login |

Misfits: vége az 5. évadnak. És a sorozatnak is

2013. 12. 12. 20:30 - Írta: CyClotroniC

34 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika,

This could be the start of something huge. I feel it in me nutsack.

Ennyi volt a Misfits. Még most is nehéz eldöntenem, hogy kár érte vagy sem, hiszen hiába volt eszméletlen erős és igencsak különleges anno az első két szezon, a 3-4. évad már közel sem hozta ugyanazt a szintet és mélységet. A mostani 8 részes etap valahol a kettő közé esett, egy korrekt, szórakoztató, 7/10-es és helyenként baromira elborult zárást adva a történetnek.

A sorozat közepe talán azért nem működött igazán, mert egy hosszabb átalakulási szakaszba csöppentünk, a karakterek elkezdtek lecserélődni, a Misfits stílusa pedig folyamatosan elhagyta a sötétebb tónusokat, és leginkább bohócjelmezként kezdett el tekinteni a narancssárga kezeslábasra, ami mostanra, az új csapattal együtt végül teljesen be is érett.

Ízlés kérdése persze, hogy kinek kik voltak a kedvencei, sokan a mai napig is Nathan kiírását siratják, de az tény, hogy gyökeresen más jelleggel indult, mint ahová eljutott idővel. A Misfits eleinte – már akkor is briliáns, szarkasztikus humora ellenére is – úgy kezelte a főhőseit, akiknek meghökkentő ez az egész szuperképességes szituáció, míg idén már flegma lazasággal okolták a vihart minden furcsaságért, ami körülöttük történt.

A Misfits elvitathatatlan érdemeit erősítette végig – a bemutatásakor még teljesen újdonságnak számító – elvont humora, és gyakorlatilag az a null-költségvetés, amivel kifacsart agyszüleményeiket megvalósították. Tényleg egy iskolapéldája annak, hogy jó karakterekkel, színészekkel, ügyes zeneválasztással és frappáns dialógusokkal hogy lehet igazán sokat kihozni igen kevésből, az ő esetükben néhány narancsszínű kezeslábasból meg egy jellegtelen, szürke épületből.

Voltak azonnal és nehezebben megkedvelhető karaktereik, de azt el kell ismerni, hogy a remek zeneválasztásaikhoz hasonlóan, színészeket is végig ügyesen válogattak, akik közül leginkább Iwan Rheon és Joseph Gilgun vitte nálam a prímet.

A történetszálak közül a második évados, erősen képregényes Alisha-Simon vonalra emlékszem a legszívesebben vissza, epizódok közül pedig igen nehéz lenne választani, de a ‘tejes gyilkos’ annyira elszállt volt, hogy biztosan nem hagynám le a dobogómról.

A záróepizód sajnos – egy-két poént leszámítva – kicsit kiszámíthatóra sikerült, komolyabb katarzis nélkül, azonban szépen építették fel a két Rudy közötti kapcsolattal, a segélycsoporttal és a jövőt előre megjósoló kötött pulcsikkal együtt. Ha jönne még egy hatodik évad, szívesen nézném, különösen azért, mert érdekel, hogy hogyan valósítják meg nagy elhatározásukat, és szívesen látnám újra a félénk Karent is, akiben szerintem bőven volt potenciál egy folytatásra.

Ennek ellenére nem érzem nagy törésnek, hogy ezen a ponton el kell búcsúznom a Misfits csapatától, hiszen a sötét misztikumot a Utopia, a fiatalos, elvont humort meg a Fresh Meat szállítja majd továbbra is. Akik pedig valami nagyon hasonlóra vágynak, és eddig elkerülte volna őket esetleg, a csupán egy szezont megélő, már szintén elkaszált The Fades szolgálhat még egy kellemes, rövid téli daraként.

34 hozzászólás Ne habozz!

eszemix - 2013. 12. 12. 21:10

Hüpp :'(

Tomika - 2013. 12. 12. 21:20

Én csak a 4. évadot éreztem laposabbnak, a 3. és most az 5. is elérte (nem pont ugyanazokkal az eszközökkel) a kezdeti minőséget.
Nathan és Rudy hatalmasak voltak, a többiek pedig kimagaslóan jók, főleg Rudynak volt nehéz Nathan helyébe lépni, de ha jól emlékszem kb a 2. részre már teljesen megszerettem Őt is, mint lead.
Nekem nagyon is hiányzni fog, örülök, hogy nem a 4. évad után jött a kasza és még egy évadra felpörgették a dolgokat, innit?
A dialógusok (a színészek szájából) annyira eredetiek, közvetlenek, emberiek voltak, hogy arra nincs is szó, hihetetlen hangulatot adtak át nekünk.
Vége a Misfits-nek. Shit…Shit, shit, shit.

cyborgwings - 2013. 12. 12. 21:29

nehezen álltam neki (mondjuk időhiány miatt is) ennek az évadnak, de pár nap alatt helyet szorítottam végül az utolsó nyolc epizódnak és nem bántam meg nagyjából egyetlen pillanatát sem. habár annál a jelenetnél rezgett a léc, amikor alex kiűzte az ördögöt a töpszli gyerekből, akinek most nem jut eszembe a neve.

gilgun egyértelműen a hátán vitte a sorozatot az utolsó két évadban, de nekem örök kedvencem iwan rheon marad, akit nagyon hipszter módon már akkor imádtam, amikor még mindenki a creepy hülyegyereket látta csak benne az első évadban.

erősebb lett a zárószezon, mint a korábbiak, de az első két évadot persze nem sikerült túlszárnyalni, ami valahol nem meglepő, hiszen valóban más irányt vett ahhoz képest.
talán önmagában tényleg nem olyan katartikus ez a zárás, de a tudat, hogy véget ért a misfits, azért könnyeket csalt a szemembe. főleg az igen epikus és emlékezetes, kicsit mozis-képregényhősös jelleget mutató vince pope score-nak köszönhetően is. nekem ez volt a kedvencem: http://youtu.be/26K5VMAkrGE (és ha a link miatt elnyel a spamszűrő, akkor üdvözlöm a kedves édesanyját).

paranoid android - 2013. 12. 12. 21:53

Én nagyon szívesen néznék még egy évadot ezzel a csapattal. Egyetértek a kritikával, az első két évad zsenialitása után az átalakulás időszaka nekem sem tetszett annyira, de ez az utolsó évad már remekre sikerült. Egyrészről a történetek stílusa és a hangulat állandósult, nem voltak ilyen szempontból durva ellentétek részek között, így egységet alkotott az évad. Másrészről meg a karaktereket nagyon megszerettem. Rudy annak ellenére, hogy nem eredeti karakter, a sorozat legnagyobb arca volt, de az előző évadban a Jess-Finn páros csatlakozása hozzá még kevés volt (noha őket is bírtam), mert az Alex-Abbey duó akkor még nem kapott sok teret. Viszont most imádtam az utóbbi kettőt. Legfőképpen kettőjük miatt sajnálom, hogy nem lesz folytatás, mert ebben a két karakterben még sok lenne.

Claire8310 - 2013. 12. 12. 21:59

De fog hiányozni… talán az egyetlen sorozat amit újra letekertem az elmúlt években, és a karácsonyi különkiadás tuti befigyel majd 25-e körül.

Nathan, Rudy… mindketten zseniális, Gilgun milyen veszett jó színész…. elképesztett párszor rendesen.
És azért nem egy tipikus szépfiú, mint a handsome barman vagy Sheehan volt, mert azért még Rheon-t is mondták helyesnek, de valljuk be Gilgun ennél sokkal markánsabb, és még így is ezzel a stílussal is simán megszerettetett két külön karaktert. És simán elhittem, hogy belelehet szeretni (Jess részéről). ez a nemmindegy.

Az Alisha -Simon sztori meg annyira szép, és egy ilyen sorozatban bukkan fel egy ilyen….:)

Alexet is nagyon megkedveltem a végére (az utóbbi részben a repülős jelenet. priceless), egyedül Finn-t éreztem mellényúlásnak, de nem sok vizet zavart szerencsére.
Újranézős akármikor. Elfogadnék egy folytatást akár évek múlva is:)Gilgunnek meg ha lehet még kérnék szerepet.

thomas - 2013. 12. 12. 22:12

Szuper kritika! Röviden és tömören szépen össze van foglalva minden, én is hasonló véleményen vagyok.
Még a 3. évadnál kapcsolódtam be. (elötte ledaráltam az első két évadot, és azt kell mondanom, hogy azok valami eszméletlen milyen szuper évadok lettek, és ehhez főleg Nathan karaktere adott hozzá sokat) De azért helyette megkaptuk Rudy-t a 3. évadtól aki egészen az 5. évad utolsó részéig brillírozott a szerepben. Sokat nem tudok hozzátenni a kritikához, de azt el kell mondanom, hogy nekem nagyon fog hiányozni a sorozat. Én azt hiszem mindent megtettek amit tudtak az ő maguk kis költségvetéséből. Beteges, de nagyon szerethető sorozat volt ez, isten veled Misfits! :(

kisnyúl - 2013. 12. 12. 22:44

Jó ezt olvasni, már aggódtam, hogy én vagyok,egyedül annyira beteg, hogy ezt néztem. Azért nem sok sorozatnál fordul,elő, hogy ennyira jó (igaz más) legyen teljes szereplő gárda cserével. Amúgy a Rudy mellett ne felejtsük el a probation workert játszó színész zsenialitását se.

Lemoni - 2013. 12. 12. 22:48

The Fades megvolt, Utopia, Fresh Meat alap, de akkor is hiányozni fog a Misfits. A sorozat színészeit biztos sokat fogom látni máshol, de remélem, az atmoszférát, a hangulatot, az ötletességet is. Én a 3. évadot kedveltem a legkevésbé, a kedvenc az első, karakterekben pedig Rudy, Nathan, Simon, Kelly, Alex a sorrendem. Szép volt, jó volt, vége :(

Cápi - 2013. 12. 12. 23:23

Az évadzáró borzalmas volt, se eleje, se vége, mintha egy rnadom részt vetítettek volna, nagyon csalódott szájízzel kpacsoltam ki a végén. Nem tudom eldönteni, hogy a végét cliffhangernek akarták szánni vagy mi. Ami lényegében nagyon zavart, hogy a repülős jelenetet valahogy -szerintem- nagyon gagyira sikerült megcsinálni, de magán a történésen csak szakadtam, igazi, vérbeli Misfits agyamentség volt.
Az első 3 évadot imádtam, mellette Joseph Gilgun elképesztően jó színész, Iwan Rheon-t pedig szerencsére a GoT-ban viszontlájuk. Heti 1 óra szórakozásnak jó volt, de máskülönben bennem sem hagy mély űrt a hiánya, sajnos. A kritika jó lett amúgy.

paranoid android - 2013. 12. 12. 23:50

Tényleg, a probation worker mekkora volt már. Elfelejtettem megemlíteni fentebb, hogy milyen sokat adott ő is ehhez az évadhoz. És még túl is élte.

CyClotroniC - 2013. 12. 13. 00:04

Őt én is kihagytam valahogy, pedig magasan a legjobb prob worker volt eddig, talán nem véletlen, hogy megmaradt végig. Még a Misfits random világában is random tudott lenni. Ilyen alakításhoz mondjuk tuti nagy élmény hétről hétre a képtelen ökörségeket megírni egy írónak.

Silas - 2013. 12. 13. 00:09

erre csak ennyit tudok írni:

Finlay! You little monkey.

Silas - 2013. 12. 13. 00:12

handsome barman.. :D tényleg.. á, Gilgun ritka jó színész, Rudy meg egy jól felépített karakter. Rudy One és Rudy Two is.. na meg a harmadikat se felejtsük el. :D

És a hülye Finlay meg a sok “Fok off”.

Miroku - 2013. 12. 13. 09:53

Én is nagyon szerettem. Még a második évadnál sikerült csatlakoznom (köszönöm a blognak az ajánlást). Nekem kissé fura volt hogy lecserélődött a szereplőgárda (tudom, angol) de így legalább mindig lehetett izgulni a szereplőkért mert senki sem volt biztonságban. Hiányozni fog. Joseph Gilgun hatalmasat alakított, ajánlanám a Ripper street második részét ahol kissé másik oldalát is megmutatja :)
Ja igen esetleg valaki látta már a végzet ereklyéi filmet? azon kívül hogy tele van sorozatos arcokkal egy elég komoly szerepe van Robert Sheehan-nek is. Először fel sem ismertem:)
http://www.youtube.com/watch?v=hc4CiTvQ-YE

Potter - 2013. 12. 13. 09:56

Az egyik legjobb sorozat volt,hiányozni fog.Én Finnt is bírtam,zseniális angolja van,Kellynek volt csak jobb.

Silas - 2013. 12. 13. 12:28

ja.. Kelly meg a “fokin roketszájentiszt” :D

ct - 2013. 12. 13. 18:03

Hát,ha ezer évig élek sem tudom úgy kiejteni,mint Finn mondta mindig,hogy “Alex,from the bar.”
És igen,az ő angoljánál nekem is csak Kelly-é tetszett jobban. :)
Rudyt nem szerettem kezdetben, ripacsnak tartottam,de hát ő ilyen, aztán így a végére már egészen megkedveltem.És szerintem az új szereplők jól “helyettesítették” a régieket, mindenki bejött, mindenkit megszerettem, simán végignéznék velük még egy évadot. Egyébként annyi, hogy tudni kell külön kezelni a régi meg az új gárdát, nem kell összehasonlítani őket.
Én is nagyon sajnáltam, mikor Nathan kiszállt, de megszoktam a hiányát, aztán még rosszabb volt, hogy Simon sincs többé, de mostanra már nem is hiányoznak.
Ááá, szuper van fent ilyen: “Alex,from the bar.” minden mennyiségben.
http://www.youtube.com/watch?v=DtxtFywcdNI

mivanmar - 2013. 12. 14. 13:01

Ó, Kelly… Wut the fock is brunch? http://www.youtube.com/watch?v=u5Y7L7BzBks

C I V I L W A R - 2013. 12. 15. 17:38

csalódás, bazmeg, csalódás

nagyon haragszom most a Misfitsre, hogy ennyi potenciállal, biztos tudatában a folytatásnélküliségnek, ezzel kellett kiszúrni a kedves nézők szemét.

csak arra tudok gondolni, hogy a hirtelen jött siker miatt az író Overman az idejét inkább kokainra és kurvákra fordította, a kreatív energiáit meg az új megbízásaira.

bizonyára kevéssé meglepő, hogy a második évad után kezdte delegálni az írói feladatokat, de a többséget még mindig ő csinálja papíron – közte a finálén so he totally should take the blame.

most lájtos szpojler következik.

az utolsó szezonban két átívelő storyline volt, amit még az elején kezdtek építeni, a teknős és a másik csapat. mindkettőt pillanatok alatt és totál értelmetlenül zárták le, utóbbit a grand fináléban.

minimális, lapos morális hátteret kaptunk ahhoz, hogy miképpen lettek pár filmvásznas perc alatt kacagó gyilkosok a szépreményűekből, de az erkölcsi bukásuk így is csak annyira volt “fontos”, hogy egy alternatív jövőben kinyírják őket, de amúgy meg szabad legyen az egyiküket barátnőnek beújítani.
a vonal annyira nincs kibontva, hogy amikor a göndörke szabadkozik Rudy 2-nak, hogy hát azért muszáj sorozatgyilkolni a szemetelőket, mert a maffiózókat kiengednék a börtönből, na erről a magyarázkodásról épeszű néző nem tudja eldönteni (nekem legalábbis nem sikerült) hogy legalább a karakter elhiszi-e vagy aljas módon hazudik.

Rudy 2 tanulsága: hülye az, aki jóslatokkal foglalkozik. hát kösz, erre a felismerésre bármikor szívesen várnék egy évadot, persze.

én hülye meg azért vártam lelkesen, mert a Misfits korábban volt szíves komolyan venni a szuperképességeket, illetve a karakterekhez való kapcsolatukat, neadjaazég törődni velük.

még a tavalyi szezonzáróban is ott volt egyrészről a szuperképesség, mint grandiózusan tragikus plot elem (lásd az Apokalipszis lovasait vizionáló apáca kiscsaj képessége) vagy mint karakterközi facilitációs eszköz (amikor a karakterek összehangoltan használva a képességeiket jutottak be az apácazárdába ).

most meg? “Alex, szedd le a ruháját repülés közben, és dugd meg”. tényleg? ez valami bohózat? hol van ez a második évadbeli tejes csávó képességének sötéten kreatív, halálos újrafelfedezéséhez képest? (sehol)

ja, és amiért a legjobban haragszom a Misfitsre, az azért van, mert az utóbbi években nemhogy sosem bontotta ki rendesen a legizgalmasabb high concept potenciállal bíró plot elemet (miszerint a sorozat univerzumában mindenki olyan erőt kapott, ami valamilyen módon a személyiségéből vagy a vihar idején aktuális helyzetéből fakad), de a végére teljesen el is felejtette.

lásd pl: van egy csávó, egyrészt pszichopata, másrészt tud ugrálni az időben. összefüggés?
semmi.

na kösz. ha lesz belőle valaha film vagy folytatás, remélem, képesek lesznek majd visszamenni sötétebb és okosabb tónusba.

stargatelost - 2013. 12. 15. 17:41

Finlay hatalmas volt, kb. rajta szakadtam a legtöbbet :D Jó karakter lett, ahogy Rudy is, látszott, hogy az íróknak is tetszik, nagyon sokat foglalkoztak vele az elmúlt két évadban. Ezzel szemben pl. Abby nagyon semmilyen lett, inkább csak lézengett, néha benyögött valamit. A saját része is inkább erőltetett volt, hogy adjanak valami magyarázatot rá, ki is ő.

“Alex from the bar”, igen, ez nagyon megmaradt nekem is :D Könnyes röhögés :D

A zárás sajna nem ütött, azért kár érte, simán jöhetne s6.

radawz - 2013. 12. 16. 22:07

Örülök, hogy egy teljesen jó szinten tudott maradni a sorozat és szép emlékek maradnak meg az egészről. A karakterek cserélődésénél tartottam tőle, hogy egyre csak romlik majd a minőség. Szerencsére nem ez történt, bár nagyon megváltozott a hangulata.

Egy elképesztően fontos kérdésem lenne: A teknős a buli éjszakáját követően végül teknős maradt? :)

CyClotroniC - 2013. 12. 17. 04:47

radawz: Hát kinyírták… Vagy az a kérdés, hogy kifordítva visszaváltozott-e teknőssé?

radawz - 2013. 12. 17. 12:19

CyClotroniC: wow, nagyon megfeledkeztem arról a jelenetről, de így utólag már emlékszem. Köszi

zoo - 2013. 12. 17. 16:04

Nathan, Rudy, Alex, Abby, szevasztok…:(

csdavid - 2013. 12. 17. 21:04

Az utolsó felügyelő hatalmas karakter volt, a karaoke, a zongorázás Finnel, a végén a meghökkentő bejelentése. :D Nem hiszem hogy volt olyan jelenete amin ne röhögtem volna. Először nekem is hiányzott Nathan, de Rudy viszonylag hamar megoldotta a dolgot. A Miroku által említett Ripper Street részt én is ajánlanám. Hiányozni fog az biztos.

yeeeyha - 2013. 12. 18. 17:52

Én az összes évadot szerettem, de a csapat miatt ez lett a kedvencem. Annyira megszerettem őket, Alex most is mekkora volt már a repülő sráccal XDD
Hiányozni fog. Joe Gilgun-t remélem hamar látom sorozatban.

mata - 2013. 12. 22. 15:31

Joseph Gilgun-nal ajánlanám a Made in England mozifilmet és a sorozatot is.

joshua7 - 2013. 12. 22. 18:56

Most végeztem az 5. évaddal, ez is nagyon tetszett, ugyanúgy, mint az előző 4. Bőven nézném még egy pár évadon át.
A Freash Meat tippet meg köszi, a post alapján érdekesnek tűnik, belenézek. :)

S0m30n3 - 2013. 12. 22. 21:58

Én a legjobban Mark-ot sajnáltam. (a teknőst). Egész évadban szó volt róla és amikor végre ember lett, tökre örültem, erre hirtelen kinyírják, aztán utána meg sem említik egyáltalán… Óriási csalódás.

szerintem - 2014. 01. 08. 11:24

no, most vegeztem az evaddal. es a sorozattal is.
szerintema melyrepules a negyedik evad volt, akkor lehetett erezni, hogy sem otlet, sem kedv nincs a folytatashoz. az otodik ennel kategoriakkal jobb lett, mivel lezarasnak keszult, igy amolyan keseredes bucsuzas lett, markans misfits-humorral fuszerezve. igy, ennek tudataban szerintem lehetett elvezni az evadot.

az elso ket evad nagyon szorosan a misztikumra epult, az sokkal jobban tetszett, az idoutazos felvetessel foleg. simon nagyon jol mukodott, a karakter is es a szinesz is jo valasztas volt. nathan ugyanakkor es kelly engem elegge idegesitettek. az ujabb felhoztalbol rudy abszolut telitalalat, gilgun hihetetlen tehetsegesnek tunt, teljesen mas eszkozokkel oldotta meg a ket rudyt. finn szerintem imadnivalo karakter volt, a tobbieket viszont szinten nem birtam. a legujabb karakterek pedig egyenesen erdektelenek voltak.
de szerintem ez a jo a sorozatban, mindenkinek mas volt szimpatikus, mast kedvelt vagy nem kedvelt. az biztos, hogy epp ideje volt, hogy vege legyen, nem volt ebben mar tobb. azert nemileg ugy tunt, nyitva hagytak az ajtot egy esetleges folytatashoz, de szerintem jobban teszik, ha nem eroltetik.

ja, es a kedvenc epizodom a videojatekos.

Lighter - 2014. 01. 11. 01:54

Szerintem is a az elozo, 4. evad volt a melyrepules. Azt szinte csak azert neztem, mert kivancsi voltam, kohoznak-e meg valamit belole.
De vegul az 5. evadra ugy osszeszedtek magukat, hogy csak neztem, mint Rozi a moziban. :)
Hoztak az elso evadok humorat, dinamikajat.
Egyebkent tenyleg lehetne meg folytatasa, hiszen sok potencial van lehetet volna meg benne. A fene se tudja.

Zaro epizod es az elozo, visszaforditott kepesseges resz volt az evad legjobb ket resze. A tablettas-visszaforditos reszekbol mindig kihoztak a maximumot.

Az volt a legjobb a sorozatban, hogy meg lehetett kedvelni szereploket, akik az elejen tok unszimpik voltak. Pl. nekem Rudi tul sok volt az elejen, meg Alex – from the bar ;) sem volt a szivem csucske. :)

Es igen, a felugyelo tiszt volt meg a legnagyobb arc!

Bravo!!! Igy kell ezt csinalni! Szep zárás volt!

Lilith - 2016. 06. 21. 21:47

Nagyon jó volt az ötödik évad.Azért a negyedikben is a 4X2 4X3 és 4X4 nagyon okés volt,ha a tovább csak átlagos is.Joseph valami állat,egy tehetséges kib*sz*tt állat.Nagyon bejött az alakítása.MIndenkitől ellopta sokszor a showt.

Rorsahk - 2016. 08. 08. 18:58

Én nagyon élveztem a sorozatot , de volt néhány szál ami kifejezetten irritált , h sehova sem vezet . Amíg az összes évadban érdekelt , h miért nem foglalkoztatta őket , hogy ez a vihar hogy is alakult ki mi is ez . Lehet csak én vagyok kíváncsi rá , de nekem fura volt , hogy meg sem próbáltak igazából utánajárni . Illetve a záró rész sem volt számomra akkora hatalmas nagy katarzis az előző évadokhoz képest . Hát azért majd örülnék egy folytatásnak . (Álmodozni még csak csak lehet :D )

Sawyer - 2016. 12. 09. 16:46

Hatalmas csalódás!
Annak idején a 4. évad végéig néztem, de már nagyon nem tetszett. Most elölről belevágva kitartottam a sorozatzáróig, és hát mit ne mondjak, szégyen-gyalázat.

Az első évad egy mestermű, valóban egy kisköltségű, de zseniális 6 rész, zseniális karakterekkel, zseniális zenékkel, dialógusokkal, poénokkal, és még drámával is.

A második már kicsit hígabb, az időutazós-szál nálam levett a színvonalból, tucatszámra láttam hasonló filmet/sorozatot, úgyhogy azt mellőzhették volna. De még rendesen hozta a színvonalat.

A harmadik Nathan leváltása miatt (?) pár lépcsőfokot zuhant a szememben, Rudy karaktere nem győzött meg, nem tudtam elhinni, amit alakít. Összességében az ötletfogyás ellenére még bőven nézhető évad volt, és az évadzárót simán meglehetett volna tenni sorozatzárónak is.

A negyedikben csak lestem, hogy most komolyan ezt tették a készítők?! Talán ha velük kezdődött volna a sorozat, nem csalódtam volna ekkorát, de ezzel az új bagázzsal aztán végképp nem tudtam mit kezdeni, a sorozat minden téren kifulladt, önmaga paródiája lett. Erőltetett, unalmas epizódok, bárgyú poénok, a fő szál egy lőcs keresése??? Bár utóbbival nem lett volna bajom, ha nem ezen a színvonalon csinálják. Nem csodálom, hogy sokan itt pártoltak el.

Az ötödik pedig egy szánalom, nem tudtak semmivel semmit kezdeni, átívelő szál elmaradt, vagyis az utolsó részre bontották ki úgy-ahogy, amit már az évad elején ki kellett volna. A szereplők szánalmasak voltak, a régi Misfitsből csak a videojátékos gyilkos maradt, na ő volt az egyetlen, aki bejött a szezonból. Nagyon itt volt az ideje a zárásnak, de azt is sikerült elbaltázniuk egy random középszerű epizóddal.

Köszi Misfist az első három évadot, a többiért kár volt.

(C I V I L W A R kommentjével teljes mértékben egyetértek.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz