login |

Dads: vége az 1. évadnak

2014. 02. 14. 14:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

– Hey, be careful, you know last time you popped a blood vessel in your eye.
– Don’t tell me how to poop.

Szával az van, hogy sorsot húztunk, és nekem jutott a Dads fináléja. Valójában persze nem így osztjuk fel, hanem többnyire random a dolog, de nem is ez a lényeg: gondoltam belenézek, hogy a borzasztó első részek után hova fejlődött Seth Green és Giovanni Ribisi sitcomja.

Spoiler: nem fejlődtek ezek sehova.

Ez lehet képeskönyv poszt lesz idézetekkel, de minimálisan sem találtam jobbnak a finálé részeit annál, amit ősszel kaptunk. Pedig ugye szinte minden sitcom szokott fejlődni már csak azáltal is, hogy a színészei összeszoknak, így pár poén jobban működik közöttük. Itt még ez sem nagyon tűnt fel.

– You’ve got a really terrible bedside manner.
– And you are a tiny dad killer.

A fiatal játékfejlesztők ugyanúgy kínosnak tűntek az öregjeik mellett, mintha idegenek lennének egymásnak, nem pedig apa-fia párost alkotnának. Talán pont ez ásta alá az egész érzelmi töltetét, emiatt nem láttam a szívroham borzasztóan klisés levezetésében semmit.

– Is he a horse?
– …in a way.

Mondjuk valahol ez előny is lehet, hiszen akit már az elején elkapott a sorozat, az nem fog csalódni a végében sem valószínűleg. Olyan tipikus, mint a Two and the Half Men vagy a 2 Broke Girls, ebből az egyiket nézem is, hiszen mindig tudom, mit kapok. A Dads.ben olyasmit, ami engem egyáltalán nem érdekel.

4 hozzászólás Ne habozz!

Rütyika - 2014. 02. 14. 15:27

borzasztó szóvicc következik, mintegy érzékeltetve, hogy mi vár a sorozatra:

Deads.

Petykóóó - 2014. 02. 14. 15:39

MEnnyire biztos a cancel amúgy?

winnie - 2014. 02. 14. 15:40

semennyire. bármi lehet. legalább 30% esélye van. főleg, hogy seth mcfarlane az egyik producer.

ALDO - 2014. 02. 14. 22:36

Én koránt sem voltam annyira rossz véleménnyel róla, mint sokan. A negyedik részig el is jutottam, míg a Brooklyn 99-et a pilot után dobtam.
Igazság szerint az volt az egyik problémám, mint a New Girl esetében, hogy pont a két főszereplő volt a gyenge láncszem. Ha a srácokat kivették volna, akkor a két faterral akár egy furcsa párhoz hasonló haver sitcomot is össze lehetett volna hozni.
Az asszisztens ázsiai csaj nagyon bejött, de ez még kevés ahhoz, hogy heti 20 percet rászánjak, így majd ha esetlen magyarul is bemutatják, akkor talán folytatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz