login |

Episodes: vége a 3. évadnak

2014. 03. 13. 14:55 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kritika,

A premierjével nem győzött meg idén az Episodes, de aztán magukra találtak, és szerencsére az évad végéig tartották is a színvonalat.

Lehet én voltam béna, de erre a cliffhangerre nem számítottam, mint amit végül kaptunk. Pedig illeszkedett az Episodes átlaghangulatába az egész, de hinni akartam benne, hogy nem megyünk el errefelé. Nem akartam elspoilerezni, de elég mocsok dolog.

Igazából így a harmadik évad végén már nincs sok említeni való a sorozatnál, mindenki nézi, akit érdekelt az insiderség, s ebből végül kaptunk is egy csomót. Nyilván a valósággal egyezés csak a véletlen műve, de valahogy így képzeljük el a stúdiók, tévék döntéshozóit, amint épp “kinyírják” a sorozatokat.

Idén tulajdonképpen leszóltak mindenkit, aki országos tévétől minőséget vár. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a sorozatbeli sorozat, a Pucks adójának új főnöke teljesen olyasmiket mond, amiket mi nézők gondolunk a kinti nagy adókról: rugalmatlanok, kiszámíthatóak, agyonlúgozottak a sorozataik. Le is őrültözték a csávót és visszatértek a bevált húzásaikhoz.

Már be van rendelve a folytatás szerencsére, így jövőre találkozunk ugyanitt, mivel egyértelműen nézős lesz.

9 hozzászólás Ne habozz!

Riggins - 2014. 03. 13. 15:09

remek évad volt, alig vártam a folytatást minden héten és az új évaddal is így vagyok.

clegane - 2014. 03. 13. 15:46

szerintem még mindig gyöngyszem ez a sorozat.

azt amúgy remélem, hogy a következő évad nem arról fog szólni hogy visszakényszerülnek a régi kerékvágásba, hátha inkább csak emiatt muszáj lesz bevállalniuk inkább a másik sorozatot.

zedtheant - 2014. 03. 13. 16:11

kicsit gyengélkedett az évad első fele, de fel sem merült a kasza. a második fele pedig már majdhogynem tökéletes volt a humor és az insiderség elszabadulásával. az utóbbi 4-5 rész nálam mindent vert a comedy-knél.

human - 2014. 03. 13. 16:14

cleagne: simán, a sorozat témájába illik, hogy megint megszívta mindenki, LA mindenkit kinyír. Persze lehetne két sorozatnak is showrunnerje a főszereplő páros.

Lajosék a másodikról - 2014. 03. 13. 17:02

Baromi jó volt az egész évad, bár az őrült stúdiófőnök kinevezését nem értettem (az ilyen azért fel szokott tűnni a döntéshozóknak), és a végén a csavar sem túl elegáns, de hát folytatni kell.

Nálam a fénypont mindig LeBlanc öniróniája, valahol jár neki egy kis tisztelet, hogy ezt így bevállalta.

“Hey, if I were right about everything, you’d still have
a movie career.”

Jár neki egy nagy kövér 8-as.

clegane - 2014. 03. 13. 17:28

human: hát ja csak azér gondoltam hogy jobb lenne ha belevágnának valami újba, hogy annyival is frissebb legyen a sorozat.

Lajosék: akkor még szedte a gyógyszerét :D

joshua7 - 2014. 03. 13. 18:40

Nagyon jó még mindig, várom a következő évadot!

chipesz - 2014. 03. 15. 23:42

Remek sorozat, mivel fekvőbeteg vagyok egy darabig, így ezzel ütöttem el az időt, ez a kritika hozta meg hozzá a kedvem, s le is daráltam az egészet. Számomra hangosan röhögős, utóbbi időben nem igen van sitcom amin tudnék nevetni. Jó, ez nem tipikus sitcom, dramedy, de akkor is. Várom a folytatást!

clark - 2014. 03. 21. 16:24

jó volt az évad,várom a kövi évadot:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz