login |

Pilot: Review With Forrest MacNeil

2014. 03. 23. 21:15 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Igazából baromi nehéz írni a Comedy Central új sorozatáról, hiszen egy szkeccs gyűjteményt kapunk. Ez jó és rossz is egyben, hiszen ha egy ötlet vagy poén rossz, akkor csak 6 percig kell elviselni, ellenben ha jó, akkor is csak ennyi idő jut rá.

A Review alapötlete annyi, hogy a főhős egy profi kritikus, de nem könyveket, kaját, mozit vagy ilyesmi kritizál, hanem az életet. Ha kíváncsi vagy egy élményre, elmeállapotra, akkor ő elmerül benne, és utána természetesen pontozza az élményt.

Ha még mindig nem világos, akkor érdemes megnézi az egyik előre leadott szkeccset, amiben Forrest elmerül a rasszizmusban. Na, ilyen az egész sorozat. És ez nem is az első részből van, szóval nem ezt gondolják a legerősebb poénnak, még akkor sem, ha kiadták előre.

Az elején a lopást, a kokainfüggést és a diákbál dolgot próbálja ki, mindezt úgy 40-hez közel. Gondolom egyértelmű, hogy rengeteg kínos helyzetbe keveredik. Ami meglepett, hogy ez utóbbi ellenére, mivel nekem a kínosságra épülő sorozatok nem a kedvenceim, ez bejött. Lehet a szkeccs jelleg miatt.

Részemről 8/10 a pilot. Mindegyik ötlet jól volt levezetve, ha tartani tudják a szintet, akkor simán maradok a végéig. Mindezek ellenére nem ajánlanám mindenkinek – szerintem a fent linkelt rasszizmus videót nézzétek meg, ha az nem jön be, akkor jónapot.

Szerencsére mindig van mit nézni már, iszonyat széles a tévés paletta, ami ismét egy remek darabbal bővült.

6 hozzászólás Ne habozz!

VG - 2014. 03. 24. 05:48

na ez egy kurvajó ajánlás volt. engem egyébként a Jon Benjamin Has a Van-re emlékeztet, amit szintén imádtam.

Khaal - 2014. 03. 24. 09:43

Nekem nagyon betalált, egy ültő helyemben letoltam a 3 részt. Valahogy iszonyatosan szórakoztató látni hogyan fogadja a rosszabbnál rosszabb híreket egy velejéig optimista és pozitív beállítottságú karakter.

A szkeccsgyűjtemény jelleggel nekem nincs bajom, ezzel a részenként 3 téma felállással pont elég idő jut mindenre.

zolkó - 2014. 03. 24. 09:55

Nekem is nagyon betalált.A 3. epizód egyenesen teletalálat,a maga súlyosságával,a fickó nagyon durva dolgot vállalt be.Nem akarok spoilerezni,de nem kispályázik,odateszi magát rendesen.

JKJ - 2014. 03. 24. 15:42

Vártam a sorozatot miután láttam a rasszizmusról szólót, de sokkal jobb lett, mint vártam. Komolyan kíváncsi vagyok mit hoznak még ki belőle.
Erősen ajánlott.

Dregnarr1 - 2014. 03. 30. 01:19

Kurvajó, a harmadik részt (is) végigröhögtem:D Kár, hogy nem komoly, megnéznék valami hasonlót úgy is (persze normálisabb, kivitelezhető témákkal).

VG-hez csatlakozva, engem is a JBHAV-ra emlékeztetett, bár felteszem a gárda ugyanaz (abso-lutely), szóval megvan az ok.

Khaal - 2014. 04. 17. 21:16

Nagyon jó a cucc, az utóbbi részekben összejött pár abszurd jelenet is, eléggé elszálltak a realitás talajáról, de szerintem ez nem olyan nagy baj. Közben pedig sikerül egész komoly témákat is érinteni, már amennyire lehetőség van rá a műfaj keretein belül. Határozottan kíváncsi vagyok még milyen dolgokat fog megtapasztalni mr MacNeil.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz