login |

Teen Wolf – 3×23: Mérföldkő

2014. 03. 19. 14:40 - Írta: superpityu

41 hozzászólás | kategória: kritika,

Habár maga a rész nem volt a szezon legjobbja, de hoztak egy olyan fordulat ami most teljesen megváltoztathatja a Teen Wolf jelenlegi felállását. De részletesen a kép alatt folytatom, spoilerekkel.

Allison meghalt, bár az utóbbi időben durván háttérben volt, de ennek ellenére ütött a halála. Főleg azért, mert mindegyik karakterrel volt valamiféle baráti kapcsolata, ami miatt a távozása remek katalizátor lesz a végső összecsapásban. Egyébként korábban is sok szereplőt kiírtak, de eddig nem nagyon éreztem, hogy fő karakterek közül ki mernének tenni valakit.

Már csak egy rész van hátra az évadból, de már most elkezdtek új szálakat behozni. Úgy tűnik, Allison kihullása ellenére sem maradunk vadászok nélkül – őszintén, én örülnék ha megint kapnánk egy Gerard-kaliberű ellenséget, csak most valami csavarral megspékelve. Plusz a rendőrsrác beszélgetése a seriffel is hozott pár fontosnak tűnő kijelentést.

Kíváncsi vagyok, hogy ezután a fináléban távozik-e még valaki. A kezdő karakterek közül nem hiszem, hogy bárkinek lenne félnivalója, viszont a mellékalakok közül lenne kinek kitenni a szűrét.

Ja, és Coach for president.

41 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 03. 19. 07:44
Theo - 2014. 03. 19. 15:15

Már ha valóban meghalt, és máshogy se lesz jelen, akkor elég nagy gáz, Stiles után a legjobb karakter, Lydia az idén nagyon visszaesett. Kb 4 ember volt aki hiányozna, ő az egyik, a többiek viszont fel se tűnnének, kb így Isaac is lényegtelenné válik.

Nikki - 2014. 03. 19. 16:18

Allison halála nem ütött akkorát, mert a szóbeszéd ami elindult egy karakter haláláról kicsit elvette a meglepetés élét, ennek ellenére szerintem nagyon jól volt megcsinálva a jelenet és az egész epizód is. S ha valakinek mennie kellett, akkor igazából “örülök”, hogy ő lett az, bárki mást jobban sajnáltam volna, bennük ugyanis még érzek potenciált, Allison kicsit kifutott már. És igen, tele volt jó beszólásokkal a rész ;)

clark - 2014. 03. 19. 16:35

szerintem nem hal meg.

Danny - 2014. 03. 19. 16:38

“Coach for president.”

Teljesen egyetértek. :D

FireKeeper - 2014. 03. 19. 16:39

@clark: biztos hogy “meghal”, mivel Crystal Reed nem akar a sorozatban szerepelni a jövőben.

Cápi - 2014. 03. 19. 16:45

Jó kis rész volt. Erről a szóbeszédes témáról meg már le lehetne pörögni, én is olvastam, mégse vett ez az élményből semmit, csak túl van az egész lihegve a sok nebántsvirág által, akinek már attól elromlik az “élménye”, ha véletlen valami infó csurran-cseppen. Mutassatok már egy sorozatot könyörgöm, ahol nem hal meg főbb szereplő (mert Allison már igazán főszereplőnek se volt mondható az évadban). Én pont rá nem is tippeltem volna… Egészen az apucival történő szívszorító I love you-s sablon búcsúzkodásig, ami után KÖTELEZŐEN valaki meghal. Innentől kezdve annak is evidens volt, aki nem hallott a spoilerről és nem teljesen hülye, mert ennél nyilvánvalóbb utalást nehezebb találni.
Aki meg ennyire írtózik bárminemű spoilertől, miért olvassa a kibeszélőt?? MINDIG van olyan, aki eldurrogtatja a spoilereket. Mindig. Én speciel a GoT-os kibeszélős fórumok közelébe se megyek, youtube videóknál is szigorúan takarásban vanak a kommentek, minden. Akinek ennyire kibeszélhetnékje van, számítson erre. Ez van.
Más. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki a fináléból, remélem végeznek a Nogitsunéval, bármennyire is tetszik az évad, nekem most jött el az a pont, hogy meguntam a történetszálat és várom a végkifejlettet. Na meg a 4. évados cliffhangert ;)

Wellin - 2014. 03. 19. 16:48

Érdekes húzás volt,sok mindenre gondoltam,de rá pont nem.Viszont azt tisztán látni lehetett,nem igazán tudtak vele kezdeni semmit.Bár sajnos nem sok esélyt látok rá,de igazán kiírhatnák végre Scott karakterét is,vele se tudtak nagyon mit kezdeni az évadban,ráadásul nekem a színész játéka is elég hitetlennek tűnik.Vissza térve Allisonra, kiírták az egyetlen jó csajt a sorozatból ,csak ezért sajnálom igazán.

winnie - 2014. 03. 19. 16:48

OFF, de ezt túltárgyaltuk már, szerintem.

cápi: azért az nem megoldás, hogy “miért olvasod?”:) vannak “szabályok”

én próbálok mindent figyelni, és általában a kommentelők is figyelnek, sokszor csinálunk előzeteses posztot is. szerintem viszonylag ritka a spoiler, bár az is igaz, hogy az elmúlt hetekben kevesebb az időm kommentekre sajnos.

Cápi - 2014. 03. 19. 16:56

OFF
Winnie: igen, ez jogos. De nem is kötelező olvasni mindennek a kibeszélőjét, pláne nem annak a sorozatnak, amiről nem akar az ember megtudni előre semmit. Direkt ezért hoztam fel a saját GoT-os példámat. Ettől függetlenül túl van -szerintem- ez a spoiler-ügy már lihegve.
OFF end.

Wellin: azért a fő főszereplőt aligha fogják kiírni, kicsit nevetséges elképzelés. Mondjuk az igaz, hogy a színészi játékon lehetne csiszolgatni…

Más. A Scott és Scott apja féle lépcsőről leesős lekizés csak nekem volt iszonyat szánalmas? Úgy húzták-halasztották, mintha isten tudja micsoda sötét titok lenne, erre meg… Kaptuk ezt a … nagy büdös semmit.

Lilith - 2014. 03. 19. 17:04

Hála az égnek az halt meg akinek kellett. :D
De ha ilyen szisztém szerint haladunk akkor az Argentek eléggé ráfáztak. :D

FireKeeper - 2014. 03. 19. 17:10

Wellin: azért Allisonon kívül is van eye-candy a sorozatban bőven, Lydia, Kira, Malia.

GodBadka - 2014. 03. 19. 17:18

FireKeeper: kinek mi. Számomra itt Allison és Cora volt csinos hölgyemény, és már egyik sincs. A többiek, ebből a szempontból, nem hoznak lázba :)

TaDummy - 2014. 03. 19. 17:35

Rohadt idegesítő hogy megint egy női karakter halt meg. Halál szélén a sok félig gonosz, de “olyan szellemes”(néha az sem), férfi karakter, akik rohadtul megérdemelnék de nem, ők sokkolni akarnak. Nem volt sokkoló. Legalább valami jó felvezetést adtak volna neki, esetleg a fináléban megölni ha már egy főszereplőt akarnak kinyírni.

Most ezzel így teljesen elvágták a pack és a vadászok közti kapcsolatot, kivéve persze hogyha megtartják Christ ami pedig már egyszerűen nevetséges lenne.

Az meg, hogy egy már jól felépített karakter helyett a félig kidolgozottak maradnak, szintén öröm.

De persze ha valaki csak azt sajnálja hogy kiírták a jó csajt szerintem reklamáljon mert biztos vagyok benne hogy ez kb az egyetlen építő jellegű kritika amit Jeffék komolyan vesznek.

Ani86 - 2014. 03. 19. 18:21

TaDummy: “Rohadt idegesítő, hogy megint egy női karakter halt meg…”
Te is elsiklottál az apró tény felett, hogy Crystal Reed kérte, hogy írják ki.

Ayrons - 2014. 03. 19. 18:30

Engem nem hatot meg a halál annyira tény is való drámai volt a jelenet de a karakter a második évad óta mellékszereplővé vált.Ez volt a legjobb lépés plusz színésznő se akart már benne lenni a sorozatban. Férfi szereplők is elhaltak már ;)
Sheriff helyettes mondata hogy idevonzotta valami elég egyértelmű arra nem ember. Apuci sztorija elég gyengus szerintem van más is a háttérben.
Gerard lőtt szerintem az ikrekre .

TaDummy - 2014. 03. 19. 18:44

Ani86: Írják ki. Nem azt, hogy nyírják ki a karakterét. Van egy kevés különbség. És kétlem hogy rá lehet ilyesmit kényszeríteni egy íróra. (Ja és biztos hogy nem játszott szerepet a döntésben egy jó történetszál hiánya a karakter részéről. Egyébként meg a fő problémám azzal volt ahogy kivitelezték, de efelett meg gondolom te siklottál el.)

Ettől még a női halál/férfi halál statisztikába ugyanúgy beleszámít. Főleg hogy a többi fél gonosz/ halál szélén vígan él tovább.

Ani86 - 2014. 03. 19. 19:15

TaDummy
Azt írtam, h ő kérte, hogy írják ki. Nem azt, hogy ő kérte, hogy nyírják ki.
De mindegy. Menni akart végleg arra meg vagy az a megoldás, hogy kiírják a karakterét is vagy új embert castingolnak a szerepre.
Nyilván inkább kapott egy “szép lezárást”. Nyilván nézőpont kérdése hogy mennyire volt szép és jó megoldás. Engem nem rázott meg a halála. Persze valamilyen szinten fura lesz a 4. évad nélküle, de max 1-2 részig. Utána megszokja a néző, hogy nincs ugyan úgy mint Jackson esetében.

Zsuzsee - 2014. 03. 19. 19:15

Engem nem rázott meg, sőt, reménykedtem benne, hogy ő hal meg. Allison sose volt a kedvencem, de amíg Scottal volt, elviseltem. Kb. ő az egyetlen karakter, aki nekem egyáltalán nem fog hiányozni – őszintén, annyira semmilyen volt már ebben az évadban, hogy ha az eddigi részekből szó nélkül kivették volna, talán észre sem veszem. Féltem attól, hogy kit fognak kinyírni, és kellemes meglepetés volt, hogy Allison lett a “nyertes”.
A death scene annyiból nem tetszett, hogy Crystal a “Scott you’re my first love I love you” irányba vitte el a dolgokat, holott előtte tíz perccel Allison még Isaacet győzködte, hogy de jó is volt vele lenni. Szerencsétlen srác meg most végignézhette, ahogy Allison elvérzik Scott karjaiban, hát szép.

kabuki - 2014. 03. 19. 19:24

Érdekes volt a rész, bevallom, én Allisonra nem tippeltem volna, annak ellenére sem, hogy valóban eléggé háttérbe szorult az évadban. Mindenesetre szerintem elég jól sikerült a lezárás, bár való igaz, nem könnyeztem meg.

Ami érdekes lesz, hogyan akarják hitelesen itt tartani Chris karakterét – már ha akarják – mert logikusan inkább össze kéne pakolnia, és agyő, hisz mi köti még ide a rossz emlékeken kívül? Akkor viszont nuku vadász a csapatban.

Néhol amúgy kicsit randomnak tűnt a cselekmény, nekem ez szúrta a szemem, de talán az évadzáró majd kikerekíti a dolgokat. Szerintem különben a latino-vadász família lövöldözött az erdőben.

Amin viszont letettem a hajam, és látom, mások is, az a McCall-papa féle nagy vallomás…WTF? Most ez volt az übertitok, hogy részegen lerántotta/lökte Scottot a lépcsőről, és a mama azonnal kivágta a házból? Ne már! És ezért miért is kéne Scottnak meggyűlölni az anyját?
Na, ha Jeffék tényleg ezt húzgálták az orrunk előtt, akkor azzal kur…akarom mondani marhanagy bakot lőttek, az egyszer biztos.

Cseho - 2014. 03. 19. 19:35

Én faszbukon szaladtam bele a spoilerbe Reed haláláról. Azt hittem vicc, szóval eléggé meglepett mikor keresztül szúrták, mint egy disznót.

TaDummy - 2014. 03. 19. 19:51

Ani86: Tudom hogy azt írtad, nekem az csak a következő mondatom volt és rímelt, véletlen (oké talán nem annyira véletlen, néha szeretek rímekben beszélni, mert… menő vagyok;)) Elküldeni a karaktert is egy megoldás lett volna.(Jackson)

Másrészt egy csomó idejük volt felvezetni a halálát és azzal álltak elő hogy kb. hátba szúrják?! Egy teljesen felesleges, igazából tét nélküli harcjelenetben. Ez nekem nem a “szép lezárás” kategória.

Zsuzsee: “Szerencsétlen srác meg most végignézhette, ahogy Allison elvérzik Scott karjaiban, hát szép.”

Most tényleg Isaacet kéne sajnálni a jelenetben ahol Allison hal meg? Prioritás, emberek. Egyébként meg a kapcsolatuk épphogy csak elkezdődött, szerelem vagy csak szórakozás is lehetett volna belőle, de még nagyjából semmi nem volt. Ja és ha az ember haldoklik hagyj ne legyen már tekintettel a körülötte levőkre. Plusz Scottot biztosan szerette, most hogy szerelmes volt-e vagy csak szerette… hát még valószínűleg a kettő keveréke. Szerintem ismerte Crystal eléggé a karakterét.

ger - 2014. 03. 19. 19:55

A 3A-ban szerintem az utolsó előtti rész volt a legjobb. Remélem ebben az évadban tartogat valamit az utolsó rész, mert 3A hoz képest elég vérszegényre sikerült.

A sheriff asszisztens tényleg gyanús, de remélem nem lesz ő is valami lény. Baecon Hills-nek már nagy része nem is ember, hanem unikornis.

Véletlenül egy franciául beszélő ember nem nézte a részt? Most a másik benshe azzal akarta üzenni hogy veszélyben vagy Alison vagy mi?
Meg miért kezdte el mondani Allison magának amikor öntögette a nyílhegyeit, hogy valami hiányzik..

superpityu - 2014. 03. 19. 20:04

óó igen scott apja, mikor írtam ki is hagytam a dolgot, de ez a dolog annyira rossz volt, hogy felröhögtem. nem is értem, hogy ezért miért utálná scott melissát, oké apa nélkül nőtt fel, de ahogy látom elég jól megvolt az anyjával.

Cápi - 2014. 03. 19. 20:14

Coup de foudre azt jelenti, hogy villámcsapás vagy szerelem első látásra. a 3×21-ben volt róla szó. Allison családneve Argent, ami szintén francia, ezüstöt jelent. Szóval szerintem elég világos a célzás.

A nyílhegyes dolgot viszont én se értem.

Denisa - 2014. 03. 19. 20:26

Teljesen érthető, hogy Crystal, aki a legidősebb talán a “tini” bandából megunta és megy, vártam ezt a lépést, mert már az évad elején látszott, hogy külsejében túlságosan elüt a többiektől, Scott mellett annyira látszott, hogy jóval öregebb, hogy már nehéz eladni tizenévesnek.
Persze meg lehetett volna tartani a karaktert, de valahol érthető, hogy kellett egy nagyon nagy pofon a többieknek, amivel le tudják győzni a Nogicune-t. Mellesleg csak én hittem azt egy kicsit, hogy nem Alison az egyetlen aki elhullik ebben a csatában?

Cápi

Igen, teljesen jogos. Kb. körbe röhögtem Scott apukát. Ez nem egy nagy vasziszdasz. Bakker csak azért, mert lelökte még ha nem szándékosan is, és anyuka azzal a lendülettel kivágta, miért kéne az anyjára haragudnia Scottnak? Sokkal jelentősebb dologra számítottam. Minden normális nő, ha alkoholista apuka bántja a gyereket kivágja, de mint a macskát! Vagy apuka könnyes szemmel előadott valami hihetetlen béna mentegetőző sztorit, és még altatja az igazit, vagy tényleg ennyire szánalmas.

Sebaj, jövő héten kiderül :D

Kisame - 2014. 03. 19. 20:39

Én és belefutottam a hírbe, hogy valaki meghal és hát sejtettem, hogy Allison lesz az. Nem akarok sablonosnak hangzani de már kezdtem egyre jobban kedvelni a Scott-al való szakítás után, mert olyan felnőttesen kezelte a dolgokat, látszott, hogy túllépett az első szerelem megrázkódtatásain és végre a vadászatba is beletanult!

Kár érte! De megértem, hogy a színésznő távozni akart! Allison hihetetlen népszerűtlen volt!

HJoci28 - 2014. 03. 19. 21:06

Engem csak az zavart, hogy eddig nem jöttek rá, hogy az ezüst kinyírja az Onikat. :)

Zsuzsee:Egyébként Allison “love you” -ja részben impro volt Crystal részéről.

Cápi - 2014. 03. 19. 21:13

Fúúúúúúúúúúúúúúúúú bazzzzzeg!

Rájöttem mit akart Allison a nyílheggyel és miért volt képes megölni vele az ONi-t. Csak fogom a fejem!!! :D

ger - 2014. 03. 19. 21:44

Én is tudtam hogy Allisonról van szó csak olyan bamba voltam hogy nem emlékeztem az flashback-es részről arra.

cápi: nah ne csigázz, kíváncsi lettem. :D

pyromancer - 2014. 03. 19. 23:59

Látom mindenkinek tetszett McCall vallomása a fiának! BEST PLOT TWIST EVER!!! :’D

Viccet félretéve, remélem ez valami “elterelés” volt, mert így tényleg iszonyat szánalmas :D
Amúgy csak engem zavar nagyon Tyler Posey “színészi” játéka? (már ha lehet annak nevezni-.-‘)

Lauren - 2014. 03. 20. 02:06

Én nem nevezném annyira szóbeszédnek ezt a spoilert, lévén konkrétan a készítők mondták, hogy az egyik főszereplőtől búcsúzunk az évad vége felé. Mindenesetre rettentően örülök, hogy Allison lett ez, ő az egyetlen karakter, akit az elejétől fogva ki nem állhattam. Bár nagyban elvett az örömömből, hogy még haldoklás közben képes volt szerelmet vallani Scottnak, miközben poor Isaac végignézte.^^”” És igen, hallottam, hogy ez a színésznő döntése volt valamennyire – ezért kéne szépen az írókra és a rendezőre hallgatni. :/ Báhh, mindegy. A lényeg, hogy megnyugodtam, egy kedvencem sem halt meg. (Még… xD)

Ennn - 2014. 03. 20. 15:31

Tyler Posey az egyik legrosszabb színész, akit valaha láttam! És ez nagy szó, mert egy ideig vadásztam a Zs-kategóriás filmekre.
Az egy dolog, hogy valaki nagyon sok időt és energiát fektetett abba, hogy tanítsa szegénykét, és haladtak is az első évadhoz képest de egy sóhajnyi érzelmet sem tudott átadni nekem amikor: AZ ELSŐ SZERELME A KARJAIBAN HALDOKLOTT!!!
Miért nem tudott Alison Isac karjaiban meghalni?
Ha már az írók vették a fáradságot, hogy az utolsó pár résszel felhozzák a karakterét, hogy nagyot üssön a halála miért nem tudott az új pasija karjaiban meghalni, aki ellentétbe Scottal képes érzelmeket közvetíteni?

mse - 2014. 03. 20. 18:15

Napok óta próbálom megfogalmazni, hogy miért zavar annyira Allison halála, és bár nyilván több faktor is közrejátszik, azt hiszem megtaláltam a legfőbb indokot.

Talán épp pityu használta az évad fórumában a “tökös” kifejezést. És itt a bibi. Számomra ez minden volt, csak tökös nem. Rizikós, talán, de semmiféleképpen sem tökös.

Említve van hogy Allison eléggé a háttérben volt mostanság, és mostanra már tiszta, hogy ennek oka volt. Davisék ahelyett, hogy meglépték volna A tököset, és a karakter teljében, megtisztelve őt egy utolsó jó kis szállal, (ny)írták volna ki őt, egész fél évad folyamán azon dolgoztak, hogy leválasszák a történetről. Allison jelenetei az utóbbi részekben mind arról szóltak, hogy mennyire fog hiányozni egy-egy szereplőnek. És sajnos ezért, és nem valami kreatív szikra folytán hozták be Kirát is a csapatba. Hogy legyen helyettesítés, hogy még kevésbé érezze az ember a hiányt.

Ez irritál a legjobban ebben az egészben. Hogy nem egy, hanem 11 rész alatt ölték meg Allisont.

Cápi - 2014. 03. 20. 22:05

Dolgozzátok már fel, hogy a színésznő akart kilépni a sorozatból, nyilván nem a 3×22 után találta ki, hogy tumács volt a vérfarkasokból, megpattanok, hanem valszeg jóval korábban, akkor meg miért erőltessék meg magukat az írók? Kap némi búcsút meg elfutkos a karakter ide-oda és ennyi. A szerelmi vallomás is a színésznő ötlete volt, nem az íróké. Amúgy meg igazából majdnem mindegy, hogy ki és hogy hal meg, az úgyse fog mindnekinek tetszeni, kár ezen ennyit pörögni.

Ani86 - 2014. 03. 21. 13:05

Cápi: Amen :)

mse - 2014. 03. 21. 22:35

Azért engedtessék már meg, hogy problémám legyen azzal, ahogy ezt kivitelezték, no. Szabad?

Mogyeea - 2014. 03. 22. 23:40

Na, én egész évad alatt Derek és Allison között vacilláltam, és lőn, megint egy Argent távozott az örök vadászmezőkre (értitek ;)). Nem fog különösebben hiányozni, Kira sokkal jobban belepasszol nekem a képletbe. De – sokatokkal ellentétben – én elégedett voltam a távozás hogyanjával. Becsülettel megcsinált jelenet, és szerintem Tyler Posey kierőszakolt magából minden színészi kvalitást, ami csak belé szorult, szóval tőlem kap egy piros pontot. Az ‘I love you’ valóban kicsit furcsa volt, de ha nagyon akarom, belemagyarázom, hogy ez már nem a ‘szerelmes vagyok beléd’ értelem, csak a ‘szeretlek’. Azt szépen felépítették ebben az évadban, hogy Allison és Scott még mindig kötődnek egymáshoz (neon bulin az egymásra mosolygás, Isaac meglátogatása a kórházban), hiszen van közös múltjuk, közös titkuk, ez szerintem így természetes. De szerelem ott már nagyon régen nem volt. Nekem tetszett ez a megfogalmazás, mert Allison életében Scott volt az első, nagy, igazi szerelem, és az mindig is ott lesz az ember szívében – pláne, ha éppen az utolsókat nyögi. Szóval én részemről elégedett vagyok a búcsúval. Crystal Reed megcselekedte, amit megkövetelt a haza, köszönjük, minden jót. Allisonban már régen nem volt meg a kellő potenciál, így legalább megadja a szükséges seggberúgást a többieknek, hogy picit kapják össze magukat. Isten veled, Allison Argent. Szép voltál, jó voltál, elég is.

(By the way, Derek távozása sem rázott volna meg. Kezdetben a kedvencem volt, aztán szépen lassan levesztette ő is az érdekes oldalát. Kezd kicsit uncsi lenni ez a “született farkas vagyok, fasza gyerek, mindenre tudok megoldást, és mindenkit megmentek én, a magányos hős”. És szerintem Tyler Hoaclin ennél kategóriákkal jobb színész, mint amit itt nyújt. De ha már benn maradt (márha, ugye, van még egy évadzáró), remélem, most már kezdenek vele valami értelmeset is, mert a halott anyucival diskurálás engem még nem nagyon csigázott fel.)

Teen Wolf, le a kalappal, hihetetlenül kinőtte önmagát, és egyre csak fejlődik. Kíváncsi leszek az évadzáróra, hogy ezt a sok mindent hogy zavarják le egy rész alatt. McCall apuka sztorija gyanúsan béna, szerintem lesz ott még valami. Új sheriff helyettes… vagy a következő évad főgonoszát tisztelhetjük benne, vagy hamarosan ő is távozik az élők sorából. Sok jót nem jósolok a szerencsétlenjének, pedig szimpi feje van. Mondjuk azt nem tudom, milyen lény lehetne. Vérpele volt már?

Sokat pofázok, de ha már témánál vagyunk… én vagyok az egyetlen, akinek szemet szúrt, hogy Dylan O’brien milyen elképesztően zseniális ebben az évadban? Mindkét “arcát” gond nélkül elhiszem, simán mehetne az Emmy jelölés. Ne, nem kell megszólalni, tudom, hogy hiú ábránd.

Az utolsó szó jogán… valakinek bármi ötlete rá, hogy Chris Argent hogyan fogja megőrizni a józan eszét? Valamivel több, mint egy év leforgása alatt meghalt a húga, a felesége és a lánya. Sajnálom szegényt, minden irónia nélkül.

(P.s: Cápi, áruld már el, mit jelentett Allison “something is missing”-je? Gyújts éjszakámba fényt, mert nekem halvány milkalila fogalmam sincs.)

Cápi - 2014. 03. 23. 11:09

Na jó, lelövöm a poént. A 3×17-es részben ezt mondta Silverfinger az Onik megöléséről:
– I don’t think guns work on them.
– Then what does?
– Nothing. At least no man-made weapon.

Kiemelném, NO MAN-MADE weapon. Gyengébb angolosok kedvéért, ez itt nem ember-készítette fegyvert jelent, ahogy Nannyék fordították (amúgy helyesen, mert így is érthető plusz akkor még nem derült kia trükk), hanem FÉRFI készítette fegyvert. A nyílhegyet meg Allison öntötte, tehát az egy “woman-made” weapon. Így képes volt az Onit megölni vele.

Máskülönben a Coup de foudre-ral meg arra céloztak igazából (így utólag az is leesett), hogy a Nogitsune abban a japánoknak fenntartott táborban tartja fogva Lydiát, ahol anno Noshiko meg a katona egymásba szerettek.

Dante22 - 2014. 03. 23. 13:40

Én tökre szerettem Aliisont benne.kár,hogy meghalt.Szimpatikus volt a színész leányka is.
Nem olyan idegesítő pi..csa ,mint némely sikerfilmben a női karakterek többsége.pl. Bella,a vámpír gyagyaságban.
Szóval kár érte,inkább a japcsi kislányt kellett volna kinyírni.

LaCRossE - 2014. 03. 24. 23:13

Egy Finálé előtt: Teen Wolf poszt azért lehetett volna. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz