login |

Emlékeztető: Jackie nővér 4. évad

2013. 12. 01. 00:18 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: ajánló,

“Ma.” 01:35. VIASAT3. Nurse Jackie – 4×01-02 (kritika + magyar promó – muhaha, jó poén…)

Éjjel fél kettőkor, dupla résszel, ahogy kell. Persze még véletlenül sem csodálkozom, hisz letöltő körben is nulla népszerűséggel bír a Nurse Jackie, pedig olykor tényleg rettenetesen vicces, máskor pedig az ember sima drámának hiszi. Szerintem a Junkie-stábból is csak én nézem, szóval még véletlenül sem “hibáztatok” érte senkit.

Ha más nem, akkor az itt is nagyon jó Bobby Cannavale miatt is ajánlom a szezont, mert a színésznek nem semmi éve volt a 2012-es: a Nurse Jackie egész évados vendégszerepéért is zsebre vágott (tavaly) egy Emmy-jelölést, idén pedig el is vitte az Emmy-t a Boardwalk Empire 3. évados vendégeskedéséért, igaz mellékszereplői kategóriában. (A Nurse Jackie-ben is mondjuk főcímet kapott.)

De persze mellettük ott van Edie Falco meg Merritt Wever is, akik tavaly is, idén is jelöltek voltak az Emmy-n – Wever az 5. évadért végre díjat is kapott.

11 hozzászólás Ne habozz!

Raoul - 2013. 12. 01. 00:35

Ez egy nagyon jó évad volt, jó hogy leadják itthon is, még ha tényleg a kutya se nézi. Amúgy szerintem az ötödik se lett rossz az íróváltás ellenére, de ha az ember darálva nézi az évadot, az kicsit mindig megszépíti végül a dolgokat. XD Amúgy Bobby Cannavale miatt is tényleg megéri. Annak meg plusz örültem, hogy az 5. évadban is szerepelt. :D Mondjuk ez az a sorozat talán, ahol minden színészt és minden szereplőt kedvelek.

winnie - 2013. 12. 01. 00:53

utáltam az 5. évad premierjét, de utána már rendben volt nekem is. mondjuk cannavale 5. évados jelenléte, mármint sztori szerint, nem jött be, de az, hogy volt, jó volt:)

Zsu - 2013. 12. 01. 07:32

Én is umádom az egész sorozatot. Szeretem a színészeket és a sztorit is :)

Raoul - 2013. 12. 01. 08:04

Igen, még a premiernél én is azt éreztem, hogy oké, ez nem ugyanaz a sorozat, valaki csináljon valamit… aztán elmúlt, sőt… szerintem voltak igazán kiemelkedő pontjai is az évadnak (az új rezidens?), de sajna mélypontjai is, mint Cannavale visszahozatalának mikéntje. Szóval… számomra az íróváltás némi hullámzást idézett elő a minőségben, mintha eddig egy egyenest néztem volna, most meg néha alatta, néha fölötte vagyunk, de a hangulat ugyanaz maradt. Szerintem. Ami mondjuk nem feltétlen baj, mert a legrosszabb húzás sem olyan rossz, hogy azt ne lehetne elnézni. :)

danonino - 2013. 12. 01. 10:05

Én is imádom a sorozatot, és kitartok mellette a kezdetek óta. Zoey zseniális, az a karakter és a színésznő, Merritt is megérdemelte a díjakat.

A sztori is mindig tartogat meglepetéseket, és a sajátos dramedy hangulat is odaszegezi a nézőt.

Én nem is értem, miért nem népszerűbb a junkie-k körében, holott nagyon sajátos, érdekes, izgalmas és jó sorozatról van szó.

Mindenkinek ajánlani tudom. Akár az elejétől. Nem hosszú ey évad, szóval lehet darálni is.

zolkó - 2013. 12. 01. 11:18

Nagyon jó a sorozat , aki nem nézi bánhatja ! Óriási karakterekkel tele , óriási viccekkel , és nagy adag realizmussal ! Csak az a főcím ne lenne !

napocskin - 2013. 12. 01. 12:00

Imádom ezt a sorozatot én is, nem tudom, hogy sajnáljam-e, hogy nem nézik többen, vagy egyszerűen nem fér bele sok ember ízlésvilágába. Az összes szereplő nagyon jó (illetve mondjuk az utolsó évadban Carrie eléggé kiberított néha, O’Hara meg hiányzott, szóval ez nem volt jó csere), nem is tudok választani, ki a kedvencem. Különven az ötödik évadnyitó tényleg szokatlanul unalmasra sikerült, de aztán rendbejöttek a dolgok. Ez az a sorozat, amit később is meg fogok még nézni.

turosz - 2013. 12. 01. 18:54

Nálam szintén a kedvencek között van, sőt már másokat is rászoktattam. Mivel szinkronosan kezdtem, már így is folytatom, ezért különösen örülök a premiernek. Éjjel rögzítettem, ma meg is lesz a saját itthoni premier :)

spinneli - 2013. 12. 01. 22:48

Pedig nem rossz sorozat, többet érdemel…a 3. évad mondjuk botrányosan rossz volt.

Lengabor - 2013. 12. 02. 10:50

Minden magyar hang változatlan maradt, csak Hornyák Mihály helyett Kiss Lajos rendezte a szinkront (aki pl. A célszemélyért is felelős). Illetve SDI-os munka lett, de ezt már tudtuk.

Bogyó - 2013. 12. 02. 21:23

nagy kedvenc nálam is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz