login |

The Good Wife – 5×15: WTF?

2014. 03. 25. 14:40 - Írta: Neoprimitiv

42 hozzászólás | kategória: kritika,

Ahhoz képest, hogy a kibeszélő finoman szólva sem pörög, a The Good Wife idén már másodszor szállított egy olyan epizódot, ami vita nélkül megérdemel egy önálló posztot. Egy nézettségben gyengélkedő sorozatnál az évad felénél a készítők mindig fogadkoznak, hogy lesz itt még minden, izgalom, feszültség, Miss Röfi és a Malacok az Űrből (esetleg ez is, az is, ha úgy több néző marad), de a beígért nagy “gémcséndzsör” részek sokszor csak helyi érdekeltségű pukkanások maradnak.

A TGW készítői nem beszéltek a levegőbe, ez után a rész után ez a sorozat ismét nagyon más lesz, mint amit az elmúlt években láttunk. A tovább mögött spoilerek, mindenkinek szigorúan csak a saját felelősségére.

Isten nyugosztaljon Will Gardner. Azt lehetett tudni, hogy Josh Charles-nak szokatlan módon csak 4 évados szerződése volt, amit tavaly megtoldott egy évaddal (a többieknek alapból 6 évadra szól, Chris Noth pedig évről évre ír alá), de az évad eddig annyira intenzíven használta őt, hogy ne sokaknak juthatott eszébe, hogy épp idén fog távozni. Az meg pláne nem, hogy így.

Amikor hétfő reggel olvastam a sorozatos híreket én is csak néztem nagyokat, hogy miket irkálnak, mi ez a tömény kétségbeesés. Biztosan lesznek, akiknek eszébe jut hasonló fordulat példaként, de én országos sorozatban, pláne évad közben, ennyire váratlan és súlyos húzásra nem számítottam.

Tisztelem is a készítő King-házaspárt ezért, hiszen a Josh-Alicia magánéleti viszony nem csak fűszer volt mostanra a sorozatban, hanem sok nézőnél már szinte ez volt a fő vonzerő. Egy ilyen helyzetben sokkal “barátibb” megoldás lett volna egy visszautasíthatatlan ajánlattal elküldeni Will-t a világ másik végére és így megválni tőle. Garantáltan kevesebb konfliktust okozott volna a nézőkkel – viszont mi a fenét ér egy dráma langyos konfliktusokkal?

A sorozat nézettsége sajnos minden, csak nem kiugró, így aztán különösen kellett a kurázsi egy ilyen fordulathoz. (Kíváncsi lennék, kaptak-e előzetesen valami informális garanciát a következő évadra, amikor ezt a forgatókönyvet beterjesztették?)

Kicsit furcsálltam, hogy a Dani Littlejohn-ügy ennyi időt kapott, de így már érthető – ha nem is lett volna cápaugrás egy tíz perce megismert heti ügyfelet tenni meg az isten ostorának, így átélhetőbb volt a dolog.

Ugyan ez elmondható Aliciára is – utólag persze könnyű okosnak lenni, de így visszanézve egészen más értelmet kapnak az előző rész flashback-jei is. Egyszerű visszaemlékezések helyett most sokkal inkább a jövendő döntések mögötti érzelmek összefoglalójának tekinthetők. Azonnali következményként ugrik a Peter elleni választási csalás vádja is, hiszen meghalt a vád potenciális koronatanúja.

Azt, hogy hogyan tudnak majd sáfárkodni a kapott lehetőséggel (és a berendelt 6. évaddal), meglátjuk a következő részekben. Az biztos, hogy Will halála (és a halál értelmetlen, előreláthatatlan volta) alaposan felforgathatja a mostani, napi intrikákba ragadt szemléletét a fontosabb szereplőknek.

Reménykeltésül a rész végén kaptunk egy hosszabb előzetest abból, merre indulnak majd el? Az már látszik, hogy unatkozni (remélhetőleg) nem fogunk, a Florrick háztartást és a most már Gardner nélküli Lockhart&Gardner-t is alaposan átrendezik a történtek.

Egyes sorozatok főbb szereplőinek kiírását követően tele szokott lenni a net “soha többé nem nézem” fogadkozásokkal, aztán a folytatásra mégis sokkal többen voltak kíváncsiak – nem tudom, ennek mekkora szerepe van abban, hogy mostanában az írók és a csatornák merészebben bánnak a halállal?

A CBS-en idén eddig 2:1 az állás fatalitások javára – az eddig érintett sorozatok esetében (direkt nem írok címet) nagyon jól építették tovább a sorozatot és használták ki az ilyen tragikus fordulatokból kihozható hajtóerőt. A TGW idei évada eddig nagyon erős volt, remélem Will Gardner sem halt meg hiába.

ui: Josh Charles a készítőkkel közösen adott egy videóinterjút a távozásáról, itt lehet megnézni, sőt, a videó alatt elolvashatjátok azt a levelet is, amit a készítők (elég szokatlan módon) a rajongóknak írtak:

http://www.youtube.com/watch?v=GtlkqdDufYc

42 hozzászólás Ne habozz!

spamdog - 2014. 03. 25. 15:03

Egész évben a legmagasabb színvonalú sorozat a The Good Wife volt, de most lapot húztak a 19-re, és kettes jött!

Wynonna - 2014. 03. 25. 15:14

Le voltam maradva vagy 4 résszel, és valamiért épp vasárnap este döntöttem úgy, hogy bepótolom, így semmiféle spoilert nem láttam, még annyit sem, hogy wtf lesz a rész. Nem tudom, mikor lepett meg utoljára így sorozat. Ez annyira a semmibôl jött, és olyan gyorsan történt az egész, hogy egyszerûen nem akartam elhinni, hogy ezt tényleg meglépték, csak bámultam utánna a monitort, hogy most akkor mivan? Szomorú vagyok, szerettem a karaktert, de kíváncsian várom a folytatást.

sepuku - 2014. 03. 25. 15:35

Nekem nagyon nagy kedvencem a sorozat. Talán a legegyenletesebb minőséget produkáló a jelenleg futók közül.

Ancsa - 2014. 03. 25. 15:54

Nincs szerencsém az évadban, ez már a második sorozatom, ahol kiírnak egy fontos szereplőt. A másiknál (nem írok címet nehogy spoiler legyen) nem tehetem meg, hogy nem folytatom, lévén én írom a hogyvótot, de itt bizony erősen rezeg a léc. A következőt még megnézem, talán az évadot is végigviszem (talán), de most nem érzem úgy, hogy ezen túlmenően érdekelne a sorozat további sorsa. Én ugyanis azok közé tartozom, ahogy Neo fentebb írta, akit részben az Alicia-Will szál tartott a sorozat mellett (a sori tagadhatatlan pozitívumai ellenére is).
Nagyon szerettem Will karakterét, JC zseniálisan alakította, szóval kár érte. Ahogy a kibeszélőbe írtam, és meg is itattam az egereket, na.

(U.i: Több JC monogrammú sorozatszereplőt nem akarok elveszíteni, mert a CBS székház megy a levegőbe :P)

Hkim - 2014. 03. 25. 17:30

Az első reakcióm nekem is az volt hogy WTF?!. Párszor el kellett ismételgetni magamnak hogy “ez csak egy TV-sorozat”, hogy ne érzékenyüljek el túlságosan. A második reakcióm meg az volt hogy basszus, mennyire szappanoperába illő húzás volt ez. Aztán az interjúkból kiderült, hogy nem kreatív okokból (ny)írták ki Will-t (tehát nem azért mert nem tudtak jobbat kitalálni, hogy tovább pörögjön a történet), hanem a színész akart lelépni. Szóval megmaradt a bizalmam a King házaspárban, kíváncsian várom mi lesz.

A végén direkt azonnal kinyomtam az előzetes, nem akartam spoilert. Szerintem ez lesz az ugródeszka hogy Alicia véglegesen otthagyja a férjét.

A. - 2014. 03. 25. 17:47

Köszi az írást, nagyon jól sikerült.
Baromira meglepett ez az egész, mert nem követtem a híreket, így nem tudtam arról sem, hogy a színész ott akarja hagyni a sorozatot, úgyhogy kellett egy kis idő, amíg felfogtam, hogy mi történt.
Teljesen szürreális volt számomra az epizód onnantól kezdve, hogy eldördültek a lövések.
Kiemelném Will és Kalinda beszélgetését, azt, amikor Kalinda bejelentette, hogy le akar lépni, Will pedig győzködi, hogy ez az élete, úgyis hiányozni fog. Ezt kicsit úgy értelmeztem, hogy JC-nek írták ezeket a sorokat:)
Azért ez tök jó, hogy nem a fináléban lépték meg, így évad közben sokkal eredetibb és sokkal nagyobba ütött, kevesebben számítottak rá. Szeretem, mikor egy sorozat nem a bevált klisékben gondolkodik (ha dráma és évadzáró, akkor valaki haljon meg).

Fermina_Daza - 2014. 03. 25. 17:56

Na, ma ezt írta Kurt Sutter a Twitteren:-):

killing off a main character is so 2013. and now that CBS is doing it you can be sure it’s a dead story device. – said the guy with no emmy.

Titt - 2014. 03. 25. 17:59

Nagyon tökös húzás volt, bár megszakad a szívem. Amikor eldördültek a lövések, akkor már biztos voltam benne, hogy meghal, hiszen ez nem az a sorozat, ami nagyon szappanos húzásokat süt el.
Tényleg izgalmas részek elő nézünk és várom, pedig én is a bosszankodva – ha nem is sorozatelhagyós – leépítős vagyok ha a kedvenc karakteremet ki(ny)írják.

napocskin - 2014. 03. 25. 18:16

Én belefutottam egy spoilerbe, de esküszöm, nem bántam, mert így is nehéz volt megemészteni ezt a fordulatot. És tényleg a semmiből jött, persze, ahogy a halál is hirtelen volt és nem előre kiszámítható. Basszus, olyan mérges voltam a Hunter Parrish által játszott karakterre, mikor az üres pisztoly ravaszát nyomkodta, hogy miért nem az első golyót engedte magába. Én is szerettem Willt nagyon, és kíváncsi vagyok, hogy tudják betömni az űrt, amit maga után hagy. De eszembe se jutna, hogy ne folytassam a sorozatot, egyrészt az egyik kedvencem, másrészt maradt még épp elég jó karakter benne így is. Nagyon érdekes lesz látni, hogy tudják feldolgozni a halálát a többiek.

Memari - 2014. 03. 25. 18:54

2 részes lemaradásban voltam a hétvégén pótoltam 1et és még nem akartam megnézni az utolsó, de értetlenkedő kommentekbe futottam a neten a hír ismerete nélkül, szval megnéztem. Ejha!

Nagyon szerettem Will karakterét és a Will-Alicia dinamikát, de nem csak emiatt néztem a sorozatot, hanem nagyon jól mutatják a különleges jogi helyzeteket is. Sajnálom, h ez lett belőle, de meg sem fordult a fejemben, h ne folytassam. A saját cég és ez is olyan új lehetőségeket tartogat, amire kíváncsi vagyok.

Gyönyörűen volt felvezetve a srác kétségbeesése és vártam, h valami hasonlót tesz, de nem vártam többet egy lövésnél, aztán a 2.után tudtam, h itt már baj lesz. Ha nem magával végez először, akkor azzal, aki nem tudott rajta segíteni, tehát Will is célpont. De nagyon tetszett az, h nem tudtuk meg egyből mi történt, csak amikor Kalinda oda ért, és a kórházban is adtak még 1 percnyi reményt. És legalább Will és Alicia békülve váltak el.

A videó szükséges, a levél kedves gesztus-könnybe lábadt a szemem olvasás közben.

S @HKim-vel együtt várom, h Alica most már hagyja ott Petert :D

menka - 2014. 03. 25. 19:15

Tegnap délután sikeresen belefutottam én is a hírbe, úgyhogy este pótoltam az elmaradt 3 részt. Még azóta sem sikerült magamhoz térni.

Egyrészt nagyon tetszik az, hogy ilyen ügyesen tudtak titkot tartani és valóban hatalmas meglepetés volt. Főként azért volt sokkoló, mert Will – ahogy Neo is fogalmazott – rendkívül intenzíven volt jelen az évadban (azt az asztalsöprést vagy tízszer megnéztem) és úgy tűnt, hogy még sok tartalék van a karakterben.

Pontosan emiatt viszont kicsit tartok a folytatástól. Nem az elkövetkezendő 3-4 résztől, hanem a következő évadtól. Egy olyan drámában ahol főként női karakterek dominálnak, gyakorlatilag megölték az egyetlen épkézláb férfit, jelentősen megbillentve ezzel az egyensúlyt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy új szereplő jön-e, vagy esetleg jobban előtérbe tolnak egy régi karaktert.
A LG-nek gyakorlatilag így vége van, a versengésnek szintén. Kár, mert szerettem nézni. Alicia szerelmi életének is befellegzett. Ez is az ötödik évadban kezdett ismét érdekessé válni.

Összességében nagyon szomorú vagyok, hogy nem látjuk többé Willt, de kíváncsian várom a folytatást. Az előző évad végén sem gondoltam, hogy még igazán nagy izgalmakat tartogat a TGW, aztán tessék.

Josh Charlest Knox Overstreet óta imádom, még azt is megbocsátottam neki, hogy beleszeretett Stephen Baldwinba, a TGW-ért pedig meggyőződésem, hogy Emmyt kellett volna kapnia, de most akkor is egy idióta:)
Remélem talál olyan melót, ami „jobban kielégíti a kreativitását” (tényleg remélem, hogy hamarosan láthatjuk valamiben).
JM mellől egyfolytában lelépnek a pasik:)

Neoprimitiv - 2014. 03. 25. 19:16

@Femina_Daza: te jó ég, akkor a SoA-ban most már mindenki életben marad? :) Tisztelem Sutter tökösségét, de a hülye általánosítások tőle is hülye általánosítások maradnak.

@Memari, @Ancsa: szerencsére engem a kettejük románca nem mozgatott meg túlságosan, meg igazából a sorozat fonalát is akkor vettem fel újra, amikor annak már vége lett, szóval a számomra nem volt kétséges a folytatás.

Fermina_Daza - 2014. 03. 25. 19:35

haha, nekem is mint SOA-fannek, ugyenez jutott eszembe: na, ne, most életben marad Gemma és Jax?! WTF:-)?…

Memari - 2014. 03. 25. 19:36

@Neoprimitiv: számomra sem kétséges, nézni fogom.
De a naív romantikus énem el tudott volna képzelni még pár rész boldogságot :)

A. - 2014. 03. 25. 19:52

“megölték az egyetlen épkézláb férfit”
Carynek és Elinek is voltak jobb pillanatai, az már régen volt. Sajnos.
Petert valahogy nem veszem férfiszámba:)
Úhhhh és nagyon remélem, hogy Will karakterét nem az ír ügyvéddel fogják pótolni!!! Nekem annyira ellenszenves. Nagyon sármosra akarták formálni, de nekem a klasszikust idézve “nem jött át”.

Evian - 2014. 03. 25. 20:09

Jo lett a kritikat, koszi!

Hihetetlenul eros ez az evad, pedig szamomra a TGW mindig magasszinvonalat kepvisel, ez a mostani resz pedig… Visszaneztem az elozo visszaemlkezesekkel, ugy pedig csak erosebb volt ez a halal.
A folytatasban, a sneek peakek alapjan sem mutatjak, hogy sok unatkozas lesz. A kerdes az, hogy a meglevo szereplok be tudjak-e tolteni a Will altal hagyott urt. Nos, en biztos meglatom majd :)

Memari - 2014. 03. 25. 20:24

az irodában/tárgyalóterelmben még úgy ahogy lehet találni Will pótlékot (előzetes is mutatja), node Alica számára….

naughtyl - 2014. 03. 25. 20:48

Igazából én magát a sorozatot szeretem. Így egyik karaktert sem tudnám, a másik fölé helyezni.

az előző részben, mikor egymás mellett söröztek vagy kajáltak. És olyan hidegen-ridegen beszéltek egymással, átsuhant egy gondolat bennem, hogy ez tök olyan, mintha Will-t el akarnák küldeni, mert ennek a dolognak, ami köztök folyt VÉGE van.
És most már értem, miért “égették” ki az Alicia & Will kapcsolatot, ilyen gyorsan. És nem tudom mit terveztek volna, ha nincs a kérés, hogy távozzon, de hála az égnek, hogy nem kellett azt néznünk, hogy Will funkció nélkül marad. Mert ez a sorozat a Good Wife-ról szól.

Szóval, bár tényleg meglepődtem, nem sokkolt annyira.

És külön hálás vagyok, hogy majd egy éve döntött a színész a távozásról, mégsem rontotta ez el a szórakozásunkat, mert titok maradt.

nyau - 2014. 03. 25. 20:51

Hoppá! Nem tudtam hányadik résznél járok, ezért elkezdtem olvasni, aztán megláttam a képet…na mindegy, így talán könnyebb lesz feldolgozni ezt! A GW az a sorozat, ahol a főszereplő a legérdektelenebb számomra. A Will-lel való kapcsolata sem érdekelt, egészen eddig az évadig, az új iroda alapítása körüli részek nagyon jók voltak. Biztos lehet pótolni az űrt, amit hagy a távozása, de abban nem vagyok biztos, hogy sikerülni is fog nekik. Remélem menni fog, de ő volt az egyik kedvenc karakterem…:( Majd eldől, semmiképp sem hagyom emiatt abba a sorozatot. De ha elmennek egy olyan irányba, hogy a LG-t teljesen mellőzik, így Dianne-t is és David Lee-t, akkor viszont nagyon jónak kell lenniük majd, hogy maradjak.

deus - 2014. 03. 25. 23:01

Ez az a sorozat, amit sosem lehet megunni. Szerintem még mindig sokan nem fedezték föl vagy óckodnak a címe miatt. Többet érdemelne.

sfefe - 2014. 03. 25. 23:02

En azt tartom ugymond szanalmasnak amikor a keszitok mar csak vmelyik foszereplo halalaval probaljak visszahozni a sorozatot….

zsemlye - 2014. 03. 25. 23:03

Dramaturgiailag értem.
Színészt is értem – ha még 5 évre rágyógyul a karakter annyi neki szakmailag, mármint ha még le akarna vmit tenni az asztalra, nem csak felélni, amit összekapart.

Josh Charles miatt kattantam rá – nélküle a fix hétfő este 10-es menüpontom ugrott. Darával kezdtem – darába megy vissza, végrendelkezés később ;)

Gyöngy - 2014. 03. 25. 23:59

Hát nekem nagy gyomros volt-biztos h nézni fogom mert ez az évad nagyon jó volt, de azért lesz űr egy darabig…Viszont általában jól kanyarítják a dolgokat, érdekes lesz hogyan tovább.

carpediem - 2014. 03. 26. 00:18

utoljára Lucy halála döbbentett meg így a Vészhelyzetben! az csak nem spoiler. Bele lehet keverni sok mindent, de a színész akart kilépni, s az írók a legjobb megoldást választották ehhez…az végképp zseniális, hogy korábbi epizódokat teljesen más szemszögbe helyez ez így. különösne utóbbit.

Derry - 2014. 03. 26. 07:53

Mi lesz ebből? Canning lenyeli keresztbe Diane-t, vagy Aliciáék fúzionálnak?

jessm - 2014. 03. 26. 14:09

szeretem Willt, és hiányoozni fog, izgalams volt nézni Alicia és Will kapcsolatát. És nagyon nagyon meglepődtem. De én biztos nézem tovább a sorozatot, mert én szeretem Dianet, Aliciat, Peter, Elit, Cary is. Szerintem ők is nagyon jó szereplők. Egyedül Kalindát nem….

Rainmagic - 2014. 03. 26. 14:53

Dramaturgiailag jó húzás volt. Az elmúlt 8-10 részben már kínszenvedés volt nézni, amit a szétválás óta művelt Will Aliciaval. Annyira túlhúzták a háborút, hogy kellett valami hatalmas feloldás.

Utoljára Kalinda+férje szál idegesített ennyire, mint ez a nem tudnak túllépni.

Az ír fickót meg remélem kiírják, mert egyáltalán nem kompatibilis a sorival, annyira irritáló.

Na meg szépen csendben Peter anyukája is elhúzhatna egy otthonba, mert ő sem a szívem csücske. :D

tulipán - 2014. 03. 26. 15:01

nagyon jó kritika lett, köszi!
és le a kalappal a készítők előtt, h. meg merték lépni! west wingi, mad meni magasságok. (itt ez most nagy betű vagy kicsi?)

Benjy - 2014. 03. 26. 16:53

Nekem sosem volt a szívem csücske Will, de ez az epizód rendesen lesokkolt, tátott szájjal néztem végig az utolsó 10 perc minden másodpercét. A PoI után a TGW előtt is emelem kalapom, mert elképesztő és briliáns amit az idén letettek az asztalra.

Ilyenkor amúgy mindig sajnálom hogy a Good Wife nem tud több nézőt szerezni, és hogy a műfaja és a témája miatt nem lehet sikeres. Pedig kétségtelen hogy egy zseniális sorozatról beszélünk, s elismerem hogy van pár hibája a sorozatnak, de néha már-már a kábeles minőséget súrolják.

carpediem - 2014. 03. 26. 20:44

kíváncsi vagyok vajon Emmy díjazza e majd őket. De most díjkiosztót félre téve, én nagyon örülök, hogy van egy sorozat, ahol az ötödik évadnál 100 rész után folyton meglepnek, s ilyne hihetetlenül ügyes dramaturgiai húzásaik vannak,.Néha el sem hiszem, hogy ugyanazt a sorozatot nézem, ahol pl. anno volt egy tök béna kalinda-férje szál sztori, meg ilyen előre kitervelt okoskodások…

carpediem - 2014. 03. 26. 20:45

s kíváncis vagyok mikor lesz LOckhart/Agos/Florrick a cég…

mivanmar - 2014. 03. 27. 01:00

OFF tulipán – “itt ez most nagy betű vagy kicsi?”
West Wing-i, Mad Men-i. Nagybetű-kötőjel, mert kéttagú a cím, egytagúnál kisbetű lenne, a kötőjel meg változó (losti, house-i).

tulipán - 2014. 03. 27. 11:12

köszi mivanmar! :)

yeeeyha - 2014. 03. 27. 14:33

Tudjátok vannak azok a GoT-os videók, mikor a nézők felvették a reakciókat a durva résznél, na kábé én is úgy néztem ki most, mint ők.
Semmi pletyka nem jutott el hozzám, mikor láttam, hogy kikerült ez a poszt, akkor is úgy voltam vele, hogy biztos a kormányzó szálon történt vmi durva, ami megért egy külön írást.

A rész elején örültem a srác visszatértének, jó epizódja volt az előző is, aztán bumm-bumm és a lélegzést meg a pislogást úgy beszüntettem addig, amíg nem mutatták Willt holtan. Durva, mert mikor láttam, hogy megsérült, még akkor se gondoltam volna, hogy ő most meghal, annyira kizártam ezt a lehetőséget.

Volt már amúgy ilyen? Hogy egy főszereplőt évad közben nyírnak ki?

cat - 2014. 03. 27. 23:10

Nem hiszem el, mekkora mákom van, hogy egy darab spoilerbe se futottam bele az elmúlt napokban! Külön köszönöm a készítőknek, hogy nem húzták el az egészet még egy részen át, ami arról szólt volna, hogy “nagyon-próbálják-megmenteni-de-jaj-végül-nem-sikerül”. Nem kedveltem túlzottan a karaktert, de ettől függetlenül megrendítő volt a halála. Innentől pedig kimondottan érdekes lesz, az esemény hogy rajzolja át az erőviszonyokat és milyen hatást gyakorol a többiekre.

C.A. - 2014. 03. 31. 17:02

Az interjú alatti közleményt le tudnátok fordítani?

thx

Hkim - 2014. 04. 03. 14:36

yeeeyha: Az Ally Mcbeal-ben volt ilyen:

SPOILER

Több szempontból hasonló szituban. Szintén ügyvédek, a főszereplőnő “sose jönnek össze love interest”-je egy tárgyalás közepén kapott agyvérzést.

eszemix - 2014. 04. 15. 15:06

@ Menka:
Sports Night megvolt? :)

alheira - 2014. 04. 24. 22:12

most tényleg, ma néztem meg egyben az elmaradásom és nem is olvastam előtte semmit,és nem azért h elérzékenyültem, mert nem, tényleg nem, de a jók***an*jukat.nem igaz h tönkre kell vágni az összes sorozatomat, h nincs egy se amit szívesen néznék évekig h mindig belecsesznek vmit, pfúú, de rohadt ideges vagyok.

Cirmos - 2014. 04. 30. 11:30

Én szomorú lettem nagyon,próbáltam nyugtatni magam hogy ez csak egy sorozat,a színész él és virul,csak a kedvenc karakterem halt meg,de áá….én szerettem Alicia és Will kálváriáját…és….:(

Agi - 2014. 05. 27. 06:31

Én magyarul nézem, és most értem el ehhez a részhez, basszus, hát ez teljesen egy wtf pillanat volt, biztos voltam benne, hogy nem halhat meg, kész vagyok, már amikor meghalt, akkor is arravártam, hogy magához tér:) basszus, én annak drukkoltam, hogy összejöjjenek Aliciával. Ez az évad nagyon tetszett eddig, remélem, marad a színvonal.

antijunkie - 2014. 05. 31. 16:22

Ma láttam a részt, mivel én is magyarul nézem, és bizony hűha. Ez egy valódi fordulat. Azzal tisztában voltam, hogy jön egy fordulat az évadban, mégis megdöbbentett, hogy ezt így meghúzták. Nagyon kíváncsi vagyok merre tart tovább a sorozat, nem kérdés, hogy továbbra is nézni fogom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz