login |

Hírkedd – Big School 2. évad! Citizen Khan 3. évad!

2013. 12. 03. 07:39 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Brody Stevens: Enjoy It! S1, Bakery Boss S1, Best Funeral Ever S1, Street Outlaws S2, Rick and Morty S1, Full Throttle Saloon S5
 • Magyar premier – FEM3: 12.18 Született szinglik (Cougar Town) 4. évad – hajnal 3 óra 5 perckor. Új rekord?
 • Magyar premier – SuperTV2: 12.16 Pimasz úr Ottalszik 2. évad – napiban 22:00-tól
 • Magyar premier – Cinemax: 01.04 Treme 4. évad
 • A BBC berendelte a Big School 2. évadját.
 • A BBC berendelte a Citizen Khan 3. évadját.
 • A The Walking Dead – 4×08-ról és a folytatásról beszélnek: a képregény készítője, Robert Kirkman itt és itt, David Morrissey itt, és a rész egyik kulcsszereplője itt és itt. Hátha ezek alapján nem lesz kavar, hogy ki halt meg és ki nem.
 • A nálunk forgató Meghan Markle nem csak Twitteren Budapestezik, de Instagramján is szaporodnak a hazai képek. Így be is lehet lőni, hogy merre járkál.
 • Az NBC hivatalosan is bejelentette, hogy a most lepihenő The Blacklist nem csak tavasszal tér vissza a The Voice-szal, mint tavaly a Revolution, hanem már januárban. Persze ez nem csoda, hiszen az epizodikus nyomozós jellege miatt könnyebben kezelhető.
 • És ha már The Blacklist: értetlenkedtem, hogy pár hete miért nem volt rész, miért The Voice-összefoglalót adott az NBC. Nos, James Spader lebetegedett a forgatás alatt és annyira rohadt szűk az ablak a forgatás és az adása kerülés között, hogy egyszerűen nem tudták időre megcsinálni a dupla rész első felét, ezért csúsztak el egy héttel.
 • Apad az írók lelkesedése? Vagy mindenki a kábeleseket bombázza pilottervekkel? Az NBC tavaly 330 pilottervet hallgatott meg, idén csak 280 meghallgatása alapján döntötték el, hogy melyekből kérnek be forgatókönyvet. Amikből aztán pilot lesz. Amikből aztán talán sorozat.
 • Az utolsó Nikita-epizód címe Canceled lesz.
 • Pilotszkript: Hannibal – History, készítő: Jeffrey Caine, minisorozat Hannibal Barca-ról. A történet ie. 264-ben kezdődne Karthágóban.
 • Pilotszerep: Pablo Schreiber, Maribeth Monroe, Geoff Pierson – The Brink (HBO),
 • Vendégszerep: Victor Garber – Sleepy Hollow, Tim Daly – Hot in Cleveland (több rész), Malcolm-Jamal Warner – Major Crimes (2 rész), Dan Hedaya – The Mindy Project, Marge Simpson – Project Runway: All Stars, Vinnie Jones, Luis Guzmán – Mind Games (visszatérők), Alex Kingston – Arrow,
 • A török The End nálunk hipergyors kaszát kapott a TV2-n, de a FOX megpróbálkozik a remake-kel, berendelték a pilotszkriptet belőle. Lehet, hogy ez lenne az út a hazai sorozatkészítőknek? Mert tényleg nem biztos, hogy megéri mondjuk egy RTL Klubnak drágán heti sorozatot csinálni, amikor egy ÉNB vagy ÉE simán elég főműsorba kevés pénzből. De ha esetleg továbbadják, akkor már lehetne keresni is. Talán. Persze ehhez hosszú távra kéne tervezni. Az mindenesetre biztos, hogy nagy nézettséget hazai gyártású sorozattal tudnának csinálni. Szóval a másik út a remake.
 • Az élet show-ja címmel indít új napi reality-t a TV2, ami kábé az Édes élet lenne random civilekkel. Ugyanúgy egyszerre több emberke életét követnék kamerákkal. Itt lehet rá jelentkezni.
 • A Dallas 3. évadban a készítők ígérete szerint jelent lesz a klasszikus szappanoperák összes kelléke (lövöldözés, halál, miegymás), és visszatérnek kis időre: Lucy (Charlene Tilton), Ray (Steve Kanaly) és Afton (Audrey Landers).
 • Blake Shelton és Luke Bryan lesz azl Academy of Country Music Awards műsorvezetője.
 • A Disney Channel új sorozata, az Olivia Holt főszereplésével készült I Didn’t Do It című komédia 01.17-én kezd. Egy ikrekről és három barátjukról fog szólni, a szerkezete pedig olyan lesz, hogy a kaotikus befejezéssel kezdenek, hogy oda futtassák ki az eseményeket.
 • Öngyilkosságot kísérelt meg Charice.

15 hozzászólás Ne habozz!

Kormanyos - 2013. 12. 03. 11:20

A kirkmanes interjúval meg óvatosan van pár képregényes téma és szerintem sikerült magamnak le is lőni valamit. Egyébként nagyon jól lejön a kirkmanes interjúkból hogy helyenként azért logikátlan a sztori mert kirkman nem képes elvonatkoztatni teljesen a képregénytől, bizonnyos motivációk csak ott jelennek és ezekről a sorozat nézőnek fogalma sincs. Meg nem teljesen érzi át hogy a sorozat mennyiben más műfaj mint a képregény.

zolkó - 2013. 12. 03. 11:38

A Nikita cím talált süllyedt !! A Cougar Townt meg éjjel három órakor leadni ? Normálisak ezek ? Utána picsognak hogy senki nem nézi . Minek veszik meg ? Kb. a TV2 csinálta ezt a jobb sorsra érdemes Suits kapcsán . Betesszük éjfélre , hátha nézik . WTF ? Ezek komolyan azt hiszik hogy éjfélkor még százezrek ülnek a tv előtt ? Komolyan mondom , valaki szólhatna a forgalmazóknak , hogy magyar csatornáknak óvatosan adjanak el műsorokat !!

Lengabor - 2013. 12. 03. 11:47

Tesznek rá a forgalmazók nagy ívben, amíg kicsengetik nekik a pénzt. Helykitöltő funkciója van, az is csoda, hogy egyáltalán megvették és költöttek a szinkronra. A FEM3-at ismerve amúgy is fogják ismételni egy csomószor, talán normálisabb időpontban is, de tény, hogy egy premierhez nem ilyen időpontot találna jónak az ember. Ha más nincs, akkor marad a presztízsszempont, ami szép és jó, de gyakorlati haszna nincs. Különben a CT-t én is elkaszáltam, mert nem igazán szórakoztat, csak telt az idő vele feleslegesen.

Amúgy a TV2 valamelyik kábelcsatornáján simán ellőhetné a Hazugságok gyűrűjében folytatását. Gondolom végig leszinkronizálták, az Egy ellopott élet után elférne a SuperTV2-n.

Nagy nézettséget hazai gyártású műsorral tudnak csinálni elsősorban. Hogy ez sorozat-e vagy sem, az sokszor irreleváns, csak legyen magyar. De egyelőre szerintem mindenki elégedett az eredményekkel, nem nagyon kell törniük magukat. Amíg az Édes élet és társai jól hoznak, addig megtehetik, hogy a Suits vagy a Sons of Anarchy menjenek éjfél körülre.

Lemoni - 2013. 12. 03. 12:15

Hannibal? A Vikings mellett bármi jöhet a History Channeltől :) Az Alpokon való átkelésre az elefántokkal különösen kíváncsi vagyok, hogyan oldanák meg…….

Lengabor - 2013. 12. 03. 14:02

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/megszunik-az-animax.html?Itemid=2
Egyáltalán nem kár érte. Megcsúfolta a saját nevét.

winnie - 2013. 12. 03. 14:06

az axn-es sajtótájékoztatón nem is emlegették a portfolió részeként, de valójában csak elindítanak helyette egy másik axn-es csatornát.

Lengabor - 2013. 12. 03. 14:14

A C8-ra gondolsz? Mert az hivatalosan nem AXN-es/Sony-s csatorna lesz, hanem Chello-s (vagy AMC-s, amióta felvásárolták).

winnie - 2013. 12. 03. 14:16

nem. sony csatorna. talán az axn spin, az van romániában is.

kiskiraly - 2013. 12. 03. 14:36

A dupla részes Végzős kezdők-pilot (Usztics-sorozat) költségvetése 60 milliós lesz.
http://atlatszo.blog.hu/2013/12/03/usztics_matyas_sorozata

lappa - 2013. 12. 03. 18:56

meghalt Christopher Evan Welch, Grant a Rubiconból.

Sil - 2013. 12. 03. 19:35

Sherlock miniepizód karácsonykor a BBC Red Button szolgáltatásán, Many Happy Returns címmel:
http://www.radiotimes.com/news/2013-12-03/sherlock-mini-episode-to-air-on-christmas-day-via-bbc-red-button

Lengabor - 2013. 12. 03. 21:06

A Comedy Central is jókor írja ki, de ma este 21:30-kor indul náluk A Cleveland Show negyedik évada.

zsemlye - 2013. 12. 03. 23:03

ez a best funeral ever olyan beteg és perverz így olvasva, hogy csekkolom

zsemlye - 2013. 12. 03. 23:08

elmebeteg – kasza :)

Lentuci - 2013. 12. 04. 00:38

Február elején indul a FOX magyar verziója.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz