login |

Last Man Standing: vége a 3. évadnak

2014. 04. 27. 16:12 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

Jé, ezek kimentek a stúdióból. Vagy csak tágítottak egy csöppet a horizonton és berendeztek egy rodeópályát a Fox stúdiójában. Mindegy. Még szerencse, hogy ránéztem a Last Man Standing évadnyitójának kritikájára, mert különben ugyanazzal kezdtem volna. Azzal, hogy ezt a sorozatot annak idején néztem és kedveltem, de a 2. évadra behozott változások totál nézhetetlenné tették számomra. Így naná, hogy a fináléról is csak azt tudom írni, amit eddig. Remélem, ez azt is jelenti, hogy akinek eddig tetszett, az most is kitart.

Igazából nálam nem a humoron vagy annak hiányán bukik meg a Last Man Standing-nek, nem hiszem, hogy nagy változások lettek volna e téren az 1. szezonhoz képest – tudom, hogy régi nóta, lejárt lemez, de még mindig a színészcserét nyögöm: Kristin karaktere számomra így rém érdektelen, s mivel vele együtt a gyereke és a pasija is kiemelésre került (mindkettő totál FAIL), hogy Tim Allen kevesebbet terhet kapjon, a részeket kábé 50%-ban unalmassá teszi.

Szóval felőlem lehet bármilyen a többi, az LMS marad kasza státuszban. A mostani fináléban pozitív volt, hogy Eve kapott némi romantikus szálat (ahogy látom, Tye Sheridan a Mud-ból és a Joe-ból nem először szerepelt, elég WTF volt látni), negatív, hogy Vanessa szinte teljesen háttérben volt (remélem, a szezonban nem így volt), ha pedig nem, akkor nem volt annyira jó.

Megint megkapta az esélyt a sorozat, nem élt vele, ez így nálam még 3/10 sincs. Ti jöttök. Ha még nézitek.

8 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2014. 04. 27. 16:27

Én továbbra is kitartok mellette. Továbbra is ugyanazt hozza, mint korábban, de mivel már az első trailerek idején sem vártam túl sokat, így képtelen vagyok csalódni. Gondolom ez az oka, hogy továbbra is nézem, miközben sorra kaszálom el a többi sitcom-ot.

elwindly - 2014. 04. 27. 17:59

Továbbra is abszolút kedvenc!

A színészcserét követően én is majdnem kaszáltam de kb.7 rész alatt megszoktam és onnan még túl is szárnyalta az első évadot, a 3. pedig tartja a jól megszokott minőséget.

Shalafi - 2014. 04. 27. 18:20

Sajnos a 2. évad végefelé kaszálnom kellett, pedig az elején imádtam
Mendys Pie Rack et még midnig meg meeg hallgatom néha, de nem tom, pedig imádom ezt a fajta sitcomokat :S

Shalafi - 2014. 04. 27. 18:29

Bocs a dupla postért, de van arrol okosság, hogy miért vágták ki a Kristent játszó színésznőt a sorozatból? Az elég gyenge, hogy “creative reasons”

winnie - 2014. 04. 27. 18:47

gondolom, hogy a mostani irányba állhassanak, hogy kiemeljék a karaktert és a családját. (a fiút is idősebbé tették.) és talán ő túl fiatal volt.

(twitteren esetleg meg lehet kérdezni tőle: https://twitter.com/alexkrosney )

Zyta - 2014. 04. 27. 19:07

Nincs ám minden részben így kiemelve Kristin és a családja, több is volt, amelyikben nem szerepelt Ryan meg a gyerek. Amúgy amennyit ők ketten rontottak a minőségen, annyit javított sztem az új Kristin, én sokkal jobbnak tartom az előzőnél.
Eve szála most tényleg jó volt, pedig szegény eléggé parkolópályán volt az évadban. Viszont Mandynek és Kyle-nak sok jó pillanata volt, de most eléggé keveselltem őket. Vanessa kb. ennyit szerepel mindig, de én nem érzem úgy, h háttérbe lenne szorítva.
3. évad amúgy jobb lett sztem, mint a 2., most már visszaállították a részenkénti OutDoor Manes vlogot is, ami a 2. évadból nagyon hiányzott.

Cyrax - 2014. 04. 27. 20:00

Én kitartottam, de a finálé után elgondolkoztam a kaszán. Az említett karakterekkel kevesebb a baj, de nekem kezd sok lenni Mike ismétlődő rasszista és obamás beszólásai, meg valahogy “nem halad sehova” az egész show. Persze tudom, hogy a sitcomok elég állandóak tudnak lenni, de olyan benyomásom van, hogy az írókat meglepte, hogy 3 év után is képernyőn vannak még és nem tudnak ezzel mit kezdeni.

goodjohnwin - 2014. 04. 28. 09:37

Tucat-családszitkom, ami ha kifut, majd hosszú ideig kedvence lesz az ismétlőcsatornák délelőtti idősávjainak, lásd még Jim szerint a világ (persze, hogy itthon 2 csatornán is megy párhuzamosan…)

Valamiért azonban ottragadtam, még az első évadban, és a színésznőcsere sem kavart be sokat (bár kellett 2-3 epizód, amíg megszoktam). A kisfiú tény, hogy idegesítő, de Ryan poénjai mindent helyreraknak.
A Tim Allennek írt, politikai felhangú poénoknál én érzek egy kis iróniát, vagyis “fordítva” kell őket érteni – nem hiszem el, hogy Hollywood híresen demokrata beállítottságát pont így akarnák ellensúlyozni, de éppenséggel, ha ez tényleg egy republikánus-hívőknek készült sorozat, akkor én hagyom magam elcsábítani 25 perc erejéig. Végülis érdemes néha megismerni a másik oldal álláspontját is :)

A legvalószínűbb az, hogy a sorozat a két kisebbik lány és Kyle poénjai miatt tart meg – ezek zseniálisak. Főleg Mandy karakterével fejlődtek sokat, egysorosai egyszerre “ultra-szőkék” (pedig barna a haja) és “witty”-k. Eve kicsit ijesztő ezzel a katonaság-mániájával (bennem minden kiskorú+katonaság téma hitlejugend-asszociációkat kelt), de a szarkazmus jól áll neki, Kyle meg a “szőke férfi” ritka mintapéldánya lett.

Szóval érdekes sorozat ez, egyszerre tucat és kicsit több annál…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz