login |

Hírszerda – Single Ladies 4. évad! Line of Duty 3-4. évad!

2014. 04. 09. 09:10 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Hannibal 2. évad, Gyilkos elmék 9. évad, Ügyféllista 2. évad
 • Finálé: Amish Mafia S3, Justified S5, Online Dating Rituals of the American Male S1 + megint két The Mindy Project volt
 • Magyar premier – AXN White: 04.09 Ügyféllista (The Client List) 2. évad
 • A Game of Thrones 5-6. évad ugye megvolt?
 • A Centric berendelte a VH1 által kaszált Single Ladies 4. évadját.
 • A Hulu hivatalosan is berendelte a The Wrong Mans 2. évadját.
 • A BBC2 berendelte a Line of Duty 3-4. évadját.
 • Miután a Playstation 3 bejelentette, hogy mi lesz az első sorozata (a Powers), az XBox is előrukkolt ezzel: a Humans lesz (mivel a Halo még mindig egyeztetés alatt van), ami a svéd Äkta människor (itthon: Real Humans – Az új generáció) feldolgozása. 8 rész, készítők: Sam Vincent és Jonathan Brackley. A történet egy párhuzamos jelenben játszódik, ahol emberekre nagyon hasonlító robotok szolgálják az embereket.
 • Jeff Bell és Jeph Loeb beszél az Agents of SHIELD legutóbbi epizódjának éééérdekes történéseiről.
 • Graham Yost, a Justified készítője is beszél saját sorozata zárásáról.
 • Megvan a Netflix-es Marco Polo-sorozat szereplőgárdája. A főszereplő az olasz Lorenzo Richelmy lesz, mellette pedig Benedict Wong, Zhu Zhu, Tom Wu, Remy Hii  és Rick Yune lesz jelen fixen.
 • A Starz 06.07-én mutatja be új sorozatát, a Power-t, a főcímdal 50 Cent egyik új száma lesz.
 • Az NBC a neten keres és a nézőktől vár szitkomötleteket. A legjobb 10-et leforgatják pilotnak, kettő pedig kap pár részes berendelést is.
 • Április 29-30-án Chicago Fire/Chicago PD crossover lesz – az események a szokottnál is szorosabban össze fognak fonódni.
 • Vendégszerep: Linda Hamilton – Defiance, Zeljko Ivanek, Michael Gross – Suits (utóbbi visszatérő), Shirley MacLaine – Glee (több rész), Samantha Mathis – Law & Order: SVU, Ben Miller – Doctor Who, John De Lancie – The Mentalist,
 • Interjú: Nathan Parsons (Jackson – The Originals), Graeme Manson (az Orphan Black készítője)
 • Az HBO elkezdte elárverezni a Rome című sorozat ereklyéit.
 • A CW berendelte 10 részre az eddig webalapon, a CW Seed-en látható sorozatot, a Backpackers-t. Az első 4 rész a websorozatot fogja lefedni, a többi új kontent lesz. Főszereplő Noah Reid és Dillon Casey, két srácról szól, akik hátizsákkal járják Európát, miközben az egyikük menyasszonyjelöltjét keresik.
 • A döntött színpados, a FOX-on 05.13-án bemutatkozó Riot vendégszereplői eddig: Steve Carell, Cheryl Hines, Jason Alexander, D.L. Hughley, Tom Green, Chris Kattan, Mayim Bialik, David Arquette, Oscar Nunez, Andy Dick, Orlando Jones, Nicole Sullivan, Michael Ian Black, Will Sasso, Andy Buckley, Rob Delaney + fix humorista vendégek: John Ross Bowie, Jamie Denbo, Brian Palermo, Jordan Black, Jessica McKenna, Meryl Hathaway és Rob Gleeson, Műsorvezető: Rove McManus.

21 hozzászólás Ne habozz!

Lucky!? - 2014. 04. 09. 09:22

Chicago Fire/Chicago PD kvázi folyamat crossoverezik.
Persze most lehet jobban egybefügg.

winnie - 2014. 04. 09. 09:22

igen, így lesz.

kiskiraly - 2014. 04. 09. 09:30

Ez most felvidította a napomat:)
http://www.youtube.com/watch?v=9-ScVlvaxIs
Kikerült egy videó Jon Hamm-ről egy régebbi műsorban való szerepléséről.

Nálunk is volt ilyen műsor, talán az RTL adta.

dendu - 2014. 04. 09. 09:34

AMC- Hell on Wheels:

Cullen Bohannon (Anson Mount) feleségének, Naominak a szerepét MacKenzie Porter kapta meg. Állandó szereplő lesz a 4. évadban.

Quantumleap - 2014. 04. 09. 10:17

Én az ilyen crossoverekben azt nem szeretem, hogy mindenképp meg kell nézni a másik epizódot is a másik sorozatból. Mint ahogy a Harmadik műszak@Vészhelyzet illetve Harmadik műszak@Rejtélyes vírusok nyomában esetében is történt. Oké, amikor a Harmadik műszakot daráltam, netes olvasgatás által előre tudtam a crossoverekről. De aki csak úgy nézi a sorozatot, annak számára érthetetlen lehet, hogy egy epizódban előjövő dolog nem záródik le rendesen, vagy a fordítottja, hogy egy epizód elején egy olyan dolog kellős közepén vannak, amiről az előző részben még szó sem volt.
Valahogy úgy kellene megcsinálni ezeket, hogy ne legyen elengedhetetlen a másik sorozatba való belenézés.

winnie - 2014. 04. 09. 10:36

így van, de a crossovernek ez a lényege, promóciós eszköz, hogy nézőket szerezzenek a másik sorozatban, de nem KELL megnézni. mint ahogy nem is nézik. itthon például a többség eleve nem látja a crossoverek másik részét a sugárzás miatt. a vészhelyzetben is túl lehetett élni, hogy elment susan a másik vűrosba és nem láttuk, mi történt vele.

általában azért kezelhető anélkül is a sztori, hogy az ember látná az előzményt vagy a második részt. hiszen az adott sorozat lényege abban van, a másik csak töredék, de persze a sztori teljessége szempontjából fontos lehet.

LaCRossE - 2014. 04. 09. 11:13

Igen, például volt egy Chicago PD – Law & Order: SVU crossover is pár hete, meg is akartam nézni az SVU-t is, de totál elfeledkeztem róla, még sincs hiányérzetem – ettől függetlenül meg fogom nézni, csak most vissza kell majd keresnem, pontosan melyik rész is volt az.

tDr1v3r - 2014. 04. 09. 11:38

“Miután a Playstation 3 bejelentette, hogy mi lesz az első sorozata (a Powers), az XBox is előrukkolt ezzel: a Humans lesz (mivel a Halo még mindig egyeztetés alatt van), ami a svéd Äkta människor (itthon: Real Humans – Az új generáció) feldolgozása. 8 rész, készítők: Sam Vincent és Jonathan Brackley. A történet egy párhuzamos jelenben játszódik, ahol emberekre nagyon hasonlító robotok szolgálják az embereket.”

Dzsizösz, se a PS3 se az Xbox nem külön cég… a Sony azt jelentette be hogy mi lesz az első PlayStation-exklúzív sorozata (PS3-on, PS4-en, Vitán elérhető), a Microsoft pedig azt hogy mi lesz az ő első Xbox-exklúzív (Xbox Videón elérhető) sorozata.

winnie - 2014. 04. 09. 11:51

az Xbox Entertainment Studios jelentette be. a Sony Pictures Studio-nál is csak Sony-t írok vagy Sony Tv-t. más híreknél is egyszerűsítve van a nyelvezet.

természetesen a tévécsatornák sem külön cégek, azok sem gyártanak sorozatokat. szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy a platformon lesz a sorozat, az lényegtelen, hogy ki a tulajdonosa.

Lengabor - 2014. 04. 09. 11:51

“Magyar premier – AXN White: 04.09 Ügyféllista (The Client List) 2. évad”
Redundáns információ, mivel az ma van és már említetted a mai magyar premierek között.

Dark.Lion - 2014. 04. 09. 12:59

Mit szólnátok ahhoz a magyar címhez, hogy 24 – A leghosszabb nap? Mert a FOX játékot hirdetett, hogy címet lehet adni a 24 új évadának és szerintem felesleges túlcifrázni.

kiskiraly - 2014. 04. 09. 13:54
lappa - 2014. 04. 09. 14:39

ezt csak most szúrtam ki, pár napja berendelték a Nowhere Boys második évadát: http://if.com.au/2014/04/04/article/Ten-film-and-TV-projects-to-share-in-1-9-million/XJREMVVRKL.html

laza_kivi - 2014. 04. 09. 14:51

@LaCRossE
Ha arra gondolsz, amikor Chicago PD-ben volt Ice-T és Kelli. Akkor szerintem annyira nem érdemes,ha nem nézed a L&O:SVU-t, mert kb az utolsó 1-2 percben volt csak Sophia és csak annyi lehetett ködös a Chicago PD-ben, hogy az elején honnan jön Lindsay, és már tudod is honnan… amennyire beharangozták, azt hittem, hogy több szerepe lesz a L&O-ben, de csak annyi hogy átment szólni, ennyi erővel telefonon is elintézhette volna… ;) :D

LaCRossE - 2014. 04. 09. 14:54

laza_kivi: köszönöm az infót! Ebben az esetben akkor ki is hagyom, ha tényleg csak ennyi volt a crossover, akkor felesleges megnéznem, épp eléggé le vagyok maradva mással.

LaCRossE - 2014. 04. 09. 14:55

lappa: sh.t, kellene már egy első évados kritika. Próbáltam írni, de mint minden más, most nem megy. Esetleg te nem írnál egyet?

Quantumleap - 2014. 04. 09. 15:44

winnie: Én úgy tudom, amikor a magyar vetítésben a Vészhelyzet először odaért, soron kívül leadták a vonatkozó Harmadik műszak részt. Ez említve is van a crossover alapfogalmánál. De ez persze valószínű egyszeri eset volt magyar vetítésnél.

winnie - 2014. 04. 09. 16:03

igen, de minden más sugárzásnál ez esélytelen, tehát ismétléseknél. (még a csi-nál volt ilyen egyszer.)

szóval amellett, hogy egyetértek, az ilyen részeket a készítőknek úhgy kell(ene) megcsinálniuk, hogy működjenek magukban is. hogy 100%-ot adjanak, és aki megnézi a másikat, az pluszt kapjon. ne pedig mínuszt, aki nem nézi meg:)

lappa - 2014. 04. 10. 09:17

@LaCRossE: örömmel megpróbálom. :)

laza_kivi - 2014. 04. 13. 11:20

LaCRossE, én is azt hittem valami nagyobb cucc lesz, de nem az volt :)

Sorozatgarázda - 2015. 07. 21. 10:28

Most kezdtem el nézni a Line o Duty második szezonját, hihetetlen, hogy az első évadot lehet még fokozni. Már forgatják a 3. évadot?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz