login |

Ők lesznek a Supernatural: Tribes főszereplői

2014. 02. 03. 18:50 - Írta: winnie

37 hozzászólás | kategória: 2014/15, hírek, ,

Alakváltók, vérfarkasok és…?

A Supernatural tervezett spinoffjáról már írtunk korábban, a napokban pedig az is kiderült, hogy a 9. évad 20. részében, vagy akörül felvezetendő új sorozatnak Supernatural: Tribes lesz a (munka)címe – magyarul Odaát: Törzsek. Most újabb infók érkeztek a sorozatról: a tovább mögött el lehet olvasni a hat állandó karakter leírását – és valamennyire a sztorit is belőhetjük így. És gondolom, napokon belül elkezdenek szállingózni a hírek, hogy mely színészek kaparintották meg a szerepeket. Na?

(Ha valaki lefordítja a leírásokat kommentben, szívesen kibővítjük vele a posztot.)

ENNIS ROTH | The de-facto star of the potential series, Ennis is “likeable, strong-willed, resolute, with a strong sense of justice.” He’s the son of a cop who grew up in poverty. He’s en route to the police academy himself when someone he is close to is murdered — presumably by some kind of monster. He meets up with Sam and Dean and “learns the staggering truth” that Chicago is run by five families of monsters (including, but perhaps not limited to, werewolves and shape shifters). And with that, a new monster-hunter is born. (Fun fact: Producers are looking to fill this role with an African-American actor in his early 20s.)

DAVID HAYDEN | A shape-shifter from one of Chicago’s ruling monster families. He’s been living as a human for some time, but a tragedy propels him back into the life. David is in his early 20s.

MARGO HAYDEN | David’s “professional, strong-willed, determined, ambitious” shape-shifter sister. She’s an “ex-punk rocker gone corporate” who sets out to be the new head of the family in the wake of a tragedy. Margo is in her early 20s.

VIOLET DURANT | A werewolf and part of the wealthy, powerful Durant family. In a twist right out of West Side Story, the early-twentysomething is hot for family rival David (see above), but their love is forbidden.

JULIAN DURANT | Violet’s “savagely handsome, strong, arrogant” twentysomething brother and Ennis’ arch nemesis.

FREDDIE COSTA | A world-weary copy in his 30s, Freddie has a soft spot in his heart for Ennis (he knew his dad back in the day). (Fun fact: Eddie’s got a secret.)

37 hozzászólás Ne habozz!

Nickerbey - 2014. 02. 03. 19:07

Itt van lefordítva webes fordítóval: http://supernatural-daily.com/2014/02/03/hirek-kave-melle-7/

Felipe - 2014. 02. 03. 19:20

Kell valami Supernatural-os előismeret hozzá, vagy elég lesz megnézi a felvezető epizódot vajon?
Már olyan sokszor meg akartam nézni a supernatural-t, de eddig kimaradt.

winnie - 2014. 02. 03. 19:24

kiderül, de nem hiszem, hogy őgy csinálnák, hogy az új nézőket kizárják. erre a legtöbbször odafigyelnek.

Brigibabyke - 2014. 02. 03. 19:31

Szerelmi 8szög a’la CW! Nagyon meglepödtem….

Csigusz - 2014. 02. 03. 19:39

@Nickerbey: ez annyira kínosan gugli fordítós, hogy az én pofám ég a monitor előtt :D

egyébként a leírások alapján ezt a szériát már inkább kihagyom, tipikus, mai CW-snek hangzik (alvilági-szörnyfamilíás-háborús-tinialakváltós)

everest456 - 2014. 02. 03. 19:42

Lehet én vagyok előítéletes, de ezt a pár sort elolvasva nem hiszem hogy nekem bejönne. A supnat szerintem amúgy is kilóg kissé a cw-nél, mivel nem a nők a fő fókuszcsoport (azt hiszem az összes többi sorozatuknál viszont az)

kensei - 2014. 02. 03. 19:43

Még jól is elsülhet, de elnézve a karakterleírásokat, + majdhogy mindenki az early 20s éveiben jár…tipikus CW-s f*szság lesz.

jky - 2014. 02. 03. 19:46

Most csinálnak egy tucatszart megint, amiből már van kismillió, de persze jobban el tudják adni a SupNat névvel, ezért abból fogják felvezetni/kivezetni, aztán de jó lesz nekünk… Ja, nem. :-/

Inkább vegyék már észre magukat a CW-sek, hogy a SupNatjuk is egy rakás gané lett és inkább abba öljenek pénzt/kreatívokat, ha már elkaszálni nem akarják.

Dark.Lion - 2014. 02. 03. 19:49

Na, mire ezt az RTL lehozza, 2020-at is írunk majd.

jky - 2014. 02. 03. 19:50

@everest456

Nem tudom, de azért a Dean-Sam-Castiel-Crowley témával nagyon rajta vannak a női nézőkön, ha fókuszcsoport, ha nem. Az nem baj, hogy a karakterek már semmit nem érnek, a csajoknak az is elég, ha szépen minden héten ott van a képernyőn a srácok pofikája.

Desmond Wallace - 2014. 02. 03. 19:52

Valahogy nem sűrűn érdekel.

Cápi - 2014. 02. 03. 19:55

Azt csak halkan jegyzem meg, az a fordítás olyan, mintha egy krumpli csinálta volna… Mindegy, a lényeg átment.

Lengabor - 2014. 02. 03. 20:05

Dark.Lion: honnan veszed, hogy behozza? Nem kötelező nekik megvenni. Még az sem garantált, hogy odakint siker lesz – akkor meg pláne nem sieti el senki a bemutatót.
Nálunk az is nagy szó lesz, ha egyszer az alapsorozatot befejezik.

Ambriel - 2014. 02. 03. 20:35

A maradék kedvem is elment tőle.

yeeeyha - 2014. 02. 03. 20:36

NEM.

Pocok - 2014. 02. 03. 20:39

Lol. Kössz a leírást. Sosem fogok belenézni.

zolkó - 2014. 02. 03. 20:42

“Inkább vegyék már észre magukat a CW-sek, hogy a SupNatjuk is egy rakás gané lett és inkább abba öljenek pénzt/kreatívokat, ha már elkaszálni nem akarják.” Ezek szerint azért még mindig nézed ezt a “rakás gané”-t,de nyilván csak hogy fikázhasd.Ne nézd tovább,és akkor nem fog zavarni hogy a CW mit csinál a legrégebbi sorozatával.Ahol a SupNat nyilvánvalóan,köszöni szépen,jól érzi magát.Ha nem így lenne,rég leléceltek volna,gondolom én,de nem tudom,milyen,hány évre szóló szerződésük van.Nyilván nem tetszhet mindenkinek,én is az 5. évadig bírtam igazán.De még mindig inkább a SupNat,mint a Teen Wolf és tsai szintű sorozatok. Én legalább is így látom !

mikael - 2014. 02. 03. 20:49

Ez most komoly?Minek kell mindenből spinoffot csinálni?
Nincs már elég sorozat a cw-n?Sztem amúgy is bukó lesz.

Delilah - 2014. 02. 03. 21:06

leírás alapján nagyon nem… de korai még bármit is mondani róla, lehet, h az lesz a sorsa mint az NCIS:Red-nek
amúgy meg szerintem pont a Teen Wolf kezdi kinőni magát, jelenleg sokkal színvonalasabb részeket hoz mint a Supnat, ott legalább tudok aggódni a szereplőkért, és jó kis univerzumot kezdtek el kiépíteni

ClarisseW - 2014. 02. 03. 21:22

Van egy olyan érzésem, hogy meg akarják lovagolni a SupNat(régről maradt) népszerűségét egy inkább családi drámával, mint fantasy-akció sorozattal, megspékelve ezt egy marék early 20s, túljóképű, egydimenziós karakterrel. Éljen…? Persze, vágom hogy még bármi (jó) kisülhet belőle, de kissé szkeptikus vagyok azok után, ami a SupNattal történt az utóbbi két évben.
(Plusz egy a Teen Wolf kommenthez, mert kellemes csalódás az a sorozat. Sőt. Lassan a Supernatural elbújhat mellette.)

Sawyer - 2014. 02. 03. 21:25

Mint már leírtam korábban, az Odaát az 5. évad óta egy nagy sz*r, a leírtak alapján pedig a spin-off még jobban elássa majd a korábban felépített világát. Nem színezem tovább, tényleg egy tipikus gagyi CW-s sorozatnak ígérkezik : /

elfeledettnick - 2014. 02. 03. 21:31

Gaaah, ezt ne, ez egy kalap ***.

jky - 2014. 02. 03. 21:35

@zolkó

Köszi, de majd eldöntöm, hogy mit és meddig nézek. ;) Nem a 9 év után fogom elkaszálni, meg igazából már 7-8 után sem akartam, mert voltak jó ötletek, jó részek, csak ritkán. Mivel a kezdetek óta követem, tudom milyen volt és milyen lett, így joggal mondok véleményt róla, te meg tök felesleges veszed védelmedbe, ha egyszer már az 5. évadnál elkaszáltad. Azt én is tudom, hogy jól érzi magát, hiszen ha nem hozna pénzt, akkor már nem lenne műsoron, csak attól ez még egy rakás gané marad a korábbi önmagához képest. Ne keverjük a pénzt (nézettséget) a minőséggel.

És az ilyen címlehúzós tucatgagyi “spinoffok” (LOL) helyett lehetne időt/pénzt/tehetséget fordítani az eredeti sorozatra és akkor az talán még lehetne (újra) jó is, ehelyett azt évek óta süllyesztik, és most fillérekből csinálnak egy újat, jó lesz az tiniknek…

dzsiaj - 2014. 02. 03. 21:41

“és inkább abba öljenek pénzt/kreatívokat, ha már elkaszálni nem akarják.”

Miért akarnák? Múlt héten a CW legnézettebb műsora volt 18-49-ben, és ha jól nézem, második legnézettebb a 18-34-es női célcsoportban. Márpedig ha így van, az azt jelenti, hogy a készítők papíron jól végzik a dolgukat, tehát nincs okuk “kreatívkodni” rajta.

“Az nem baj, hogy a karakterek már semmit nem érnek, a csajoknak az is elég, ha szépen minden héten ott van a képernyőn a srácok pofikája.”

Na ez így nagyon nem igaz:)) A te sormintád alapján az Arrow-nak is jól kellene hoznia a nők körében, de az íjász “csak” össznézettségben és 18-49-ben erős, a nők között nagyon gyenge. A Tomorrow People-ben is hiába van ott Robbie Amell meg Luke Mitchell, nem érdekli a csajokat.

“Ha nem így lenne,rég leléceltek volna,gondolom én,de nem tudom,milyen,hány évre szóló szerződésük van.”

A színészet pont az a szakma, ahol nem számít, hogy hogyan érzed magad, a szerződésed ki kell tölteni, és nagy undorral is le lehet húzni hosszú éveket a hírnévért és a fizetésért (a CSI:NY-ban pl. a főszereplő páros, Gary Sinise és Melina Kanakaredes híresen utálták egymást, mégis…)

“De még mindig inkább a SupNat,mint a Teen Wolf és tsai szintű sorozatok”

itt viszont @Delilah válaszával értek egyet maximálisan, szerintem is sokkal jobb manapság az Odaátnál.

jky - 2014. 02. 03. 21:54

@dzsiaj

Papíron jól végzik, nézettség van, de a minőség évek óta egyre gagyibb és látványosan “olcsóbb” az egész. Aki nézi, az tudja, miről beszélek. Én a kreatív/minőség részét kritizálom, mert engem nem érdekel, hogy a CW fejese hány millát tud kaszálni vele.

Az Arrow azért még nem tart ott, ahol a SupNat, meg a SupNatban a férfi szereplők dominálnak, női szereplőt csak epizódszerepekben látni, nincs is szinte állandó női szereplője. Egyébként a nevetséges félmeztelen Arrow borítókkal, plakátokkal pont a nőket célozta meg a CW :)

Lilith - 2014. 02. 03. 22:22

Na emberek,meg kell védeni a Teen Wolf-ot,lehet (sőt biztos),hogy az első évada tipikus tini sorozat,de utna elég szépen átmegy thrillerbe és egyébb idányokba.Fiatal színészekkel játszódik az egész mégis profik korukhoz képest.
Amúgy tény,hogy a Supnat-nak vannak mélyhullámai de mióta SPOLER ON kicsinálták Kevint OFF azóta eléggé jól alakul szerintem.De ne várjatok túl sokat,így is elég nagy témát feldolgoztak,szinte nincs olyan természetfeletti téma amihez ne nyúltak volna egyszer vagy többször.A spinn offot meg meglátjuk.Szöveg alapján nem igazán tűnik jónak,de értek már meglepetések. :)

Llew - 2014. 02. 03. 22:27

Se vámpírok, se boszorkányok? Hogy a francba fogják így összekeverni a többi hasonló tini sorozattal?

dzsiaj - 2014. 02. 03. 22:44

“Se vámpírok, se boszorkányok?”

“including, but perhaps not limited to, werewolves and shape shifters).”

Szóval csak várni kell szerintem:))

Dark.Lion - 2014. 02. 03. 23:50

Ugyan már, az 5.évad se volt annyira kiemelkedő. Ugyanúgy hozott pár kiváló részt, és az utolsó epizódok voltak királyak, amik megmaradtak az emberben, ezért érezzük, hogy jó volt.
Én inkább azt szeretném, ha az 5.évadból az Antikrisztus gyereket visszahoznák. Ő azóta már tuti felnőtt, és rájött a képességeire teljesen.

Nikki - 2014. 02. 04. 01:37

A leírás alapján ez borzalmas így elsőre, de később majd kiderül, hogy nézhető lesz-e.
A Teen Wolfra én is rázom a fejem, hihetetlenül feljött, s manapság igen fantasztikus részeket produkál :)

Nickerbey - 2014. 02. 04. 08:07

Nem jó a fordítás? Akkor minek olvastátok el? Ezek szerint tudtok angolul, nektek nem kell fordítás…

winnie - 2014. 02. 04. 08:44

ezen ne sértődj meg. sokkal korrektebb lenne azt írnod, hogy teljesen igaza van a kommentelőknek. vagy szerinted nincs?

én is elolvastam, hogy milyen, pedig tudok angolul – kíváncsi voltam, hogy valaki valóban lefordította-e.

de ahhoz nem kell angolul tudni, hogy az ember megállapítsa, hogy döbbenetesen pocsék, az ember olykor a fejét fogja, hiszen még magyarul sem értelmes. lerí róla, hogy be lett vágva a google translate-be és pár helyen toldalékolva lett. de ettől még nem lett sajnos értelmes.

Nickerbey - 2014. 02. 04. 08:53

Én sem mondtom hogy jó, de azért elvan egy kicsit túlozva.

Hunnenkoenig - 2014. 02. 04. 14:21

Ujabb vihar a termeszetfeletti-highschool-biliben.

Kösz nem.

Question - 2014. 02. 04. 14:41

Annyit elértek, hogy totálisa nullázták az érdeklődésem a spin-off iránt.

Begbie - 2014. 02. 04. 15:58

everest456 – 2014. 02. 03. 19:42

Sajnos egyet kell értenem. Nagy csalódás ez a spinoff is. Eleve pont olyan irányba viszik el, ami a supnat-ból a legkevésbé tetszett, ráadásul így a leírás alapján nekem egyből vmi szupergagyi tinivámpíros sztori ugrik be, még ha itt farkasok meg alakváltók is vannak.

Sawyer - 2014. 02. 05. 13:05

dzsiaj – 2014. 02. 03. 21:41

Ki nem szarja le, hogy a CW-nek mennyi bevételt hoz? Én készítő sem vagyok és részvényem sincs a csatornánál, ettől kezdve nem érdekel az anyagi része, én mint néző abszolút nem vagyok megelégedve azzal, hogy mit csináltak vele az 5. évad után.

Igenis a srácok pofája miatt nézi a sok csaj, vagy ha mégsem, akkor nagyon alacsonyan van a mércéjük. A mai sorozatok 90%-a egy szépfiús semmi, főleg a horror terén, bár én hála az égnek csak az Odaátot nézem (szenvedem), Teen Wolf, Vámpírnaplók, egyéb ilyeneket nem. Egy horrorba ne huszonéves szőrtelen ripacs gyerekeket tegyenek, hanem normális karaktereket. Ha a minőségi sorozatokat nézed, ritka a fiatal főszereplő, lásd Lost (ahol majdnem mindenkinek az első tv-s szereplése volt, mégis valami fantasztikusat alakítottak), A szökés, Breaking Bad… A CW csakis arra megy, hogy a nők nézzék, a forgatókönyv meg nem számít. Az Arrow első részét láttam, abban annyi dolgot sütöttek el egyből, mint más rendes sorozatban egy évad alatt.

Az Odaát készítőit meg nem értem, hogy ha a 9. évadnál tart a sorozatuk, akkor van lóvé, azt pedig nem zsebre kéne vágni, hanem igenis tartani a színvonalat belőle. Régen mindenféle vidékekre mentek, minőségi zenék effektek és jelmezek voltak, jól kidolgozott történettel. Ma mi a helyzet? A rész fele egy motelszoba, negyede Crowley hülyesége, másik negyede meg a sablonos dobálás, poénkodás és a helyzet összefoglalása. Nem egy erejétvesztett sorozatból kéne spin offot csinálni, erről ennyit. De örülök, hogy ezt még sokan így gondolják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz