login |

Délelőtti videó 1.: Triptank

2014. 02. 20. 10:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Az Adventure Time-ról szóló kritikánkban kommentben valaki panaszkodott arról, hogy nem tud nézni olyan animációkat, amelyek nagyon csúnyák. Ezt át tudom érezni, én is így vagyok ezzel. Szóval amikor megláttam a Comedy Central új sorozatának első másodperceit, akkor szinte azonnal elkapcsoltam.

A tovább mögött a tavasszal induló Triptank előzetese és teljes pilotja, melyet tavaly év végén leadtak. És ahogy kezdődik… Később persze már sokkal normálisabban is néz ki, mindenféle animációs stílus keveredik benne, hiszen antológiáról van szó, különféle rövid jelenetek, különféle stílusokban követik egymást, olykor visszatérő motívumokkal. Szerintem érdemes megnézni az elborult humort kedvelőknek.

UPDATE: A videók törölve lettek, így betolok pár részletet, szkeccset a szezonból.

2 hozzászólás Ne habozz!

ilesano - 2014. 02. 20. 11:06

én egy ideje egyáltalán nem tudok se animációt se komédiát nézni

Nextiq - 2014. 02. 20. 16:22

Én pl anno odavoltam a Nyomi szerencsétlen utazásaiért, Furcsa amcsik-ért és stb… nekem inkább bejönnek az ilyen ” csúnya” animációk, mint a normálisak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz