login |

8 hozzászólás Ne habozz!

Mr. Moody - 2014. 01. 14. 12:40

LEHET itt egyáltalán hepiend? Az Entourage-nál is nagyobb kedvencem (volt) a sorozat, de rajongóként is frusztráló (volt) nézni az állandó önismétlést. A feelgood-dal együtt is inkább dramedy a sorozat, na most akkor hogy nézne ki az, hogy Hank és Karen, Charlie és Marcy együtt elautóznak a naplementébe? Ha meg nem, a nézők egy része biztosan csalódott lesz. Ha igen, akkor meg a másik fele.

De a legnagyobb bajom mindig is az volt, hogy nem tudtak Hank-kel mit kezdeni: ha Karennel volt, nem tudtak neki jó sztorit írni, ha szakítottak, máris fejest ugrott a hedonizmusba és jöttek az abszurdabbnál abszurdabb aktusok, kalandok, poénok. A tavalyi évad óriási kihagyott ziccer volt, ha lelépett volna Faith-szel, ergo végre TOVÁBBlépett volna, az tökéletes sorozatzáró lett volna, mert tart végre valahova a karakter, de nem, megint ott áll Karen ajtaja előtt. De miért, minek, ha már százszor átrágták magukat azon, hogy előbb-utóbb mindig elromlik valami kettőjük között. Ez lenne a nagy, végső üzenet, hogy a szerelem mindenek felett és Hank soha nem nő(het) fel, mint egy elcseszett Pán Péter?

Számomra az lenne a hepiend, ha végre állást foglalnának az írók valami mellett és KÖVETKEZETESEN abba az irányba terelnék a karaktert. Az, hogy tizeniksz részen keresztül puncivadászat és a végén Karen, iszonyú kreatív sivárságról tenne tanúbizonyságot. Abban az esetben még jó is, hogy vége lesz, mert nem kéne szétszakítani őket egy következő évad elején, hogy megint lehessen egy évadnyi balhé és piálás a “szokásos” egymásra találás előtt. Emellett legyenek dögös nők és legyen legalább négy olyan rész, mint a Professzor Moody-s évadban a 8-as, amikor boldog-boldogtalan ki-be járkált a Moody-rezidencián és Hank kétségbeesetten próbálta rejtegetni egymás elől az ágyasait, amíg vissza nem nyalt a fagyi. Már nem lennék elégedetlen.

Tommy - 2014. 01. 14. 14:05

Michael Imperioli állandó szereplő lesz az évadban?

jackbauer - 2014. 01. 14. 14:23

Azzal húznának nagyot az írók, ha kiírnák Karen karakterét (mondjuk becsönget Hank, de Karen öngyilkos lett).

Koy Reane - 2014. 01. 14. 16:14

Karennek és Beccának meg kéne halnia, nagyot ütne.

Zsolt - 2014. 01. 14. 18:49

Engem az érdekelne, hogy hasonló hangulatú sorozat lesz-e az elkövetkezendő időkben?

OZ36 - 2014. 01. 14. 22:47

Na ne írogassatok már ilyeneket.Helló!Karen,és Hank igenis Ádám,és Éva.Jöhet akármennyi kígyó,akkor is együtt kell maradniuk!Amúgy tetszik ez a intrikusan kitalált kritika,ami nem az a kritikusan kitálalt intrika! :)

winnie - 2014. 01. 14. 22:49

Engem az érdekelne, hogy hasonló hangulatú sorozat lesz-e az elkövetkezendő időkben?

van, csak rá kell találni:)

Tommy - 2014. 01. 15. 13:18

Sztem nincs jelenleg ilyen hasonló hangulatú feelgood sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz