login |

Pilot: Deadbeat

2014. 04. 15. 17:10 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

I just wanna get laid.

Egyre több helyről érkeznek számunkra az eredeti gyártású sorozatok, ezúttal a Hulu próbálkozását láthatjuk, amin már első látásra is kiszúrható, hogy azért kevesebb pénzt szánnak erre, mint a Netflix vagy az Amazon, de a Deadbeat-nek ez nem árt annyira, hiszen komédia.

A történet egy médiumról szól, aki nem a rendőrségnek segít, hanem átlagemberek keresik fel a házukat kísértő szellemek miatt. A cím teljesen áll a csávóra, avagy igazi deadbeat figura, tróger alak, lóg a lakbérrel, agyba főbe füvezik, de azért van szíve is. Tökéletes kombó lehet hülye kalandokra.

A pilotban egy szűz katona szellemének segít, aki le akar feküdni régi szerelmével, mielőtt meglátogatja a túlvilágot. Hősünk mindeközben belehabarodik egy menő női médiumba, akiről érdekes dolgok kerülnek ki, nem felhőtlenül kezdődik a kapcsolatuk, hogy úgy mondjam. A csaj megrugdossa a földön, na.

Ezzel csak lefestettem mire számítsatok. Ami feldobja a pilotot, hogy Tyler Labine a főszereplő, akit a Reaper-ből már ezer éve kedvelhetünk. Nagyon köré van építve minden, szóval aki nem bírja a pofáját, annak szinte felesleges is megnézni a kezdést, vagy a már kint lévő folytatásr.

A humor… nos kicsit olyan füves filmes, gondolok itt a Harold & Kumar rosszabb pillanataira. A lazasága tetszetős, de azért nem repkednek a poénok minden percben. Bár pár résznyit még tuti adok neki, de azért teljesen jó szívvel nem tudnám ajánlani, mert eléggé rétegsorozat. Részemről 7/10 a pilot amúgy, de ez az én elszabott ízlésemnek köszöhető.

Sitcom junkie-ként mindenképp érdekes volt a Hulu próbálkozása, ha innen felfelé mennek, akkor senkinek sem lesz ideje semmire lassan, annyi néznivaló akad majd. Úristen, de kitágult a sorozatos horizont azzal, hogy nagyobb weboldalak/szolgáltatások is beugranak a tévék versenyébe.

9 hozzászólás Ne habozz!

Cirmos - 2014. 04. 15. 18:54

Oh ezt a srácot még a Rejtélyek városában kedveltem meg,kiváncsi leszek a pilotra :)

HJoci28 - 2014. 04. 15. 19:03

Remélem lesz második évad, mert nekem nagyon bejött! Pár apróságtól eltekintve nagyon élveztem.
Enyhe spoiler!!!
Akit esetleg zavar a cliff ha nincs folytatás, az is nyugodtan nézheti! Valamelyest adtak neki lezárást, persze bőven van potenciál/magyarázni való még a sorozatban!

Lajosék a másodikról - 2014. 04. 15. 20:18

Nem volt különösebben rossz, de a végén semmilyen késztetést nem éreztem a következő részre.

paranoid android - 2014. 04. 15. 22:32

Még csak a pilotot néztem meg, de biztos maradok. Tyler Labine-t nagyon bírom, a karaktere és a pilot hangulata, humora tökéletesen illik az ízlésembe.

Gatts - 2014. 04. 16. 11:16

Ha már Tyler Labine, meg túlvilág, akkor inkább a Reaper-t éleszthetnék fel valakik. Nagyon hiányzik az a sorozat. :(

El-ahrairah - 2014. 04. 16. 11:47

Nem rossz, de nem hiszem, hogy nézős lesz nálam, kicsit erőltetettnek éreztem a karaktereket. (A főhős túl extrémen lúzer, a médiumcsaj túl extrémen gennyláda)

Tommy - 2014. 04. 18. 13:01

Tetszett a pilot, szal tuti maradok. Nincsenek benne olyan nagy poénok, de mégis jó volt, a főszereplő srác nekem is szimpatikus. Nálam is kb 7/10 volt az 1 rész.

ldavid - 2014. 05. 22. 23:50

Végére értem. Tök jó volt :)

humorpalanta - 2014. 08. 18. 00:40

Tényleg jó. Teljesen Reaper feeling. Plusz az nem semmi, hogy maga az Ördög irányítja NY-ot :P

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz