login |

Emlékeztető: Bomba/nők 2. évad + Mélyvízben 1. évad

2014. 01. 09. 21:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Kanada odavág, , ,

Ma. 22:00. Film Café. Bomb Girls – 2×01
Ma. 23:45. RTL Klub. Dollhouse – 2×01 (kritika)
“Ma”. 0:40. RTL Klub. The Deep End – 1×01 (pilotkritika)

A Dollhouse csak országos csatornás premier, a Bomb Girls pedig folytatódik, ellenben a The Deep End tippre már évek óta ott van az RTL raktárában és a kutya nem fogja nézni. De most komolyan, van aki? A pilotot (ld. a fent linkelt kritikát) annyira nem húztam le, de megihletett annyira, hogy írjak egy idézetes posztot belőle, annyi durva közhely volt benne.

Aki nem akarja elolvasni, hogy mi is ez, annak annak annyi, hogy ügyvédes Grey’s Anatomy. Persze a gépies logika (“majd ez is tetszeni fog nekik”) nem jött be az ABC-nek, gyors bukta volt a sorozat. 7 rész készült el, mert midseason volt, 6 adásba is került. Pedig nem rossz a szereplőgárdája: Clancy Brown, Billy Zane, Mehcad Brooks, Matt Long és a főhős, aki később a Grey’s Anatomy-ben folytatta: Tina Majorino.

118167_D_group1r

1 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2014. 01. 09. 22:05

Az RTL raktárában van egy-két dolog, ami már évek óta ott pihen és ha éjjel kettőkor tűznék műsorra, akkor is megnézném. Na ez mondjuk nem ilyen.
A Dollhouse viszont jó, sőt azt kell mondjam, hogy az eddig ismert januári kínálatuk közül a legjobb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz