login |

Episodes: kezdett a 3. évad

2014. 01. 14. 20:34 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Még akkor is, ha már a 3×02 is felkerült a netre, de most már csak a folytatás előzetese miatt maradok.

Stop it, we are not puppies.

Főleg, mert poén nem volt sok az Episodes 3. évados nyitányában, ezzel szerintem nem is érdemes vitatkozni. Persze, elmosolyodunk itt-ott, és szatíra is akad benne még mindig, de az igazi humor sajnos kevés. Na jó, az írószobás megjegyzésen és a Nickelodeon-párbeszéden elvigyorodtam.

Ami miatt az Episodes még mindig különleges, az a “szakma”, a sorozatgyártás berkeinek megmutatása. Nyilván nem realista, vagy sorkini mélységeket kell ez alatt érteni, de az Episodes-ban látott dolgok némelyikére fogadni mernék, hogy megtörtént eset alapján íródtak.

Az ebben rejlő humor, ahogy a készítőket kezelik, ahogy a sorozathoz viszonyulnak, amikor már forog, ahogy a színé… értitek. Na, ebben az insider megközelítésben lehetne igazán erős az Episodes idén, erre a premiert és az utána következő részt is párkapcsolati dolgokra pazarolták. Csak az előzetes vezetett fel dolgot a “sorozat” készülése körülötti problémákból.

Noone has cancer.

Igazából ezt a sorozatot is a Showtime-betegség sújtja, de ezt bővebben a House of Lies premierjénél fejtem majd ki.

5 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2014. 01. 14. 20:41

Nagyon akartam szeretni, de az írónőt játszó színésznőt eszméletlenül irritálónak találom, bármennyire is látom, hogy jól játszik, illetve egyszerűen unalmasak a részek, vagy már nagyon messziről látható poénokra épülnek. A 2. évad közepe felé kaszáltam.

Mircea Monroe-t meg tessék követni twitteren, sok vicces jó beszólást szokott írni, igazán bevehették volna az írói csapatba is.

I Empire - 2014. 01. 14. 20:42

Továbbra is kellemes kikapcsolódás ez a sorozat. Matt LeBlanc jól hozzá a “karakterét” :) Valóban, én is szívesebben hallanék most már a sorozatukról, h mi van vele.

keshudioo - 2014. 01. 14. 21:05

Az első két évad nagy kedvencem volt, de a 3. évadnyitó valóban gyengére sikerült. Az első epizód részemről végig mosolygós, még ha nem is hangosan nevetős, a második viszont elég gyenge és unalmas volt. Akinek viszont még most is jó jelenetei voltak, az Carol (imádom a karakterét), meg az állandóan bárgyú fejet vágó, öt másodperces Myra (Daisy Haggard). A gyenge kezdéstől függetlenül maradok, mert a többi szitkomhoz képest felüdülés a témát, a hangulatot és az egész atmoszférát tekintve.

mata - 2014. 01. 14. 21:38

Tényleg gyengusz volt a 3×01, bár azért egy-két helyen elmosolyodtam én is. Ja, és dögöljek meg, de írószobás poénra nem emlékszem :P

Slash - 2014. 02. 27. 15:13

vmi zseniális az idei évad, Szerintem messze jobb mint az első 2 ami szintén tetszett, de szerintem most erre az évadra ért be igazán ez az egész. Nagyok jók az insider dolgok télleg mintha ott lennénk a kulisszák mögött. Legutóbb a Studio 60 on the sunset stripet élveztem legutóljára ennyire ebben a témában mondjuk az ért az messze jobb volt meg all time kedvenc de ez is nagyon állat lett mostanára. Szerintem egy 10/8 a-t simán kitesz eddig az évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz