login |

JAws 2013: Legjobb férfi főszereplő (20 perces sorozat)

2014. 01. 02. 14:40 - Írta: Bruzsy

59 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , ,

A JAws legkevésbé változatos kategóriája? Minden előítélet megerősítője? Vagy éppen megdöntője? Lehet gondolkozni ilyen megnevezéseken, az azonban biztos, hogy ez az a kategória, ami a legkevesebb meglepetéssel szolgál évről-évre. Míg a drámáknál jelöltek jönnek-mennek, bizonyítva, hogy nincs bérelt helye a legnézettebbnek, itt kőkemény bebetonozódások vannak. Nagyjából, mint a 20 perces sorozatok női főszereplőinek esetében. Ez nem lehet véletlen.

Eddigi győztesek2007: David Duchovny2008: David Duchovny2009: Jim Parsons2010: Neil Patrick Harris2011: Neil Patrick Harris, 2012: Neil Patrick Harris

A kérdés persze adott. Idén végre képes lesz-e valaki legyőzni Neil Patrick Harrist, aki a JAws története óta folyamatos uralkodó – először a mellékszereplők között, utána pedig a főszereplőknél. A tendencia azt mutatja, hogy az előnye évről évre fogyott, szóval akármi lehetséges. És akkor a kihívók: Jim Parsons a legnagyobb trónörökös-esélyes egy korábbi győzelemmel és két második hellyel, de Ty Burrell is évről-évre bizonyítja, hogy mennyien szeretitek.

Nick Offerman idén szintet lépett, három évnyi fix mellékszereplő jelöltség után idén a “nagyok között” mutathatja meg Ron Effin Swanson módra, hogy csinálják ezt az igazán profik. Az ötödik jelölt pedig nem más, mint Jake Johnson, aki idén bizonyította, hogy a New Girl-ben évről évre más lesz az igazán nagy kedvenc – és a főszereplő, ugyanis a korábban itt duplázó Max Greenfield idén a mellékszereplők között jutott döntőbe.

Akik pedig lemaradtak, de a Top 10-ben azért még helyük van: Andy Samberg, a korábbi kétszeres győztes (változnak az idők…) David Duchovny, Garret Dillahunt, Robin Williams, Ed O’Neill, nekik jövőre jobban kell mozgósítani a rajongókat.

A legjobb férfi főszereplő (20 perces sorozat)

  • Jim Parsons (The Big Bang Theory) (33%, 1,515 Votes)
  • Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) (30%, 1,417 Votes)
  • Nick Offerman (Parks and Recreation) (16%, 737 Votes)
  • Ty Burrell (Modern Family) (11%, 523 Votes)
  • Jake Johnson (New Girl) (10%, 465 Votes)

Total Voters: 4,657

Loading ... Loading ...

59 hozzászólás Ne habozz!

sherlock20 - 2014. 01. 02. 14:49

Baromi unalmas, hogy a komédia kategóriákban ennyire a TBBT és a HIMYM dominál – minden alap nélkül.
Hajrá, Phil, hátha meglesz Kanada legalább jövőre! :D

CyClotroniC - 2014. 01. 02. 14:50

Ty Burrell, az ellaposodó Modern Familyben ő továbbra egy fix és stabil pont.

LoGi - 2014. 01. 02. 14:51

Jake Johnson és Nick Offerman között gondolkodtam, végül az előbbire ment. Modern Familysek még idén se játszanak nálam, bár lehet nem is fognak soha.

VanillaSky - 2014. 01. 02. 14:52

Egyetlen pozitívum, hogy 2016-ban Harris a HIMYM kapcsán màr nem leget jelölt. Az inverz sorrend még jò is lenne jelen állás szerint. (Johnson, Offerman, Burell, Harris, Parsons)

Marco Materazzi - 2014. 01. 02. 14:52

Hát nekem itt már mindenki unalmas kicsit Burrelra, szavaztam, de már ő is laposodik kicsit. A két jelöltem Andy Samberg és Nick Krool volt. Sajnálom, hogy egyik se jutott be. Samberg sokkal maradt le? Kroolt jelölték még mások is? Gondolom inkább mellékszereplőként.

pody - 2014. 01. 02. 14:59

Ron Swanson nekem Al Bundy ota a legnagyobb figura akit valaha kitalaltak :) es Nick Offerman egyszeruen zseni. Parks nelkule is kedvencek kozott lenne, de megis miatta varom a kovetkezo reszeket. A tobbiek meg sem kozelitik, persze itt nem igy lesz. How I Met Your Mother nepszeruseget en sosem ertettem. Probalkoztam vele, de sosem tudtam megkedvelni. Par resz nezese utan mindig meguntam es igy Harris jatekat sem tudom nagyra tartani, foleg nem ennyire :)

winnie - 2014. 01. 02. 15:00

“Baromi unalmas, hogy a komédia kategóriákban ennyire a TBBT és a HIMYM dominál ”

hö? a himym nem dominál sehol. évek óta nem. 1 jelölése van a színészek között és lehet, hogy benne sem lesz a top5 20 percesben. meg aztán ez eddig két kategória csak:)

ja, és ha más dominálna, akkor az lenne unalmas.

nyau - 2014. 01. 02. 15:05

szavazzatok Ty-ra! :)

Herczi - 2014. 01. 02. 15:06

Én sorozat színészekre mindig nehezen tudok szavazni, mert azért ők hosszú évekig ugyanazt a karaktert hozzák, ebből én a színészi tehetséget nem tudom megmondani, mert lehet csak ez meg nekik. (Most így kivételnek Cranston jut eszembe, aki sitcomból drámába ment, és mindkettőben kiemelkedőt teljesített.) Filmszínészeknél más, ott azért többnyire teljesen más karaktereket játszanak, legalább is a jó színészek.

Vagy nem a színész általános tehetségére kéne szavazni, ha nem a megformált karakterre?

winnie - 2014. 01. 02. 15:10

herczi: nagy igazság és nehéz kérdés. itt is ugyanazt tudom előkapni, mint claire danes esetében. csak szitkomszínszeknél, főleg az egyszólamú karakterek esetében marha nehéz elválasztani a kettőt.

ha parsons rohadt jó volt az 1. évadban és ugyanazt hozza a 7. évadban is, akkor most is rohadt jó – még akkor is, ha kiderül közben mondjuk, hogy csak erre az egy figurára képes. attól még nem lesz gyengébb.

de tény, hogy a szitkomszínészet mást kíván meg. és persze attól, hogy sheldon vagy barney (vagy éppen ron swanson) karaktere kapja a legjobb poénokat, még nem biztos, hogy csak a színész a jó, abban az írók is benne vannak.

ez egy egész disszertációt is megérhetne:) valahol ezért is volt üdítő (jó a példa? egyiket sem néztem) duchovny vagy mary louise parker jelenléte.

vagy jake johnsoné. mert ugye burell is hiába zseniális, ugyanaz.

paranoid android - 2014. 01. 02. 15:16

Szinte szóról szóra ugyanazt írhatnám Parsonsról, amit az előzőnél Couco kapcsán: TBBT-t már kaszáltam, de mikor néztem, akkor sem tartottam nagy számnak a játékát. Főleg miután láttam vele interjúkat. NPH-t bírtam korábban, de szép lassan a karakterével együtt merült ki szerintem.

Nick Offerman és Ty Burrell a sorozataik legjobb karaktereit alakítják remekül, de most Jake Johnson kapja a szavazatomat, akit tavaly nagyon hiányoltam. Komédiában az utóbbi idők legkellemesebb meglepetése számomra.

jky - 2014. 01. 02. 15:17

Sheldon Cooper, ennyi.

CyClotroniC - 2014. 01. 02. 15:22

A sorozatoknál bizony a színész is számít jócskán. Igen, persze a poénokat írják neki, meg nem mindig a legviccesebb a legjobb alakítása, de az is egy érdekes dolog – pont Parsons és Harris kapcsán – hogy néha mellékkarakterek rátelepszenek egy sorozatra, mert népszerűbbek lesznek és ellopják a showt. Barney és Sheldon is folyamatosan előtérbe került az S1 után. Ennek persze nem csak az alakítás lehet az oka, hanem sokszor, ahogyan a HIMYM és a TBBT esetében is, a főszereplő úgymond a “legnormálisabb” pont, ritkán csavarják ki jobban, mint a környezetét, és ezért kevésbé is dominál.

Itt is látszik, hogy karakterre és viccességre is szavaznak a nézők, mert Ted és Leonard talán sosem volt jelölt a JAws-on, és a Modern Family-ből is a legföldhözragadtabb jellemek vannak hanyagolva (Jay, Mitch). Viszonylag tényleg ritka, hogy a főszereplő legyen a legnagyobb bolond, hirtelen a The Office és a Scrubs jut eszembe Mr Scottal és JD-vel. Sajnos tényleg ritka, hogy igazán ki tud tűnni valaki egy sitcom alakítással főszerepben, ha ő képviseli a csapatban a normalitást és a stabil pontot, így hirtelen Eric ugrott be a ’70s Showból, aki nem volt olyan harsány, mint a többi három srác, de nagyon jól hozta azt, amit kellett neki, de még így is egy Fezt, egy Kelsot vagy Jackiet jobban fog értékelni a néző, mert egy harsányabb alakítás “látványosabb”.

Meg persze még lehetne folytatni és nyilván akár ellenpéldákat is találni, de attól még nagy átlagban valóban lehet ilyen trendeket észrevenni.

Shannen - 2014. 01. 02. 15:24

TBBT-t nem bírom, Parsons-t még annyira sem, Modern Family-t sem nézek igazán, de amennyit láttam belőle Ty Burrel tényleg jó, HIMYM-t sem nézek már egy ideje, Parks and Recreation-t sem nézek, úgyhogy kizárásos alapon marad Jake Johnson.
Zseniálisan jól hozza a figurát, ráadásul azért a 2 és fél évad alatt lehetősége is volt megmutatni mit tud, ahogy fokozatosan bontották ki a karakterét és még Schmidt-et is lenyomta.

Érdekes kérdés amúgy ez a színész megítélés sorozatoknál. És igen, valóban aszitkomoknál van bajban az ember, mert ott többségében tényleg ugyanazt kell hozni a színésznek éveken át, kevés változásokkal. De ettől függetlenül szerintem ugyanúgy mérhető, hogy jó-e vagy sem, akár az első, akár a hetedik évadban. Csak max. annyi lesz, hogyha közben jönnek olyan szitkomok,ahol több lehetősége van egy színésznek a különböző arcait megmutatni, akkor nem a 7 évada ugyanazt hozóra fognak szavazni, hanem arra, aki a 7.évadban is tud mást mutatni,mint az elsőben (jó, most ez pont ennél a szavazásnál ahogy nézem nem érvényesül). És igen, ahhoz, hogy a 7.évadban is újszerű legyen a figura, kellenek a jó írók, de itt meg kibukhat a tehetség is, mert ha a karakter egy új arculatot kap, de azt a színész már nem tudja hozni, akkor lehet, hogy az előző 6 évadban mindenki rá szavazott,mert azt tényleg jól hozta, de ha a váltás után már nem megy valami, akkor a voksokat is el kéne, hogy veszítse.

Paladin - 2014. 01. 02. 15:26

Itt is igazságtalannak érzem kicsit a TBBT és a HIMYM dominanciát, de itt legalább tényleg jók az alakítások (csak talán nem ennyire) :)

CagedWisdom - 2014. 01. 02. 15:28

Bevallom, én itt úgy fogok szavazni, hogy megnézem ki következik JP és NPH után és rá adom a voksom. Csakazértis.:)

humorpalanta - 2014. 01. 02. 15:29

NPH tényleg kiváló színész, pedig láthattuk teljesen különböző karaktereket lehozni. Az meg nem mentség, hogy mivel kaszálta a HIMYM-et (ahogy én is), nincs tisztában a játékával. Tessék szépen megnézni vagy a Harold and Kummar-t (Kalandférgek), vagy pedig a Dr. Horrible Sing-Along Blog-ot! Sőt, ilyenkor az a sok díjátadó is ott van, ahol ő vezette a műsort. Tényleg rendkívül tehetséges.
Ennek ellenére Jim Parsonsra szavaztam. :D Méghozzá azért, mert sokkal nehezebb a karaktere, amit meg kell formálnia, ráadásul hihetetlen jól lehozza, szerintem kiváló ő is, s NPH már eleget nyert, most Jim is megérdemli. :)
Jake Johnsont én nem érzem ennyire jó színésznek, számomra ő nagyon lefelé lóg ki a New Girlből. Kedvelem, meg jó a karaktere, csak nem látom rajta azt a szuper alakítást.
Annak viszont külön örülök, hogy Garret Dillahunt ilyen megbecsülésnek örvend. Imádom, nagyon jól csinálja a dolgát! Abszolút kedvenc!

pody - 2014. 01. 02. 15:31

“ha parsons rohadt jó volt az 1. évadban és ugyanazt hozza a 7. évadban is, akkor most is rohadt jó – még akkor is, ha kiderül közben mondjuk, hogy csak erre az egy figurára képes. attól még nem lesz gyengébb”
Ez igy van, gyengebb nem lesz, csak max unalmas. Ilyenkor jon kepbe, hogy mennyire nepszeru a sorozat maga. Talan nem veletlen, hogy Couco kisasszony olyan folenyesen nyerhetett tobbszor is (nyilvan sokan osszetevesztik eyecandy versennyel).

friendsfan - 2014. 01. 02. 15:32

Nyilván a karakterre is szavazol, ezt nem lehet különválasztani. A teljesítményében benne lesznek az írók, rendezők és a színésztársak is, egy jobb cast felemel egy gyengébbet is, egy rosszabb meg lehúzhatja a jót is. Ez nagybetűs csapatmunka, minél több apró részlet stimmel, annál szebb az összkép.

Nem kell ezt túlmisztifikálni, az általános tehetséget amúgy sem könnyű megállapítani, mikor x karaktert valaki jobban játszik, y-t meg gyengébben. Nem egzakt tudomány, nincs erősorrend, ami felülír mindent. Számomra egyértelmű, hogy a színész adott karakterében nyújtott éves teljesítménye a mérvadó. Kevin Spacey-re sem kattintok, csak azért, mert többet tett le karrierje során más művekben az asztalra, mint a többi jelölt.

winnie - 2014. 01. 02. 15:35

poén lenne látni ezeket a színészeket a többiek szerepében:) akkor sok minden kiderülne. vagy nem.

Tr7 - 2014. 01. 02. 15:41

Ha Neil is gyoz iden, jovore biztosan nem fog! :D

pody - 2014. 01. 02. 15:42

“Tessék szépen megnézni vagy a Harold and Kummar-t (Kalandférgek), vagy pedig a Dr. Horrible Sing-Along Blog-ot”
vagy a hupikek baromsagot, mert en szinte semmiben nem lattam jatszani. Garret Dillahunt na o jo szinesz, aki mindent kepes eljatszani es nemcsak ilyen zs kategorias vacakokban jatszik. Vagy nezd meg Nick Offerman milyen filmekben jatszott. Persze mindketten mellekszerepekben, de ok jo szineszek, Neil Patrick Harris max csak vicces (mar akinek), de hogy kituno szinesz, az tobb mint tulzas

VanillaSky - 2014. 01. 02. 15:47

Humorpalanta~ A szineszek nevei utan ott vannak, hogy mely sorozatban szerepelnek es mire lehet szavazni. Jobb esetben senkit nem kene erdekelnie, hogy egy mozifilmben, dijatadon, masik sorozatban, aktualis sorozatanak 4 evvel ezelotti reszeiben mit nyujtott. A kerdes mit mutatott 2013-ban, amibe persze a jatszott karaktere iroi reszrol valo befolyasolasa kozrejatszik. A fenti 5bol Johnsonnak a legszembetunobb, aki a kevesbe lokottbol lett teljesen elmeroggyant. Persze ez Harrisnel is megfigyelheto volt 3 eve csak ott a poengyarbol lett nyalkiraly.

zolkó - 2014. 01. 02. 15:48

Nick Offerman ! http://youtu.be/BZ3-3imme2A

friendsfan - 2014. 01. 02. 15:51

Nagyon igaz, hogy sokszor egy-egy jobban megírt karakter ellopja a show-t, azzal, hogy érdekesebb, viccesebb, rendhagyóbb. Pont attól is lesz különleges, hogy van mellette egy normális(abb) viszonyítási pont, amit kifigurázhat, vegzálhat, túlnőhet. Egy igazi comedy írónak is bőségesebb táptalaj egy ilyen karakter, rájön, hogy műfajilag több benne a potenciál, vagy csak ő azt a humor típust jobban meg tudja írni, s onnantól elnyomja a másikat. Például nem vagyok meggyőződve róla, hogy Parsons jobb színész, mint Johnny Galecki, pusztán azért, mert Sheldon karaktere mérföldekkel szórakoztatóbb.

Régebben volt divat one-man show-kat alkotni, a főszereplő a név, a többiek alájátszanak, a legjobb poénok és a történet is az övé. Ensemble castot meg a legnehezebb alkotni szerintem.

winnie - 2014. 01. 02. 15:53

“Ha Neil is gyoz iden, jovore biztosan nem fog! :D”

akkor is lehet jelölt:)

CyClotroniC - 2014. 01. 02. 15:54

winnie: Sztárban Sztár spinoff sitcom színészekkel? Mindenkinek adunk egy karaktert hétről hétre, aztán megválasztjuk a Galaxis Legsokoldalúbb Színészgigászát. Vagy ilyesmi…

winnie - 2014. 01. 02. 16:00

hehe:)

beforesunset - 2014. 01. 02. 16:08

Ron F. Swanson, evidens.

Chev - 2014. 01. 02. 16:10

Ty!

Clapko - 2014. 01. 02. 16:15

Mindegyiket kaszáltam már rég. :)

Egyedül a league-t nézem ami ebbe a kategóriába esne. Szal az első passzom idén.

Kormanyos - 2014. 01. 02. 16:18

Én NPH-ra a HIMYM-en kívül csak a csillagközi invázióból emlékszem. Az ő karaktere amúgy pont hogy sokat változott így a sorozat végére míg Parsonséra ez nem igaz. Az biztos hogy a sitcomoknál a legnehezebb megállapítani tényleges színészi teljesítményt de mégis azt kell értékelni amit az adott évben hoznak (bármennyire is unalmas már) és az még mindig jó ezért itt nem tartom igazságtalannak a dominanciát. Nem úgy mint Couco esetében.

Shyllard - 2014. 01. 02. 16:38

Szerintem az utóbbi időkben NPH és Jim Parsons is sokat romlott, már nem annyira szórakoztató egyik sem.

exileee - 2014. 01. 02. 17:03

Színészethez sok szerencse kell. A fenti 5 karakter egyike sem túl mély, ha belegondoltok, nem igényelnek klasszis színész-teljesítményt, mégis díjakat nyernek.
Ron Swanson esetében is például. Akármennyire szeretem, 90%-ban annyit kell tennie, hogy halálosan komolyan elmond egy monológot, ami tök abszurd és mindezt egy “elavult” bajusz alatt mondja. Jók a sorozatok castingosai az biztos.

exileee - 2014. 01. 02. 17:05

+1: Jim Parsons, ahogy öregedik és kopaszodik egyre nehezebben tűnik hiteles geeknek

Thrasher - 2014. 01. 02. 17:44

jó ez a Jaws, tisztelet a melóért, amivel együtt jár, de szerintem jövőre már megnyitni se lesz kedvem a szavazásos cikkeket az ilyen gagyi kommerszségek miatt…

andus - 2014. 01. 02. 17:52

Nick Offerman és Ty Burrell is fantasztikus a maga szerepében. Nehéz volt, de most Ty kapta a szavazatomat.

PatrickMonster - 2014. 01. 02. 18:00

Nagyon szoros, az előbb kicsit Jim vezetett, hajrá Jim! :)

Miss Keamy - 2014. 01. 02. 18:18

Hajrá Jim Parsons! NPH még annyira sem jó színész. bár látva az interjúkat amiket Jim ad, szinte ugyanaz a valóságban…szóval?! Ty :D

exileee - 2014. 01. 02. 18:33

Thrasher: Kire esne a legtöbb szavazat, ha nem a kommerszekre? Nem ettől kommerszek?

Worb - 2014. 01. 02. 18:37

Bár Jake Johnsonra szavaztam, mert a karaktere tavaly szépen alakult, így ő is sokat ki tudott hozni belőle, de azért fura, hogy többen megkérdőjelezik Neil Patrick Harris tehetségét. Az a fickó egy zseni, az igazi “triple threat” (kiváló színész, énekes, táncos…ezt ugye az évek folyamán a HIMYM-ben is többször bizonyította), és (bár nem sorozatos dolog) amit évről-évre a Tony díjátadón produkál (főleg a 2013-asban) azt nem nagyon lehet überelni.

dzsiaj - 2014. 01. 02. 18:40

A fentebbi diskurzushuz, meg a show ellopásához annyi adalék, hogy míg eddig Galeckire főszereplőként szavaztatok, idén már mellékszereplőként kapott több voksot.

“de szerintem jövőre már megnyitni se lesz kedvem a szavazásos cikkeket az ilyen gagyi kommerszségek miatt…”

Na de milyen kommerszségek? Parsons továbbra is folyamatos jelölt a díjátadókon, sőt Harris is az volt. Ellentétben mondjuk Offermannel, akit kvázi egyedül mi veszünk észre évről évre, és bár esélye neki sincs a nagyok ellen, míg pár évvel ezelőtt végig ötödikként zárta a szavazást, most stabil 3. helye van.

Otto - 2014. 01. 02. 18:50

Amúgy minden okés a szavazásnál? Még nem szavaztam de azt írta hogy ment tőlem egy Parsonsra, frissítés után engedte hogy másra menjek lehet csak visual bug de azért fura hogy ennyien viccesnek találják szegényt

zolkó - 2014. 01. 02. 18:52

Thrasher : Én meg az ilyen kommentek miatt fogom megnyitni, egyrészt hogy röhögjek párat,másrészt mert az is érdekes tud lenni,hogy ki hogyan,mennyire látja másképpen a dolgokat !!!

Csigusz - 2014. 01. 02. 19:06

Swanson for president!!!!
(ide pedig random beilleszthető TBBT és HIMYM fika :D)

sam - 2014. 01. 02. 19:11

hajráá, Nick Miller :D

m76 - 2014. 01. 02. 19:28

Az én szavazottam előte be Neil Patrick Parsonst.

Csak hogy tudják a BBT rajongók kit kell szidni :)

ALDO - 2014. 01. 02. 19:37

Én mondjuk azt sem értem, hogy Neil Patrick Harris mit keres ebben a kategóriában, mert szerintem mellékszereplő, de az akkor egyéni szoc problem.
Sajnálom, hogy James Caan nem jutott be, pedig nagyon jól állt neki a kiöregedett tahó edző szerep. Az idei évad egyik kellemes meglepetése.
Úgy látszik ebben a kategóriában sem tudok szavazni.

Worb - 2014. 01. 02. 19:51

ALDO: Szerintem ebben a kategóriában felesleges fennakadni a főszereplő vs. mellékszereplő kérdésen. NPH legalább annyira főszereplő a HIMYM-ben, mint Jake Johnson a New Girlben, Nick Offerman a Pyrexben vagy épp Ty Burrell a Modern Familyben. Sok sorozatnál nem egyértelmű a dolog, illetve lehet több főszereplő is (pl. a Friends-ben mind a hat fő karakter egyenrangú volt).

Eli - 2014. 01. 02. 20:03

amúgy volt már példa az első helyért ilyen szoros versenyre. Amikor ezt írom, 712-712 a szavazatok állása.

Eli - 2014. 01. 02. 20:04

Kérdezem persze, nem mondom. :)

CyClotroniC - 2014. 01. 02. 20:07

Éppen most van ilyen a női dráma főszereplőknél, csak ott hármas verseny folyik. Általában ha nagyon kiélezett a verseny, akkor a 72 óránál húzzuk meg a vonalat, hogy ne az legyen, hogy mi döntünk arról, hogy ki nyerjen az időpont választással. Szóval ha végig így marad, akkor az az állás lesz a végleges, amit vasárnap 14:40-kor látunk.

Snipi - 2014. 01. 02. 20:11

Itt hasonló a helyzet mint a legjobb női főszereplőnél, szitkomokat nem igazán nézek, ezek közül is csak a tbbt-t, viszont ott nem is szavaztam mert nem volt túl sok késztetésem rá, ezzel szemben itt simán ment a voks sheldonra sokak örömére/bánatára.

Snipi - 2014. 01. 02. 20:13

Legjobb női főszereplőnél természetesen a 20 percesekre gondoltam.:)

winnie - 2014. 01. 02. 22:07

“Kérdezem persze, nem mondom. :)”

a magyar tévéműsornál nemrég 5-ös holtverseny volt:)

de egyébként mindig szokott 1-2 lenni. mintha danes nyert volna így carpenter ellen, meg volt egy legendás robert sean leonard-robert knepper párbaj is:)

Thomas - 2014. 01. 02. 22:10

De jó, azóta Jim Parsons elhúzott 16 szavazattal, amiben az enyém is benne van persze:) De csak így tovább, remélem, megnyeri!!:)

fckboy - 2014. 01. 02. 23:13

En nem nagyon szoktam eszrevenni kimagaslo szineszi teljesitmenyt, de Ty Burrell ez alol kivetel. Tobb sorozataban is nagyon jol alakit, szoval ra megy.

Sheldon-t nem tudom. Nem rossz az alakitas, de 6 szezon utan mar unalmas es egysiku. Valahogy Phil ennel tobbet tud.

poirobi - 2014. 01. 03. 09:42

Messze Archer nyújtotta tavaly a legjobb színészi játékot. Sokkal viccesebb mindegyiküknél. Nem is értem, hogy mit néztek. /Troll off

Thrasher - 2014. 01. 03. 18:34

@zolkó
írástudó ember nem vesz téged komolyan, azt remélem, tudod

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz