login |

Délelőtti videó 3.: Friends with Better Lives

2014. 04. 03. 11:58 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2013/14, video,

Ez egy afféle pótló poszt, mert nem járja, hogy egy országos sorozat premierje előtt egy promót sem rakunk ki hozzá… Nem tudom, valahogy elfelejtődött, miközben az újabb projektekhez kerestem a videókat.

A Friends with Better Lives (jók az ilyen szereposztások, szinte minden színész ismerős) pilotkritikája itt olvasható, human nagyon nem volt oda érte, én kommentben azért nem húztam le ennyire, de sokaknak nyilván csont nélkül be fog jönni a sorozat. Hátha a tovább mögötti promók segíteni fognak a döntésben, miszerint elkezdeni vagy sem.

2 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2014. 04. 03. 14:02

Zoe Lister Jones már a Whitney-ben is a kedvencem volt, JVDB pedig a Don’t Trust the Bitch legjobb vicceit szállította, úgyhogy ez már elég indok az esélyadáshoz.
Plusz, így elsőra amolyan happy Endings/HIMYM/Friends vibe-ot érzek, lehet, hogy a következő 8-9 évados “legenda” születésénél lehetünk jelen :)

montanosz - 2014. 05. 08. 21:13

Megnéztem a második részt is, elég belőle a 20 perces adagolás de azt végig vigyorogtam az tény, bár elég sok blőd poén volt és teljesen kiszámítható de a színészek rutinból nyomják és azért szórakoztató

Mondjuk a jóbarátokhoz képest jol tapasztalható a megnövekedett tűréshatár, fele poén szexista volt némi homoszuexualitással fűszerezve, míg jó évtizede sem volt ez jellemző…ma meg már kötelező))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz