login |

Második blikk: Bad Teacher

2014. 05. 08. 14:59 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2013/14, kritika,

Disregard the lollipop, it’s an oral fixation.

Múlt héten human lehúzta a sárga földig a Rossz tanár sorozatverzióját. Én speciel utáltam a mozifilmet, de a pilotban mégis éreztem valamit, volt egy bizonyos hangulata, ami előfordulhat, hogy elkapja az embert. A végeredmény közepes volt. Nem bizakodtam, de éreztem egy halvány esélyt arra, hogy rá tudok hangolódni.

De nem. Az 1×02 egyértelműen bizonyította, hogy a Bad Teacher nagyon zsenge.

Oké, tudom, hogy a szitkomokban nem a sztori a lényeg, de nem értettem, hogy voltak képesek ugyanazt a történetet ellőni, mint a pilotban. A főhős sztorijára gondolok, aki megint ráhajt egy gazdag Apura, hogy aztán az utolsó pillanatban az esze helyett a szívére hallgasson és érzelmes jelenet keretén belül visszakozzon. Mert azok a drága gyerekek annyira közel állnak hozzá-

Nem, ez így gagyi volt. Mindenesetre rögtön arra gondoltam, hogy epizódcsere volt, de ennek nem látom nyomát. Persze volt B meg C sztori is, de azok is teljesen értékelhetetlenek. Az egyik szálon Sara Gilbert online randizott és itt kapott pár jelenetet Ryan Hansen, a másik szálon meg az igazgató szekrényeket nyitogatott egyedül. KOMOLYAN? Ennyire futja? Kristin Davis karaktere meg szinte nem is szerepelt.

Ennek így nincs sok értelme, gáz, hogy már a második részben sem tudják használni az ensemble-t, csak így szétszakítva tudnak minisztorikat írni nekik. Persze a kaszát inkább azért fogja megkapni nálam, amiért talán a film sem jött be: nekem semmi jó nincs abban, hogy egy olykor, még ha csak ideiglenesen is, de valóban rosszindulatúan viselkedő főhőst nézzek. Antihősök ide vagy oda, de mint Cameron Diaz, úgy Ari Graynor karakterét sem fogom megkedvelni. Még csak szenvedni sem akarom látni.

2 hozzászólás Ne habozz!

Dexter Morgan - 2014. 05. 08. 15:16

Eddig mind a két rész trágyához közeli volt, sajnos. Főleg azt sajnálom, hogy valójában nem kellene sok hozzá, hogy tűrhető / elfogadható legyen. Elsősorban egy “rendes” főszereplő hiányzik. Annak ellenére, hogy Ari Graynor vendégként Craig Ferguson fotelében (fene tudja, hogy ilyenkor mennyire van “civilben” a színész, őt nem ismerem annyira) nagyon jó fej, jó humorú, közvetlen… egyszóval jó volt, na… Hááát, amit itt csinál, az úgy sájsze, ahogy van. És még nem is szép eléggé ahhoz, hogy eladható legyen a “über-bombázó” szerepre. Epic fail, na.

joshua7 - 2014. 05. 08. 20:52

Nagyon ritkán kaszálok, de ezt az első rész után kukáztam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz