login |

Délelőtti videók 2.: BOOM!

2014. 04. 13. 12:22 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Írtam a reggeli hírekben, hogy a TV2 újabb, alig pár hete bemutatott licencet vett meg, szóval kvázi vakon vásárolt, nehogy más lenyúlja előle a potenciális új sikert – nem lett volna egyszerűbb megvárni pár piacon a premiert, hogy miképp szerepel a játék?

Szóval ez a BOOM!, egy 4 tagú csapatos, kvízes, “bombahatástalanítós” vetélkedő, ami arra az egyszerű gimmick-re épül, hogy minden (feleletválasztós) kérdés egy bomba és a játékosnak el kell vágnia a helytelen válaszokat jelző drótokat. Ha véletlenül a helyes válaszét vágja el, akkor “robban a bomba” (festékes lesz) és ennyi.

A tovább mögött megnézhető egy előzetes és ezen a linken meg egy teljes adás is. Látjátok benne a sikert a TV2-n? (Nyilván tele lesz sok kamu feszültségkeltéssel, ami szerintem hosszabb távon unalmas lehet, plusz akkor nem túl izgalmas, ha a néző a képernyő előtt tudja a választ. Az meg, hogy az egész kampányvideó arra épül, hogy a “játékos reméli, hogy jól válaszol, a néző meg azt, hogy rosszul”, háát…, nagyon zsenge. Pár alkalommal még érdekes a robbanás, de sokadjára nem biztos.

8 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2014. 04. 13. 12:35

Nagyon idehúzósnak tűnik. Nem érdekel.

Casey Novak - 2014. 04. 13. 12:36

Majd ebből is csinálnak társasjátékot, mint a Maradj talpon!-ból. Itt nem kell gödröt ásni a nappali közepére, de lehet, hogy mégis lesz néhány lyuk a házon, attól függ, festék helyett mit tesznek a bombákba.

Egy párszor biztos megnézném, de valószínűleg tényleg hamar unalmassá fog válni.

LaCRossE - 2014. 04. 13. 12:54

Nem, nem látok benne sikert.
És nem csak azért, mert a TV2 kezében minden arannyá ürülékké válik, hanem mert egyszerűen a koncepció nem működik, kész.

backó - 2014. 04. 13. 13:24

a tv2-t ismerve ez megint a celebes, pákó ugráltatós vonalon fog mozogni (már ha megcsinálják persze)

Lengabor - 2014. 04. 13. 15:14

A TV2 a Multimilliomos óta nem tett le értelmes vetélkedőt az asztalra, mert sem a Cápák, sem a Párbaj, sem A 40 milliós játszma nem volt az, az Áll az alku is csak Gundellel volt az igazi, úgyhogy nagyon csodálkoznék, ha pont ez lenne a siker.
Viszont ami ennél fontosabb, hogy még ez is sokkal jobb és eleve minőségibb szórakoztatás esélyét adja meg, mint az Édes élet féle műsorok.

Zolika - 2014. 04. 13. 22:23

Mivel licensz, fölösleges a csatornát nézni. Nagyon látványos. Szerintem az őszi főszezont simán ki fogja húzni, sikerrel. Sajnos. :(

HighwayCat - 2014. 04. 13. 23:51

Nem is tudom mit várhatnánk még a kereskedelmi adóktól….

winnie - 2014. 04. 14. 04:28

érdekes műsorokat. ez biztos, hogy érdekes lesz, hiszen azért vették meg – kérdés, hogy hány embernek. megvehette volna ugyanúgy az m1 is, nem érdemes lesarkítania kereskedelmiekre:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz