login |

Cougar Town: vége az 5. évadnak

2014. 04. 02. 21:22 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: kritika,

Bár erről nem a sorozat tehet, de kicsit szomorú az utóbbi pár hét a “jóbarátos” szériák frontján. Elment a Psych és a Nevén nem nevezhető (lesz kritika arról is), erre még a Cougar Town évadnak is vége lett.

Ahogy a premiernél megjegyeztem, a Cougar Town azt a hangulatot hozza folyamatosan, amit a kezdeti útkeresés után kitalált magának. Idén sem süllyedt a színvonal, voltak megható pillanatok, meg nagyon mosolygósak is. Remélem marad, még egy darabig a gárda.

Azért azt nem tudom nem észrevenni, hogy a költségvetésen mintha spóroltak volna. Rendben, a 11. és 12. rész nem lehetett annyira olcsó, azért nem lehet 5 dollárból kifigurázni Horatiót, de az év végi utazás, és az ahhoz épített 3 új díszlet elmaradt.

Ami tényleg negatívum, az inkább a fináléban behozott pisilős szál. Az “adok én vizeletmintád helyetted” után aki nem tudta mi lesz, az szerintem a Cougar Townnal kezdte a sorozatnézést. Rendben, egész korrekten vezették le, de azért…

A legjobb az lett volna, ha a múlt heti epizód után hagyják abba. Az annyira feelgood volt, akár a sorozat lezárásának is beférne, ha esetleg nem rendelik be. Ehelyett inkább kaptunk pár magánéleti cliffhangert, hiszen eléggé felkavarták az állóvizet 20 perc alatt.

Goodbye… for now?

A folytatást nem tudom, a Junkie-kereső nem dobott berendelés hírt, ellenben a csatorna mindkét nézettebb komédiáját, a Men at Worköt és a Ground Floort is verte nézettségileg a negyedévben.

13 hozzászólás Ne habozz!

procsek - 2014. 04. 02. 21:53

Lehet csak fáradt vagyok de a Nevén nem nevezhető a HIMYM?

Isteee - 2014. 04. 02. 21:55

Nekem az évad eleje unalmas volt, javult ez a későbbiekben? A kritikák alapján mindig is jó volt, de sztem nem. :)

sherlock20 - 2014. 04. 02. 21:56

Ezt az évadot én most gyengébbnek éreztem a tavalyinál. Nem tudom miért, de valamiért idén nem jött át annyira a feelgood nekem…
Még Andy meg Bobby között se jött az a “haverkémia” ami eddig… Jules idegesített, Ellie se volt annyira Ellies – persze voltak remek pillanatai.
A terhességes húzás meg mérföldekről várható volt tényleg, bár megbocsátható, de na, nagyon olcsó volt.

6/10 az évad, de ha lesz következő, biztos nézője leszek.

lappa - 2014. 04. 02. 22:02

“a csatorna mindkét nézettebb komédiáját, a Men at Worköt és a Ground Floort is verte nézettségileg a negyedévben”

de nem sokkal, elég kiegyenlítettek a nézettségek, sőt ha évadátlagot nézünk, akkor inkább mondanám egyformának. és sajnos a Cougar Town jóval drágább a másik kettőnél.

sherlock20 - 2014. 04. 02. 22:03

Érdekes, nem csak én éreztem úgy, hogy idén ez gyengébb eresztés volt – érdemes nézni az imdb-s pontokat is, jól látható az eddigi konstans emelkedés után ez az évad szépen lejtmenetet ír le…

http://graphtv.kevinformatics.com/tt1441109

TBS és májusban fogja kb. ellőni, hogy berendelik-e, vagy kábeleseknél teljesen más rendszer van?

cyborgwings - 2014. 04. 02. 23:02

még nem láttam az évadzárót, de muszáj nemegyetértenem az idén sem süllyedt a színvonal résszel. de. elég sokat. sokszor uncsi volt, valahogy szétesett a szereplők közötti feelgood életérzés. nekem idén egyedül tom volt az üdítő fejlemény, örülök, hogy jobban előtérbe helyezték, imádtam a creepy megnyilvánulásait, őt nagyon eltalálták most. gyakorlatilag inkább csak miatta néztem végig az évadot, ugyanis sajnos sokszor elgondolkodtam, hogy kár azt a húsz percet is rászánni.
ja, és a harmadik borospohár temetést muszáj külön kiemelnem. hát menjenek a francba, hogy megint képesek voltak ilyen hosszas körítéssel előszedni ezt a marhaságot, amikor már elsőre sem volt se poénos, se semmi.

Lucky!? - 2014. 04. 03. 08:03

nagyon off:
csak nálam rossz minőségek a napokban a posztokba kirakott képek?

Cyrax - 2014. 04. 03. 08:16

Az évadzáró egész jó volt, de nálam valahogy elfáradt a sorozat, sokkal jobban tetszett, amikor még az ABC-n ment, az első 3 évad messze veri az utóbbi 2-t.

winnie - 2014. 04. 03. 08:19

lucky: passz, nem értek a minőséghez, de a nagyon rosszat (öklömnyi pixelek:) észrevenném. ha rossz, akkor szerintem mindig ilyen volt. nem rosszabb, tippre.

Lucky!? - 2014. 04. 03. 09:56

közben rájöttem, hogy az egyik addon a hibás, bocsánat az offért megint

cyborgwings - 2014. 04. 03. 15:00

jóhát, megnéztem a finálét és remek volt. főleg tom a végén, térdcsapkodva röhögtem rajta, állat, amit művel. tényleg eléggé búcsúzkodás szagú volt ez a záróepizód, ha itt kellene abbahagyniuk, részemről rendben lenne, nem lenne hiányérzetem. kedves kis rész volt, jó poénokkal, de a bénább évadot azért nem feledteti teljesen.

aleram - 2014. 04. 03. 15:55

A következő évadban érné el a 100. részt. Ez azért elég nyomós indok szokott lenni, de pl a Chuck nem kapott meg még egy 9 részes bővítést sem az utolsó évadához, pedig azzal pont 100 lett volna.

Cyrax - 2014. 04. 03. 16:37

aleram: Mostanában a 88 körüli epizódszám is elég szokott lenni, lásd pl. Raising Hope, azt hiszem az 5. évaddal a Cougar Town is 88 körülre jött ki.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz