. 20:28

Amelyik részben feltűnik Rafi, az mind zseniális… ;)

TorrenteXY - 2013. 11. 25. 20:51

Minden évaddal csökken kb. 5%-ot a minősége, de szerencsére van honnan csökkenni! Mindent összevetve biztos nézős lesz a sorozatzáróig, de már nem olyan friss mint az elején volt. A visszatérő poénok pedig mindig jöhetnek, forever unclean, vinegar stroke és társai. Mikor jön már a következő évad?!?!
7/10 az évad nekem.

pizsamasbanan - 2013. 11. 29. 11:17

Andre, Kevinék kislánya és a Heavy Petting kocsi-poén volt a kedvencem idénről :D darálva még mindig nagyon jó, hetiben nem biztos hogy annyira bejönne, mindig is így csináltam és így is fogom.
Ja és lehet hülye kérdés, de Rafi most tényleg meghalt vagy hogy lesz ez? azt a jelenetet nem tudtam hova tenni. Kár lenne mert ő a legviccessebb Andre után.

Efendi - 2015. 11. 13. 19:33

Unllbievabee how well-written and informative this was.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz