login |

Nurse Jackie: kezdett a 6. évad

2014. 04. 17. 15:04 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Ajajj, kezdődik megint a hazugságcunami, de most már lehet, hogy a rendőrség fog fenyegetni nem (csak) a család és/vagy a munkahely. Plusz eszkalálódik a helyzet gyerekfronton. A Nurse Jackie afféle felvezető, semmi extra résszel kezdett (6/10, vagy mi?), sokkal jobban, mint az előző évad, ami azért végül elég jól kikupálódott, többek között Adam Ferrara és a romantikus szál behozásának köszönhetően.

Ferrara, valamint Betty Gilpin (Dr. Roman) ki is lett emelve állandó szereplőnek (eddig talán Stephen Wallem sem volt az, de ezt passzolom), Morrist Chestnut (Prentiss) pedig főcímes special guest star, Julie White meg jött talán O’Hara-pótlónak, szponzornak, kíváncsi vagyok, hogy vele mire mennek.

Az utóbbi karakter behozásán kívül mindenképp same old, same old volt a kezdés, talán nem olyan fergeteges, de mindenképp biztató, kíváncsi vagyok, hogy az elég sok karakternek miképpen fognak értelmes sztorikat találni. Most Jackie kiütése, a drogos vonal, illetve annak eltűnése egyelőre még súlytalannak tetszik, de idővel ráerősíthetnek. Nyilván ezek mellett még Grace is középpontban lesz, aminek nem tudom, hányan fognak örülni, de hátha több lesz belőle, mint undok tinipilány.

Amire nagyon kíváncsi vagyok az évadban, hogy megemberelik-e magukat a készítők és írnak-e valami jó búcsút Coop-nak, mert ő, illetve Peter Facinelli idén távozik a sorozatból, nem lesz benne a már berendelt 7. évadban. Nem tudom, az őzikeszemei és a hallhatatlan szűkölése ellenére még mindig nehezemre esik sajnálni őt, pedig szimpatikus figura.

6 hozzászólás Ne habozz!

koki - 2014. 04. 17. 16:00

S O’Hara már vissza sem fog térni? Megmondom őszintén, nekem az egyik legkedvesebb szereplőm volt, sajnálnám ha az 5. évad végi beintegetése lenne az utolsó jelenése a sorozatban.

winnie - 2014. 04. 17. 16:24

lehet, hogy meglepetés szereplőként valamikor feltűnik még, de eve best visszament angliába, hogy színházazzon, meg persze ott sorozatozik, pl. a new worlds-ben.

tulipán - 2014. 04. 17. 17:04

O’Hara zseniális volt, de az új csaj sem rossz. drRoman meg nagyon jól hozza a figurát.

azért a második rész már fölkavaróbb volt…

napocskin - 2014. 04. 17. 17:32

Julie White-nak nagyon örültem (a Six Feet Underben óriási volt, és szerintem azóta sem nagyon láttam semmiben), ez az évadkezdő olyan átlagosra sikerült viszont csak (visszazökkentőnek). Bár mindig felhúzom magam Jackie hülyeségén, dehát ez a fő konfliktusforrás a sorozatban, úgyhogy talán nem kéne. :-) Eve Best nekem is hiányzik változatlanul.

Rubber Duck - 2014. 08. 09. 02:10

Ez egy zseniális sorozat, az új doki szuper :-)))

Sorozatgyilkos - 2017. 05. 03. 15:41

Morrist Chestnut már az egész előző évadban is főcímes special guest star volt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz