login |

Ezúttal 5 Amazon-pilotot nézhetünk

2014. 02. 07. 18:21 - Írta: winnie

78 hozzászólás | kategória: ajánló, , , , ,

Múltkor 8-at láttunk és az Alpha House-ból, valamint a Betas-ból lett sorozat – a Zombieland pilotja például elbukott. Akkor kudarcot vallott a törekvésem, hogy mindegyik pilotról készüljön kritika. Sőt, még az azóta lefutott első évadokról sem írtunk, de majd most.

Tegnap 5 pilot került fel az amazon.com-ra (illetve 10, de abból 5 gyerekeknek szól, itt elég széles a korskála), de ezúttal nem 20 perc körüli komédiák, hanem 3 fél órás komédia/dramedy, valamint 2 egy órás dráma. Ezek nem csak a linken nézhetők, hanem Amazon Instant Video app-pel is (Kindle Fire, iPad, iPhone, iPod Touch, Roku, Xbox, PlayStation, Wii) – ezt még nem próbáltam.

Sajnos továbbra sem sikerült rájönni, hogy min múlik, hogy valaki nézheti-e a pilotokat neten, és hogy kinek várnia kell, míg felkerülnek letölthető verzióban a netre – nem böngészőn, szolgáltatón, regisztráción múlik. Majd megfejti valaki. (Nekem például sikerült, a komédiákat már letudtam, elég jó véleménnyel vagyok róluk – de majd jönnek a kritikák is.)

A kritikák előtt azonban röpke ismertető a sorozatokról, melyek sorsáról az elkövetkező hetek visszajelzései alapján dönt az Amazon. Nem tudom, mik a kritériumok. Nyilván nem a nézettség, mert akkor a Zombieland-ből sorozat lett volna, mint ahogy a The After és a Bosch is tuti befutó lenne. Még azt sem mondom, hogy a csillagozás, vagyis a nézői osztályzat döntött volna. (Lehet egyébként mindegyikről egy rövid kérdőívet is kitölteni, talán az hangsúlyosabban számít.) Ami viszont pozitív, hogy mindegyiknél meg lehet nézni, hogy értékelték eddig.

(Nyilván a lentiek inkább azoknak szólnak, akik hozzám hasonlóan imádnak pilotokat nézni. A többiek várják meg a berendelésről szóló hírt, mert az eddigi 3 pilot, amit láttam, finom cliffhanger-rel ért véget.)

The After: Ez az, amiről nem kell sokat írnom, elég csak annyit, hogy a pilotot Chris Carter írta és rendezte, a The X Files atyja. 8 idegenről szól, akiket rejtélyes erők hoznak össze, hogy a túlélésért küzdjenek egy erőszakkal teli világban, miután valami apokaliptikus esemény zajlik le. Szereplők: Aldis Hodge, Andrew Howard, Arielle Kebbel, Jamie Kennedy, Sharon Lawrence, Jaina Lee Ortiz, Adrian Pasdar, Louise Monot.

Bosch: Krimi Michael Connelly regénysorozatának hőséről, Harry Bosch-ról. Készítő: Michael Connelly és Eric Overmyer. A sztori egy gyerekgyilkos kereséséről szól, miközben a főhős gyilkossági nyomozó bíróság előtt áll egy sorozatgyilkos kivégzésének vádjával. Nem tudom, hogy ez csak a pilotot fedi-e, vagy a teljes tervezett évadot, ezt ma este nézem meg. Szereplők: Titus Welliver, Annie Wersching, Amy-Price Francis, Jamie Hector.

Mozart in the Jungle: dramedy, készítő: Roman Coppola, Blair Tindall emlékiratai alapján. Drog, szex és klasszikus zene. Igen. Klasszikus zenei komédia. Sok zenével, szóval, aki zenél, annak kötelező. Aki meg nem, annak is ajánlom, hiszen itt van a nem tipikus komédia, amire mindenki vágyik.

A főhős egy lokálmusicales oboista csaj, aki olykor zenetanárkodik és éli életét. Valamint a New York-i szimfonikus zenekar csellista csaja, valamint a zenekar újonnan érkező, szemtelenül fiatal karmestere. Szereplők: Gael Garcia Bernal, Saffron Burrows, Lola Kirke, Malcom McDowell, Bernadette Peters, Peter Vack. (Marha igényes, de mégis csak 6/10.)

Transparent: fekete tónusú dramedy, készítő: Jill Soloway, szereplők: Jeffrey Tambor, Judith Light, Gaby Hoffmann, Amy Landecker, Jay Duplass. Három felnőtt testvérről és az apjukról, aki nagy bejelentés előtt áll. Titkok, titkok és titkok. Marhára nem tudom leírni a sztoriját, de kábé mindenki meztelenkedik benne, szóval a prűdebbek óvatosan. (Ezt az 5. másodperctől zabáltam, de magam sem tudom, hogy ajánljam. 8,5/10.)

The Rebels: amerikai focis komédia – játékosokról is, de inkább a háttér tevékenységekről. Egy ligautolsó amerikai foci csapat tulaja meghal és a csapatot a felesége örökli meg, aki egykor pomponlány volt. Nyilván a kutya sem veszi őt komolyan és még az 1/1-es draftolt is szívózik velük.

Készítő: Jeremy Garelick és Jon Weinbach, szereplők: Natalie Zea, Hayes MacArthur, Affion Crockett Amin Joseph, Billy Dee Williams + NFL-es arcok, főleg műsorvezetők. (Ez nem azt az igényes vonalat viszi, mint az előző kettő, az elején azt hittem, hogy gagyi lesz, de utána nagyon bejött. Meg ugye én vagyok az egyetlen, akinek semmi baja Natalie Zea-vel. 7/10)

78 hozzászólás Ne habozz!

Malachi - 2014. 02. 07. 18:56

nekem meg nem, de aki regisztrál a 30day free trialra NAGYON VIGYÁZZON, mert a próbaidő letelte után AUTOMATIKUSAN VONJA a 79 dollár éves díjat az Amazon.

szóval én le is iratkozom gyorsan valahogyan.

Malachi - 2014. 02. 07. 18:59

tehát az Amazon oldalán Your Prime, jobbra fent, klikk, utána bal oldalon fenrtől a második DO NOT CONTINUE linkre katt, megerősíteni, és onnan minden remek.

winnie - 2014. 02. 07. 19:02

magától kell elvileg mennie, nem kell 30 nap trial. bár lehet, hogy amazon reg kell, nyilván anélkül nem próbáltam. de ahhoz az oldalra is elég, nem kell a prime videóra.

Malachi - 2014. 02. 07. 19:04

azért regeltem, mert azt hittem, akkor lejátssza. Amazonon fent vagyok pár éve, az nem lehet gond. bár arra nem emlékszem, vettem is-e már valamit…

tobias88 - 2014. 02. 07. 19:09

Az x-files-os érdekel, a többibe esetleg belenézek de talán felesleges is, mert tavaly is vártuk a Zombiland-et azt nem lett belőle semmi

winnie - 2014. 02. 07. 19:11

de legalább láttad, milyen lett volna:)

mindenesetre a három komédia tök jó volt tegnap éjszaka, kár lett volna, ha nem látom őket.

de mondom, aki nem szeret pilotokat nézni, az várja meg, hogy mit rendelnek be. én direkt gyűjtöm is a be nem rendelt pilotokat:)

mikkamakka - 2014. 02. 07. 19:20

még nem csekkoltam egyiket se, de Alpha House nagyon bejött

Malachi : a free trial mindenhol így működik nem kéne ezen megütközni

sidewinder - 2014. 02. 07. 19:28

Ha nekem try prime van akkor nem regisztráltam és 30 nap után nem vonja ugye?

sidewinder - 2014. 02. 07. 19:36

Én megnéztem Chris Carter pilot-át,és bevallom tetszett!Lehet kicsit a Millennium féle kikacsintás miatt vagy a tipikus zene miatt de kíváncsi vagyok a folytatásra,remélem lesz.Bejönnek az ilyen apokalipszis,mitologia cuccok!

d - 2014. 02. 07. 19:40

ez mar nezheto?
mind az ot erdekel <3

Malachi - 2014. 02. 07. 19:43

na, hivatalos. ezt válaszolták. most már tuti, hogy winnie az USA-ból írja a junkie-t! :D

Hello,

I appreciate your interest in watching Prime instant Videos.

But, I’m sorry to inform you that due to import/export laws and other licensing restrictions, Amazon Instant Video content is only currently available in United States. Amazon Instant Videos can only be purchased, streamed, and downloaded by customers connecting to the Internet from a location in the United States. Therefore, a U.S. credit card with a U.S. billing address must be used to purchase videos.

Since you are trying to use this service from Hungary, you will not be able to access this content. I’m sorry for the disappointment.

mikkamakka – hát, ő, nem. és elég mocsok húzásnak tartom, bár láttam már ilyen máshol is.

sidewinder - 2014. 02. 07. 19:49

Én Németországból néztem,és ok volt!

winnie - 2014. 02. 07. 19:55

“ez mar nezheto?
mind az ot erdekel <3"

hát, azért ez a címe:)

mint látod, 3-hoz írtam is rövid véleményt.

winnie - 2014. 02. 07. 19:57

malachi: az instantra ez igaz, de ezek elvileg szabadok, nem? tényleg csak annyit csináltam, hogy a főoldalról link, majd onnan a sorozat ablaka és minden további nélkül (egy geico reklám után) ment minden.

az appos lehetőség egyébként ugyanezt mondja?

sidewinder - 2014. 02. 07. 20:01

Így van!Nem értem miért nem megy egyes helyeken!

Lajosék a másodikról - 2014. 02. 07. 20:07

Létező amazon accal, amerikai billing adressel simán megy magyar ip-ről, nem kell semmit aktiválni.

Saturn - 2014. 02. 07. 20:09

A sárga “Whatch Now” gomb után után bejön egy Sign In ablak, nyomj arra, hogy “No, I am a new customer.” Regelj be egy fake maillel, mondjuk nincsmail.hu. Amikor kéri a kártya adatokat nyomj egy “No Thanks”-et alul. Ha bent vagy kiválasztod megint hogy melyiket nézed, tölt egy ideig de ennyi. Nekem így megy lazán.

Malachi - 2014. 02. 07. 20:10

nem, mintha nem tudnám kivárni a pár órát, amíg fent lesz itt-ott, de ez már piszkál, ennyire nem lehetek béna. :D

szóval: ezeket meg lehet nézni PC-n is, egy katt, vagy csak mobil eszközökön? mi az eljárás? :D bárhonnan jutok el odáig, hogy megnyomjam a watch now-t, akár kilépve, akár belépve, dobja a restrictiont. béna vagyok, vagy tényleg parajelenség?

UPC net amúgy. ez lehet szempont?

Malachi - 2014. 02. 07. 20:15

Saturn, zseni vagy. így érdekes módon megy. köszi!

Fermina_Daza - 2014. 02. 07. 20:23

Segítsetek ki, légyszi:-)! Lehet, hogy volt már róla szó, de én vszű lemaradtam akkor…. az Amazonon mi alapján döntik el, hogy végül miből csinálnak sorozatot? Egyszerűen nézik, hányan nyomnak a pilotra, és a legtöbbet letöltött pilotból automatikusan sorozat lesz?

Saturn - 2014. 02. 07. 20:29

Hát ez a Transparent… Nem vagyok biztos benne hogy tetszik de még nézném ha lenne. :D

winnie - 2014. 02. 07. 20:46

fermina daza: errol irtam a posztban. epp az a lenyeg, hogy nem a nezetseg dont.

winnie - 2014. 02. 07. 20:47

lajosek: lehet, hogy ez lenne a kulcs? nekem is amerikai a billing adressem.

Eazy-E - 2014. 02. 07. 20:50

Transparent nem volt rossz kiváncsi leszek melyik lesz a győztes.

Lajosék a másodikról - 2014. 02. 07. 20:51

Na, ötből kettő érdekelt. A Mozart in the Jungle érdekesnek indul, aztán kliséhegyekbe fullad, nem biztos, hogy maradnék a második részre.

A Transparent a 0,2-es ratingű, kutyát nem érdeklő HBO-sorozat archetípusa. Furcsa, hogy tíz évvel a Nip/Tuck után még vannak, akik egy diszfunkcionális családot akarnak lenyomni a torkunkon. Esztétika szakos bölcsészeken kívül mindenki más nagy ívben kerülje, még a végén berendelik, és Jeffrey Tambor nem mehet más, értelmes sorozatba.

A műfajbesorolást meg továbbra sem értem, mindkettő olyan, mint a Girls, semmi vicces nincs benne. Semmi. Ez még önmagában nem lenne baj, de miért nem lehet már létrehozni a 30 perces dráma intézményét.

Sitrep - 2014. 02. 07. 20:53

iPadről simán ment nekem, letöltöttem az említett Amazon appet, beléptem az Amazon accountomra, és lehetett is nézni simán egyből.

Saturn - 2014. 02. 07. 21:10

mondjuk én sem értem így utólag hogy miért comedy a Transparent

winnie - 2014. 02. 07. 21:36

lajos: a 0.2-vel egyetertek, de a girls vicces:)

aki rohogni akar, az ne a mozartot vagy a transparentet nezze, hanem a rebelst. de az elobbi ketto is valamennyire comedy azert. a transparentnel maguk a parbeszedek viccesek voltak, a karakterek is a maguk keseredes valojukban. ld. az asztali parbeszed a tesok kozott, a kocogas es a folyomanya, es persze ott vannak a kisse kinos jelenetek:)

mondjuk a zene es az erzelemes megkozelites miatt nem bolcseszkompatibilis szerintem

m76 - 2014. 02. 07. 21:39

Belenéztem Bosch-ba de 10 percig bírtam. Ha azt mondom, hogy amatőr munka az sértő lenne az amatőr filmesekre nézve. Valami szánalom. Pocsék színészi alakítás, pocsék kamera, pocsék színek, kliséhegyek, és még a sound mixing is kritikán aluli alig érteni a beszédet néha.

cyborgwings - 2014. 02. 07. 21:49

kizártnak tartom, hogy az amcsi szlázási vagy akár szállítási cím, esetleg bankkártya lenne a megfejtés, mivel nekem minden magyarra van állítva és nincs ip mizériám sem.

winnie - 2014. 02. 07. 22:00

akkor ez is kilőve:) csak érdekes egyezés volt. (én is azt hittem, hogy minden default, de erről beugrott, hogy a 2000-es évek elejéről így maradt:)

weingartia - 2014. 02. 07. 22:02

The After: a rövid ismertetőben winnie azt írta, hogy x-akták atyjától, és 8 idegenről szól. Én kajakra azt hittem, hogy űrlények lesznek benne. XD
Mindegy, így is elég érdekes!

cyborgwings - 2014. 02. 07. 22:05

jól van, winnie, tudom, hogy csak föl akartál vágni. :D

Saturn - 2014. 02. 07. 22:11

The After: Húha. Mindenképpen jobb mint amit az előzetes sugallt. A végére pedig átment igencsak WTF-be az egész. Erre is maradok ha lesz több rész.

winnie - 2014. 02. 07. 22:21

megnézem a bossch-t,mert itthonról már 3 rosszat olvastam róla, de egyébként:

(1,524)
4.8 out of 5 stars
5 star 1,357
4 star 112
3 star 34
2 star 13
1 star 8

weingartia - 2014. 02. 07. 22:24

Most néztem én is végig (előbb 30. percnél megakadt), a végén a WTF-jelenetnél szerintem egy latin mondat hangzik el: Alae iacta est – a kocka el van vetve. Persze, lehet csak beleképzelem, de eléggé beleillik.

Saturn - 2014. 02. 07. 22:43

Bosch-ban két Vészhelyzetes recepciós is feltűnik :D

winnie - 2014. 02. 07. 22:45

20 percnél lehet ez bármilyen rohadt jó ezután, tuti, hogy a könyvesek miatt kapott jó osztályzatot:) basszus, semmi sincs az elején és egy most megismert karakter azonnal drámáját rohadtul nem lehet átérezni:)

mindegy, még van 30 perc.

m76: nekem semmi ilyesmi nem tűnt fel, még jól is nézett ki az eső, de utána nagyon feltűnőek az odavetítések, mert annyira napos minden.

zsemlye - 2014. 02. 07. 23:03

betolta ma IMDB főoldalra Mozartot, gondoltam jövök este ide, megkérdem mi ez
( mert Gael Garcia Bernalra másfél évtizede cuppantam rá, mikor még mind2en pályakezdők voltunk, szóval nagy fétis )
Köszi a posztot Winnie nagyon – mint mindig!

niky555 - 2014. 02. 07. 23:04

Megnéztem a 30 perceseket. A Rebels tetszett, elég jókat lehetett rajta nevetni, pedig első ránézésre gagyinak tűnt. A Mozart-os is érdekes volt, kíváncsi lennék a folyatására, a Transparent viszont nekem annyira nem jött be, a hangulata a Girlsre hasonlít, kicsit drámásabb, mint a másik kettő.

Malachi - 2014. 02. 07. 23:21

Chris Carter, szeretlek. ha ebből nem lesz sorozat, hülyét kapok.

Malachi - 2014. 02. 07. 23:21

weingartia – igen, azt mondja.

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:23

Hatalmas volt ugye Malachi?A végén tipikus Chris Cartert jegyző jelenetsor!X-akták,és Millennium fanoknak kötelező!Szerintem volt benne egy kis ajándék a Millennium fanoknak :)

winnie - 2014. 02. 07. 23:24

basszus, ez a bosch a világ legérdektelenebb krimije. esküszöm, én szinten minden sorozatnál megértem a sikert vagy az istenítést, de ez…

jó, felvezetés volt, meg full átívelős lesz, gondolom, meg a rendőrlány jó, de ennyi.

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:27

Pedig sokat ki lehetett volna hozni a Bosch-ból!Titus Wellivert is bírom,hát nem tudom.Lehet később beindulna,magára találna a story!

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:27

Az After-ről mi a véleményed winnie?

winnie - 2014. 02. 07. 23:29

most kezdem.

Malachi - 2014. 02. 07. 23:33

sidewinder – és az erős fény a háttérből, a fák között! annyira X-akták volt, hogy az durva. meg igazából az egész utolsó 15 perc kb.

különben nagyon okos, egy kis LOST-os “most mi a franc van” az elején, a hangok, robajok, aztán a nagyon tipikus karakterek, a szajha, az iszákos, az ügyvéd, a bűnöző, a gazdag, a bohóc, a szende…

ebből mit hoznak ki, főleg hogy terveznek évadokat, azt nem tudom, mert hogy nem epizodikus lenne, az kb. 90%, de akkor is nagyon akarom, hogy legyen belőle valami.

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:35

Akkor feltétlenül írd meg hogy mi a véleményed,kíváncsi vagyok rá!

m76 - 2014. 02. 07. 23:40

Én is bírom Titus Wellivert, de az ügyésznővel folytatott beszélgetés a bíróság előtt konkrétan fájt annyira gyenge volt.

Az odavetítések még hagyján az olcsóságnak betudható, de a nem odavetített jelenetknél is el van cseszve a képi világ. Kb olyan mintha egy hobbista vette volna fel a jeleneteket minden elképzelés és utómunka nélkül. A beszéd meg sokszor olyan mintha nem stúdióban hanem egy viszhangzó szobában vették volna fel. Nekem konkrétan gondot okozott néha a megértése annak amit mondanak, pedig még akcentus se nagyon van.

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:44

Ha észrevetted a zene a végén egy X-files részből volt,az erdős jelenetnél,na meg a Millennium,kész :)

sidewinder - 2014. 02. 07. 23:51

Malachi-És a végén a Ten Thirteen gyerekhang:I made this :)

winnie - 2014. 02. 08. 00:42

hehe, a rendőrcsaj anno a scream queens című vh1-on reality egyik döntőse volt.

jópofa ez a the after, de sok helyen fura volt, nem teljesen komoly végig. szanaszét fogják szedni sokan.

winnie - 2014. 02. 08. 00:45

“konkrétan gondot okozott néha a megértése annak amit mondanak”

én az első mondat után bekapcsoltam a feliratot, de csak azért, mert éreztem, hogy hadarós lesz. (eszembe nem jutott, hogy a hang miatt, de ehhez megint csak nem értek. viszont cserébe vicces volt, hogy kiírták a cc “dramatic music” feliratokat. az legalább humorossá tette.)

cserébe a the afterben van ír meg francia akcentus.

kisakos - 2014. 02. 08. 01:37

Hát, megnéztem a Rebelst.
Pro:
– Natalie Zea, ill. eyecandy faktor úgy általában
– a csávó a Blue Mountain State-ből
– Kb 3 értékelhető poén: * SPOILER * (1) amikor befenyítették Hurricane Jesust azzal, hogy eltradelik Clevelandbe (2) Celebrity Dance Challenge, mint a kiöregedett focisták temetője (3) “The monkey banged me” * SPOILER VÉGE *
– legalább volt benne pár ismert tévés arc

Kontra:
– nem volt vicces (talán a vége előtt 5 perccel nevettem fel először)
– Futballszakmailag zavaró marhaságok voltak benne. Nem nagy dolgok, “csak” a két fő konfliktus: az újonc irányító bérezése (nekik bértábla van) meg az, hogy a többi tulajdonos beleszól, hogy mi legyen a csapattal. (Ja és 700M a los angelesi futballklubért? Inkább a duplája.)
– Vagy alacsony volt a költségvetés és nem futotta többre, vagy én vagyok elkényeztetve, de a legtöbb színész játéka egyszerűen csapnivaló volt (főleg a játékosoké). Zavart. Az meg röhejes, hogy a beszélő fejek a stúdióban, akiknek tulajdonképpen saját magukat kellene adni, ennyire mereven, természetellenesen játszanak. Meg lehet nézni, a League-nek ez valamiért sokkal jobban megy.
– Billy Dee Williams sem volt az igazi, valahogy nem adta el magát igazi edzőnek
– a FIAT termékelhelyezés röhejes volt (kb. 3x volt teljesen indokolatlanul megemlítve)

energy - 2014. 02. 08. 10:54

The After Rettentő béna és amatőr volt, végig sem bírtam nézni.

sidewinder - 2014. 02. 08. 14:50

Én nagyon remélem,hogy ha esélyt kap a sorozat akkor a karaktereket színesebbre írják.Az öreglány irritáló volt a mű balhéjával.Sajnálom Chris Cartert,mert ennyi idő után próbált betolni egy pilotot,ha nem sikerül neki akkor csak az AMC-el való közös projekt-ben reménykedhetünk.

Malachi - 2014. 02. 08. 16:38

én úgy vagyok ezzel az Afterrel, hogy csak egy vázlat. annak viszont egészen jó volt, és abban is biztos vagyok, hogy a régi, nem is kicsi X-akták/Millennium sucker tábor tigrisvetődéssel ugrana rá. plusz beránthatna újakat is, szerintem régen volt utoljára egy igazi, nem gagyi misztikus sorozat.

OFFban winnie-től vagy egy gépésztől kérdezem: miért kapok pár napja minden kommentemre egy ilyet először? “You are posting comments too quickly. Slow down.” vicces, hogy mindig a napi elsőre dobja ki.

winnie - 2014. 02. 08. 16:42

szervert váltottunk és várunk egy átállítást, addig sajnos ez van…

vvvvv - 2014. 02. 08. 17:13

ez az After marha jó volt, végig izgultam az egészet.
Emlékszik még valaki a Siberia sorozatra? Engem arra emlékeztet. egy kicsit amatőr hangulatú de végig izgis és a színészek is elég jók voltak. Remélem berendelik.

Malachi - 2014. 02. 08. 17:24

winnie – értem, köszi!

rkmaier - 2014. 02. 08. 19:27

Nekem a Bosch tetszett. Nem az a lebutított, tipikus pörgős sorozat. Aki szereti a lassú sorozatokat, jó karakterekkel azoknak tetszhet

Dark Energy - 2014. 02. 08. 22:17

The After.
Köszi Chris, a régi, már majdnem elfeledett X-akták és Millennium érzések visszajöttek, de még hogy!

sidewinder - 2014. 02. 08. 22:43

Dark Energy:Teljesen igazad van,én is hatalmas fan vagyok.Ha akarsz még hasonló feelinget nézd meg a Night Stolker sorozatot Frank Spotnitz-tól az X-files egyik rendezőjétől.Hatalmas,ugyan az a séma,emberi anomáliák,megszállás,stb…sajna 9 részt ért meg!De nagyon jó volt!

kiskiraly - 2014. 02. 08. 23:42

Winnie!

Kap majd a poszt egy “pilot-mustra” vagy “2013/2014”-es címkét is?
Csak a későbbi visszakeresés miatt kérdezem.

Lemoni - 2014. 02. 09. 00:50

The After tetszett, karakterek jók lesznek, ha kibontják őket. A történet érdekesnek tűnik, bár a pirosszeműről még nem tudtam eldönteni, hogy alien vagy pokolbéli, de Chris Carter alapján az előbbire tippelek :)
Bosch – ez 60+ nézőknek való, ugyanazt csinálja, mint ezer már PD-sorozat,csak más korosztállyal és több f*ckozással.

winnie - 2014. 02. 09. 07:21

“Emlékszik még valaki a Siberia sorozatra? Engem arra emlékeztet.”

ugyanaz a gyártó.

winnie - 2014. 02. 09. 07:21

kiskiraly: lesz elvileg mindnek saját-

winnie - 2014. 02. 09. 07:23

“Aki szereti a lassú sorozatokat, jó karakterekkel azoknak tetszhet”

olyan nem hiszem, hogy van, hogy “aki szereti a lassú sorozatok”. mindenki a jókat szereti. ha lassú, épp ezért nem probléma.

de a bosch-nál szerintem éppen a jó karakterek hiányoztak (oké, nem voltak karakterek – a mellékszereplők még érthetők, de bosch-t sem lehetett definiálni).

Betti - 2014. 02. 09. 11:30

Nekem a Mozart in the Jungle nagyon bejött. A többi igy sztori alapján nem nagyon mozgatott meg, de lehet hogy a Rebels-t beprobálom.

Elar - 2014. 02. 09. 14:18

Rebels:
Könnyű kis limonádé – én nézném.
Zea nekem bejön a Justified ót, de itt annyira nem tetszett.
Látszik rajta, hogy próba pilot – a színészi játék is ennek megfelelően nem olyan izmos

torjack - 2014. 02. 09. 14:46

A “The After” megvett kilóra. Remélem berendelik.

Lemoni - 2014. 02. 09. 15:39

Ha stílusosak akarnak lenni az Amazonnál, akkor március 7-én jelentik be a berendelést :)

Lemoni - 2014. 02. 09. 15:39

Mármint a The Afternél :)

babó - 2014. 02. 09. 23:01

Remélem a Mozart in the Jungle-t berendelik. Őszintén szólva nem értem, hogy miért halódnak a művészeti ágakkal színezett sorozatok. Azt gondoltam volna, hogy a Gilmore girls után a Bunheadsnek lesz esélye, vagy pl a Smash-t is elnézegettem volna. Egyik sem világmegváltó mélységű, de kevesebből is lett már 5 évad..

Kukabúvár - 2014. 02. 11. 22:07

A MOZART IN THE JUNGLE nagggyon jó kis cucc lehet, ha lesz belőle egyáltalán valami…

VDani - 2014. 02. 12. 19:10

Nekem a Mozart nem tetszik, ugyanolyan megvalósítási hibákban szenved, mint az After, kliséhegyekkel teli. A rengeteg fuckozás teljesen indokolatlan.

DaniFeri - 2014. 02. 16. 18:39

The After – én is kerestem az idegeneket a filmben, mind a 8-at, aztán rájöttem, hogy ez nem az az idegen :D

Egyébként furcsa volt az egész film, de jó értelemben. Hiába tűnt unalmasnak az egész, mégis kíváncsi voltam, mi történik. Nem úgy, mint mondjuk az Under the Dome-ban és sok más sorozatban, hogy már az első pár percben megtudjuk, hogy x gonosz, y szövetkezik z-vel, még ha nem is ismerik egymást, s közben mindenki titkol valamit, stb… Elég változatos a csapat, s a filmet nézve kicsit olyan volt, mint ha egy olyan realityt néztem volna, ami végre érdekel is :) Ez mellé még a rejtély, misztikum… Remélem, lesz folytatás :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz