login |

Dancing with the Stars: kezdett a 18.évad – írta Misty

2014. 03. 28. 19:40 - Írta: vendegblogger

3 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

A tavalyi párosok nevei után pozitívan csalódtam, hogy mennyi ismerős név volt. Ennél az évadnál ez éppen ellenkezőleg történt, de nem csak én éreztem így, hisz a bejelentés után a Facebook kommentek között is elég sűrűn lehetett olvasni negatív véleményeket.

A rend kedvéért vegyük végig a táncolókat: Sean Avery és Karina Smirnoff, Candace Cameron Bure és Mark Ballas, Drew Carey és Cheryl Burke, Meryl Davis és Maksim Chmerkovskiy, NeNe Leakes és Tony Dovolani, James Maslow és Peta Murgatroyd, Danica McKellar és Valentin Chmerkovskiy, Diana Nyad és Henry Byalikov, Amy Prudy és Derek Hough, Cody Simpson és Witney Carson, Charlie White és Sharna Burgess, Billy Dee Williams és Emma Slater.

Na a végére is értünk… Igazából a 60%-ukat még nem is láttam az első rész előtt, de ez van és persze ettől függetlenül nekem így is nézős lesz. Régi és új dolgok jöttek mentek. Új női műsorvezető és új zenekar. A zsűri maradt a régi és a díszletesek is úgy gondolták, hogy mégis csak jobb volt a régi elrendezés. Így a bírák asztala visszakerült a régi helyére és újra van páholy rész is, ahol lehet beszélgetni a versenyzőkkel.

Amikor elkezdetem nézni a premiert megörültem, hogy újra egyesével bevonul mindenki nincs koreográfiába kényszerítve ez a része a műsornak. Mind ez az öröm sajnos csak a második adás elejéig tartott, amikor is készítők újra ezt a megoldást választották. A tovább után folytatom spoileresen az első kiesővel.

Elsőre a párokról a szokásos benyomás alakul ki, kinek van jobb ritmusérzéke, ki bénább egy kicsit, de természetesen még nem láthattunk „wow, ez de jó volt!”-táncot. Viszont ha a 16. évadnál leírtam hogy Zendaya-nak előnye van a táncos múlt miatt, akkor ezt most sem hagyhatom ki az olimpiai bajnok jégtáncos párnál (akiknek amúgy Derek Hough segített az aranyat érő koreográfiában). Piszok nagy előnyük van, hiszen a jégen kívül nekik komoly száraz edzéseik is vannak aminek nagy része tánc.

Ami még megragadta a figyelmemet, hogy a műsor készítői szeretnek a So You Think You Can Dance-ből átvenni táncosokat. Ugye Whitney-vel és Lindsay-el is ott találkozhattunk először és most a tavalyi évadból Jenna van itt.

Azt lehetett olvasni meg azt is mondták, hogy a kieső nevét rögtön az adás elején közlik. Rögtön két kieső van a második héten. Én így is ültem le nézni a második részt, erre valami olyan fura dolgot láttam, amit azóta se nagyon értek. Összevissza ugráltak. Először megtudtuk, hogy egy pár biztonságban van aztán ők táncolták el a heti rutinjukat, aztán még három pár úszta meg a kiesést és az ők mutatták be koreográfiájukat és így tovább.

A 33. percnél tudtuk meg az első kieső nevét és szegényeknek ezután még táncolni is kellett. A másik kiesőt pedig csak a legvégén közölték. Tényleg nagyon fura volt.

Ami talán megbonyolíthatja a dolgokat ebben az évadban az a Switch-Up. A nézők dönthetnek arról, hogy legyen-e pár csere. Teljesen új párokat kreálhatnak és erre már a zsűri is céloz. Például Cody-nál mondták, hogy megnéznék egy magasabb partnerrel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből.

Ja és az első két kieső: Diana Nyad és Sean Avery.

3 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2014. 03. 28. 20:13

Bocsi, hogy ideírok, de ezt hol lehet megnézni? :$

winnie - 2014. 03. 28. 21:01

ugyanolyan forrásból szerezhető be, mint bármelyik sorozat.

Thomas - 2014. 03. 29. 11:53

Misty, köszi hogy írtál megint kritikát:)
Te legalább a sztárok 40%-át ismered ezek szerint, nekem mindegyikük teljesen ismeretlen volt! De szerintem is, ez teljesen mindegy, úgyse amiatt nézzük, hogy ismerőseket lássunk:)
Nagyon örültem, hogy a zsűri visszakerült a bal oldalra, és megint felkerült a pihenőjük a régi helyére! Ragaszkodjunk a hagyományokhoz!:)
Nekem eléggé WOW volt már az 1. héten is Meryl & Maks tánca, sajnáltam is, hogy nem voltak kicsit nagyvonalúbbak a pontokkal:) Az tény, hogy a jégtáncosok előnyben vannak, de szinte minden évadban vannak ilyenek, úgyhogy ezzel nem nagyon foglalkozok, mint az sem garantált, hogy az fog nyerni, aki a legjobban táncol:)
Vicces, hogy említed a So You Think You Can Dance-es táncosokat, talán még nem írtam, de én anno épp miattuk, pontosabban Chelsie Hightower és Lacey Schwimmer miatt kezdtem el nézni a műsort, mert őket nagyon szerettem:) Meg akkor itt volt még Dmitry Chaplin is:) Aztán persze ittragadtam:)
A kiesés megoldása tényleg katasztrófa volt, én amondó vagyok, hogy ha már nem tudnak legalább egy fél órás eredményhirdetőt csinálni az elég gyengén muzsikáló Trophy Wife helyett, akkor tényleg legyen a műsor elején a kiesés, táncolják el, amit megtanultak, aztán egy reklámszünet után kezdődhetnek a rendes táncok. Mert ez az összevisszaság senkinek sem jó.
A párcserékhez még nem tudom, hogy mit szóljak. Az vajon csak 1 adásra szól, vagy végleges csere lesz? Talán azért estek ki most ketten is, hogy amikor ez a csereberélés lesz, akkor nem lesz kieső?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz