login |

Men at Work: vége a 3. évadnak

2014. 03. 16. 15:02 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Az évad, amikor úgy érezték, hogy ideje változtatni a koncepción. Mert miért ne, hiszen az emberek nem a haversitcomság miatt szeretik a Men at Worköt. Vagy mégis?

A lényeg, hogy behoztak egy női szereplőt a munkahelyre, és Milo kilépett. Remek húzás mindkettő! Nem gondolom komolyan. Amúgy sem az a poénoktól hemzsegő sorozat a Men at Work, nem tudom mindenkinek nyugodt szívvel ajánlani, de a haverok szívatják és támogatják egymást koncepció az előnyére vált, kilógott a tömegből legalább ezzel.

Erre behozták a romantikát, az epedezést a nőért, a titkolózást, a mittudoménmit, mindent ami miatt az ember nincs oda a szerelemre épülő komédiákért.

Az összképen csak a dupla finálé eleje dobott valamit, mivel az utolsó előtti részben, amit önkényesen “Gibbs sírni fog” címmel illetek benne volt minden, ami miatt megkedveltem a sorozatot, és az idei eddig leghangosabb röhögést váltotta ki belőlem. Ritkán nevetek hangosan sitcomon, de a Men at Work kihozta belőlem. Kicsit jóvá tették vele a közepes évadot. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e folytatás.

3 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2014. 03. 16. 15:29

Legyen! Pls pls pretty pls! :). Nagy kedvenc. De evvel a lány behozással nem értek egyet. Eddig is volt Amy. Inkább őt cserélték le. Ebben az évadban se volt erősebb a női jelenlét, mint az előzőben. Egyik legjobb feelgood sorozatom. Remélem jön a folytatás majd.

paranoid android - 2014. 03. 16. 15:56

Szerintem baromi jó évadot hoztak. A női karakter behozásának én sem feltétlenül örültem, de én csak a 10. részben éreztem a negatív hatását (ott tényleg rombolta a feelgood haveri hangulatot). Főleg, hogy csak négy részben volt Jude, és abból kettőben alig volt jelen. Én a legtöbbet azon a részen röhögtem, amikor két különböző buliba mennek, és véletlenül bedrogoznak. Nemcsak az évad, de talán az egész sorozat legjobb része volt.

goodjohnwin - 2014. 03. 17. 12:02

Egész megszerettem ezt a sorozatot, bár valójában ez is csak “egynek jó”, de mivel az alműfajból nem nagyon van olyan, amit nézek, ezért mindig megörülök az új részeknek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz