login |

Pilot: Spun Out

2014. 03. 19. 18:23 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, kritika, pilot-mustra,

Úúúristen! Tipikusan az a helyzet állt elő, amikor rá tudok mutatni egy sorozatra azzal, hogy ilyet ne. A Spun Out az, aminél nem értem, hogy kitől kaptak pénzt bármire bárhol bármiért.

Az alapfelállás annyi, hogy egy fiatal copywriter (helyettes fénymásolósegéd, vagy -asszisztens, ugye, a Friends-szinkron szerint) új céghez kerül, ahol ott a haverja. A munkahelyi dinamika áll pár borzasztó karakterből, meg a főnökből és annak az elkényeztetett lányából. Mi az extra? Semmi. Amilyen semmilyennek tűnik az alábbi két sor alapján, na olyan a sorozat.

Van olyan, amikor ki lehet emelni, hogy milyen fasza ahogy megoldották a munkahelyi dolgokat. Vagy XY milyen jól alakít, például a The Office-ban. Na itt ilyesmi nincs. Ismerősek a színészek, talán tudnának is hozni pár poént, de a forgatókönyvírók nem adnak nekik semmit, amire lehetne építkezni.

A Spun Out-hoz még azt is vegyük hozzá, hogy a The Crazy Ones majdnem ugyanebben a felállásban sokkal de sokkal viccesebb. Nem akarom túlzottan húzni a témát, idézni esetleg a magasröptű párbeszédekből, egyszerűen csak kerüljétek el. Ez az a sorozat, aminek a második részére még az én sitcomfüggő énem sem tart igényt.

Részemről 0/10 és kész.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 03. 19. 19:35

nem is baj, ha dave foley bent ragad ebben pár évre. főleg, ha mellécsapjuk mondjuk larry joe campbellt.

Leslie01 - 2014. 03. 20. 08:52

Fénymásoló-kezelő segéd. Ő az, aki adogatja a lapokat a fénymásolónak. :)

Binky - 2014. 03. 20. 15:00

Az a baj, hogy ha írsz valamiről, hogy “kerüljétek el!” akkor tuti lesz, aki azért is büntetésből belenéz. :)

wirth6 - 2014. 03. 20. 18:32

@winnie: Érdekes, pedig mostanában néztem a NewsRadio-t, és abban nagyon bírtam. Vajon azóta annyit változott volna, vagy csak ízlésbeli különbségről van szó?

winnie - 2014. 03. 21. 08:36

színésznél nem ízlés, csak szimpátia, de sosem bírtam őt.

winnie - 2014. 03. 21. 16:44

megneztem. annyira nem volt gaz, egy 3-ast kap. az elso percben volt ket vicces, es kesobb is egy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz