login |

Tosh.0: kezdett a 6. szezon

2014. 02. 22. 15:16 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Ami bevált, azon nem szabad változtatni? Gondolom ez lehet a Comedy Centralnél a mottó, hiszen a Tosh.0 pont olyan, mint pár éve, amikor felhagytam vele, és a 6. évad premierje után nem is hiszem, hogy visszatérek hozzá.

Aki nem tudja, annak mondom, hogy a sorozat alapja különböző “user videókon” való viccelődés, ezekhez pár extra szkeccs írása és előadása. Mindezt eléggé alpári humorral, mondjuk néhány Darwin-díjasnak nem jár más, szóval illő, de azért akadnak néha gyöngyszemek. A probléma, hogy ezekből egyre kevesebb lett a sorozatban.

Thankfully his GoPro recorded all the memories his brain lost.

A másik baj, hogy a nyomi web redemption így 6 évad után még mindig létezik, és még mindig sz*r. Erre tényleg nincs más szó. Minden részben fog egy régi vírusvideó sztárt, behívja stúdióba, és közösen előadnak egy szkeccset, ami az őslelet videóhoz kapcsolódik. Ez csak és kizárólag az idő kitöltésére szolgál, mert egyáltalán nem vicces, de a csekket nem írnák alá Daniel Tosh-nak, ha csak heti 15 percnyi lenne a műsora.

Az viszont durva, hogy mennyire igyekszik friss lenni a Tosh.0, hiszen a hatodik évad második részében a zenei horizontot átrendező IceJJFish lesz a meghívott.

Nekem ez így nem kell, nem térek vissza. Ha 10-15 perces lenne, csak a lényeggel, a videók elemzésével, a közös röhögéssel, pár olcsó és pár jó poénnal, akkor maradnék, de valahogy pont annyi a töltelék a sorozatban, hogy már sajnálom rá az időt. A közönség viszont láthatóan nem, hiszen a csatorna egyik legnézettebbje még mindig és már a 7. és a 8. évad is be van rendelve.

3 hozzászólás Ne habozz!

DaMan - 2014. 02. 22. 15:41

Én nagyon bírom, bár az igaz, hogy a webredemptionök elég gyengék néha. Meg mostanában egyre kevesebb hányós/csonttörős videó van, de azért még kitartok mellette, hátha visszatér a gyökereihez. Plusz Brad-season van! :D

energy - 2014. 02. 22. 16:07

A rossz reklám is reklám. A kritikád után rákapnak majd páran erre:)

zedtheant - 2014. 02. 22. 17:39

ugyanez a véleményem. elkezdtem nézni a 6×01-et és amíg a videós gyorspoénok voltak, tök jó volt, de aztán jött a töltelék a szkeccsekkel és azonnal ki is lőttem az egészet. egyszerűen nem érdemes rászánni az időt…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz