login |

Teen Wolf: folytatódott a 3. évad

2014. 01. 07. 21:11 - Írta: superpityu

231 hozzászólás | kategória: kritika,

Egy egészen átlagos résszel tért vissza a Teen Wolf – ami egyáltalán nem jelent rosszat, hozták a tavalyi formájukat, viszont talán most még sötétebb tónust kapott a sorozat. Kezdésnek felskicceltek nekünk pár új rejtélyt, kaptunk egy érdekesnek tűnő új karaktert, valamint jött a már a lassan megszokott WTF-érzés is a rész végén.

A történetben kaptunk 3 hét ugrást, de szépen látjuk a finálé utózöngéit. Erre ment rá inkább a mostani a kezdés, hogy tudjuk min mennek keresztül a főhősök. Az új szálak tényleg csak vázlatosok, nem igazán lehet belőni, hogy merre viszik el a szezont, ez most tényleg bármi lehet.

A részletekkel a tovább után folytatom, spoilerekkel.

Scott, Stiles és Allison mindennapjait megkeseríti a nemrégiben tett áldozatuk. Kezd mindegyikőjük agya elborulni, ezzel okozva pár kellemetlen pillanatot a barátaiknak. Viszont ez egy remek ugródeszka volt, hogy valamilyen formában visszakapjuk az első évad egyik legjobb pontját Kate Argent-et.

Az új lány egyelőre szimpatikus, remélem nem tervezik őt ugyanarra a sorsra kárhoztatni, mint az összes többi diákot akik kicsit közelebb került a szereplőkhöz. Kíváncsi leszek, hogy milyen történet fog kapni később az elég egyértelmű szerelmi vonalon kívül. Egyelőre az újak közül még csak ő mutatkozott be, de jönnek még páran később.

Az egyik új szálat pedig a seriff indította el, elkezdett a régi lezáratlan ügyeket előszedni, amelyekre eddig nem talált magyarázatot. Így jutottunk el oda, hogy kaptunk egy új farkast is, aki teljes alakváltó. Tavaly is láttunk már ilyet, de emlékszem, hogy Derek anyja mitől volt képes erre, lehet nem is volt megmagyarázva. Na, majd most.

Egyelőre nem tűnt fel az évad fő csapása, nem tudjuk ki lesz az új ellenség, de az utolsó percben azért kaptunk egy meglepetést, Derek és Peter valahol fogságban van. Lydia nagyon takarékon égett a rész alatt, pedig az ő sztorijában rengeteg lehetőség van, cserébe McCall anyu felelt a rész poénjaiért.

This house does not have a supernatural ability to heal…so stop it.

Nem volt ez rossz, jöhet a folytatás.

231 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2014. 01. 07. 21:28

Hát… vártam a kritikát, és pár napja azt írtam, hogy szeretem a tieidet, de ez kicsit vérszegényre sikerült. :D
A rész szerintem egyáltalán nem volt átlagos, szerintem egy nagyon ütős résszel tért vissza a Teen Wolf, aminek én személy szerint nagyon örülök.
1. Sötétebb tónus: ezt persze említetted. Az opening is erre utal nálam, meg persze a rész is, de emellett azért a humornak is hagytak helyet. Jó volt nagyon, és szerintem a sorozatra ráfér még a darkosodás, persze eddig sem panaszkodhattunk.
2. Stiles: nálam Dylan O’Brien egyértelműen a rész csúcspontját hozta. Nem azt mondom, hogy Oscart neki, vagy ilyesmi, de az egyértelmű, hogy ő emelkedik ki színészi teljesítményben a többiek közül a legjobban. Plusz, egyelőre úgy néz ki, hogy ő szívja a legnagyobbat, ezek az álom az álomban rémálmok (plusz az alvási paralízis) elég félelmetes tud lenni, én már nem egyszer átéltem mindkettőt.
3. Derek és Peter hiánya: az, hogy csak a rész végén jöttek meg, egyáltalán nem volt baj, sőt, az sem lett volna rossz, ha teljes hiányzóként tarthattuk volna őket számon a visszatérő részben. Kicsit az volt az érzésem, hogy őket így azért dobták be a végére, hogy meglegyen a WTF. Persze nem baj, mert kettejük interakciója minden pillanatában priceless volt.
4. Kate Argent: nekem is az egyik személyes kedvencem volt, remélem, még láthatjuk, még ha ilyen “The Ring”-es formában is.
5. Az új csaj: szép csaj is, és egyelőre érdekesnek tűnik, elég az apjával lefolytatott beszélgetésre gondolni. Remélem, róla nem derül ki, hogy gonosz/hal meg, sajnos tényleg minden új női szereplőnek ezt a szerepet szánják. Bár úgy, hogy nem Derek barátnője, talán az első opciótól most nem kell félni.
6. Scott anyja: imádom az összes mondatát, de ezt legfőképpen: “This house does not have a supernatural ability to heal…so stop it.” Ezen szakadtam. :D

Szóval nekem nagyon bejött a rész, és a promó is elég izgalmas második etapot tár elénk.

krigin - 2014. 01. 07. 21:28

Ahogy látom a mostani félévad elég Stiles centrikus lesz, amit nem bánok. Az új karakter egyenlőre jó, kiváncsi leszek hogy viszik majd bele a történetbe a kitsune szálat. A főcím maradt a régi, ellenben a végén azok a “vérrel” kenyt maszkok nem sok jót sejtetnek….(úgytudom ezeket Oni-Mask-nak nevezik, ami valami japán démon (!?) Lydia pedig végre nem érzi magát egyedül, hogy teljesen bevan csavarodva :D
Itt jegyezném meg, hogy örülök hogy a Scott-Allison-Isaac szálat nem úgy vitték, hogy most akkor ölre megy egymással a két fiú, hanem kicsit olyan poénos szinten, ha továbbra is ilyen lesz és Scott túllép rajta, akkor tőlem jöhet az Allison-Isaac páros. Katet viszont nem akarom látni, utáltam mint a ***** :D

superpityu - 2014. 01. 07. 21:35

lacrosse: nem tudtam mit írni hozzá. vártam de nem durrant akkorát, mint reméltem. rossz nem volt, csak eddig mindig hamar lefektették, hogy ki lesz akkor a főmufti idén. erre ott van a kis prérifarkas akit scott kergetett, de azt kötve hiszem, hogy ő lesz a gonosz.
talán csak azért keserű a szőlő mert lydia annyira kevés volt, és a banshee téma még csak fel sem merült egyik beszélgetésben sem. plusz a beharangozott új lények sem jelentek még meg, hacsak kira és családja nem valami olyasmi, hiszen a nemeton beindulásakor jöttek. bár egy tanári állást lehet nem olyan egyszerű elintézni, hogy egyszer csak megjelennek.
szó se róla tetszett, meg scott anyja hatalmas volt tényleg az idézetet be is rakom. :D

LaCRossE - 2014. 01. 07. 21:40

superpityu: persze, én amúgy megértem, mit akarsz mondani, és egy szóval sem mondtad, hogy rossz volt, sőt. :)

“A részletekkel a tovább után folytatom, spoileresenl.”
Akkor már ezt is javítsd.

Cápi - 2014. 01. 07. 21:51

Hát aztak**va!!! Nekem nagyon bejött, alig várom a folyttást! Ideg jó volt eza rész (hét epizódját nálam megnyerte), nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki mindebből. Dylan O’Brien nagyon ott van most a toppon. Tényleg volt egy enyhe AHS feeling benne, de hozta a kellő humort. Szóval csillagos ötös. Így tovább.

Derek anyja azért volt képes amúgy teljesen farkassá, mert ez egy ritka képesség, ami, de az alfasággal nem függ össze (a kislányfarkas szeme meg ugyebár kék volt, tehát nem alfa, hanem szüeltésétől fogva vérfarkas), viszont Talia-t (Derek anyja) ez meg az alfás így kombóban baromi erőssé tette. Más nem rémlik/nem ír a net.

xdespisedkidx - 2014. 01. 07. 22:01

Az új csaj elvileg az “egyik” kitsune, de eléggé megkavarták.

Cápi: A kék szem nem függ össze azzal hogy született-e vagy sem. Kitértek rá a 3. évad első felében. Ha ártatlant ölsz akkor válik kékké egy farkas szeme! Ez a teljes farkas szerintem meg csak a női vérfarkasoknál lehetséges, habár Cora-nál és Erica-nál nem láttuk sőt Kali-nál se, de Derek testvére Laura is képes volt rá!

Cápi - 2014. 01. 07. 22:15

Jaj, jogos, tényleg. Rég volt már az.

Silas - 2014. 01. 07. 22:54

az új csaj kitsune lesz, igen… vérrókát jelent, TVD könyvekben voltak, aztán mégis itt jelennek meg.

paranoid android - 2014. 01. 07. 23:51

Nekem nagyon tetszett ez a rész. A nyomasztó, baljóslatú hangulatnak, a szépen és kreatívan fényképezett és koreografált rémálmoknak meg hallucinációknak köszönhetően annak ellenére lett erős az epizód, hogy nem sok cselekmény volt benne, inkább csak pedzegették a majdani történetszálakat. Bár én alapból szeretem az ilyen történetvezetést, amikor van idő a karakterekre is. A Teen Wolf gyors elbeszélése ennek néha útjában van. De most szerencsére a Stiles, Allison, Scott hármas sok időt kapott, viszont Lydiat én is keveselltem, azonban Derek és Peter nem hiányoztak. Az új lány pedig elsőre érdekesnek tűnik. Az alvásparalízis meg valóban rohadt nagy szívás.

Nikki - 2014. 01. 08. 00:34

Szerintem is erős kezdés volt, az átlagosból pont Stiles rémálmai emelték ki, amik borzongóssá és bizonytalanná tették az egészet, plusz Allison jelenetei is jók voltak, bár én nem csípem Kate-et. Az új csaj nekem is szimpatikus.
Szóval minden nagyon a helyén volt, egyetlen bajom volt csupán, túl hamar lett vége.

AlrightSir - 2014. 01. 08. 10:47

Nekem olyan semmilyen se volt. Például Lydia szála már túl régóta húzódik, mindig úgy érzem, hogy a háttérben marad, miközben nagyon érdekes történetet tudnának köré írni.

Az új lány bejövős, Derekék meg senkinek sem hiányoznak – nekem biztos nem.

Delilah - 2014. 01. 08. 12:15

Azért elég durva hova fejlődött a sorozat, emlékszem ilyen kis limonádlnak indult (számomra) aztán egyre jobban elmélyültek a dolgokban. Ez a hangulat nagyon tetszik, nálam az abszolút favoritok közé lépett:))
Ha Dereket nem is én Petert hiányoltam, imádom a beszólásait:D

Zyta - 2014. 01. 08. 21:40

Nagyon jó rész volt, és én nem is bánom, hogy nem fektették le az irányokat, nem derült ki, ki lesz a főgonosz, sztem így indulásnak tökéletes volt, hogy megmutatták, kire milyen hatással volt az áldozat. Egyértelműen Stiles szála a legjobb, Allisoné meg a legkevésbé jó, de lehet csak azért érzem így, mert rühelltem Kate-et.
Mindenesetre várom nagyon a folytatást. :)

Aszusz - 2014. 01. 09. 13:54

Én is megnéztem végre, és tetszett. Jó, hogy visszatért, bár eddig sem unatkoztam, de most újra ráállt az agyam, és a feeling megalapozására tökéletesen jó volt. Biztos kell még néhány rész, amíg kiderül, hogy merre is megyünk, ki a jó, ki a rossz, de ez eddig is így volt, remélem a feszes tempót most is tartják majd. Az új csaj szimpi, az ikrek nem hiányoztak, furcsa módon Derekék sem. A trió tagjai közül egyértelműen Stiles szív a legtöbbet, Scott remélem hamar újra ura lesz a képességeinek, és nem játsszuk újra az első évadot. Gondolom az ikrek majd adnak neki tippeket az alfaságról.
Jól számolom, hogy a farkas kiscsaj a végén kb egyidős lehet velük? Szegény. Kate-et én sem bírtam annyira, így Allison szála csak annyiban köt le, hogy ott van a legtöbb Lydia. Bár Isaac-et is bírom, Scottal elég érdekes lesz majd a viszonyuk.
Szóval örülök, hogy itt van újra, remélem, ez a félévad legalább annyira jó lesz, mint az első fele, és lehet majd hosszasan agyalni mindenen.

tipo - 2014. 01. 09. 17:42

amúgy én azt olvastam, hogy a 4. évadra már egy főszereplő kiszáll, és hogy a történet írójának teljesen át kell írni a főcímet..nem tudom hogy igaz e, de remélem nem

undertaking - 2014. 01. 09. 18:12

Miért voltak biztosak benne ,hogy a nyolc évvel ezelőtti vérfarkas még a városban van? Rengeteg vérfarkas meghalt azóta,legalább három falka.

Aszusz - 2014. 01. 09. 19:13

@tipo: én csak azt olvastam, hogy megkérdezte valaki, hogy mi lesz a címmel, ha a főszereplők betöltik a 20-21 évet – és Jeff azt válaszolta, hogy akkor majd “Adult wolf” lesz :DDD

tipo - 2014. 01. 09. 22:04

Aszusz – hát az elég vicces lenne :D
de amit én olvastam azt álítólag Jeff Davis nyilatkozta, remélem kacsa az egész..

superpityu - 2014. 01. 09. 22:13

ha valaki bejelentéssel távozna arról már tudnánk. egyébként könnyen lehet, hogy valami félrefordítás van a dologban, vagy valami poénosat mondott és abból hozták ki ezt az infót. nem ez lenne az első eset.

superpityu - 2014. 01. 09. 22:16

vagy az is lehet, hogy coltonra utaltak vissza, akinek az egész történetét ki kellett kukázni, mert nem vállalta a folytatást. így új történetet kellett behozni az övé helyett.

Kenji - 2014. 01. 11. 01:58

Tehát minden héten kedden van. Mikortól és melyik csatornán?

winnie - 2014. 01. 11. 09:05

ez az mtv sorozata. az mtv-n. ott a logó a kepeken

Nikki - 2014. 01. 15. 01:47

odavágott, valami elképesztő hangulata van és nem semmi durvulás volt benne. Úgy össze volt rakva, hogy még mindig nem térek magamhoz.. mi lesz még itt!

xdespisedkidx - 2014. 01. 15. 08:10

Egy újabb baromi lassan építkező részt kaptunk, Scott úgy néz ki megtanulta használni az erejét, vagy mégsem? A Malia ügyet “lezártnak” tekinthetjük kíváncsi vagyok a falka tagja lesz-e. Na meg arra is ki “indította” be a Nemeton-t.

BTW az szabad tudni miért lett törölve az előző commentem?

Aszusz - 2014. 01. 15. 13:31

Most úgy néz ki, hogy mind a hárman valamennyire úrrá tudtak lenni a közvetlen problémákon: Scott átváltozott, Allison célzott, Stiles meg olvasott a végére. Van egy olyan érzésem, hogy a hallucinációknak ettől még nincs vége, csak talán valamennyire a helyzetet jobban tudják kezelni.
A Nemetonnál most 3 durva lény jött létre, ugye? A fekete kesztyűs kézről nekem azonnal Gerard ugrott be, bár nem hiszem, hogy ő volt (fel tud állni egyáltalán?) Mindenesetre biztos nem Peter volt, az is valami.
Amúgy lehet, újra kéne néznem a részt, de most Derekék azért a cuccért mentek (és kapták el őket menet közben), ami a mountain ash-es ládában volt?
Malia ügynek lehetnek még folyományai, pl jön még telihold, meg ilyesmi, és a lány nem tudja kezelni a vér-coyotte-ságot (?). De simán lehet, hogy erre nem térnek ki.
McCall apu kavarni fogja még a szart rendesen, van egy olyan érzésem, hogy a csipet csapatnak nem sok nyugta lesz tőle. Kell is egy ilyen figura most, hogy a sheriff be van avatva.

excelsior - 2014. 01. 15. 19:09

Nagyon jó rész volt. Malia szerintem,fog még szerepelni,mert elég ismert színésznő alakítja. Meg amúgy is kellenek a falkatagok.

superpityu - 2014. 01. 17. 15:14

engem leginkább az oroszok érdekelnek, hogy kit is keresnek. meg ki az a she-wolf – lehet, hogy az új csaj, vagy pedig lydia lenne? hiszen ő a harapás után lett más.
nem volt ez rossz, csak kicsit vissza kellett hangolódni a sorozathoz. a főellenség gondolom az a valaki lesz aki kitépte a nemetonból a hajtást és útjára engedte a démonokat.

xdespisedkidx - 2014. 01. 17. 18:18

Lydia miért lenne she wolf? Szerintem Peter csak azért harapta meg mert a kezdetektől tudta hogy Banshee és ez jól jött miután elhalálozott. (Pl az első évadban Scott már hallotta a sikolyát, persze akkor még nem tudtunk erről, szóval itt nem arról van szó hogy a harapás mássá tesz [Kanima] mert a múltban voltak dolgok majd aztán farkasként születsz ujjá [aka Jackson]) Én azt vettem ki hogy ezek spanyolok voltak, (voltak már találgatások hogy Cora-t keresik ő volt Dél Amerikában mielőtt visszajött a városba. De akár Talia Hale is életben lehet és őt védi Derek azzal hogy nem mondja el) Ellenségek is lesznek dögivel, most nem tudom hogy a kitsune lesz-e a fő vagy a démonok, akkor lesz egy sorozatgyilkosunk is…

ger - 2014. 01. 18. 19:59

Amit már feljebb írtak azzal kapcsolatban én is láttam interjúkat a színészekkel, hogy egy fő karaktert meg fog halni az évad utolsó részében.
Első tippre szerintem Dereket fogják kiírni, bár a Lydia-t játszó színésznő azt mondta hogy Lydia egyik jó barátja.. majd elválik.

Egyébként nem tudja valaki mennyit pénzt keresnek a Teen Wolfos színészek? Gondolom azért az MTV nem fizet olyan sokat,mintha országos csatornán lenne. Bár az első rész 2 millió körüli nézettsége azért nem semmi.

lulu92 - 2014. 01. 21. 18:22

Huhh, de jó kis rész volt ez megint. Imádom a sorozat humorát. Ez a Kira csaj meg érdekes volt ezzel az elektromosság-dologgal. Ő tkp. milyen lény?

Ayron - 2014. 01. 21. 18:33

Távol keleti mitológia lény asszem vérróka.

krigin - 2014. 01. 21. 18:40

Ayron: lehetséges, de tudtommal a vérróka nem “vezeti” az áramot :D legalábbis nem olvastam róla, vagy figyelmetlen voltam. :) Több fórumon azt hiszik, hogy vmi Raijin (villámisten??!!) lesz Kira (szép lenne mit ne mondjak)

LaCRossE - 2014. 01. 21. 19:49
Ayron - 2014. 01. 21. 20:36

Jeff bácsiék egyértelmüen vérrókát mondtak és hasonlítani fog Narutoban élő rókára.(tűz a kedvence)főképp rájuk fog öszpontosítani az évad.
Peter am amolyan antihős lesz azt mondták és nem ő lesz a főgonosz az évadba.Hale családról mégtöbbet megtudunk.
Már vanak elméletek arról hogy aki kihúzta a virágot az Stiles akit egy démon megszállt indokok: csak nála jelenik meg a Nemeton,tudalattija mindig figyelmezteti,egyik forgatási képen a kabátja megegyezik azzal amit a tépgedőn volt. Egyik képzelgésébe a halott történelem tanárja volt az óra adó akit a 3×9 megölt Blake néni és több halott ember visszafogtérni akiket a Nemetonak áldoztak be.

hummel - 2014. 01. 21. 20:37

A 3.12-es mélypont után magára talált a sorozat, remélem a végén nem rontják el megint.

Pozitívum a bővülő univerzum, habár a meglévő ’fajok’ sem lettek teljesen kifejtve. A szerelmi háromszöget viszont hanyagolhatnák.

Jó lenne tudni, hogy a féreg holdhoz képest hol jár a sorozat. Ha vissza szeretnék hozni Erica-t, esetleg Boyd-ot, akkor lenne egy jó esély rá.

LaCRossE - 2014. 01. 21. 21:05

hummel: szerelmi háromszög?

Aszusz - 2014. 01. 21. 22:22

Igen, szerencsére úgy tűnik, Scott túltette magát Allisonon, tehát nem nagyon lesz háromszög (T. Posey nyilatkozta valahol, hogy Scott nem féltékeny, inkább azért vagdosta Isaac-et a falhoz az első részben, merthogy “he broke the bro-code”. Isaacet most kissé féltem, bár ha történik is vele valami, az nem most lesz, max évad végén. Szerintem.

superpityu - 2014. 01. 21. 23:06

na végre ez a rész odabaszott. örültem volna ha a kezdéstől visszakapjuk a tempót, amit itt is hoztak.
kira kiléte érdekes, de nem szeretek róla spoilert olvasni,nehogy ellőjek valami jóságot.
de lydia is jó irányba halad, hogy rendesen kibontsák a banshee szálat. van benne lehetőség.
óó és mennyi hét idézete volt benne. “anothet werewolf?!” na meg stiles faterja amikor kérdezte, hogy lydia micsoda, hát az priceless volt.
és vajon kira tisztában van e a képességeivel? vagy neki is olyan új, mint nekünk?

Nikki - 2014. 01. 22. 01:53

A TW azon kevesek egyik amit biztos rögtön megnézek ha tehetem és ez is mi volt már megint? Komolyan még nem tértem magamhoz. Úgy elrepült ez a pár perc, könyörgöm, hát hol volt ez 40? Én most akarom nézni a folytatást :D
Amúgy Kirának sztem új mindez; ha jól láttam eléggé elcsodálkozott magán. Innen egyenes út vezet hogy a bandába tartozzon és felfedjék előtte a dolgokat. Izgis lesz :D

Ayron - 2014. 01. 22. 19:33

Szerintetek Peter megprobálta megölni a nővérét ?

xdespisedkidx - 2014. 01. 23. 10:27

Szerintem inkább hagyta meghalni Táliát a tűzben mondván majd ő lesz az új Alfa és ezt tudta meg Derek.. Van egy olyan sejtésem hogy Kira-nak nem új, anno még pont őt harangozták be a gonosz kitsune-nak de ezek szerint nem…

Lilith - 2014. 01. 23. 14:27

n is érzem,hogy beszólás jelölés lett itt bőven a 3×15-ből,nem fogjuk győzni kiirkálni.Ez a rész pedig toronymagasan vitte a pálmát.Kira-t kezdem megkedvelni,Peter meg még mindig badass karakter és imádom :D

Ayron - 2014. 01. 23. 19:58

Az biztos nálam a best:- átjönnél az irodámba ahol a fegyvereimet tartom. Megin egy vérfarkaas ??? ezenbehaltam :D

dinnyemano - 2014. 01. 24. 13:40

” a werewolf….AGAAAIIIIN??? ” ááá
Mekkora volt! :)))
elég szép látvány volt isaac gyerek… :)

Sebbbastian - 2014. 01. 27. 03:13

a teen wolfba került egy kis ahs, de tök jól áll neki ;)

tiktak - 2014. 01. 27. 16:44

dinnyemano

bizony, szavaztam is rá az eyecandyn :D:D:D

hummel - 2014. 01. 29. 08:27

Mikor Scott infralátással nézte, akkor a KIra-t körülvevő burok elég érdekes alakot öltött. Mellesleg érdekelne, hogy ő és Lydia a képességüket örökölték, vagy úgy szerezték. Ezt miért nem vizsgálják a srácok? A válasz még hasznos lehetne.

Tusika - 2014. 01. 29. 09:56

Hummel

Szerintem Kira örökölte, mondták is a szusivacsin h az apja vette fel az anyja nevét mert egy híres család utolsó sarja, és Kira zavarba is jön amikor a családi legendákat akarták taglalni, amit persze nem tudtunk meg. Innentől a kérdés h az anyja tudja e dolgot vagy a képesség generációkat ugrik, de ő nem szólt róla senkinek csak Scottnak. Meg h pár hónapja kezdődött, összefügg e a nemeton felébredésével, mert gondolom a városba költözés igen.

Truly - 2014. 01. 29. 11:17

hummel:

Egy Róka alakot öltött, Scott mondta is , de ha megállítod akkor látható is a róka

hummel - 2014. 01. 29. 14:32

@Truly: A felvetés költői volt. Láttam, hogy még senki sem reagált az epizódra, és nem akartam spoileres lenni azok kedvéért, akik még nem látták, mivel Kira személyével kapcsolatban korábban voltak találgatások, és a róka egy irányba mutat.

@Tusika: Igen a vacsoránál a továbbiak fényében egyértelmű volt az összefüggés. De másnak is az? Kira például úgy viselkedik, mintha valami baja lenne. Gondolom az anyjáról azért készültek fotók, és azok rendben vannak. Szóval mégis mire gondolhat? Lydia szintén. Miért nem vizsgálja a saját eredetét? Nyilván van egy olyan oldala is egésznek, hogy a készítők lassan akarják adagolni a dolgokat, de túlzásba nem kellene esni.

tiktak - 2014. 01. 29. 14:54

én se értem, hogy Lydia esetében miért nem merül fel, hogy ő miért lett banshee. Vagy kaptunk erre magyárazot csak én nem emlékszem?
Mindenesetre Stilestól mindenképpen karakteridegen, hogy pont ezt ne akarná tudni :D:D

Ayron - 2014. 01. 29. 18:18

Ebben az évadban lesz a magyarázat mondták a készítők. Lydianak elég sok része lesz Peterrel ;)

Ayron - 2014. 01. 29. 19:30

http://japanfelderito.hu/a-tengu/ maszkos démonok :) Jó kis rész volt, pörgött, szép kis pilanatok voltak a szereplőknek. Van egy pár lezáratlan Allison apja,Peter hova lett de gondolom ez kell. Kira akkor róka és lehet ez egy róka lélek ami védelmezi és fogadjuk hogy a tenguk őt keresték.Tenguk akkor most a Nemetonból jöttek ki akkor mikor kihúzták azta a virágot ? (szem miatt)Most már biztos hogy Stilest megszállta valami démon és írányítja.

krigin - 2014. 01. 29. 21:12

Ayron: nem inkább ezek? http://hu.wikipedia.org/wiki/Oni (és vannak rajtuk az Oni maszkok )
Stilest pedig szerintem a nemeton irányítja. Mármint érdekes, hogy se Allison ,se Scott nem álmodott vele, Stiles pedig 2x is. Így már tuti, hogy ő húzta ki a nemetonból a növényt (nem önszántából persze), ami által kijöttek a démonok.

ger - 2014. 01. 29. 22:40

Most komolyan, csak én vagyok ennyire elfogult, de ez a rész 8/10 ?

Ayron - 2014. 01. 30. 07:26

Az egyik képhez ez van írva Lords of the Ninja: Tengu
itt a cikk is http://offthepreserve.wordpress.com/2014/01/26/lords-of-the-ninja-tengu/
De meglátjuk majd :)
Nemeton írányítja ez jól hangzik mint a démon teória

xdespisedkidx - 2014. 01. 30. 10:58

ger: Hát nem tudom ez a rész nálam max 5/10 ha az előző volt 3/10 kb. Lement 4 rész még mindig ALAPOZUNK na de mire? Hogy összecsapják mint a 3×12-őt? Mindenbe belekapnak de nem hoznak ki belőle semmit. Így is elég kérdés volt már és folyamatosan még többet vetnek fel. Mi lett Peter-el hirtelen? Hol voltak ők egyáltalán? (Jeff “mondta” miszerint a 3×13-ban megtudjuk hát nem) Mi van Chris-el? Miért nem mondd el semmit? Mit beszélt Derek az anyjával, és még sorolhatnám.

Scott pedig trúúú alfa létére kész vicc. Még gyengébb mint omega korában. Oké hogy ő azt mondta Stiles-ra, Allison-ra, Lydia-ra, Isaac-ra hogy a falkája. Csak épp ez nem egy farkas falka ahol a béták erősítik az alfát és fordítva. Még az omega Derek is sokkal jobban teljesített a démonokkal szemben amikor az egyikhez oda ugrott és “sikerült” kitörnie a nyakát. Ezzel szemben Scott… ahhh Még mindig nem sikerült felfognia hogy emberként nem támadunk természet felettire…:D Az “első két” rész nem volt rossz viszont nem tudom hova tovább. A következőben legalább a farkasok falkaként viselkednek legalábbis a promó alapján.

ger - 2014. 01. 30. 13:38

Na jó az tény hogy van elég sok megválaszolatlan kérdés. :D
Én annak örülök hogy kb két rész múlva végre többet megtudunk Lydia képességéről.
Meg most azért meg kel hagyni a CGI valahogy jobban néz ki, mint az előző évadban.

Saszta - 2014. 01. 30. 15:23

Sziasztok! :)

Régen írtam már ide, hát gondoltam most bepótolom az eddigieket és most írok egy jó hosszú véleményt ide is. :P

Az első rész nagyon ütős volt, lassúsága ellenére is. Ez a sötét kissé creepy hangulat kimondottan jól áll a sorozatnak, elképesztő, hogy hova jutottunk három évad alatt! Eleinte eléggé tartottam attól, hogy emiatt elveszik a humor, de szerencsére kellemes csalódás ért ezen a téren, még úgy is, hogy Stiles részéről sokkal kevesebb poén sül el. Szerencsére azonban vannak mások, akik átvették tőle a stafétát, úgyhogy ezen a téren nincs hiány. :)
Az első részben különösen tetszett, hogy a fő hangsúlyt a Nemetonnak való feláldozás kellemetlen mellékhatásai kapták. Ez tökéletesen megadta a félévad alaphangulatát, és érdekesnek ígérkezik az, hogy főhőseink hogyan birkóznak majd meg saját belső démonaikkal. Ugyan a második rész végén mindhármójuk képes volt uralni önmagát, és azóta sem igen foglalkoztunk a nyitva hagyott ajtóval – amit én eléggé hiányoltam az utóbbi két részben -, de biztos vagyok benne, hogy ez a téma sokszor előjön majd még. Főleg mivel nagyon úgy fest, hogy ez lesz az egyik fő szál ebben a félévadban.

A második rész szintén hozta az első színvonalát, és rengeteg kérdést vetett fel.

Sajnos a jó kezdést a harmadik rész nagyon alulmúlta nálam, aminek legnagyobb oka a továbbra is lassú történetvezetés és szinte a nullához közeli akció, valamint a megszokottnál jóval kevesebb cselekmény. Az egyre növekvő kérdéshalom pedig tovább tetézte bosszúságomat. A She Wolf kiléte nagyon érdekelne engem, de sajnos gyorsan jegelték ezt a szálat, ahogy a vérprérifarkas témán is gyorsan továbbsuhantunk, amiknek nem igen örültem. Továbbá még az sem tisztázott, hol voltak Derekék, amit szintén nagyon szeretnék már végre megtudni. Arról is csak találgatni tudunk, hogy Derek miért akart beszélni Taliával, és hogy mit tudott meg tőle, valamint még arról sincs halvány lila gőzünk se, hogy Duke mi a kénköves pokolért segített Derekéknek megszökni. Én mindenesetre örülnék neki, ha Talia mégsem halt volna meg, vagy ha Peter feltámasztaná őt a karmai segítségével (elvégre csak kellenek valamire neki azok a karmok), és Duke-t is szívesen látnám újra. Mindkét szereplő szépen meg tudná kavarni a dolgokat, úgyhogy ha mást nem, a negyedik évadban legkésőbb mindenképpen szeretném látni őket, Corával az oldalukon. ;)

Visszatérve a harmadik epizódra, azt kell mondjam nagyon csalódott voltam ezzel kapcsolatban, és először fordult elő velem, hogy egy TW részen majdhogynem unatkoztam. Az eddig felsorolt problémákat meg még tetézte a hatalmas nagy kommunikációhiány a karakterek között, és az, hogy farkasaink még mindig külön-külön kettes csoportokban oldják meg a dolgokat, ahelyett, hogy végre igazi falkát látnánk, akik együtt dolgoznak.

Az Illuminated bár továbbra is csak alapozásként szolgált, de mindenképpen jobb rész volt a Galvanize-hoz képest. Végre még ha nagyon vontatottan, vánszorogva is, de kezdtek beindulni az események, és némi akciót is kaptunk, bár még ezt is csak enyhe ízelítőnek éreztem. Ez a kis összecsapás a démonokkal pusztán azt célt szolgálta, hogy megismerjük az erejüket. Amit érdekesnek találok, hogy öten vannak, és állítólag öt természetfelettit jelöltek meg, méghozzá fordított sorrendben, de ha jól számolom nekünk minimum hat olyan szereplőnk van, akiket meg kellett számozniuk, hiszen épp Scott következett volna, mikor feljött a nap, de előtte már öt meg volt jelölve (Isaac [5], Derek [4], Ethan [3], Lydia [2], Aiden [1]). Tehát most akkor hogy van ez? Mit akartak Scottól, ha nem megjelölni akarták őt?
Ami az akciójelenetet illeti, én kissé csalódott voltam, hogy Kiránk nem mutatta meg vérróka alakját. Én azt vártam volna, hogy kitör belőle a rókaszellem, és megvédi Scottot, így az, hogy a felmenő nap kergette el őket kissé csalódást okozott, de remélem legközelebb már igazi vérrókát is láthatunk majd. :) Nem mintha ez a rókaaura nem lenne tetszetős, de egy teljes alakos mindenképpen jobb lenne, kíváncsi vagyok nagyon milyen külsőt varázsolnak neki.

Apropó Kira! Kira határozottan szimpatikus nekem, és mostanra már az is kiderült, nem ő lesz a gonosz vérrókánk, sőt, láthatólag még ő maga sem tud szinte semmit sem saját képességeiről, ami még érdekesebbé teszi ezt a szálat. Ami pedig a Scott/Kira szerelmi szálat illeti, én úgy gondolom kifejezetten aranyosak együtt, és sokkal jobban összeillenek ők ketten, mint a Scott/Allison páros.

A szerelmi háromszög szerencsére nem tűnt fel a szereplők között, és ez egy jó pont. Allison és Isaac is egész jók együtt, Isaac mellett Allison egész elviselhető, ennek ellenére én abban reménykedek, ő dobbant majd a főszereplők közül.

Mindenképpen ő a legkönnyebben pótolható karakter az ötösfogat tagjai közül.
Scott eleve kizárt, hiszen ő a főszereplő, így hát ő szóba sem jöhet. Egyébként is, milyen lenne már egy sorozat a főszereplő nélkül?
Stiles ennek az egész világnak a lelke, nélküle nem sokáig húzná a sorozat. Sok rajongó nem valószínű, hogy tovább nézné a Teen Wolfot, ha Stiles nem lenne látható benne, s az is kétségtelen, hogy Daylen az egyik legkiemelkedőbb színész a TW stábján belül, főleg a fiatalok közül, tehát Jeff részéről a legnagyobb hiba lenne, ha Stilest írná ki.
Ami Dereket illeti, ő volt a legelső Hale akit megismertünk, és mivel a Hale család az egyik legősibb vérfarkascsalád, ezért a Halek szintén elengedhetetlen kellékei a sorozatnak. Ha derek dobbant, akkor Peter se sokáig marad. Nem lenne jó, ha a végén Hale nélkül maradnánk. Ráadásul még a régebbi spoilerek szerint Derek egyfajta “hőssé” válik és megtalálja azt, amiben a legjobb, akkor meg minek írnák ki?
Lydia azért nem jöhet számításba, mert még csak most kezd fény derülni az ő képességeire, így tőle megint nem lenne értelme megválnunk.

Azonban mindezek ellenére kissé tartok attól, hogy Stiles megy el, hiszen most nagyon úgy tűnik, hogy egyfajta gonosz karaktert fog megtestesíteni, még ha nem is önszántából követi el ezeket a dolgokat.
Minden bizonnyal valaki/valami irányítja őt. Én elképzeléseim szerint egy démon szállta meg, vagy pedig maga a Nemeton uralkodik az elméje felett. A gonosz rókaszellemet csak azért tartom valószínűtlennek, mert 99,99%, hogy Stilesból nem fognak természetfelettit faragni.

Nekem az első rész simán megért egy nyolc pontot, a második szintén, de a harmadik sajnos már három pontra zuhant vissza nálam, a negyedik viszont feltornászta magát olyan hat pontra.

Mindent összevetve egy igen erős kezdést egy majdnem olyan gyenge folytatás követett, majd a sorozat kissé összeszedte magát, és a következő részre már egy sokkal mozgalmasabb cselekményszállal kecsegtet. Remélem reményeimet nem cáfolja majd meg a következő epizód, és végre igazán felpörögnek az események. Egy szó mint száz, a Silverfingerről remélem jobb véleménnyel leszek, és több pontot adhatok majd neki, mint az utóbbi kettőre.

Ayron - 2014. 01. 30. 18:30

Démonok nem Scottot akarták hanem Kirát ez egyértelmű volt ,Scott azért állt ott hogy megvédje a lányt.
Ja és egyik farkas se volt átalakulva teljesen a csatába még Derekse ;) csak karmot növesztettek,és egy kis fogat és ennyi. Teljes átalukás szem színe megváltozik,nagyobb agyarak és pofaszakál de egyik farkasnak sem volt.
Megválaszolatlan kérdések meggondolom okkal vannak, de szerintem jórész volt.(azért a második évadba is voltak lassú részek ;) )

xdespisedkidx - 2014. 01. 30. 18:38

Ayron: Ki beszélt itt a farkasok átalakulásáról? :D Szem fog és karom “teljes” átalakulás nélkül is van nekik. Amikor az egyik ikernek nem tetszett Lydia beszólása pl. Szerintem Scott-ot is meg akarták jelölni azért fordultak felé csak rájuk mordult ugye na meg feljött a nap.

Ayron - 2014. 01. 30. 19:54

Hát szerintem ninja barátunknak a róka kellett volna.
Átaluklásnál mármint a teljesnél erre gondoltam. http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2012/214/7/f/derek_hale_come_get_some_____by_supernatural67-d59km08.jpg
Csak itt páran íírták hogy Scott emberként esett nekik szerintem kint voltak a karmok és a fogak is.(mozdulatból lehet látni a csatába)

xdespisedkidx - 2014. 01. 30. 21:06

Én írtam hogy emberként esett neki igen. Nézd meg amikor először ugrik rájuk meg minden elég szépen odavernek neki. Amikor ráirányul mind az 5 démon na akkor jönnek a szemek fogak és néz Kirára majd mordul rá a maszkosokra.

Ayron - 2014. 01. 30. 21:11

Igazából az össze farkast elintézik :D nincsenek egy súly csoportbam.

xdespisedkidx - 2014. 01. 30. 21:35

Nincsenek de nézd meg hogy csóri omega Derek mennyivel jobban teljesített mint a trúúú alfa… A következőben már “elvileg” falkaként viselkednek majd 1-2 jelenetig de ez lófasz. Olyan igazi falka a második évadban volt Derek-nek na meg az all star team Duke-al.

ger - 2014. 01. 30. 21:53

all star team xD

Amúgy nem tudom mennyire szeretik itt a spoileres dolgokat, de fel van téve a 18. rész synopsis-a:

“Stiles goes missing, Scott and the others set off on a search, Lydia tries to master her new abilities.”

Azért már ideje volt így lassan hogy utána járjon már saját magának. Legalább rágooglizott volna arra hogy benshe :D Ez elég karakteridegen tőle, főleg hogy még latinul is tud…

superpityu - 2014. 01. 30. 23:06

szép nagy betűkkel jelöljétek a spoilereket, bár eddig senki nem szólt érte, de engem néha kicsit zavarnak a dolgok :D ne rontsuk egymás szórakozását.

a rész pedig rohadt jó volt, engem nem zavarnak, hogy gyűlnek a kérdések van idejük megválaszolni őket. főleg, hogy közben szépen felhúzták az idei szálakat. gondolom lydia anyja sem csak azért van mert susan walters annyira ráér. jó peter hiánya és a talia dolog engem is kicsit felhúzott, hogy semmit nem kezdtek vele. kira eddig szimpatikus, de úgy igazán most az ikrekkel sincs már bajom. leginkább az árnyak érdekelnek és miért jelölték meg a többieket. van itt rengeteg lehetőség a sztoriban és főleg azért mert a sablonos vérfarkasok mellé be tudnak hozni elég sok ismeretlen mitológiát.
a vérpréri dolog remélem visszatér mert ez elég semmi volt eddig.

Saszta - 2014. 01. 31. 09:55

superpityu: Azzal nem lenne gond, hogy gyűlnek a kérdések, ha megválaszolnák őket. Csakhogy már eddig is rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul. Persze ha folytatják a megkezdett, de még be nem fejezett szálakat, akkor egy szavam se lesz erre.

Ami leginkább bosszant engem is az a Derek-Peter kalandozások gyors átugrása volt (She Wolf kérdése, Talia és Derek beszélgetésének hiánya, no meg Peter hirtelen eltűnése), meg természetesen a vérpréri szál lezárása, amit én egyáltalán nem érzek lezártnak. Remélem én is, hogy még fognak azért foglalkozni az utóbbival, mert ez tényleg egy nagy semmi volt eddig.

Amitől amúgy tartok én, hogy most feltornyosulnak a kérdések, és a végén összesűrűsödnek a dolgok, és hogy megint az utolsó részbe akarják majd a nagy részét belepasszírozni, mint a 3/A-ban. De remélem ez nem fog bekövetkezni, hisz ahogyan mondtad még van idejük rá, de csak akkor, ha most már tényleg felpörgetik az eseményeket.

Az Illuminated pedig nekem is tetszett, azt leszámítva, hogy még mindig csak felvezetést kaptunk. :P

superpityu - 2014. 01. 31. 10:15

mármint az időt úgy gondoltam, hogy most 8 rész, aztán a 4. évadban pedig boncolgathatnak tovább. bár én is érzem, hogy davis kicsit sokat akart most markolni, de remélem nem sül majd el visszafelé.

Saszta - 2014. 01. 31. 10:49

Ha ezek a szálak átívelnek a 4. évadra is, akkor az úgy rendben van, feltéve, hogy kapunk ötödik meg hatodik évadot is. :P
Reménykedjünk, hogy nem fog visszafele elsülni a dolog. Nem szeretnék megint olyan összecsapott lezárást kapni, mint a múltkor.

hummel - 2014. 01. 31. 17:59

SPOILER
Szó van róla meg itt is említésre került már, hogy egy főbb karakter kiszáll az év végén. A hét név közül, akik említésre kerültek én Isaac-re tippelnék.

Saszta - 2014. 01. 31. 18:30

SPOILER!

Hummel: Ez csak azért nem valószínű, mert Isaac nem fő karakter, s miatta nem kéne megváltoztatni az Oppeninget, márpedig Jeff azt nyilatkozta, hogy emiatt le kell majd cserélni az introt, hiszen ez a szereplő már nem lesz benne a főcímbe.

Éppen ezért én még mindig Allisonra tippelek. Aki még szóba jöhet, az Derek. Lydia, scott és Stiles kizárva. Lydia már csak azért is, mert a 4. évad ha minden igaz Lydiacentrikus lesz.

ger - 2014. 01. 31. 21:44

SPOILER!!

Saszta, szerintem is közülük lesz valaki, mégpedig azért mert a Stiles-t alakító színész azt nyilatkozta hogy a negyedik évad forgatása után rögtön megy filmet forgatni. Az Allisont alakító színészt is kérdezték az évad végi halálról: valami olyasmit mondott, hogy nagyon szomorú volta az egész elválás stb., elég gyanúsnak tűnt.

Egyébként Kira nagyon Allison pótléknak tűnik nekem. A bulváros dolgoknak is utána néztem, és az Allisont és Isac-et alakító színészek jártak és nem rég szakítottak, elég kínos lehet nekik főleg hogy most jöttek össze a karaktereik.

Meg ami elég vicces hogy Stiles apja és Lydia anyja a való életben házasok. :D

hummel - 2014. 01. 31. 22:07

SPOILER
Jogos. Tényleg ők öten vannak. Ebből elég nehéz a választás. Tippre Derek és Stiles közül az egyik fog búcsúzni.

Saszta - 2014. 02. 01. 07:25

SPOILER!

Ger: Ezekről én is hallottam valamit. Abban meg egyetértek, hogy Kirát Allisonpótléknak szánják. Egyébként szerintem ő jobban is passzol Scotthoz.

Meg állítólag Holland azt nyilatkozta, hogy Lydia egyik közeli barátja fog távozni a sorozatból. Dylan pedig azt mondta, hogy a forgatásokat direkt úgy időzítették, hogy neki jó legyen az új filmszerepe miatt. Vagy az új filmjének forgatását tolták el… Mindegy is, a lényeg, hogy valamelyiket úgy igazították, hogy Dylan számára mindkét időpont jó legyen. És az is biztos, hogy ez nem a 3/B-re vonatkozott, hanem a 4. évadra, aminek a forgatása ha minden igaz nemsokára megkezdődik.

Szóval Stiles biztos nem dobbant a sorozatból. Derek azért még benne van a pakliban, de őt sem hinném, hogy távozna. Egyrészt, mert ő nem barátja Lydiának, másrészt meg ha minden igaz most fogja megtalálni azt, hogy mibe a legjobb (vagy valami ilyesmi), és egyfajta “hőssé” válik. Ezt még egy régebbi spoilerözönben olvastam, bár tény hogy azok nem mindig megbízhatóak.

zzz88 - 2014. 02. 01. 15:45

Intro gyerekek!
Senki sem vette észre, hogy új? Gyorsabb zene, vörös alaptónus, és eggyel kevesebb főszereplő kép. Na és ki hiányzott? Alison.

Saszta - 2014. 02. 01. 16:07

zzz88: Az Oppening már a 3/B első része óta vörös, a gyorsabb, Alpha Remixes zeneváltozat pedig csak erre a részre “ugrott be”, a következőbe már ismét a régit kapjuk, ha minden igaz.
Allison pedig még ebben a verzióban sem hiányzott. Nem fogják előre lelőni a poént azért.

zzz88 - 2014. 02. 01. 16:18

mea culpa

Denisa - 2014. 02. 01. 16:22

Hello!
A részek tetszenek, de Crystal Reed-en elég jól látszik, hogy közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz, halkan megjegyzem jelenleg 18 évest játszik, és határozottan öregebbnek hat még képernyőn is, mint Derek, pedig elvileg Derek lenne az idősebb (a valóságban Crystal). Valószínű, hogy ő fog távozni, már az évad elején eléggé elütött a többiektől kinézetre.
Kira viszont aranyos, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, főleg most, hogy látta a többieket a saját formájukban :)
Lydia is végre elkezdi megtanulni micsoda, ideje már.
Stiles nélkül viszont nem Teen Wolf a Teen Wolf, szóval őt nem írhatják ki.
Melissa egyszerűen csúcs, főleg amikor felhívja rá a figyelmét Isaac-nek és Scott-nak, hogy a ház nem természetfeletti, szóval ésszel.
Még Stilinsky seriff is kezd beilleszkedni, nem beszélve az ikrekről.
Konklúzió: Itten Alisonnak kell mennie…

tiktak - 2014. 02. 02. 22:42

Denisa
hmm, nekem nem tűnt fel az Alisont játszó csajnál, hogy ennyire idős lenne. Szerintem valamelyik iker fog távozni, méghozzá az, amelyikkel lydia jóban van.

Nikki - 2014. 02. 02. 22:49

Egy pillanatig sem éreztem hogy bármelyik epizód ne pörögne; végig izgalmas és feszült részeket kaptunk. Olyan gyorsan elrepül minden alkalommal a 40 perc, hogy nem jön hogy higgyem. Sok szálon fut most a sorozat és ezekben rengeteg potenciál van szóval egyáltalán nem zavar, hogy újabbakat kapunk és nem pedig válaszokat. Majd jönnek azok is, ha itt lesz az idejük. A legutóbbi rész is elképesztően jó volt!
A démonok szerintem Scottot akarták, Kiráról nem hiszem, hogy tudnak, ha igen, akkor meg akár mindkettejük után is indulhattak. Valahogy azt érzem, a lány segítségükre lesz a legyőzésükben.

superpityu - 2014. 02. 02. 23:56

ha már a találgatásoknál tartunk, akkor célszerű abba is belegondolni, hogy az ikrek mennek a leftovers-be. szerintem ők kihullanak idén.
crystal reed kihullása igen nagy csorba lenne, mert ő képviseli a még mindig domináns vadász szálat, nélküle pedig az öreg argent nem olyan érdekes vagy fontos. lydia és stiles kiírása a másik nélkül kész öngyilkosság. scott ugye alap, marad derek, aki nélkülözhetőbb, de azért rá sem húznám ezt a jelzőt szívesen.
bár nem vagyok képben az interjúkkal, meg a spoilerekkel, de kétlem, hogy előre beharangoztak volna egy fontos karakterhalálát. vagyis be lehet, de annyira leszűkíteni a kört elég fura.
arra verzióra amúgy gondolt valaki, hogy a főcím megváltoztatása nem mínusz, hanem plusz karaktert fog jelenteni. tényleg csak találgatok, lehet el kellene olvasnom az interjúkat :D

hummel - 2014. 02. 03. 11:32

SPOILER

A főcím változása az egyik fő karakter halálával összefüggésben hangzott el. Mind az öt főcímben szereplő karakter mellett tudok olyasmit mondani, ami miatt maradnia kellene. Scott a főszereplő, Allison kapcsolat a vadászokhoz, Lydia mivoltát csak most kezdik kibontani, Stiles a humorfaktor, ráadásul az egyetlen normális ember a csapatban, Derek pedig kapocs a Hale család múltjához (nem olyan torzított tükör, mint Peter). Az egyikük ennek ellenére Davis szerint menni fog. Az is elhangzott, hogy Derek-ből hőst akarnak csinálni. Lehet, hogy mindjárt mártírt is, ki tudja?

Egy másik hír, amit nem tudom ki olvasott. Davis és csapata eredetileg visszahozták volna Erica-t, erre meg is voltak a terveik, amiket aztán ki kellett dobniuk, mert Gage Golightly továbblépett a karrierjével.

xdespisedkidx - 2014. 02. 03. 21:11

Allison-ra adom még mindig a voksom, Isaac-el viccesek de amúgy biodíszlet, és igen halállal kapcsolatban hangzott el az intro változtatás.

Ericát nem olvastam egyáltalán habár nem tudom hogyan hozták volna vissza. Lehet még azelőtt mondta ezt mielőtt megírták volna a részt ahol Derek megtalálta a tetemét? Én az egyik comic conos videóba hallottam ahol Jeff-el dumáltak hogy Cora-t szeretné majd vissza.

ger - 2014. 02. 03. 22:06

SPOILER

Lesznek itt még meglepetések szerintem. A második évados gyerek aki irányította a kanimát, ő is rakott ki képet amin a teen wolf-os stúdióban van, és még valami olyasmit odaírt, hogy nem gondolta volna hogy még egyszer itt lesz.

A korral kapcsolatban, a Kirát alakító színésznő is 28 éves.

A több szálon futással kapcsolatban meg, csak nekem maradt meg nagyon és idegesít, hogy a 3A-ban amikor az “újtanárnőfőgonosz” megölte a kémia tanárt, a csávó mondott neki valami olyasmit hogy : mindent megtettem amit kértél stb.? Vagy ez már kiderült miről szólt, csak lemaradtam? Mert annyi oké hogy Danny valami feladatot beadott és annak segítségével találták meg hol lesznek a hullák. És akkor ez that’s all ? :D

superpityu - 2014. 02. 03. 22:36

jaj igen ezek a hirtelen nyomra bukkanások utólag belegondolva nagyon gázok tudnak lenni. idén viszont adnak legalább magyarázatot a gyors nyomokra. lehet, hogy nekik is feltűnt végre :D

arden cho 28 éves? azta a rohadt, jó hát roden is 25 körül van már és őt sem mondanám ennyinek, de ez most sokkolt.

Aszusz - 2014. 02. 04. 13:22

@ger: lehet, hogy a kémiatanár tette az edző sípjába a wolfsbane-t is…; no meg rájött, kicsoda a csaj, és nem szólt senkinek. Büntibe küldte Isaac-et és Allisont, együtt – és ugye Isaac ott eléggé bepöccent (az ikreknek köszönhetően…), de a lehetőséget a tanár teremtette meg.

hummel - 2014. 02. 04. 13:52

Demons … meglehet, unstoppable … nyilvánvalóan nem. Az ONI csak három fővel támadt Stiles-ra? Mert akkor kettő még odakint kószál. Úgy tűnik nem Stiles az első Stilinski, akit megszálltak. Érdekelne, hogy a mama miként halt meg.

A fight for him … kill for him … die for him mintha egy jelzés lett volna a jövőre nézve. És ugyebár az utolsó tagot Derek rakta hozzá.

hummel - 2014. 02. 04. 17:25

@xdespisedkidx: Erica-t kérdezted. Én januári cikkeket látok csak, szóval nem túl régi a hír. Maga a döntés ettől még lehet régebbi, de az általad említett jelenetnek (Derek magával viszi a testet) akkor van igazán értelme, ha akkor még tervbe volt véve a visszahozása.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/teen-wolf-ep-season-3-668461

superpityu - 2014. 02. 04. 22:46

én úgy emlékszem erica többet lett volna a 3. évadban csak a színésznő a 2. évad után bejelentette, hogy nem akar visszatérni. aztán egy-két jelenetet csak kicsikartak belőle.

Nikki - 2014. 02. 05. 01:32

Nem akarok megválni senkitől, s most már nagyon bosszantó, hogy szinte minden kommentben erről van szó. Nem lehetne hanyagolni, s majd ha tényleg eljön az ideje, akkor mérgelődjünk és szomorkodjunk.

xdespisedkidx - 2014. 02. 05. 19:33

Miért ne lehetne agyalni azon ki fog távozni ehhhh? Stiles-ra változtatnám a voksom, Stilinski anyunak is ilyen problémái voltak és lásd belehalt :/ Olvastam mindenféle elmélkedéseket ezzel kapcsolatban, azt viszont nagyon tökösnek tartanám ha végül Scott végezne vele!

superpityu - 2014. 02. 05. 20:07

talán csak annyi gond, hogy elkezdődött ez a konkrét spoilerezés az interjúkból meg minden, amiknek most vagy van alapja vagy nincs. semmi sem készpénz amíg nem látjuk. és igen bosszantó, mert szerintem nem csak én voltam az akit meglepetésként érintett az, hogy arról írtok, hogy távozik valaki. sőt csak bosszantóbb lesz, ha a távozó tényleg kiesik és csak a 12. részben és addig találgattok. ha az elején figyelmes lett volna mindenki, akkor nem lenne ez a helyzet és már időben elkezdtétek volna használni a spoiler jelzést. nem fogom visszamoderálni az összes kommentet emiatt – tudom én is belementem a játékba egy kicsit, de használjátok ehhez is a spoiler jelzést. (nekem egyébként az a legnagyobb bajom vele, hogy erre a spoilerre építetek fel sok teóriát, ami lássuk be szintén zavaró, a spoilermenteseknek). az aktuális részről szóló dolgokhoz pedig nem kell semmi természetesen. tényleg figyeljünk oda a másikra, már korábban is írtam – mert akármilyen hihetetlen vannak spoiler nélkül élők is, csak mostmár ehhez a találgatáshoz is használjatok jelzést. vagy egyszerűen hagyjuk abba és várjuk ki mi lesz a vége. aztán a részekről szóljon a kibeszélő, ne a jövőről.

LaCRossE - 2014. 02. 05. 21:49

http://www.youtube.com/watch?v=GrISqynELEk&feature=youtu.be

Ez egy… elég jól sikerült fanvideó. :)

Marcipáncica - 2014. 02. 05. 22:50

Egy ideje csak olvasgatom én is az írásokat, és teljesen beparáztam ezektől a fejtegetésektől. Stiles talán az a karakter aki miatt eddig, még a gyengébb részeknél is maradtam a sorozat mellett. És nem hiszem hogy csak én vagyok így ezzel, szóval szinte biztosra veszem hogy nem merik kitenni őt a sztoriból.

És az aktuális rész: egyre erősebb a történet, a harcjelenetek is egész jók, nagyon tetszik a két új bontakozó kapcsolat. Mindenki passzol a párjához, végre nem érzem erőltetettnek, össze nem illőnek az adott főszereplő-pár/ost/okat. Érdekes lesz Stiles-t ebben a “gonosz” vagy legalábbis erős szerepben látni. Várom hogy mi sül ki belőle. Az ikrek és Derek jelenleg kicsit háttérbe szorultak, de nekem bejön ez az egyensúly.
Szóval most szinte csak dicsérni tudom az egészet. Érdemes lenne belefogni olyanoknak is, akik anno kaszálták az első évadban…

ger - 2014. 02. 10. 23:53

Nézegettem nézettségi adatokat, mert miért ne. A legnézettebb TW rész a mostani 3B nyitó része volt 2,43 mo-val. Az előző rész 2,26 mo-an látták.
Szerintem nagyon valószínű hogy a következő rész megdönti a rekordot, mert elég jó vége lett. A promók alapján is nagyon jónak ígérkezik.

Nem tudom hogy TW mivel érdemes összehasonlítani. Azért megnéztem hogy csatornán belül a másik értelmesebb sorozat a Awkward milyen számokat hozott. Mind a kettőben hosszabbított évadot adtak 24 résszel, de az Awkward elég siralmas nézettségileg.

hummel - 2014. 02. 11. 12:05

Vajon, ha ilyen jók a számok, akkor a jövő évadot miért nem 24 részesre tervezik? Nem tudták a színészekkel leegyeztetni? Vagy esetleg most csak a biztos alapot rendelték be, majd meglátják a többit a 3B számainak függvényében?

Kira mamája meglepett. Na nem az erejével, ez gondolom mindenki sejtette. Azzal, hogy ő irányítja az ONI-t. Korábban a lányára is simán ráküldte őket. Remek ez az évad eddig.

fran - 2014. 02. 11. 15:18

Kezdek attól tartani, hogy a Teen Wolf is a TVD hibájába esik. Elfogynak az emberek és érdektelenné válik az egész. Ha nincs emberi keret az ilyen sztorik unalmassá válnak. Kit érdekel egy tűzróka, gumiho sorsa?

superpityu - 2014. 02. 11. 16:48

azért itt az is érdekesebb a természetfeletti élőlények sora, mert nem a vérfarkas-vámpír-boszorkány szentháromságból válogatnak. eleve több érdekességet tudnak behozni, hiszen nem a legismertebb lényekből válogatnak. persze ettől függetlenül szerintem is furcsa lenne ember nélkül az egész, hiszen mindig érdekesnek tartottam, hogy ők hogyan viszonyulnak a dolgokhoz. viszont stiles továbbra is emberként funkcionál szerintem, gondolom az évad végén valahogy kiűzik belőle a démont, viszont akkor is ott lesz neki az agysorvadás.

LaCRossE - 2014. 02. 11. 22:48

A Scott/Stiles jelenet az MRI-nél gyönyörű volt, még egy picit el is érzékenyültem. :D
A rész meg nagyon jó volt, rohadtul sajnálom szegényt. Ami érdekes, hogy a TW azon kevés sorozatok közé tartozik, ahol törődök a karakterekkel, ezért lenne nehéz bárkit is elveszíteni. Ezen szempontból a TW nagyon egyedülálló.

Nikki - 2014. 02. 12. 02:18

Megint a hét legjobbja, simán! Most kaptuk egy pár választ, de még mindig van bőven megválaszolatlan is.
Ahogy elnézem ezek az ONI-k nem gonoszok, csak ijesztőek, és Kira anyja hívta őket segítségül. Vajon honnan tudta, hogy szükség lesz rájuk? Stiles démonja meg honnan szabadult? Tényleg megölte az azokat az ONI-kat? Mivel most csak kettő jelent már meg. Vajon nem tudnak újjáéledni? Mondjuk azt már sejtettem, hogy Kira lesz a kulcs valamiben, de akkor még a “démonok” elpusztítására tippeltem, de ezek szerint a Nogitsune lesz a főellenség. Lehet én gondolom túl, de szerintem Stilesnak nincs agysorvadása. A benne lakozó démon miatt mutatkozott ez a diagnózis. Sőt, továbbmegyek, szerintem az anyjának is ez volt, hisz Kira anyjának a szavaiból az jött le, hogy egyszer már összefutottak és legyőzte őt, s most is le fogja, nem számít neki, hogy egy fiút választott gazdatestnek. Mondjuk az érdekelne, hogy vajon mitől olyan különleges a családfájuk/vérvonaluk, hogy ők alkalmasak erre, már ha jó az elgondolásom…
Amúgy vajon mi az, amit a Nogitsune akar? Lydia meg jobb lesz ha igenis beszél a hangokról, zajokról amiket hall, meg közvetlen kapcsolatban áll vele.

LaCRossE - 2014. 02. 12. 10:16

Nikki: szerintem meg van agysorvadása. Kira családja csak most költözött ide.

Aszusz - 2014. 02. 12. 10:45

Szerintem van agysorvadása, viszont a benne zajló természetfeletti dolgoknak köszönhetően “mellékhatásként” meg fog gyógyulni. Feltéve, ha a démonság következtében nem hal meg.

hummel - 2014. 02. 12. 13:44

„Amúgy vajon mi az, amit a Nogitsune akar?”
Meglepődnék, ha nem lenne köze az internáló táborhoz. Eddig mindhárom lezárt történet egy-egy bosszúhadjárat köré volt felépítve. Itt is erről lehet szó. Az, hogy a tábor létezésének nyomát is eltörölték elég sötét dolgokat sejtet.

„Kira anyjának a szavaiból az jött le, hogy egyszer már összefutottak és legyőzte őt”
Nekem is ez jött le. De ez azt is jelentheti, hogy ugyanaz szállta meg Stiles anyját is. Talán már a vérvonal kiválasztása sem véletlen. Lehet, hogy már annak is köze volt a táborhoz valamilyen módon.

paranoid android - 2014. 02. 12. 19:53

Szerintem az agysorvadás és a Nogitsune között van kapcsolat. Legalábbis túl nagy véletlen lenne ennek a kettőnek a jelenléte Stilesnál és az anyjánál egyaránt. (Bár az még nem lett megerősítve, hogy az anyját is megszállta, ha jól emlékszem.) A kérdés csak az, hogy a Nogitsune okozza-e az agysorvadást, vagy ez utóbbi jelenléte teszi lehetővé a test könnyebb megszállását.

Nessa - 2014. 02. 12. 22:48

Ha jól emlékszem, Claudia halálánál arról volt szó, hogy nem volt köze a természetfelettihez, de hogy ez most hazugság volt-e vagy nem… Mindenesetre el tudom képzelni akár azt is, hogy ő tényleg beteg volt, Stilesnál viszont csak a Nogitsune “játéka”, hogy tényleg az őrületbe kergesse, és ő saját maga elhiggye, hogy örökölte a demenciát. Vagy tényleg örökölte, megszállástól függetlenül, és az mozdítja tovább a sztorit, hogy ha élni akar, akkor semmiképp nem maradhat ember. Vagy oké, tényleg a Nogitsune okozta az anyjánál is, de nekem személy szerint nem tetszik a családi megszállás Stilinskiéknél :D A kimenetel meg innen is hasonló.

Allison annyira a háttérben van, hogy nagyon érdekelne már, mit terveznek vele. Nyilván nem véletlen, hogy ő kapta azokat az üzeneteket, de abszolút tippem sincs, hogy pontosan mi lesz a szerepe. Ja és nem mellesleg féltem eléggé a karaktert, mert nagyon szeretem, ki fogok akadni, ha kiírják. De ez mondjuk szinte bárkiről elmondható :D

Amúgy Mr. Yukimura nekem olyan Deaton feeling: sokkal kevesebbet mond, mint amennyit tud.

Na ezután a káosz után még annyit, hogy ötvenszer néztem vissza azt a részt, mikor az MRI-ben “felébred” a megszálló, hát ha azzal az arccal találnám magam szemben bárhol, bármikor… Dylannek alapjáraton nagyon kis kedves feje van, de jézusom :D

ger - 2014. 02. 13. 20:10

Ismét egy izgalmas rész volt, de azt hittem jobb lesz. Nézettségileg is bőven alul múlta az előző részt.

Volt pár dolog ami nem tiszta nekem.
Most akkor Kira mama is kitsuné vagy ő csak irányítgatja az Onit? Akkor ő tépte ki a cserjét a nemetonból :D

Lydia karaktere meg most elég unszimpatikus volt, ahogy viselkedett Stiles szobájában, azért csak eltűnt az egyik barátja. Az a kép amit az iker mutatott neki csak nekem tűnt gyanúsnak? Szerintem Stiles akart üzenni Lydiának hogy mennyen el a nemetonhoz bensheskedni.

Az elmegyógyintézetes részt sem volt tiszta. Mert láttuk amikor elment oda a csapat ott volt a falon az a fordított 5-ös, ami már kiderült hogy nem egy fordított ötös hanem egy japán írásjel. Meg Lydia is érezte hogy ott van Stiles.

Mellesleg én nem vagyok az a típus aki szeret szurkolni hogy összejöjjenek szereplők, de Scott mama és Stiles papa tényleg összeillenek.

Az pedig külön tetszett hogy Stiles keresztnevét megint felhozták.

Arról valaki tud valamit mikor lesz a 4. évad premierje? Azt tudom hogy pár hét múlva kezdenek el forgatni. Bár nem hiszem hogy egy évet várnának addig úgyhogy valszeg nyári premier lesz szokott módon.

hummel - 2014. 02. 20. 19:27

Kira anyja első körben öt Oni-t, most pedig újabb kettőt hívott elő a férje által elrejtett könyv rekeszeiben lévő pengék segítségével. Mivel a könyv kilenc rekeszt tartalmazott, még további két Oni maradt talonban. Vajon miért nem hívta elő rögtön az összest? Nem pótolhatóak a pengék, vagy esetleg a felhasználásuk visszahat a nő erejére, esetleg életerejére?

Egy újabb Hale a láthatáron. Malia. Vajon szimplán prérifarkas, vagy farkas-prérifarkas keverék. Ha az első eset áll fenn, akkor kérdés miért az az ág lett a domináns?

Most már biztos, hogy a Nogicune bosszút akar. A felkészülés hasonló a darach-éhoz, lépésről lépésre több erőhöz jutni. Ott volt a rókatűz és most a fájdalom. Azért érdekelne mivel sikerült ennyire felhergelni.

Lydia frizurájával kezdhetnének valamit. Ez így siralmas.

Ayrons - 2014. 02. 20. 21:03

Azok farkak voltak nem pengék és egyet hívott elő ami sokkal erősebb a többinél.
Malie száll érdekes főképp azért is miért törölték Peter emlékét.Kíváncsi vagyok hol volt 2 részen át a drága.
Derek és Chris jelenetek ütöttek. Stiles barátunk pályázhatna Joker szerepére.

krigin - 2014. 02. 20. 21:57

Ayron: 2 farkát áldozta fel, 2 fekete “izét” tört el, 2 Oni jött (marha erősek voltak ám, Kira szétrúgta a seggüket)….. :D

hummel - 2014. 02. 21. 08:21

@Ayrons: Az egyes rekeszekben lévő tárgyak késnek néztek ki. Markolattal, pengével, heggyel. Az egy teljesen más kérdés, hogy mit szimbolizáltak.

ger - 2014. 02. 22. 16:19

Jó rész volt. Kira mama érdekes lett, szerintem ha eltöri az összes farkat akkor meghal vagy valami ilyesmi. A férje nagyon “fájdalmas” fejet vágott amikor eltörte őket. De igazán elbeszélgethetne már a lányával, nem értem mi oka lehet húzni az időt azzal.

Azt láttátok, hogy a futár aki bevitte a bombát az őrsre,annak az volt a neve hogy J. Davis. :D

A másik hogy amikor lebénult a japán csávó a kertben azt mondta hogy kanima. Most akkor ismét visszatér a gyík?

Érdekes hogy mennyi szerepet kap az új sheriff-asszisztens, aki megnézte a bombát. Szokatlan hogy van egy másik “állandó” karakter onnan Stilinskin kívül.

Tudom hülyeség de azért megnéznék egy állás-hirdetést amiben tanárt keresnek a középiskolába. A hülye menne oda: a kémia tanárnak elvágták a torkát, Miss Blake eltűnt, Allison anyja szintén meghalt, aki ott tanított. Tisztára mint a harry potterben a sötét varázslatok kivédése.Már csak ha valamilyen karakter kiemelnek, annak valami oka van. Utalok erre Lydia anyjára, meg Kira papára.

Kíváncsi vagyok mi vár még ránk. :D

krigin - 2014. 02. 22. 18:34

ger: az üvegcsén volt a kanima mérge rákenyve, gondolom Deaton a 2.évad folyamán szerezte be Jacksontól (párszor “nyáladzott” anno) :D

fran - 2014. 02. 22. 18:57

ger, a távol-keleti rókának 9 élete van, amit a farkaikban hordanak, de nem csak élet, hanem erő is van bennük. Forrás Gumiho a barátnőm koreai sorozat.

Truly - 2014. 02. 23. 13:19

A sheriff asszisztens nekem is feltűnt hogy sokat szerepel, valami szerepe tuti lesz még

Nikki - 2014. 02. 26. 05:01

Kicsit szétesett számomra most ez a rész. Maliat túl hirtelen kapták elő, és a körülötte zajló események is eléggé a semmiből jöttek. Stiles persze most is brillírozott, de a többiek kicsit lógtak a levegőben, alig jutott rájuk idő.. és hiányérzetem maradt. A TW-tól más szinthez vagyok szokva, ez pedig.. éppen csak egy hajszállal alatta csúszott át.

xdespisedkidx - 2014. 02. 26. 08:09

Nem volt rossz rész, az viszont baromira dühítő hogy Scott ekkora puhapöcs. Kinkade jól mondta, a szemei egy alfáé de hol az ERŐ? Félek hogy nem lesz elég idő kibontani a szálakat, Malia még csak most bukkant fel, hol van Peter alfásosdi terve, mit akar a spanyol banya Chris-től, Kira erejéből sem láttunk még semmit, stb stb stb. Nagyon ki kell centizniük, ha azt akarják hogy elégedetten bólintsunk a 3×24 végén. Stiles-t pedig simán megnézném farkasként akármennyire is azon voltam hogy őt emberként szeretem.

hummel - 2014. 02. 26. 14:14

Peter biztos, hogy nem ebben az évben fog lépni. Scott elég gyenge Alfa, de nyilván fejlődni fog még és ennek Peter is tudatában van. Kivárja, amíg jóval erősebb lesz. Gondolom a farkas alak lesz a végső forma, ahova Scott el fog jutni.

LaCRossE - 2014. 02. 26. 14:27

Jó rész volt, de annak nem örülnék, ha Stilesból is vérfarkast csinálnának.

Poghy - 2014. 02. 26. 19:42

Korrekt rész volt, és a préris szál végre bekapcsolódott a nogicune-történetbe, de az évad még így is nagyon túlzsúfolt. 4 rész van még, meglátjuk hogy tudják az írók ennyi idő alatt elvarrni a szálakat, de Peter cselszövései valószínűleg a következő évadban kapnak csak teret. (ami nem baj, inkább kérek egy Peter központú évadot jövőre, minthogy az ő sztoriját is ebbe az évadba préseljék bele)

Stiles meg ne legyen se vérfarkas, se vérpréri, emberi karakterként jobban illik a sorozatba.

A rész tanulsága: Jobban dugjátok el az amfetamint, nehogy elkobozzák tőletek, mert az mindig segít, és az alvás rossz! (copyright MTV)

superpityu - 2014. 02. 26. 20:11

poghy: azt kihagytad, hogy egy jó dugás után egyből eszedbe jut megkopogtatni a falat, ahol megtalálod a nogitsune-t.

szerintem rohadt jó rész volt. malia rendes felvezetést kapott a folytatáshoz, stiles is hozta a formáját. a többiek pedig kitöltötték a maradék 6-7 percet.
ami tök érdekes, hogy shelly henning itt 20 perc alatt komplexebb, összetettebb és jobb karakter lett, mint a tsc-ben volt anno egy évadon keresztül.
a jövőre nézve vannak fenntartásaim, a peter szál szerintem marad jövőre és az az érzésem, hogy a malia kapcsolat is akkor lesz rendesen kibontva. nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez a 4 rész most sok lesz vagy kevés, hogy a nogitsune szál rendes lezárást kapjon. plusz mellette azért fent kellene tartani az érdeklődést a lydia és kira szálakban is, plusz derekkel is kezdeni kell valamit még, allison elsikkadt a remek karakterek között… szóval elég sok dolgot kellene még kibontani, de ha okosan csinálják akkor nem lesz ez rossz.

Ayron - 2014. 02. 27. 07:10

Jeff azt mondta hogy Peter okkal van távol és nem fogjuk látni miket csinálni csak érezzni fogjuk a hatásait.

tiktak - 2014. 03. 01. 16:30

Stiles valószínűleg kikeveredik ebből az egészből az évadzáróra, de azt hiszem abban nem lesz neki köszönet, mert Peter megöli, miután rájön hogy mit van egy lánya, és Stiles mit tett vele :):)

ger - 2014. 03. 02. 12:10

Jó rész volt mint mindig. Egyedül az kifogásolható, de mondjuk nem is kifogásolható hanem már teen wolf szokás, hogy egyszerűen csak előkapunk egy karaktert akit már vagy 10 rész óta nem láttunk. Mondjuk örülök neki jó karakter, remélem látjuk még.

A másik tipikus teen wolf szokás, hogy WTF van Finstock edzővel? Jó nyilván nem halt meg, de hogy egy szó nem esik róla. Tudom nem erről szól az évad de minek írnak bele ilyet ha utána lógva hagyják a dolgot? De ez csak egy példa, tudnánk 100 ilyet mondani még.

Az utolsó négy részhez pedig van egy előzetes, ami iszonyat jól néz ki. Jónak ígérkezik az évad vége, lesz itt harc hóban, több Lydia.. jó lesz.

yeeeyha - 2014. 03. 02. 14:13

Ez a rész kicsit CW-s lett nekem, de azért volt pár remek jelenet is. Csak ez az etyepetye a baromi hervasztó és piszkos környezetben, majd utána rögtön a lényeg megtalálása… ööö, oké. Inkább vesztek volna össze, Malia átdobta volna Stilest a fél szobán, az meg neki csapódik a falnak és meg is van.

shelly henning meg tényleg jó, pedig jól leírtam a TSC-nél; vagy ő fejlődött nagyon sokat, vagy a szerep jobban fekszik neki.

undertaking - 2014. 03. 02. 22:47

Mi van,ha nem akarták,hogy Stiles szüzen haljon meg.Nekem ez jutott eszembe annál a jelenetnél,olyan random volt ez az egész.

xdespisedkidx - 2014. 03. 05. 08:43

A tegnapi rész után úgy érzem nem is akarok többet hallani a TW-ról. Nálam a 3b leszerepelt ahogy Jeff is. Nem kellett volna a 24 rész inkább jött volna nyáron, jobban kidolgozva. Komolyan gondolják hogy flashback epizóddal kell szarakodni amikor a történet NEGYEDÉNÉL se vagyunk? Nem kezdem el sorolni mennyi minden maradt félbe , vagy csak szimplán kaptak bele minimálisan. Egy katyvasz az egész. Lehet jönni azzal hogy vihar előtti csend blablabla de nem. A szereplők nem kapnak egységes játékidőt stb. A 3A-ba megfért a 3×08 hiszen hiába mesélős volt haladt az alfák és Blake története is rendesen, de ez… Az már csak mellékes hogy a Wolf szó dísznek van a címbe. Lehetne a címe Teenagers with supernatural problems…

superpityu - 2014. 03. 05. 12:36

wow. ez így rohadt sarkalatos mert szerintem az eddig összes rész legjobbját láttuk. és miért baj, hogy nem egységesen szerepelnek? eddig sem szerepelt mindenki egységesen. és miért nem haladt a történet? a nogitsune most egy szereplő akit a kezdetek óta ismerünk, annak idején kira anyja nem tudta megállítani, tehát szerintem jogos volt a felkészítés a legrosszabb eshetőségekre. szerintem rohadtul kellett egy ilyen filler rész, mert a nyári etapban is az volt a legjobbjuk – 3×06: motel california.
mi az hogy a negyedénél sem járunk? úgy írod, mintha közkincs lenne az, hogy mit lesz még a folytatásban. vagy ez most mire, a nogitsune szál közel van a lezáráshoz, peter malia nem hiszem hogy sokat lesznek így idén, de nem is baj ha ők csúsznak későbbre. lydia van még akivel kevesebbet foglalkoznak, de ő meg mindig szem előtt van.
és most komolyan a rész címén mit nem lehet érteni, “the fox and the wolf” – kira anyja meg a másik nő, akivel megölte a nogitsunet annak idején.

krigin - 2014. 03. 05. 18:47

superpityu: sztem ő a Teen Wolf névre gondolt, hogy a nevében csak dísznek van a “Wolf”. :)

superpityu - 2014. 03. 05. 18:57

ja én néztem félre, de igen annak idején szerintem nem nagyon hittek abban, hogy ideáig eljut és ilyen témákat fognak boncolgatni.

xdespisedkidx - 2014. 03. 05. 19:39

superpityu: Azért látom eléggé felmegy az agyvized ha valaki más véleményen van :D Miért nem járunk még a negyedénél se? A Stiles féle nogitsune-ból semmit nem láttunk jóformán, azon kívül hogy 1-2 csapdát állított meg próbált aljaskodni. Nem az a bajom hogy nem egységesen szerepelnek, inkább az hogy az egyik EGYKORI főszereplőt (Derek) a legjelentéktelenebb személlyé degradálták le. Konkrétan minek van benne a 3b-be? Ezt a flashback részt pedig nyugodtan lelehetett volna tudni maximum félórába. Mindenbe csak belekapnak egy kicsit: Derek-Peter kalandozás, Malia, Kira, Scott alfasága, soroljam még? Ez az egész 3b úgy szar ahogy van, a trú alfa miért ilyen gyenge? Azt hittem Blake varázslatának megtörése után over powered lesz erre ha jut 5 másodperc harci jelenet abban is kiröhögik :D Túlontúl elhúzták ezt az egészet, majd a 3 rész alatt szórakozik még a Nogitsune a többivel, jönnek rá hogy kéne legyőzni, építik be a vadászokat ha igazak a spoilerek, közbe “lehet elhalálozik” valaki stb stb. Helló undorítóan szar összecsapott 3×12!

kabuki - 2014. 03. 05. 20:01

Nem értek egyet xdespisedkidx.

Szerintem ez a rész remekül fel volt építve, a korábbi részek által, és kifejezetten sok új infót kaptunk. Olyannyira, hogy én egyáltalán nem nevezném fillernek sem, szervesen épült be a történetszálba és előre is vitt egy csomó mindent. Mire gondolok? (innen SPOILER, aki nem látta)

– megtudtuk, honnan jött a nogitsune és miért
– megtudtuk, hogy nagy valószínűséggel Stiles nem beteg(és vélhetően korábban az anyja sem volt az, de ez inkább tipp a részemről)
– megtudtuk, hogy Kira nem azonos típusú kitsune, mint az anyja, és ennek sztem jelentősége van,
– megtudtuk, miért szabadult ki a nogitsune, és hogyan kapcsolódnak ehhez a szereplők (Scott, Allison és Stiles)
– Kira apjának mondatából, hogy nem túl decens dolog gyilkost csinálni tinikből, egyértelműen lejött – ahogy superpityu is írta – hogy itt bizony valaki meg fog halni, főleg ahogy erre a mama reagált

Innentől pedig SPOILERES tippjeim a további három részre:

– Stiles/Nogitsune belépőjének félmondatából (“Mindig beszélnek”) nekem az a tippem, hogy a nogitsune nem most jelent meg először a faluban, elvégre ha a rész történései lennének irányadóak, akkor ugye Kira-mama lekardozta ’43-ban, majd beépítették a falba, a légy meg bekerült a fa alá, aztán csókolom mostanáig, míg a srácok fel nem ébresztették a Nemetont. Így viszont vajon kit vallatott volna holtában?
– Stilinski sheriff félmondata, hogy volt katona, nem tűnik véletlennek. Netán családi hagyomány?
– Jeff Davis elejtette, hogy Lydia találkozni fog más banshee-val, még a maradék négy (már csak három) részben tudtommal, szóval ő nem lesz hanyagolva
– Szintén volt egy mondata Stiles-nak még korábban, a bulis részben, mikor McCall-papa figyelmét igyekezett elvonni az őrsön, hogy tudja, miért akarja “kicsinálni” a faterját szakmailag, merthogy a sheriff tud valamit róla, amit nem kéne, de ráadásnak ő is tudja. Ez lóg a levegőben, de sztem előkerül a maradék három részben, mivel a nogitsune nyilván tudja, amit Stiles, sőt olyan verzió is előfordulhat, hogy valójában nem is Stiles tudja ezt a dolgot, hanem a nogitsune beszélt akkor már McCall ügynökkel.
– A spanyol/dél-amerikai vadász família nem véletlen lett belógatva sztem, egy vérfarkas nőt/lányt keresnek ugye, aki sztem Malia, de ez a szál lehet, áthúzódik a következő évadra.

Bocs, hogy hosszú lett, de elég sok gondolkodni valót rejtett a rész :)

xdespisedkidx - 2014. 03. 05. 20:09

Nálam ez egyáltalán nem lendítette előrébb a történetet, ez úgy volt filler ahogy kell sajnos. Oké megtudtuk hogy ez a nogitsune hogy lett mert van több is, Yakuza arc példának okáért. Jeff-től hiába idézel bármit is, mikor 50 mondatnyi spoilert fordítottam tőle abból se valósult meg semmi hiába ő mondta. A She Wolf szerintem nem Malia, Derek-en látszott hogy tudja miről beszél a spanyol banya, Cora-ra tippelnék ha már “minden” női Hale rajta kívül mert nem láttuk képes a teljes farkas alakra. Oké hogy minden be lesz majd vezetve rendesen a 4.évadban de akkor most miért kellett belekapni? A 3a-ba volt idő egy Visionary-re vagy egy Motel Califonia-ra, itt viszont a fő történetre alig van idő. Túl sokat akarnak markolni, a 3×12-őt is meg nem történté tenném!

superpityu - 2014. 03. 05. 20:59

nem ment fel az agyvizem, csak másként látjuk az egészet. (viszont kimondottan örülök annak, hogy nincs birkaság a topicban és nem mindenki ugyanazt írja, mint én vagy más).
derek háttérbe szorulása nekem is kicsit furcsa, viszont a látomásból nem tudunk még mindent, legalábbis így érzem. lehet talia mondott valamit a tűzről is neki, amiben meghalt majd az egész család. lehet ezért most ekkora pajti argenttel.
a spoilerekhez meg annyit, hogy kár beléjük feccölni az időt. régen én is sokat spoilerztem el magamnak más sorozatoknál, nem volt sosem akkora élmény. viszont amióta kinőttem ezt a dolgot azóta sokkal jobb minden, de tényleg. a tw azon kevés sorozatok egyike aminél szinte csak a casting hírek és az évadelőzetesek jutnak el hozzám.
a flashback nem is volt több félóránál :D de ez csak szőrszálhasogatás.
egyébként én úgy érzem, hogy nálad az a gond, hogy a spoilerek miatt mást vártál.

kabuki - 2014. 03. 05. 21:01

Hű, látom rendesen kicsapta nálad a biztosítékot ez a rész :) Nincs ezzel baj, én is tudok őrjöngeni, ha úgy adódik, bár most láthatóan nem értek veled egyet, nade segáz, elvégre nem vagyunk egyformák.

Amit inkább kérdeznék: szerinted hogy kellett volna megoldani az egészet, vagyis mit akartál látni ehelyett? Nem froclizlak, tényleg érdekelne. Már csak azért is, mert kicsit olyan érzésem van attól, amit írtál, mintha elvárás lenne, hogy minden szálat varrjanak el szépen…Nade, akkor a következő évad minek?

xdespisedkidx - 2014. 03. 05. 21:27

kabuki: Igazából az csapta ki a biztosítékot hogy oly sok minden lóg még a levegőbe az idő pedig kevés. A flashback ha félóra volt lehetett volna 15 perc inkább :D Hogy mit vártam? Hogy a csapat összegyűlik végre, ugyanis ez is egy nagy hiába (szerintem) a 3b-nek hogy külön nyomozgatnak a kommunikáció pedig nagyon nem működik náluk. Majd megvitatják mit is kéne kezdeni a helyzettel, mint a farkasok a 3a-ba, amikor megakarták támadni az alfa falkát. Kicsit legyen összeszedettebb az egész, Derek-et és Chris-t is egész sokáig offolták a börtönbe pedig, az ő nyomozós száluk érdekelt a legjobban ebből a részből. Nem akartam történelem órát, oké megtudtuk hogy Kira anyu idézte meg a gonosz lelket, na de honnan tudjuk hogy ez az amelyik megszállta Stiles-t? Tudjuk mert ez is ugyanúgy be van kötözve, viszont a Yakuzát is megszállta 1 anno, az Oni-k felnyársalták de mi van ha csak a gazda testét ölték meg? Érdekelne ki is az a fehér farkas akit Deaton ment megnézni, mert biztos nem egy házi állat. Nem kérem hogy varrjunk el minden szálat de ha már belekaptunk a Tália Derek beszélgetésbe jobban érdekelt volna miért rágott be Uncle Peter-re. Scott-al mit osztott meg? Hogy védelmezők voltak kb ez érdekelt a legkevésbé. A legnagyobb csalódásom egyértelműen a trúú alfa akit annyira legyengítettek (oké tudom lesz majd “felemelkedés” de na). A tempó most nagyon lassú és ez a legnagyobb problémám már rég kellett volna egy Stiles vs többiek összecsapás, pedig még a kóstolgatásnál se járnak ugyebár.

kabuki - 2014. 03. 05. 22:12

Rengetek jó kérdést vetettél fel, sokra én is választ várok. De…
Én pont attól bírom a TW-ot, hogy a sok belebegtetett szálat nem restek átvinni a következő évadra. Ugyanis (személyes megjegyzés) a tököm kivan ezekkel a heti nyomozgatós, holtunalmas, semmitmondó sorozatokkal, amik nem is pedzegetik az átívelő szálat, mert nehogymá terheljük a drágaszép imbecillis közönséget ezzel a bonyolult dologgal.
Valóban, érdekes dolog, hogy Dereket visszaszorították, de a jelek alapján sok van még az ő oldalán, ami elmesélésre vár.
Szintén ilyen a true Alfa dolog. Persze, meg lehetett volna úgy oldani, hogy innentől Scott olyan tápos, hogy necsak, és mindenkit legyak seperc alatt. De abban mi az érdekes?
Jó oké, belátom, most már csak ízlésekről vitázunk, aminek sok értelme nincs :) Értem az álláspontod, el is fogadom, csak nem egyezik az enyémmel. Remélem nincs harag :)

Poghy - 2014. 03. 06. 09:46

Szerintem illett ide most ez a flashbackes rész, engem legalábbis érdekelt a nogicune eredettörténete. Azt is megtudtuk, hogy a kitsunék 20 és 830 éves kor közt nem öregszenek (Kira-apu melléfogott egy kicsit). Mult héten kimaradt az amfetamin, most viszont volt varázsgomba :)

Nem éreztem filler résznek, de kíváncsi vagyok, hogy varrják el a szálakat a készítők a maradék kevés időben. Remélem a Peter-Malia szálon kívül kapunk választ a többi kérdésre még idén. Másnak is feltűnt a sakktáblán Jackson neve?

hummel - 2014. 03. 06. 10:21

Scott mostani gyengesége Kincaid-del szemben azért érdekes, mert mikor összecsapott Ennis-el és egy pillanatra Alfa volt, akkor egyenlők voltak.

Eddig mindig két negatív figura volt az adott szakaszban. Kate Argent – Peter Hale, Matt Daehler – Gerard Argent, Jennifer Blake / Julia Baccari – Deucalion. Most viszont nem érzek a Nogitsune mellett jelentősebb szálat. Vagy esetleg az idősebb vadász hölgy lenne, aki bent volt a börtönben Argent-nél?

Nem tudom feltűnt-e de Arden Cho játszotta a 1943-as Noshiko-t. Így viszont annak fényében, hogy a nő most 900 éves, elég fura volt látni, hogy a visszatekintésben 830 éves nő úgy nézett ki, mint a most tizenhét éves lánya.

xdespisedkidx - 2014. 03. 06. 10:59

Ennis ráadásul egy olyan alfa volt aki a saját bétáit gyilkolta le hogy még erősebb legyen, Kincaid meg egy szimpla omega volt… Elvileg az idősebb vadász és családja jön majd kicsit felzavarni a farkasokat. Szerintem mindenkinek feltűnt hogy Arden játszotta a saját anyját, nem hogy próbáltak volna a meglévőn fiatalítani valahogy…

tiktak - 2014. 03. 06. 12:32

Ez a rész annyira engem nem nyűgözött le, bár elfogadom, hogy indokolt volt, és sok mindent meg lehetett belőle tudni, de sajnos én annyira nem vagyok oda a Kiráért és a családjáért. Engem sokkal jobban érdekelnének a mellékszálak, amikről Ti is írtok, de valószínű azoknak a nagy része csak a következő évadban lesz kibontva.

TALÁLGATÁS, DE SPOILERES LEHET!!! (meg akár igaz is :) )
Nekem az tűnt fel, hogy Allison ritka szarul nézett ki és még ez a kiborulása is… Szerintem vele valami nem oké. Most az ő rémálmai megszűntek? Nem csodálkoznék ha a Nogitsune nagy trükkje az lenne, hogy nem is Stiles van megszállva, hanem a három “kádas” közül egy másik. És a lányt nem vizsgálta Oni… bár azt nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni, de a Nogitsune és a trükkjei mindig annyira hangsúlyozva vannak.

xdespisedkidx - 2014. 03. 06. 18:20

Allison-t azért nem vizsgálták az Oni-k mert a telefonba azt mondta, csak a természetfelettit ellenőrzik! A farkasokat és kirát megnézték, aztán gondolom rájöttek hogy Stiles-ban rejtőzik ezért nem is foglalkoztak Allison-al.

tiktak - 2014. 03. 06. 19:20

de a katona gyerek sem volt természetfeletti és mégis megszállta a Nogitsune.
és stilest ellenőrizték? nem csak akarták?

xdespisedkidx - 2014. 03. 06. 19:53

Az hogy megszáll a nogitsune és az hogy az Oni-k megvizsgálnak két különböző dolog, semmi közük egymáshoz. Stiles-t pedig nem ellenőrizték hiszen a kórházba már használta az erejét ami, nekik bőven elég volt.

tiktak - 2014. 03. 06. 21:43

magyarul érzik a természetfelettit, és csak ahhoz nyúlnak, akiben ez meg van. Akiben benne van a nogitsune, az pedig természetfelettinek minősül.
Így gondolod?

xdespisedkidx - 2014. 03. 06. 22:05

Pontosan, érzik a természetfelettit ezért hajkurászták Scott-ékat, viszont Allison és Stiles nem nagyon volt velük amikor épp verekedtek az Onik-kal, Derek házába vagy Scott-éknál. Viszont a kórházba már Kira anyu úgy ment hogy “tudta” ki az tehát az Oni-kat is úgy küldte. Stiles ha még jelen is volt Derekéknél nem igazán mutatta megszállás jeleit.

tiktak - 2014. 03. 06. 22:12

Na jó, de akkor el kellene dönteni azért, hogy most akkor érzik a természetfelettit és mennek mint a gép rá, vagy Kira anyja rá tudja küldeni egy adottemberre, mert akkor Kira anyja már ugye tévedhet, hogy jó emberre küldi-e…
ok, nem akarom ezt belemagyarázni, de én meglepődnék, ha Stilest elkapnák és valahogy kiűznék belőle a nogitsune-t és ennyi. Valami csavarnak kell majd lennie. És nem gondolnám, hogy az Stiles megölése lesz,túl sok lehetőség van benne és a Peter és peter lánya hármasban.meg állandóan arról pofáznak hogy micsoda ravasz kis lény ez, szóval én nem csodálkoznék rajta, ha az egész évad átverés lenne valamilyen formában.

hummel - 2014. 03. 07. 08:40

Arról volt szó, hogy az Oni azt vizsgálja, aki a természetfelettivel kapcsolatba hozható. Ilyen alapon Alison-t is vizsgálhatták volna, ő is kapcsolódott a nemetonhoz. Egyébként az, hogy Stiles után rögtön leálltak a többiek átvizsgálásával (Alison, Malia, Peter, Kincaid, esetleg a druidák), számomra azt is jelenti, hogy egyszerre csak egy személyt tud megszállni a Nogitsune, és ha már egy személyt megszállt nem tud átköltözni egy másikba, csak legfeljebb összezavarhatja a fejüket.

tiktak - 2014. 03. 07. 08:47

Nekem most az is elég valószínűnek tűnik, hogy Kira anyja mondja meg, hogy kit kell megvizsgálni. Mivel most már mindenki tudja, hogy Stiles a hunyó, ezért egyből közvetlenül rá küldi a nő.

xdespisedkidx - 2014. 03. 07. 18:58

Valami ilyesmit próbáltam elmagyarázni nem tudom hány comment óta :D SZERINTEM az Oni-k a természetfeletti LÉNYEKRE mennek első körben ezért csekkolták a farkasokat és a banshee-t. Az hogy Allison feláldozta magát Chris-ért ő még nem lett természetfeletti lény. Ezért sem foglalkoztak vele, Kira mama meg szimplán “megtudta” kiben is van épp a Nogitsune ezért mentek rá Stiles-ra. Scott, Isaac, Ikrek, Derek, Kira, őket megnézték, Peter pl kitudja merre volt, Malia prériként tengődött még akkor stb stb.

hummel - 2014. 03. 07. 19:59

tiktak, xdespisedkidx: Gondoljátok át! Az Oni ugyanazt a módszert követte Stiles-nál, amit a többieknél, le akarták ellenőrözni. Ha tudták volna, hogy ő az, akit keresnek, mi szükség lett volna erre? Plusz ha Noshiko küldte volna rá Stiles-ra közvetlenül az Oni-t mert megtudta, hogy a Nogitsune benne rejtőzik, akkor pár perccel korábban nem ellenőriztette volna a saját lányát, meg Scott-ot, illetve nem hármat küldött volna Stiles ellen, hanem mindet.

xdespisedkidx - 2014. 03. 07. 20:19

Szerintem inkább te gondold át! :) Attól hogy Kira anyu tudja irányítani az nem azt jelenti hogy nincs szabad akaratuk. Nem ő küldte rá Scott-ékra se a buliba se a házba. Mentek ők maguktól is. Ki kellett zárni őket. Én ha jól emlékszem 3 Oni volt amikor Scott-ék házába verekedtek. 1-el birkózott Derek, a másikkal Scott a harmadikkal pedig az ikrek. Már nincs a gépemen a rész ezért nem is tudom megszámolni, és ha jól tudom Stiles-hoz is 3 ment. Meglátogathatták volna Allison-t is ha ellenőrizni mentek volna de nem tették, és mivel a kórházba már ott volt anyu is így feltételezhetőleg tudta hogy Stiles az!

tiktak - 2014. 03. 07. 20:23

Őszintén mondom, hogy elveszítettem a fonalat :D számomra csak az lett volna a lényeg, hogy a felvetett teóriám megvalósulhatna-e valamilyen formában :D:D
És tulajdonképpen nem látom be miért nem valósulhatna meg,hiszen Stiles anyja tévedhet…

superpityu - 2014. 03. 07. 21:48

nekem is az az érzésem, hogy a nogitsune csinált már egy b tervet későbbre. és allison illene is a képbe, ráadásul eléggé háttérben van.
az ellenőrzés azért is érdekes, mert a buliban ott ólálkodtak danny körül is, de gondolom csak azért kellett az, hogy lássuk ott vannak. szerintem a nemeton miatt őket is ellenőrizték volna – mármint stilest és allisont, csak stiles hamarabb lebukott így a lányról nem tudunk semmit.
szerintem kira anyja az onitól tudta meg a dolgot, hiszen a megérkezéséig még volt pár esemény a kórházban, mint a vizsgálat, ami közben stiles eltűnt és hasonlók. szóval a teszteket szerintem az oni a saját feje után menve csinálta, azokban keresték a gonoszt, akikben éreztek valami természetfeletti erőt. most lehet üti egyik másik állításom egymást :D

hummel - 2014. 03. 09. 09:17

Úgy tűnik eltűnt a kommentem, akkor megpróbálom újra, másképp.

xdespisedkidx: Nem az volt a kérdés, hogy az Oni rendelkezik-e szabad akarattal. Hanem, hogy Noshiko célzottan küldte-e őket Stiles-ra, mivel rájött benne rejtőzik a Nogitsune. A válasz pedig az, hogy nem, vagyis ekkor még nem tudták, hogy Stiles a keresett személy. Stiles esetén az Oni ugyanazt a módszert követte mint a többieknél, vagyis elsődlegesen csak ellenőrizni akarták a fiút. Stiles és az Oni közötti interakció is ezt tükrözte. Egyébként a McCall háznál még négyen voltak (1-1 ellenőrizte a srácokat, kettő az ajtónál), de itt már csak hárman, újabb érv amellett, hogy a Nogitsune helyzete ekkor még nem volt ismert. Az általad említett Noshiko-Stiles jelenet sem ekkor volt, hanem egy résszel később.

xdespisedkidx - 2014. 03. 09. 13:10

Semmi értelme ennek. Én próbálom bizonygatni az igazam meg te is.

superpityu - 2014. 03. 09. 14:02

személyeskedésnek helye nincs, azért lettek törölve a kommentek.

kabuki - 2014. 03. 10. 17:52

Valami motoszkál az agyamban napok óta, ami valahogy fura:

Az uccsó rész elején, mikor a Nogitsune elkapja a két hullaeltakarító katonát, ez előtt ezek beszélgetnek, és az egyik (neveket nem jegyeztem meg) találós kérdésekkel fárasztja a másikat, az meg ugye lecseszi, hogy hagyja már abba. Erre azt feleli az első, hogy pedig a barátnője odahaza mennyire szereti ezeket.
Namost ugye, a korábbi részekben meg a Nogitsune ugyanilyen találós kérdésekkel szívatta Stilest, de viszont ennek a katonának ’43-ban a Nogitsune letépte a fejét, míg a szanitéc fickó, aki akkor lett a Nogitsune, meg nem találós kérdésezett. És valahogy ez a szokás lényegi infónak tűnik, csak nem értem, hogy jön össze a kettő?

Bármilyen ötlet érdekel…Vagy csak túlagyalom? :D

ger - 2014. 03. 10. 19:23

Szerintem csak azzal akarták magyarázni, miért van rákattanva a találós kérdésekre Nogitsune. Ironizálni akart, még akkor is mondott valami rejtvényt, amikor letépte a csávó fejét. Biztos megszerette a rejtvényeket :D

Amúgy az egy kicsit meglepett, mert nem egy GOT vagy WD, hogy fejeket szaggassunk lefelé, de a történetbe beleillett.

Egyébként olvastam hogy Jeff Davis azt nyilatkozta hogy borítékolhatónak tekinthető a 5. évad. Nyilván annak az embernek nem lehet elhinni semmit, de azért ilyet alaptalanul nem mondana… szóval YAY lesz mit néznünk jövőre is. Nézettségileg is hoz egy stabil 2 milliót részenként, megéri folytatni.

Azért amikor az első évadot néztem, nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig eljut és ilyen színvonalú lesz. Már a második évad óta nem “Teen” Wolf, szerintem már nem is csak tinik nézik. Kíváncsi lennék milyen korosztály nézi, én például 21 vagyok. Számolhatnánk egy junkie átlag életkort egy legalább 10 elemszámú mintából. :D

superpityu - 2014. 03. 10. 19:45

ha a 4. évadban nem zuhan meg a nézettség, akkor elég egyértelmű lehet a folytatás. a kérdés csak az, hogy először nyújtanak az évadon, vagy csak 12 részesek lesznek.

ger - 2014. 03. 10. 19:58

Szerintem csak normál 12 részesek lesznek. A 24 részes évad valami hülye mtv agymenés volt, hogy midseason-ben ne felejtsék el a sorozatot. Ezt elvileg a másik nagy sorozatukkal az Awkward-al is eljátszották és nem lett jó vége.

Engem viszont ez érdekelt, hogy a színészek szerződésében meg van-e határozva hogy mennyi egy évad epizód száma?
Remélem érted mire gondolok,mert szokott lenni ugye ez a tárgyalgatás a fizetésről és lehet titokban a spórolás miatt bővítették az évadot. who knows :D

superpityu - 2014. 03. 10. 21:32

szerintem nincs ilyen megkötés, mert pl a network sorozatok között is akad olyan amihez rendelnek be plusz részeket. az évad megbontás pedig nem csak az mtv agymenése, sok másik csatorna is ezt teszi. ki hosszabb, ki rövidebb időre küldi pihenni a sorozatait. a tw téli nézettségét tekintve pedig simán elképzelhető megint egy 24 részes évad, mert van itt létjogosultsága.
a bérek pedig az évadok számával növekednek, vagy talán az elején meg van szerződésben, hogy x évadig mennyi, aztán majd újra kell tárgyalni mindent. és igen emiatt is nagyon adná magát a 24 részes évad. meg egyébként sem vagyok tisztában, hogy mikor jár le a színészek szerződése, nem tudom hány évadra írtak alá az elején.

Aszusz - 2014. 03. 11. 09:26

Én valahol azt olvastam, hogy nem lesz több 24 részes évad (ez persze nem jelent semmit), és igen, ez egy burkolt “évadszám-növelés” volt, elvileg a 7. évad után ugrik meg a költségvetés a bérek miatt, akkor szoktak kemény tárgyalások lenni a színészekkel. És most nagyon rohamtempóban kellett dolgozniuk, hogy kész legyenek a 24 résszel.
Dylan pl kap egyéb szerepeket is, nem hinném, hogy egy újabb 24 részes évad mellett azt is bírná. Márpedig őt ne írják ki, please.
Colton Haynes úgy tudom azért lépett ki, mert nem vállalta a dupla évadot. Nem mintha bánnám, az Arrow-ban amúgy is jobban bírom a karakterét, mint itt.

Cápi - 2014. 03. 11. 16:08

Egyre betegebbek ezek a részek. Én nem bánom amúgy a 24 részes évadot, mert baromira pörög és minden héten tűkön ülök már, hogy miként fog folytatódni. Mondjuk ilyen elven mondahatjuk azt is, hogy nem 3, hanem 4 évados így technikailag. Az Awkwardnál ez a 20+ rész tényleg nem működött, a Teen Wolfnál viszont -szerintem- nagyon is. Bőven van történetszál, amit lehet a 4. évadban bontogatni. :)

xdespisedkidx - 2014. 03. 11. 19:38

Én már bánom hogy adtak neki + 12 részt. Nyugodtan ülhettek volna rajta, mert nagyon látszik hogy összecsapták. Legalábbis szerintem + valahogy ez a japán mitológia se nagyon működik, főleg hogy ennyire háttérbe vannak szorítva a farkasok. (Nem mellesleg baromira legyengítették őket). Az már hab a tortán hogy a mostani részbe 2x!!!!!! kellett SZKÁTTRA szólni hogy vérfarkas vagy öcsém, szabadulj már ki, vonyíts már egyet… Végre volt minimál akció 1-2 rövidebb átváltozással is. Izsák make up-jára szánt pénzt az Ikrek szemein spórolták meg, mert nem nagyon villogtak, így inkább két morcos tini volt :/

hummel - 2014. 03. 11. 20:08

Most, hogy már harmadszor került szóba, kezd érdekelni vajon mit titkolnak a McCall szülők. Ahogy a történet halad, jó esély van rá, hogy a Nogitsune beelőzi a szülőket és ő mondja el az igazat Scott-nak.

Ayrons - 2014. 03. 11. 20:53

Szerintem pont azért kiemelkedő és népszerű mert nem a jó bevált sallangot hozz:vámpír,vérfarkas,boszi stb hanem mint a Lost Girl és Grimm más kultúrákból és mitológiákból építkezik: Japán,kelta meg egy kis azték(kanima) engem például ezért is fogta meg, másrészt azért is mert imádom a vérfarkasokat. Néha vannak hibák hát istenem hol nincsenek ? 24 részes évad jó ötlet volt de Jeffék mondták egyszerűen ezt még-egyszer nem bírnák.
Scott mellett szóljon ő sohasem tanulta igazán a farkas dolgot pont az hogy vissza akart változni emberré.(elismerem néhol furák a dolgok például a korokkal). Mostani rész jó volt engem is érdekel a szülők titka ugye apuci ivott is régen.Peter még mindig nagy arc szívesen látnám Scott anyjával :D Most hogy két Stiles van érdekesen fognak alakulni a dolgok de szerintem van valami kötelék még közöttük. Hummel lehet igazad van mert a Nogitsune eléggé szereti a káosz és a viszályt.Allison -Kira páros is jól működik ahogy a Derek-Chris páros is. Előtte lévő rész meg kellett a háttértörténet miatt ;) Farkasok meg elég sokat tudunk minek legyenek folyton középpontban. Am remélem észre vettétek amikor Peter elment Derektől akkor volt rajta kabát mikor megjött Scottékhoz akkor már vajon merre járt megint ?
Dylan pályázhat nálam egy Joker szerepre.

Denisa - 2014. 03. 11. 21:48

Csúcs volt ez a rész, tűkön csücsülve várom a következőt.
Volt valami szolid irónia abban, hogy Scott exe és jelenlegi csaja együtt rakják helyre, a rendetlenkedő falkatagokat :D
Az persze látszik, hogy Scottnak még nem volt igazán ideje arra, hogy beleszokjon az alfa életbe, először még átváltozni is alig mer, és most is Lydiának kell figyelmeztetni, de ez valahol természetes, alig raktak rendet, Derek nem volt a városban, Peterben pedig nem bíznak, az ikrek is leléptek, még is kitől kellett volna tanulnia?!
Szegény Stiles, valami azt súgja nem ússza meg ennyivel, de legalább remélem nem nyiffantják ki a végére. Isaac és az ikrek is nagyon jók, még nem állt össze a falka, az látszik, de ha így folytatódik, előbb utóbb csak meglelik egymáshoz az utat.
A McCall szülők közt valami nagy gáz lehetett, lehet apu nem önként lépett le, hanem lapát volt? Melissa és a seriff nagyon jóban vannak, remélem össze is jönnek, de fura, hogy a seriff ezzel is tisztában van. Másrészt ha nagy galibát csinál a papus, nem lehetne ügynök.
Húú, nagyon várom a következő két részt, meg a többi évadot is :) Mellesleg ez már rég nem Teen inkább Pack…

kabuki - 2014. 03. 11. 22:08

Hát ez megint elég összetett rész volt, az tuti. Ahogy írtam korábban, szerintem itt különös jelentősége van a McCall család titkolózásának. Mert ugye:
– mi az, ami miatt McCall papa lelép
– Melissa elmondja a Stilinskinek a dolgot, de Scottnak nem
– és olyasmi, ami miatt Scott meggyűlölné az anyját.

Akárhogy osztok-szorzok, nekem az jön ki,hogy Peter valójában Scott apja.

Ezért a férj simán lelép, Melissa tutkóra felhívja a seriffet, hogy elmondja, hisz az apa családját épp élve eltüzelték, tehát fenyegetésnek van kitéve vélhetően és lássuk be, Scott is eléggé kiakadna a mamára, ha megtudná, hogy a papa harapta meg azért, hogy true Alfa legyen. És az már csak a hab lenne a tortán, vagy inkább a koktélcseri a habon, ha mindezt azért csinálta volna, hogy megölve Scottot ellopja az erejét. Elvégre, a 3A végén azt üvöltötte, hogy ő az Alfa, és mindig is Alfa volt :)

Ha eltaláltam a sztorit, akkor írok nekik egy emailt, hogy jelentkeznék az írócsoportba :D

Tusika - 2014. 03. 12. 13:16

kabuki, az elmélet jó,
de Peter nem lehet Scott apja, nem tudom emlékszel e (talán még az első évadban volt)Melissa randizni indul valami szuper jónak ítélt pasival, aztán Scott legnagyobb döbbenetére Peter állít be az anyjáért. Melissának csak feltűnt volna ha egyszer korábban már találkozik Peterrel. :)
Amúgy el sem tudom képzelni mi lehet olyan súlyú dolog ami a férjét elkergeti otthonról, a gyereknek meg azt meséli be h az apja lépett le.

Ayron - 2014. 03. 12. 14:03

Scott az apjára hasonlít másképp ha Peter lenne az apja akkor örökölnie kellett volna a farkasságot mint Malia de ugye nem. Amit Tusika írt Petert nem ismerte Melissa az wlső évadban a randikor sem.

Denisa - 2014. 03. 12. 16:52

kabuki
Esetleg hülyeség, de nem lehet, hogy a seriff Scott apja?! Ez megmagyarázná, hogy miért tud majdnem mindenről. Melissa is sötéthajú, és sötét szemű, tehát Scott rá is hasonlít. Mindenesetre gyanús. Mondjuk akkor meg nem világos, ha az apja nem az apja, akkor minek akar vele mindenáron beszélni?!
Sebaj, van még két rész, csak kiderül.
Az is fura, hogy Melissa ennyire könnyedén fogadja az egészet, kicsit megijedt, oszt ennyi. Nem lehet, hogy az ő családjában is volt valaki természetfeletti?

kabuki - 2014. 03. 12. 18:05

Bakker, az első évados randit tényleg elfeledtem :D

Mondjuk én is gondoltam arra, hogy a seriff a papa, de akkor meg furi, hogy miért ő tanácsolja Scott faterjának, hogy beszéljen vele mindenképp, akkor talán inkább neki kéne, nem? Meg a másik, hogy szerintem ez esetben nem Scott gyűlölné meg az anyját sztem, hanem épp hogy Stiles lehetne joggal zabos a saját apjára, elvégre mégiscsak megcsalta az általa láthatóan istenített anyját (ráadásnak ugyanabban az időszakban ment félre, mikor őt is összehozták, ami azért nem gyenge). Legalábbis én így gondolom, de nem vagyok ugye pszichológus :)

Ez az örökletes farkas dolog nekem nem ennyire egyértelmű, mert ha Malia Peter lánya, akkor hogy lett belőle farkas helyett “csak” prérifarkas? Ezt mondjuk semennyire se értem. Ugyan zoológus se vagyok, de ez nekem kb. olyan, mintha mondjuk egy rottweilernek tacskó kölyke születne :)

Azt nem gondolnám, hogy Melissa kapcsolatban lett volna a természetfelettivel korábban, mert mikor Scottról kiderült, az azért nagyon megviselte, még mondták is utána valamelyik részben, hogy nem beszélt vagy nézett Scottra utána vagy egy hétig.

Ja, és hogy releváns is legyek, a rész fénypontja szerintem egyértelműen Melissa és NogicuStiles jelenete volt, az a két másodperc alatt történő átváltozás még könnyes szemből pszichóvá…hát, Dylan O’Brianben aztán van potenciál színészi szempontból.

Denisa - 2014. 03. 12. 19:15

kabuki
Bocsesz, jogos a seriff mint apa felvetésemre a válaszod.
Melissa pont a Nogicune Stiles jelenettel lett gyanús számomra, annyira könnyedén vette, egyből leragasztja, a többiek azért jóval nehezebben ártalmatlanítják. Még Deaton-ban is van némi kétség.
A Malia – Peter páros, teljesen igazad van, nekem is fura, hogy többször mondják, Malia préri és nem vér farkas. De akkor, hogy lehet a lánya?! Lehet, hogy Lydia szándékosan vezeti félre? Vagy csak a készítők pocsékok biológiából, és nem gondolták végig, hogy lesz egy embernek és egy vérfarkasnak prérifarkas gyereke. Esetleg még kiderülhet, hogy az anyja nem ember, és onnan örökölte.
Huh, ez már nagyon messzire kezd vinni :D
Keddig lerágom az összes körmeim…

xdespisedkidx - 2014. 03. 12. 20:36

Nem szeretnék viszályt szítani mint a nogi de :D pár dolgot szeretnék kérdezni illetve “tisztázni”. Peter-Scott kapcsolat über nagy marhaság. Csak azért nem fogja megharapni hogy majd trúú alfa legyen, ezt ugye senki nem tudhatta előre, Deaton is csak sejtette. Malia-Peter kapcsolat már inkább megállja a helyét. Eddig az összes női Hale képes volt teljes alakot felvenni Cora kivételével! Mi van ha fiatalabbként préri majd idősebbként lesz teljes farkas? Laura is az volt még holtában is és ott volt az anyjuk is. Azt se értem miért védik annyira Scott-ot. Oké még “csak” 10 része alfa, nem tudjuk ez időben mennyi DE, már évek óta farkas még is Lydia-nak kell közölnie hogy az és használja az erejét? A 3×13-ban “megtanulhatta” hogy alfaként ha rámordul valakire, az vagy át/vissza változik, felfigyel rá, stb. Akkor miért kellett erre is emlékeztetni? Mert még csak egyszer csinálta? Ez nem indok. Ahogy azt sem hogy Isaac-nek csak ennyi kellett volna hogy beinduljon a farkasosdi és máris talpra állt?! Ez már szimplán szerencsétlenség inkább :D Valaki azt írta “sokat tudunk” a farkasokról.
– Érdekelne pl hogyan születnek az alfák? Nem nem az hogy megölünk egyet és elvesszük az erejét, vagy saját erőnkből válunk azzá. Hanem hogy azt akit megöltünk ő hogy lett az? (Vannak rá elméletek, miszerint ha a falka elfogad 1-et vezetőnek az lesz az alfa, vagy hasonlók). Akkor mi van ezzel az “óriás” gyógyítással amit Derek csinált és az alfaságába került? Vagy mi van ezzel a belemászok a fejébe, el is tudom venni az emlékeit vagy látom hol járt stb. Soroljam még? Marha keveset tudunk még így nagyon szeretném ha a következő évadokban újra az “egyik” központi szerep a farkasoké lenne, mehet mellé mindenféle természetfeletti lény, csak most a WOLF szó lett a legjelentéktelenebb az egész sorozatban!

kabuki - 2014. 03. 12. 20:54

Áhh, nem mondom én, hogy nekem van igazam :) A seriff-papa szcenárió azért simán benne van a pakliban mindettől függetlenül, mert amúgy minden klappolna vele, csak nekem valahogy Stiles reakciója nem. Én azért tuti rohadtul berágnék a fateromra, még akkor is, ha tudnám, hogy így a legjobb barátom a tesóm is egyben. És arra meg semmi utalás nem volt soha, hogy Stiles valamiért dühös lenne rá, még múltbéli utalásként se emlékeim szerint, mert ezt ugye egy ideje már tudnia kell. De persze ez se jelent semmit, elvégre nem mélylélektani sorozatot nézünk :)

Habár, mikor McCall-papát leszúrták az Onik és elmondta Melissának, hogy azért jött, hogy beszéljen Scottal, akkor azért szerintem nem ez a reakció lett volna az adekvát a mama részéről, ha helytálló a feltevésünk, hogy “Remek időzítés.” Inkább valami olyan, hogy “Ne, kérlek, akkor majd én elmondom neki.” vagy ilyesmi.

Lehet, hogy a végén kiderül, hogy McCall papa is vérfarkas, és pont a plusz harapás miatt lett Scott true Alfa, anélkül meg csak sima Beta lenne, vagy urambocsá vérpréri :D:D:D Avagy kiderül, hogy Melissa valójában Stiles anyja, és elcserélték őket a kórházban :D:D:D És akkor átmennénk brazil szappanba :D

Várom a magyarázatot izgatottan kedden :)

xdespisedkidx - 2014. 03. 12. 21:00

Ne haragudj de ez is mekkora ökörség már: “Lehet, hogy a végén kiderül, hogy McCall papa is vérfarkas, és pont a plusz harapás miatt lett Scott true Alfa, anélkül meg csak sima Beta lenne”

Oké hogy elméleteket gyártunk, na de olyanokat aminek van is ÉRTELME!

Ayrons - 2014. 03. 12. 21:03

Talia szelleme egyértelműen megmondta hogy Malia lánya Peternek szóval kész, inkább tényleg a az anyuci kiléte fontos vagy a vérfarkas nem mindegyike változik normál farkassá hanem vannak olyanok akik alfajokká alakulnak de ez csak elmélet.
Én vetettem fel hogy sokat tudunk relatívan elég sokat tudunk már róluk :)de 4.évadban vélhetőleg a vadászok miatt újra központban lesznek , meg szerintem jó ha nem tudunk mindent ;)
Szülőkről tudunk: Apucika régen elég erősen ivott
Volt valami ami miatt el kell hagynia a családját és nem maga miatt ahogy kiderült hanem az anyuka miatt ezt a gyereknek pedig másképp adták be
Sheriff segített ebben plussz Stiles is hallotta ezt
Ez szerintem nem természetfeletti lesz hanem sima emberi/családi dráma.

xdespisedkidx - 2014. 03. 12. 21:07

“meg szerintem jó ha nem tudunk mindent” Ez miért jó mégis?

Ayrons - 2014. 03. 12. 21:13

Kellenek a történetekben a megválaszolhatatlan kérdések,fekete foltok ez tesi őket mitikussá,azok az íratlan törvények dolgok amikre nincs magyarázat plusz nem tudsz hatsz mindent törekedhetsz rá de nem fogsz tudni :)

Ayrons - 2014. 03. 12. 21:15

U.i: A középút kell mert a se jó ha mindent megválaszolnak de az se ha semmit csak úgy van ez meg az.

kabuki - 2014. 03. 12. 22:10

xdespisedkidx:
Már meg ne haragudj, de úgy látom, nem igazán sikerült értelmezned a szándékolt humort a sorok között, illetve az erre való utalást a “brazil szappan” kifejezéssel a végén. NEM komolyan írtam azt a bekezdést, tehát nyugodtan hagyd figyelmen kívül, ha nem találod tréfásnak.

Én amúgy szintén azt szeretem jobban, ha úgymond nem tudunk mindent, mert az hagy teret a fantáziának, nem ilyen tré CSI:tökömtudja szájbarágós agyzsibbasztás.

Amúgy Talia szelleme nem tudjuk, mit mondott meg, és mit nem, csak azt tudjuk – ha szigorúan a tényekhez ragaszkodunk, mert úgy tűnik, erre van igény – hogy Derek erősen berágott miatta, és hogy Lydia azt mondja, hogy Malia Peter lánya. De ne feledjük, hogy Lydia elvezette a többieket Stiles után a diliházba, ahol valóban ott volt az eredeti Nogicune holttest, de nem Stiles, akiben akkor volt. Akkor most amit Lydia mond, az tuti szentírás?

fran - 2014. 03. 12. 22:53

Mi a gondom a sorozattal. Belengetnek egy nagy epikus, a szó eredeti értelmében háborút, ezzel a légy lenyeléssel és hogy mindenki egymásnak esik és majd jön a káosz. S van hátra két rész. S annak a fele elmegy majd a következő évad felvezetésével.
Belengetnek szereplőket, majd elejtik őket részekre. Lehet George R. R. Martint akarják utánozni, de ebben a formában főlösleges.
Valamint, ha belengetünk ey nagy harcot, akkor ha eljön, hogy hozzunk be egy még nagyobb harcot? Meg van rá a terv, de már megint túl emelik a tétet. Már megint elsikkad az emberi szál, a beilleszkedés abba a közegbe, ahol élnek. Mert az ugye minek? Legjobb karakter nem szerepel. Az edzőre gondolok.
Ugyanaz a séma, mint a legtöbb sorozatnál. S nagyjából ugyanaz a minta mint a TVD-nél. Csak itt nem akarnak szenvelegni és tépődni a szerelmesek. És nem intézik el egymást egy csavarintással.
Jó, mert feszes, van rengeteg fordulat. A nogitsune legalább hoz valamit az igazi róka figurából, hogy elsősorban nem gyilkolni akar, hanem káoszt szítani- Ez lesz az egyetlen ok, hogy el tudják zavarni.
Kicsit olyan ez mint, mikor valaki egybegyúr egy sorozatot a Tuti gimiből, TVD-ből és elolvasta Neil Gaiman Amerikai Istenek című könyvét és túl sok Trónok harcát olvasott.

Marcipáncica - 2014. 03. 13. 15:37

Nekem ez már majdhogynem zagyva. És nem azért, mert képtelen vagyok lekövetni a történéseket… :/

LaCRossE - 2014. 03. 18. 11:06

Hát végül csak kiderült, ki miatt kell új opening a következő évadhoz… :(

mse - 2014. 03. 18. 12:04

Hát erre rohadtul nem volt szükség. Nem érdekel, ha a színész távozik, más módjai is vannak egy karakter kiírásának, főképp ha egy olyanról van szó, aki ennyire szerves része volt az eddigieknek. Ez így nagyon nem kóser.

LaCRossE - 2014. 03. 18. 12:23

mse: valamikor az a baj, ha egy sorozatban nem mernek tökösek lenni az írók és kinyírni egy főszereplőt, valamikor meg az a baj, ha megteszik.

Ki érti ezt?

xdespisedkidx - 2014. 03. 18. 12:31

Allison mikor volt szerves része a sorozatnak? :D Maximum még Scott-al kavart. Természetesen az ifjabb McCall most is bebizonyította hogy alkalmatlan a vezető szerepre. Pont neki a trúú alfának kellett rohannia megmenteni Lydia-t mint sem a legjobb barátjának hogy ő addig támogassa a többieket a “csatában”. Kicsit az az érzésem hogy ő még mindig az a különc “bohóc” aki az első évadban volt annyi különbséggel hogy trú alfa de más “nem nagyon érdekli”. Hátha ez a halál majd felnyitja a szemét…

Nata$ha - 2014. 03. 18. 12:54

A külföldi fórumokon eléggé fel vannak háborodva a rajongók… nem volt bajom a karakterrel, de engem speciel nem rázott meg különösebben a dolog. szerepe már úgyse nagyon volt, szerintem a többiek is simán meglesznek nélküle

mse - 2014. 03. 18. 15:06

Ha Allison nem szerves része a sorozatnak, akkor ki igen? Az biztos, hogy többet zavart a vízben, mint mondjuk Derek.

Az igaz, hogy nem volt különösebben kihasználva ebben az évadban, de ettől függetlenül is sok időt töltöttünk a karakterével, és még mindig tele volt lehetőségekkel. Ő a kapcsunk a vadász mitológiákhoz, Stiles-on kívül mostanra ő az egyedüli sima ember a csapatban, és az egyetlen harcképes azon belül is.

Utólag visszatekintve most már világos, hogy Kira részben azért jött be a képbe, hogy átvegye néhány szerepkörét, pedig ilyen indok nélkül is simán behozhatták volna. Már épp örültem, hogy milyen ügyesek, hogy színt visznek a csapatba, és milyen jó, hogy elég érettek ahhoz, hogy ne erőltessék ránk az Allison/Scott dolgot, úgyhogy úgy őszintén kissé becsapottnak érzem magam most, hogy tudom, hogy végig csak erre ment ki a játék.

krigin - 2014. 03. 18. 15:51

Azt hiszem érdemes elolvasni a mai interjút vele: http://bit.ly/PKzcU3 (rendesen nem linkelem a spoiler miatt :D )

superpityu - 2014. 03. 18. 17:08

xdespisedkidx: scott azért ment lydiaért, mert vele volt a nogitsune, aki a főellenség, senki sem számított arra, hogy pár másodperc alatt megfordul az egész játszma.

allison halála meglepett, bár őszintén csókoltatom azokat akik az évad elején ezzel spoilereztek itt összevissza. kimondottan remélem, hogy isaac is kihullik, mert nem nagyon bírom a fejét, plusz az utóbbi részekben is csak allison körül ugrált. jó, az ikrek is mehetnek a levesbe, maradna nekünk scott, stiles, kira, lydia, derek, akikben van elég sok lehetőség, plusz a sok mellékalak.

és coach vitte a prímet, hatalmas volt a csávó.

xdespisedkidx - 2014. 03. 18. 17:44

Csak találgattuk ki fog meghalni, ne mondjátok már hogy ötletelni se lehet :D Az oké hogy a Nogi vele volt, aki ugye kijött a harc elején, de ez most megint úgy lett beállítva hogy Scott balfaszkodása miatt halt meg + mondhatni a B csapatot küldték harcba ami szintén nem volt egy jó ötlet…Malia még mindig a buszon ül vajon vagy szimplán rossz címet kapott? Peter épp aludt a emeleten hogy nem jött le vagy merre kószált? Chris szólhatott volna hogy figyeljetek oda az erdőbe mert a vadászbanya már itt van… Remélem a finálé felér majd a rettenetes 3×12-höz, ha már ez a 3B ennyire bullshit volt.

LaCRossE - 2014. 03. 18. 17:47

xdespisedkidx: a probléma az volt, hogy kvázi elspoilereztétek egy fontos karakter halálát. Sokkal jobban ütött volna a rész vége, ha nem kezdtek el itt állandóan spoilerezni. Szóval, bocs, de sok embernek egy picit keserű lesz a szája íze, mert elrontottátok a szórakozását.
(ha te is csak innen tudtad meg, hogy egy fontos főszereplő el fog hullani az évadban, és azután kezdtél el találgatni, akkor bocsánat, természetesen itt most nem rád értem a fenti dolgot… a találgatással kvázi nem is volt baj, inkább azzal, hogy eleve megadatott a táptalaj a találgatásnak azáltal, hogy egy giga nagy spoilert elnyomtak ide)

winnie - 2014. 03. 18. 17:49

így van.

xdespisedkidx - 2014. 03. 18. 18:05

Ki spoilerezett itt könyörgöm. Elkezdtünk találgatni és? Én nem innen tudtam meg, hanem máshonnan de az egész internet ezzel volt tele a főszereplők még egy külön videót is csináltak ennek ahol elmondták hogy jaj bizony itt valaki elhullik. “ha nem kezdtek el itt állandóan spoilerezni.” Ezt nem igazán értem, mivel mi 1-2 ember max 2-3x találgattunk, vagy itt a spoiler arra vonatkozik hogy megnéztük az új részt aznap reggel és leírtuk a véleményünket valaki meg belefutott? :D Én sokkal inkább olvasok akár spoilereket, találgatásokat mint ehhez hasonló emeletes baromságokat: “nekem az jön ki,hogy Peter valójában Scott apja.”

Ayrons - 2014. 03. 18. 18:42

Engem nem hatot meg a halál annyira tény is való drámai volt a jelenet de a karakter a második évad óta mellékszereplővé vált sajna és így legalább hogy kiírták megy merész húzásuk is volt a készítőknek.
Igazából Jefféket se értem miért kellett előre kijelenteni ezt ,lényegében minden oldal,fórum ezzel foglalkozott állandóan.

Chym - 2014. 03. 18. 19:27

Szerintem megtervezetten csepegtetik előre az információkat, mert a sorozat egyik legfontosabb eleme az, ami nem a képernyőn történik. A rajongók reakciói és találgatásai – nem véletlenül tűnnek el karakterek részekre egy-egy cliffhanger után, és utána jönnek vissza teljesen hétköznapi módon (pl. Coach). Így van idő agyalni olyan karaktereken és szálakon, amik egyébként nem lennének annyira hangsúlyosak. Nagyban épül a történet a szociális médiára és a fanartra. Lehet, hogy másik sorozat is él ilyen mértékben ezekkel az eszközökkel, csak én nem futottam még vele össze:)

Ayrons - 2014. 03. 18. 19:42

Újra nézve a részt két dologra lettem figyelmes: 1, a Sheriff helyettes azt mondta nem tudja miért jött ide valami ide vonzotta,ugye bár mondták hogy a Nemeton vonzani fogja a lényeket bőven. Szóval szerintem a helyettesünk valami féle természetfeletti lény lesz.
2, Derek és Chris megegyeztek abba hogy nagy valószínűségél nem Araya(vörös hajú nő aki Derekéket fogva tartotta,kihallgató szoba) lövedékei sebesítették meg az ikreket hanem másoké nagy valószínűséggel elég durva arcok Chris arckifejezéséből kiindulva.Vadász szál folytatódni fog.

superpityu - 2014. 03. 18. 19:54

egyébként faszom tisztában van mindenki a spoiler fogalmával. a szezon elején valaki beírta ide, hogy bizony azt nyilatkozta jeff meg egy csomó ember, hogy valaki meg fog halni a kezdő karakterek közül. ez spoiler, ha a fene fenét eszik akkor is, és igen innen indult ki ez az egész. gondolom nem csak az én szórakozásom lett elrontva ezzel a dologgal, és emiatt kicsit lekonyult a szám most az epizód végén, mert ha nem motoszkált volna ott a fejemben a dolog, akkor jobban meglepődök.
részemről befejezem a vitát, mert nem igazán hiszem, hogy sokadik nekifutásra sikerülni fog egy hullámhosszra jutni a dologgal kapcsolatban. annyi biztos, hogy a későbbiedkben az ilyen dolgokat megpróbálom a csírájában elfolytani, vagy leírom a posztok végén részletesen, hogy hogyan jelöljük a spoilereket, ha másként nem megy… :)

xdespisedkidx - 2014. 03. 18. 20:00

Vegyétek ki akkor a facebookon a “kedvelésekből” a Teen Wolf-ot. Mióta az a szlogen hogy One hero will fall! :)

winnie - 2014. 03. 18. 20:05

“Ki spoilerezett itt könyörgöm. Elkezdtünk”

en 17 spoileres kommentet toroltem ebbol a topikbol 5 illetotol, plusz a teszkritikak eseteben meg ugyanennyit. tobb azert nemment, mert nem tudom normalisan olvasni, szondazni a kommenteket, mert enis szeretnem nezni a sorozatot.

attol, hogy te nem spoilereztel, mas meg azert tette:)

LaCRossE - 2014. 03. 18. 22:51

xdespisedkidx: könyörgöm, de ezt minden józan ember tudja, hogy sorozat facebook oldalát nem érdemes követni!

Attól, hogy Jeff elspoilerezett valamit egy interjúban, nem kötelező az információt eljuttatni mindenkinek ám.

Elég baj, hogy a következő évadtól superpityunak majd ki kell írnia egy figyelmeztetést a kritikához majd, ez még egy GoT-nál érthető is, de ne rontsátok már el mások szórakozását! :/

xdespisedkidx - 2014. 03. 18. 23:06

“ezt minden józan ember tudja, hogy sorozat facebook oldalát nem érdemes követni!” Ez már megint mi? :D Miért ne követhetné valaki egy sorozat facebook oldalát? Én csak azért írtam mivel ott állandóan ezzel az “egy hős elesik” dumával jöttek az elmúlt 1 hónapban. ELŐSZÖR Jeff mondta el igen, majd a szereplők készítettek egy kis videót, majd az egész promo kampányuk erre épült. Úgy csinálsz öreg mintha én kürtöltem volna szét. Én nem rontottam el senki szórakozását, de ha már felhívod erre a figyelmem, én arra szeretném hogy ne irkáljatok “Peter Scott apja” kaliberű baromságokat mert sokkal inkább kínos mint sem vicces! :)

LaCRossE - 2014. 03. 19. 12:57

xdespisedkidx:
Egyszerű: mert a facebook oldalon rögtön a rész után (jelzem, hajnali 3-4 körül, amikor még magyar a rész közelébe nem kerül!) szétspoilereznek mindent.
Mondtam én, hogy te voltál? Nem, de idegesítően véded, engem nem érdekel, milyen kampány, meg videó volt ráépítve, meg hogy Jeff mit mondott – jelzem, a készítők sokszor spoilereznek, de ez nem jelenti azt, hogy akkor most már következmény nélkül bárkinek tovább lehet kürtölni a dolgokat.
Olyan szépen meg tudtuk oldani a GoT-nál azt, hogy ne rontsuk el más szórakozását spoilerekkel, pedig ott milliószor nehezebb dolga van az embernek – és mégis, a könyvet ismerők nagy része totál megértő, és magában tart mindent, pedig elképesztően nehéz lehet magukban tartani, hogy tudják, valami durva fog történni. Itt viszont ezt nem tudták megtenni az itt elspoilerezők, ez pedig nagyon sajnálatos.

AAH, nem is értem, minek vitatkozom veled, mert látom, nem fogod fel a dolgok lényegét. A spoiler akkor is rossz, ha a város 100 ezer pontján nyomják a képedbe óriásplakátokon, de ez nem jogosít fel senkit arra, hogy aki esetleg nem látta volna a 100 ezer óriásplakát egyikét, akkor a képébe legyen vágva a dolog.

És megint hangsúlyozom, nem a találgatással volt baj, és nem sütöm rád, hogy te spoileztél. Itt azzal van probléma, hogy LEHETETT EGYÁLTALÁN TALÁLGATNI. És ez igenis az itt elspoilerezők hibája, mert a legtöbb junkie ezen az oldalon kívül mást nem olvas, nem olvas produceri/készítői interjúkat, akármiket. Egy Teen Wolf rajongói oldalon felőlem csinálhatnak, amit akarnak, de itt tartsák tiszteletben mások szórakozását.

kabuki - 2014. 03. 20. 13:57

xdespisedkidx:
Látom, nagyon kiverte nálad a biztosítékot, amit írtam, holott én úgy gondoltam, hogy miután fentebb írásban is beláttam tévedésem, már rég túlléptünk ezen. Azért azt engedtessék megjegyezni, hogy szerintem van ám saját kútfőből származó találgatás és különféle hivatalos/félhivatalos infókon alapuló találgatás, mint spoilerforrás között némi különbség, még akkor is, ha az előbbit te mondjuk az emeletes baromság, bődületes hülyeség, és egyéb hízelgő jelzőkkel illeted. Nevezetesen, hogy előbbinél én vagy más a magunk kis fantazmagóriáját tesszük közzé, ami aztán vagy téves, vagy nem, míg utóbbinál bizony elhangozhat olyasmi, amit mások, akik ezeket a hivatalos/félhivatalos forrásokat direkte nem olvassák, nem szeretnének előre tudni.

És ezzel nem azt akartam mondani, hogy te személy szerint spoilereztél, mert egyébként fogalmam sincs, nem is érdekel, tehát kérlek ezt nem vedd személyeskedésnek (ahogy én sem veszem annak az általam írtakra adott, mondjuk úgy, negatív jelzőidet :)) Bár azt azért kicsit túlzásnak érzem, hogy szerinted meg kéne tiltani az egyszerű ötletelést, ha az szubjektív megítélésed szerint a baromság kategóriájába tartozik, már csak azért is mert sztem ezt meglehetősen nehéz lenne szondázni :D Mert mondjuk ha én azt írom, hogy SZERINTEM Abraham Lincoln a vámpírvadász a vadászok ősatyja, akkor engem bannolni kell az oldalról? :D
Na, részemről ez a téma amúgy kimerült, de különben sem éri meg, hogy ezen vitatkozzunk a sorozat helyett :)

De hogy a sok OFF után ON is legyek:
Az honnan jött le, hogy Chris és Derek megállapították, hogy nem a latino vadászok lőttek? Nekem csak az rémlik, hogy Chris nagyon rácsodálkozott a töltényre, mondván “Az nem lehet.” Vagy elsiklottam valami felett?

Ami még feltűnt, hogy nagyon ki van hangsúlyozva ez a francia villámcsapás/szerelem első látásra dolog, meg érdekes módon Kira villám Kitsune, míg a mama meg nem. Ötletelni én már nem merek, de szerintem érdekes (vagy egyáltalán nem, ki tudja?) :D

Ayron - 2014. 03. 20. 14:40

Azért mert Derek és Chris is azt mondták hogy nem Araya töltényei.

kabuki - 2014. 03. 20. 15:55

Ayron:
Oké, ez nekem totál kimaradt :O Mondjuk késő este néztem holt fáradtan, szóval inkább majd újra megkukkantom :)

Ayrons - 2014. 03. 20. 18:17

Nekem is második nézésre esett le :)

kabuki - 2014. 03. 20. 21:28

Ayrons:
Bakker, és tényleg :) Megnéztem megint és igazad volt, kösz, hogy felhívtad a figyelmem. Nade akkor ki? Valahol valaki írta, hogy Gerard, de nekem legutóbb nem tűnt épp futkosva lövöldözős állapotúnak, mikor Scott szívta ki belőle a fájdalmat és fekete trutyi folyt az orrából. Aztán persze ki tudja?

(Ha nem paráznék, hogy kitiltanak, felvetném, hogy Kate Argent, akit feléledt a Nemetonnal, de inkább kéretik ezt nem figyelembe venni :))

Ayron - 2014. 03. 21. 07:41

Én írtam hogy Gerard de most belegondolva lehet hogy nem jó mert Derek felismerte volna a címert.(egy család egy címert használ)
Lehetséges hogy a fő fő vadászcsalád jött meg.

kabuki - 2014. 03. 21. 12:17

Jogos, a címer ismerős lett volna neki szerintem is. Így Kate is kihullik a sorból :) Azt tudjuk, hogy kik a fő-fő család? Csak azért kérdem, mert elég hézagosak az emlékeim az 1. évadról. Mondjuk az fix, hogy valami brutál formák lehetnek, ahogy Chris nézett eléggé erre utalt, ahogy te is írtad.

Saszta - 2014. 03. 22. 22:49

Én úgy emlékszem, hogy Derek nem nézte meg a címert, csak magát a töltényt. Ilyen töltényt pedig még nem láttunk, és Gerard simán lehet az, éppen amiatt, mert Chris azt mondta, hogy ez lehetetlen. Kate kizárt, mert az ő töltényét viszont tuti felismerné, hiszen meg is lőtte vele őt. Viszont ezek alapján tényleg egy teljesen új vadászcsalád a legesélyesebb.

Ami pedig Mr. McCallt illeti, remélem tényleg nem egy ilyen röhejes dolog volt a fő ok, amiért elment, hanem valami nagyobb, sokkal komolyabb ügy volt a dologban, és kapunk egy kis családi drámát is. Ez tulajdonképpen egy kis balesetnek tudható be, és Scott is körberöhögte az apját. Csak nem ez volt az a “nagy titok”, amit egy félévadon keresztül húztak, mintha olyan hű de fontos lenne…

Prince007 - 2014. 03. 25. 10:37

Ééés igen, csak visszahozták a rész végén.

hummel - 2014. 03. 25. 12:16

Azt hiszem a McCall rejtély súlytalan kifutása jellemző volt erre az egész etapra. Ott volt a potenciál, de sehogy sem sikerült vele mit kezdeni. Az első pár rész után még bizakodtam, de aztán elkezdték egyfolytában ismételgetni a keressük meg Stiles-t, illetve a Nogitsune már megint átvert mindenkit mintát és mint a buborék úgy durrant ki az egész. Ezt a történetet hat, de legfeljebb nyolc részbe lehetett volna elosztani, a 12 teljesen súlytalanná tette. Egyenlőre a sorozat nagyon nem találja magát a 3.12-es kisiklás óta. Meglátjuk mit hoz a jövő. Kate visszahozásával most is teremtettek potenciált a folytatásra, de rá kéne ébredniük, hogy ezt megfelelően ki is kell aknázni, különben nem ér semmit az egész.

LaCRossE - 2014. 03. 25. 15:06

Gyaaaaaaaa, g*ci. :D

Cápi - 2014. 03. 25. 16:01

LaCRossE – my thoughts exactly
Az utolsó jelenet végén kb. szó szerint ez a felkiáltás hagyta el a számat. De 3 hónap se és jön az úúúj évad!!!!

marsters - 2014. 03. 25. 17:30

Szerintem a sorozat elérte csúcs pontját kétlem hogy 4.évad jobb lesz mint 3.évad második fele.

kabuki - 2014. 03. 25. 17:59

Na, most csak ennyi röviden, meg hogy ért pár kisebb szívroham közben. Csúcs volt, meg is nézem mégegyszer, aztán majd kritikusabb leszek :)

SPOILER

Öööööhhhmmmm…én mondtam??? :D:D:D

SPOILER OFF

superpityu - 2014. 03. 25. 20:42

most azért lehetnek ennél jobbak nyáron? magasan van már a léc :D holnapra megpróbálok írni róla, ma már nem fér bele :)

xdespisedkidx - 2014. 03. 25. 21:50

Na megnéztem én is, de vártam nehogy megint spoilerkedés legyen a vége :D Hummel-nél a pont sajnos mélyponton vannak SZKÁTTÉK. A 3×12 egy borzalmas félévadzáró volt, ez a mostani jobban sikerült ugyan, de még így is csak ez húzza fel az egész 3B-t. Nekem a Nogitsune kevés volt nem igazán tudta fenntartani a figyelmet. Aiden-t se értem miért kellett kiírni ha Isaac sem marad, nem mintha hiányozna mert egy zsák krumpli szintjén mozgott. Kate meg pfff. Ez most komoly? Mi ez a leopárd asszony már :D Tényleg nem lett volna könnyebb rámondani hogy oké Cora a she wolf? Mert ez minden csak nem wolf. Ez volt az a pont ahol a halál már tényleg NEM releváns. Várom vissza Allison-t a negyedik évadra, csak úgy mint Ericát és Boydot Ghost wolfok formájában.

Tímea - 2014. 03. 25. 21:53

Üdv!
Ennél rosszabb évadzárót nem is hozhattak volna össze :(
nagyon nem vagyok megelégedve a zárással!

SPOILER

Az,hogy Allison meghalt,egyrészt drámai szempontból tökéletes,de ha meg azt nézzük,oszlopos tagja volt a történetnek,én még emlékszem,hogy szinte vele kezdődött minden!
Nem tudom hogy kiírták e a sorozatból,vagy ő maga távozott,utóbbit kétlem :) egy ilyen népszerű sorinál,ami az egész világot bejárja,nem hiszem,hogy ennyi esze lenne az említett hölgynek ;) noh,de fantasztikusan megoldották,hogy Malia – a farkaslány- került a helyére!
Szintén fintorgok az ikerfiú halálán,és egyértelműen tudtunkra adták,hogy az életben maradt testvér is lép,ez egy felesleges húzás volt.
Értem én,hogy kellett a valósághű ábrázolás,hogy mégiscsak fiatalok szálltak szembe természetfeletti lényekkel,hullaniuk kell,de a srácok is már jól beépültek,és nagy rajongótáboruk van.
Lehetőséget láttam bennük a folytatásban!
Halállal kapcsolatban még nem értem Derek leigázását sem. Így is kevés idő jutott rá,ahogy az ikerfiúk is,Derek hatalmas sikernek örvend,a nők omlanak utána,sokan nézik miatta a show-t!
A csata rendben volt,effektek ,közelharcok csillagos ötös!
Peter bácsi hova is tűnt el?
Ami nagyon gagyira sikeredett még,hogy összezsúfolták az utolsó percek eseményeit :(
Allison halála utáni élet,vissza a valóságba,az iskolába,gyors betekintést nyertünk,mintha promo videó lett volna a negyedik évadból….
Összecsapták rendesen :( erre még egy részt “pazarolhattak” volna.
Ahogy a záró-részben említették versenyfutás az idővel,kb ez érződött így a végére is. :(
Értelmetlen ,kifogásolható halálok,kedvencek távozása…és a végén?
Megjelenik a semmiből Kate!
Ennél borzalmasabbat ki sem találhattak volna!
De ha már itt van,eddig hol volt? Miért nem jött? Az egész évadot ráépíthették volna,hogy jön,segít,és ő is beépül a csapatba. Ehelyett kaptunk egy új főgonoszt :(
a negyedik évadra :( síííírok!
….és hogy tovább csökkenjen a színvonal,beszólása Kate-nek?
“Ezt figyeld!”
Nem tudtam már ,hogy sírjak,vagy nevessek? Egyszerre volt komikus és kritikán aluli!

SPOILER OFF

Úgy hogy ha ezt vesszük alapul,a negyedik évad úgy le fogja vinni a nézettséget,amilyen gyorsan felépítették azt :(
Köszönöm a figyelmet: további szép estét!

Aduiert - 2014. 03. 25. 21:54

Ez…ez…hú de rossz volt

xdespisedkidx - 2014. 03. 25. 22:22

Tímea: Crystal Reed kérte hogy írják ki. Az lehet hogy vele kezdődött minden, viszont a 3. évadra kb olyan mellékszereplővé avanzsálódott mint Isaac. Malia pedig inkább egy Cora mint sem Allison pótlék elsőre.

superpityu - 2014. 03. 25. 22:38

xdespisedkidx: ó, ez a leopárd dolog tök érdekes, nem tudom honnan olyan ismerős. viszont kimondottan én sem örülök, hogy kate visszatért, hiába szerettem a karakterét. túl sok mindent kell most megmagyarázni, hogy hogyan is élte túl a karmolást, vagy esetleg ez is peter tervének egy része, ahogy lydia is volt korábban. sőt ha azt nézem így kate már a 2. aki nem sima farkassá változtott peter munkálkodása után. félek ebbe beletörhet a bicskájuk.
cora pedig úgy ne legyen she-wolf, hogy nem tud jelen lenni :D annak nem lenne értelme. bár most ezzel az ábrázattal Kate-re sem mondanám azt, hogy ő az. nálam malia a befutó cora hiányában.

xdespisedkidx - 2014. 03. 25. 22:42

superpityu: Szerintem ezt Peter sem tervezte, úgy hogy igen csak fel kell kötni azt a bizonyos gatyát. A fogain kívül semmi farkas nincs benne, kb mintha a Kanima esetét játszanánk újra, csak ő pont nem gyíkhüllő lett hanem ilyen leopárd asszony. Ugye a karmolást az első évadba a Derek-Jackson párossal próbálták magyarázni de Derek béta volt így csak simán megsebezte Jackson-t. Én sem tudom hogy fogják ezt beadni nekünk, talán ki kellett volna tépni a torkát hogy meghaljon vagy mi? Ezek szerint Blake sem harapott fűbe hanem? Ő is megkapta a maga kis torokmetszését ugye.

superpityu - 2014. 03. 25. 22:52

xdespisedkidx: először én is arra gondoltam, hogy ne blake is túlélhet akkor, de peter már béta volt mikor azt csinálta. bár blake meg a már újraindult nemetonon feküdt szóval őt is előráncigálhatják később ötlet híján. de ő inkább maradjon halott.
malianak volt egy olyan mondata most, hogy pumák elől szaladgált, lehet valami utalás volt arra, hogy kate mi lett. bár jó biztos nem kate kergette, de értitek mire célzok.

superpityu - 2014. 03. 25. 22:57

ja egyébként nem tudom mennyi a nézettségi rekord, de a finálé laza negyedmillióval nőtt a múlt heti részhez képest. nem is nagyon hiszem, hogy most megzuhanna látványosan.

Aduiert - 2014. 03. 25. 23:05

Na, egy kicsit bővebben.
Nekem semmivel se volt igazán bajom az évad során. Ez Teen Wolf, egy egyszerű tini sorozat lighthorror köntösben. Nem várok el tőle sokat csak, hogy biztosítson heti 40+ perc szórakozást, ahol kikapcsolom az agyamat, én nem fogom keresni a hibákat, annak ellenére, hogy el vagyunk látva belőlük. Logikaitól egészen a szörnyű zeneválasztásig minden van itt. Ennek ellenére kikapcsol és élveztem eddig. Most viszont Kate mellet nem mehetek el szó nélkül. Ezt mégis miért? A Baráttokköztbe Magdi anyus lelke ehhez képest kutyafasza. De ők ezt komolyan gondolták.De ez még nem elég, komolyan, hanem még menőnek is. WTF? Bakker, a két éves kislányom jobbat talált volna ki, pedig nincs is kislányom, pláne két éves. Ezt meg kell emészteni és ehhez Dankó Pista és barátai kevés lesz. Szólok ha magamhoz tértem…

Theo - 2014. 03. 26. 19:48

Hát ez izé, érdekes volt, jobbat vártam.
Még mindig túl sok helyen gagyi sajnos, főleg a hadonászós harcok.
Főleg Allison kiválása a negatívum a történet és szimpátia szempontjából, de érthető hogy távozni akart.
Isaac viszont így végkép nem fog hiányozni, ahogy az ikrek is jóval tovább voltak már mint tervezték és kellett volna, persze Scottnak megint oda a falka, de neki a barátai a falkája amúgy is. Derek még közel se halott, de ha az is lenne, én annak is csak örülnék.
Katenek viszont nagyon örülök, főleg ha nem gonosz lenne még inkább, remélem sokáig lesz, ahogy Malianak is, színész és a szerep miatt egyaránt. Kate nekem elsőre zombi farkasnak tűnt.
Viszont így Lydia maradt egyedül, akivel amúgy is kezdeni kéne valamit, mert eddig ez a hallottakkal suttogó szerep nem az igazi, a poénos oldalát teljesen elnyomja.
De erre valók az új szereplők, én biztos maradok a folytatásra, ha megérem, és kétlem hogy romlana a nézettsége.

ger - 2014. 03. 28. 20:40

Hm..ez az évadzáró mindenképp jobb volt mint a 3A-é, de nekem nagyon “összetákoltnak” tűnt.
Rész címe: Divine move beharangozzák hogy milyen trükkös lépést kell csinálni erre megölik annyival a Nogitsunét hogy megharapja Scott, amire már akkor rájött mindenki hogy valószínűleg ezt kell csinálni amikor megtalálták a tekercset. A Lydia-Stiles “bitch please” feje, amikor ezt közölték a Nogitsune-vel viszont nagyon adta.

Én vártam valami Benshee megmozdulást, de ismét csalódnom kellett. Úgy tűnik várnunk kell rá, de most megint jött új unikornis szóval biztos ismét a süllyesztőbe kerül ennek a megmagyarázása.

Ami igaz, az igaz a feszültséget fent tudták tartani. Én az egész részen át aggódtam, meg ne haljon mccallmama. Még Issac is jó volt az összeborulós jelenetben pedig őt egyáltalán nem kedvelem . Igazából nem is tudom mi a bajom :D

Talán az, hogy bele-bele kapkodunk különféle mitológiákba és akkor azt az évad végén elvágjuk, zsupp jön a következő. Japán mitológia tralala és hopp megjön a dél-amerikai la lobank és lefogadok ,hogy következő évadban csak erről lesz szó. Én az első évadban nem szerettem Kate-et de most örülök hogy visszajött. A füstös jelenetnél először azt hittem Erica éledt újjá, ennek még jobban örültem volna de hát ez van.. :D

A Hale család meg nyithatna egy állatkertet. Peter benshee-t,vérprérit, vérjaguárt csinál Derek meg kanimát.

Ami a szereplőket illeti nagy vérfrissítésre kell szerintem számítani. Ami durva hogy az első évados főbb szereplők közül már csak Derek,Scott,Stiles,Lydia van. A 2. évadosból kb senki főleg hogy Isaac dobbant.
3A-ból meg mentek az ikrek. És ezek közül aki nem önként akart kiszállni az egyedül Boyd. A többi csak kényszerből lett kinyírva, utaztatva. A HR-es nem jól végzi a dolgát.

Lényeg a lényeg várom a jún.23-at, a teen wolf elég addiktív sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz