login |

A Fox International premierjeiből

2013. 12. 17. 17:28 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, magyar hírek

Többször is írtuk, hogy jövő év elején új, sorozatokkal is operáló kábelcsatornák indulnak itthon. Ezek egyike lesz a Fox International, mely februárban startol el. (Éljenek a “stúdiócsatornák”? Universal már van, és a Paramount Channel is év elején érkezik.)

Aki körülnéz a környező, Fox International-országokban, az nagyjából be tudja lőni, hogy milyen sorozatokat kaphatunk (jó eséllyel világpremier időpontokban), de a kiadott sajtóközleményben fel is sorolnak számunkra párat. Időpontok nélkül, de érkeznek a Fox International-es szériák, mint a The Walking Dead, a Sleepy Hollow, a The Bridge és a Da Vinci’s Demons (korábbról talán a Touch meg a Terra Nova), de itt fog bemutatásra kerülni a 24: Live Another Day is.

Természetesen Fox-gyártásokat is fog kínálni a Fox International, többek között jön a The Crazy Ones, a The Simpsons új epizódjai, de például a How I Met Your Mother-t is adni fogják az 1. évadtól, s talán itt kerülnek először adásba az új szezon részei. És persze még sok minden más is, nem egy olyan sorozat, amit már elkezdtek adni itthon, de valamiért leállt a sugárzásuk.

A tovább mögött elolvasható a hivatalos közlemény, melyben azt is megírják, hogy melyik szolgáltatónál lesz először megtalálhat a Fox Int.

A FOX LELEPLEZI CSATORNAINDÍTÁSI TERVEIT MAGYARORSZÁGON

A FOX International Channels zászlóshajójaként ismert szórakoztató csatorna, a FOX, 2014. február 1-jén indul Magyarországon, elsőként kizárólag a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain.

Az új csatorna többek között olyan világhírű tartalmakkal látja el a magyar nézőket, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, vagy a 24 legújabb évada, a Live another day, A Simpson család és a The Bridge.

A világ vezető, általános szórakoztató csatornája, a FOX 2014. február 1-jén Magyarországra érkezik – jelentette be ma a FOX International Channels (FIC). Az új csatornán olyan világklasszis tartalommal és világszerte jól ismert sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint a The Walking Dead, A Simpson család, a 24: Live another day vagy a Da Vinci démonai és a The Bridge. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek.

Mint a világ összes FOX csatornája, a magyarországi is a FIC márkaarculatának szellemében, ám a helyi igényekhez igazítva jelentkezik. A FOX indulásával olyan díjnyertes sorozatok juthatnak el Magyarországra, mint a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead; a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, David S. Goyer nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film; vagy az amerikai-mexikói határon játszódó thriller, a The Bridge Diane Kruger és Damián Bichir főszereplésével.

A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozza a magyar nézőknek, mint a 24: Live another day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, A Simpson család és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével. Ezen kívül a csatorna műsorán látható lesz még a hazánkban is ismert sorozat, az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve. A nézők a FIC dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak, így bemutatásra kerülnek az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi! is.

“Rendkívüli izgalommal tölt el, hogy elhozhatjuk a FOX csatornát az eredeti, áttörő és exkluzív sorozataival együtt a magyar rajongóknak. – mondta Carlos Ortega, Közép- és Kelet-Európai régióért felelős vezérigazgató-helyettes. – Legújabb közönségünk olyan világszínvonalú tartalommal találkozhat a csatornán, amely a magyar nézők igényeinek megfelelően kerül adásba. Mint az összes csatornánknál világszerte, úgy tesszük vonzóvá a magyar nézők számára filmjeinket, hogy mindeközben nem veszik el azok valódi lényege.”

Az új csatorna indulása a FIC stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte. Ennek nyomán a FOX olyan európai országokban kezdte meg adását, mint Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország, Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia és Nagy-Britannia. Magyarországon a FOX igyekszik betölteni az űrt, amely eddig az általános szórakoztató csatornák hiányából fakadt, s mint új résztvevő, szorosan illeszkedik a régió FIC csatorna-portfóliójába a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild műsorai mellett.

17 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2013. 12. 17. 17:36

Nem olyan rossz a FOX kínálata. Nyilván a HIMYM sokadik ismétlése nem nevezhető prémiumtartalomnak, de azért akad itt egy-két jóság.
Remélem Mikó István adja majd a hangját Robin Williams-nek.

VDani - 2013. 12. 17. 17:52

Simán jó hír, még az is lehet, hogy leülök majd tévézni.

Ez azt is jelenti, hogy minden fent említett sorozat szinkronizálva is lesz?

Dregnarr1 - 2013. 12. 17. 17:57

Talán, talán… NEW GIRL?!?!?!

winnie - 2013. 12. 17. 18:01

vdani: persze, lesz szinkron, de lehet, hogy lesz választási opció.

robiroboter - 2013. 12. 17. 18:06

MLB vasárnap éjjel és a teljes playoff ;) hajnali kettőkor csak megengedik maguknak.

Dark.Lion - 2013. 12. 17. 18:24

Dragnarr1: én is ebben reménykedek. Más opciót nem látok, hogy miért nem jött eddig a Comedyre (mert tipikusan odavaló sorozat).

Sitrep - 2013. 12. 17. 18:52

robiroboter: Hát az baromi jó lenne, de nem reménykedem.. mióta az ESPN America lelécelt sajnos drasztikusan csökkent a sportkínálat. Pedig mennyi jó délutáni-esti baseballt néztem tavasszal-nyáron. :(

Derry - 2013. 12. 17. 19:40

Sajna UPC-sként csak reménykedem, hogy észbe kapnak.

a Kati néni - 2013. 12. 17. 19:43

Édeseim, én remélem, hogy Telekom Sat TV-n is lesz ez a Fogsz vagy micsoda!

Mardred - 2013. 12. 17. 20:10

Ugye a felvetzetőben volt arról szó, hogy több ilyen csatorna is indul majd. Melyek lesznek ezen kívül?

winnie - 2013. 12. 17. 20:18

írom a folytatásban, hogy a paramount channel. de indul még más is, mondjuk a c8, de azok kevésbé érdekesek.

KennyVice - 2013. 12. 17. 20:43

NFL-t nem akarnak adni? :D

HB - 2013. 12. 17. 20:58

Jó csatornának tűnik, de lehetne ennél több szolgáltatónál is. Gondolom idővel biztos bővülni fog.
Paramountról ha jól olvastam valahol akkor az elérhető lesz az Invitelnél is (az még kérdéses, hogy milyen csomagban).

jjncaa - 2013. 12. 17. 21:12

robiroboter, az majd – az NFL-lel és a college focival együtt – a tematikus csatornájukon, a FOX Sports-on. Több európai országban elindult már, itthon 2015-től valószínű, ha lesz belőle valami

thomas - 2013. 12. 18. 06:02

Simán jó lesz ez, végre egy adó ami le meri szinkronizálni és műsorkínálatába rakja a TWD-t, jó lesz majd megint nézni az első résztől. De azért még bőven akadnak itt finomságok. Remélem az összes nagyobb (és kisebb) kábelszolgáltatónál is elérhető lesz már februárban, nem csak annál az egynél.

Thewdfan - 2013. 12. 18. 18:37

Nagyon örülök hogy elindul a Fox itthon is.
Kíváncsi vagyok hogy fognak majd nézni a többi csatornák.
Legfőképp az Rtl klub-ra leszek kíváncsi, hogy vajon ezek után honnét fogja vásárolni a sorozatokat.
Mivel a Fox adja kint is a Bones-t, így gondolom az övéké az elsőbbség hogy hazánkban is adja premierként.

A másik dolog, és egyben legrosszabb, hogy szerintem ezzel a csatornával is úgy fogunk járni, mint anno az Rtl 2-vel, hogy a szolgáltatók később kötöttek szerződést a csatornával, és mi csak évadok közben tudtunk csatlakozni a sorozat követésére.

Roxi - 2013. 12. 19. 18:02

Akkor úgy fest nekünk lesz,király :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz