login |

Finálé előtt: White Collar

2014. 01. 29. 14:00 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: video,

Ennyi volt a White Collar 5. évadja, elvileg most lehet várni a 6. szezon berendelését. Ahogy olvastam, idén elégedettebbek lehetnek a rajongók, nem? A tovább mögött a szezonzáró előzetese, ahol komoly bajba kerül az egyik főhős. Mi meg lerághatjuk a körmünket, hogy vajon kiírják-e?

15 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2014. 01. 29. 14:12

Valószínű kapunk egy újabb kamucliffet, de már ezen lassan fel sem háborodom. :D

rellip - 2014. 01. 29. 14:37

Sosem szerettem az epizódikus sorozatokat, de ez valahogy megfogott. Azért is jön be ez az évad, mert elég erősen rámentek az átívelő szálra. Bár 3-4 résszel le vagyok maradva, de azért kijelentem hogy a részemről eddig ez az egyik legjobb évad.

Jake24 - 2014. 01. 29. 14:55

Egyetértek, a 3-ik évad végétől ráfeküdtek az átívelő szálra, ami határozottan jót tett, illetve lett egy kicsit sötétebb tónusa az amúgy nagyon feelgod sorozatnak (mindegyik USA sorozat olyan). De ez is kamucliff lesz szerintem (aztán majd pislogunk nagyot, ha mégsem, bár őt nem hiszem, hogy ki mernék írni).

LuPuS - 2014. 01. 29. 15:12

Röviden tömören még a Burn Notice-ban az utolsó részben beáldoztak valaki, amit én már 3 évaddal korábban megtettem volna

ADDIG ITT:
semmi drasztikusat nem mernek meglépni, mondjuk Peter drága felesége kapna egy lövést( Hagen félére gondolok) na akkor lehetne emelni a tétet, de amíg csak rátolják valakinek a lábára hot-dogos kocsit addig ne akarjunk itt cliffhangereket, amit a következő rész első percében feloldunk

…s Mozzie már kapott egy mellé szívlövést(45 cmről egy profi bérgyilkostól), amiből felépült

Lemoni - 2014. 01. 29. 15:21

Kimondottan jó részeket hoz mostanában a ‘Collar (azért sem WC-zem! :P), sőt az évad végére badass Diana is visszajött :) A kis negatívum: Bridget Regant erős nőnek hozták be, de inkább csak eyecandy lett belőle, jó női karakterben meg sem közelíti a tiptop Sara/Hilarie Burtont, de még Alexandra Daddario Kate-je is érdekesebb volt.

winnie - 2014. 01. 29. 15:23

” a 3-ik évad végétől ráfeküdtek az átívelő szálra”

ekkor kaszáltam:) nem az átívelés matt, hanem mert eltűnt az, amiért jó volt eleinte.

Neoprimitiv - 2014. 01. 29. 15:58

Nekem felemás, ahogy a kibeszélőbe is írtam. Az idei átívelő szál jobb, mint a Neal papa vonal volt, de Peter hisztizése nekem komolyan elvette a kedvemet a részektől. Bridget Regan sem segített, amíg “jókislány” volt, addig nulla kémiát éreztem köztük. (Most, hogy kibújt a szög a zsákból, határozottan jobb.)

A finálé előzeteséről nekem az jutott eszembe, hogy valaki túl sokszor nézte meg a MI2-t. A konfliktus, a végső(?) jelenet a sziklán a kikötő fölött a helikopterrel – már csak a mocik hiányoznak.

LuPuS - 2014. 01. 29. 16:16

@Neoprimitiv
Triumph, de szép is az

monana - 2014. 01. 29. 16:22

Nem hiszem, hogy kiírnák. Az összes vicces részt ő hozza, nélküle minden üresebb lenne.

Jake24 - 2014. 01. 29. 16:33

“ekkor kaszáltam:) nem az átívelés matt, hanem mert eltűnt az, amiért jó volt eleinte.”

Ebben amúgy igazad van, ez volt a mozgatórugója a dolgoknak, lehet, hogy “elfáradtak” az írok, elvégre 5 év alatt már New York kb. minden múzeumában, galériájában járhattak… :) Nem olvastam utána milyen kreatív döntések alapján vitték erre a sorozatot, de biztos érdekes lehet. Alapvetően ez a váltás vagy bejön valakinek vagy nem, de a pilot-ban felvázolt felállást felborítja, az tény.

rog70 - 2014. 01. 29. 17:25

Remélem nem lesz semmi baja… de kizárt, hogy az évadzáróban kiderüljön :D

Nekem nagyon bejött az évad, kérjük a hatodikat!

zolkó - 2014. 01. 29. 17:42

Ha a 6. évad,tényleg az utolsó lesz,akár ki is iktathatják Mozziet.Azt a 13 részt,valahogy kibírják/kibírjuk nélküle is.Viszont cserébe kaphatnánk,egy tomboló,bosszúra szomjazó Neal-t,és még Peter is segítene a bosszújában.Nekem tetszene ha abba az irányba mennének el.

Jake24 - 2014. 01. 29. 17:47

“Viszont cserébe kaphatnánk,egy tomboló,bosszúra szomjazó Neal-t,és még Peter is segítene a bosszújában.”

Nem hiszem, hogy így történne, egyrészt a USA-ről beszélünk, szép emberek, világos minden, vidám sztorik, még a Burn Notice is csili-vili sorozat volt, a Graceland sem az a sötét tónusú komoly történet. Másrészről Neal nem az a pisztollyal rohangászó ember, kedves rokona halálánál sem fröcsögött a nyála, hanem a szofisztikált stílusában akart visszavágni. Én sajnálnám, ha a 6-ik lenne az utolsó, túl sok régi sorozat fog nemsokára véget érni. :S

rellip - 2014. 01. 29. 20:58

“kaphatnánk,egy tomboló,bosszúra szomjazó Neal-t,és még Peter is segítene a bosszújában”
Nyilván, az egész eddigi évadban azért picsog hogy jogtalanul mentették fel egy olyan dologért amit el sem követett. Ebből adódóan jó nagy segget csinálnának a készítők a szájukból ha ez lenne.
Ez szerintem nem az a sorozat ahol bárki is meghalna.

Pipacs - 2014. 01. 30. 11:56

Szerintem ez egy ügyesen összerakott promó, semmi több. Mozz nélkül a sorozatnak annyi értelme lenne, mint a How I Met-nek Barney nélkül.
Amúgy minden évadban volt valami átívelő szál, ha azt vesszük, csak az első kettő Kate-ről szólt, ami szerintem halálosan unalmas volt, engem egyáltalán nem érdekelt az a karakter, se a színésznő, se maga Kate nem volt szimpatikus… A mostani azért nem jön be annyira (noha izgalmas, ezt el kell ismernem), mert valahogy jófiúként jobban szerettem Nealt, most már ki akar törni, simán ellopta a 2 millát is pl., dafke rossz akar lenni, ha úgyis mindenki bűnözőként gondol rá még mindig, akkor hadd szóljon…
Mindentől függetlenül nagyon szeretem a sorozatot, úgy ahogy van, szóval még 5 évad is jöhet, a készítők elég jól csavargatják a sztorit, eddig még nem tudtam megunni.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz