login |

Pilot: Friends With Better Lives

2014. 04. 01. 15:03 - Írta: human

21 hozzászólás | kategória: 2013/14, kritika, pilot-mustra,

– How do you sleep with somebody by mistake?
– I accidentally sat on a carrot once.

A közönség tombol, hahaha. Most épp abban reménykedek, hogy ez valami tréfa április elsejére, és a második rész lesz az igazi pilot rendes poénokkal. Hogy miért?

Úristen, ez de szar volt. Ez az egy káromkodás elfér. El sem hiszem, hogy fogták E.-t (Kevin Connolly) és A Beek-et (James Van Der Beek) aztán beletették őket ebbe a gagyi CBS-sitcomba. Tényleg a szereplőgárda miatt vártam valamit, elfelejtettem, hogy alánevetős és a 2 Girls 1 C Broke Girls mellé szánják itt a midseasonben. Legalábbis a következő rész ott lesz.

Szóval ott van a poszt elején az a poén, olyan az egész sorozat. Borzasztóbbnál borzasztóbb jelenetek, béna írók, és rengeteg alánevetés. Semmi jót nem találtam benne, pedig még eyecandy is akad Brooklyn Decker személyében.

Még nem mondtam, mi is a sorozat alapja. Adott egy baráti társaság: van friss jegyes, 7 éve házas, örök szingli és egy frissen elvált is. És, mint az a pilotból kiderül, mindenki irigyli a másikat valamiért, ebből lett a cím is. Ez a társaság keveredik mindenféle “poénos” helyzetbe.

Szokás szerint felosztottuk winnie-vel a mostani premiereket, mondom mit nekem Surviving Jack, inkább a Friends With Better Lives-t a jó öreg Dawsonnal és E.-vel. Meg is érdemlem. Pontozni? 2/10, mert egy helyen elmosolyodtam.

21 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2014. 04. 01. 15:14

A 2 Broke Girls mellé kitűnő, kábé ugyanaz a színvonal… 2/10 ez is, az is, de mindkettő két-két pontját Kat Dennings szerezte a 2 pontjával.

Dexter Morgan - 2014. 04. 01. 15:48

Nem értem a fintorgást, úgy volt ez jó, ahogy volt. Csak reménykedni tudok, hogy “beválik” és a CBS műsoron tartja. Amióta nincs Rules Of Engagement, már hiányzott… egyfajta hangulat, amit ez most teljesen jól visszahozott. Más tészta a kettő, mégis, csak a “Rules”-hoz tudom hasonlítani azt a fajta jó érzést, ami eltöltött közben.

S84 - 2014. 04. 01. 16:13

A 2BG a saját kategóriájában legalább vicces, de ez…

winnie - 2014. 04. 01. 17:19

whhaaa! smith cho vendágszerep, miért nem ezzel kezdtétek?:)

megnéztem. övalatti poénos, jó 2bg-komplementer, s bár gyenge, de nem szörnyű, olyan 3,5/10-es – a kezdés rettenet, utána közepes. az az egy poén, amin human röhögött, az valóban ütött, volt még egy két jópofa dolog, de nagyon sok a béna és sokat ismételt. de nem is ez a baj, hanem, hogy a karakterek érdektelenek.

zoe lister johns vitte megint a prímet, de még az övé sem annyira ütős. a beek semmi extra, connolly nagy meglepetés, mert az entourage-ban ki nem állhattam, de itt jópofa és természetes volt, de ettől még csak semlegessé vált. decker teljesen nulla, a pasijáról azt hittem, hogy csak egy részes vendégszereplő, annyira felesleges, majandra delfino meg anya szerepben? wtf, telik az a rohadt idő.

nagy plusz pont, hogy a gyereket nem mutogatták. így kell ezt csinálni.

El-ahrairah - 2014. 04. 01. 17:38

Hát ez nagyon gyenge…

kiskiraly - 2014. 04. 01. 17:46

Nekem tetszett, mondjuk én most nem követek szitkomokat csak egy-egy rész meglesek.
Nem volt rossz, megvannak a klisés karakterek.
3 nő – 3 pasi valamint komoly kapcsolat,friss kapcsolat elvált és örök szingli.
Decker tényleg gyenge pont szerintem is.

6/10, de pár rész után lehet ebből 3/10 is akár.

Lajosék a másodikról - 2014. 04. 01. 18:03

Már első öt percben alaposan bejártuk a pisi-kuki-kaki kihagyhatatlan háromszögét; miért kell ez? És kinek?

Pedig lenne benne fantázia, nálam a teljesen súlytalan ausztrál éttermes + csaj pároson kívül a többiek rendben lennének, de ki a francnak kell még egy Dad.

Deny - 2014. 04. 01. 21:04

@Dexter Morgan
Egyetértek! Alig pár hete fejeztem be a Rules-darámat, és nagyon sajnáltam, hogy vége lett, mert imádtam! Ez pedig valahogy arra emlékeztetett, bár nem tudom, miért. Talán a felállás teszi (házaspár+baráti társaság). Nem egetrengető, de nem is rossz. Maradok :)

A 2 Broke Girlst pedig kéretik nem bántani :D nagyon jó az is, csak kedvelni kell azt a fajta humort. Viszont semmi sem kapcsol ki jobban egy hosszú nap után, mint egy rész belőle.

Zyta - 2014. 04. 01. 21:35

már a kritikát olvasva sejtettem, h ez nekem tuti be fog jönni, és tényleg! mondjuk én nagy 2BG fan is vagyok :) és igazuk van az előttem szólóknak, van benne némi RoE beütés, amit szintén nagyon szerettem.
A szingli csajt már most nagyon bírom és a többiekkel sincs gond egyelőre.

Dexter Morgan - 2014. 04. 02. 02:20

@Deny: A túbróggörlzre meg eddig “hivatalból” nem reagáltam, rengetegen fikázzák és utálják, pedig zseniális. Egyszerű, már-már buta, de elképesztően szerethető és szórakoztató, arról nem is beszélve, hogy Kat és Beth szavakkal ki nem fejezhetően imádnivaló…
Na de igen, hogy a lényeget: meg vagyok némileg döbbenve (és örülök persze), hogy nem csak én egyedül éreztem ebben valamiféle “Rules”-utódot. Hajrá szíbíessz, na.

fm! - 2014. 04. 02. 12:04

Félek, de bepróbálom. :)

Deny - 2014. 04. 02. 14:46

@Dexter Morgan:

Tökéletesen egyetértek a 2BG-vel kapcsolatban. Sokan csak az alpári poénokat látják benne, pedig zseniális szóviccek szoktak elhangozni, (és itt most nem a “come-cum”-ra gondolok), és ahogy mondtad, Max és Caroline (pardon, Kat és Beth) kémiája is isteni. Sophie karakterén néha visítva szoktam röhögni, őt meg aztán tényleg mindenki utálja a fórumokon. Utálom, hogy akárhová megyek, mindenki csak szapulja a sorozatot. Elhiszem, hogy nem mindenkinek való, de akkor legalább ne húzzák le.

Na, de visszatérve a FWBL-re, szurkolok a CBS-nek, hogy ez megmaradjon, mert kell egy Rules-utód, mégha ez nem is épp a Rules 2.0.

winnie - 2014. 04. 02. 17:25

deny: Elhiszem, hogy nem mindenki utálja a 2 Broke Girlst, de akkor legalább ne dicsérjék.

Na, így milyen?

Ha zavarnak a vélemények, akkor az a helyes megoldás, hogy nem olvasod őket. Nem mindenki mást kell letiltani, hanem magadat kicsit korlátozni. Ha senki nem írná le a véleményét, akkor fogalmad nem lenne arról, hogy ki mit gondol, azt hinnéd, minden rózsaszín.

egyébként nem tudom, honnan veszed a fentieket, a vélemények 96%-a a 2BG-ről pozitív. nézett is a sorozat, a nézők szeretik, az a 4%, aki nézi és nem szereti, meg így járt. más ki írna negatív véleményt? nyilván, aki szerint pocsék, az bottal nem ér hozzá.

én például olykor belenézek. nem az a baj, hogy alpári poénok vannak benne (vannak jók és rosszak), hanem az, hogy nem vicces. ennyire egyszerű. az, hogy vannak benne szóviccek? ez mióta mérce. az is lehet vicces vagy nem vicces, de ha leírod hetente a tíz szóviccet, elolvasom, de azért minek unatkozzak végig heti 20 percet.

egy sorozatot, ha komédia is, a poénok mellett a karakterekért is néz az ember. nem kell elemezni, hogy mi van benne és mi nincs: ha viccesnek tartod, amit írnak, akkor jó. ha nem, akkor rossz. ennyi.

ldavid - 2014. 04. 02. 21:53

éppen most nézem, és az első fél percben itt is a Homeland a ‘közös program’ az ágyban, mint ahogy 2 hete az About a boyban is ugyanígy volt. érdekes…

ldavid - 2014. 04. 03. 14:12

sőt abban az About a boy részben is benne volt Smith Cho :D mi ez már?

sherlock20 - 2014. 04. 05. 11:29

Jó volt ez, bár az igaz, hogy eddig kerültem az ilyen humorra épülő sorozatokat, de ez most tetszett. Simán lehet belőle még valami jó. Pár részt biztos maradok, egy ilyet is kell nézni…
7/10

kiskiraly - 2014. 04. 16. 00:35

1×02
Decker nagy gyenge/mű/nagyon kilóg (lehet választani).
Hamburgeres jelenetnél pedig taps az íróknak. Irónia rulz.

winnie - 2014. 04. 16. 09:36

az 1×2 után nyugodt szívvel megy a kasza, nem kell harmadik részt néznem belőle.

viszont remekül illik a 2 broke girlshöz.

goodjohnwin - 2014. 04. 16. 09:56

egyelőre 3 értékelhető dolgot látok a sorozatban:
– a karakterek mintha késő-30-asok lennének, egyfajta Jóbarátok-folytatás a finálé után.
– JVDBeek-et nagyon megszerettem a Don’t trust the bitch-óta, itt is egyéni hangneme van humorának
– Zoe Lister Jones – bár a karaktere 1:1 ugyanaz, mint amit a Whitney-ben játszott, már ott is szerethető és vicces volt, most is viszi a hátán a show-t.

montanosz - 2014. 04. 27. 12:51

na arra jó volt a poszt hogy eszembe jutott le kéne megint darálni dawsont))

dragon1986 - 2016. 04. 17. 02:29

1×02 carl’s junior-os hamburger eves volt a legjobb :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz