login |

Finálé előtt: Revenge

2014. 05. 09. 19:40 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

Az OUAT-hoz hasonlóan már a Revenge népszerűsége is megkopott idehaza. Én még nem kaszáltam, csak szokás szerint lemaradtam vele, és mivel próbálom kerülni a spoileres infókat, nem olvasom annyira a kibeszélőt, ezért nem is nagyon vagyok képben azzal, hogy mennyire vált be az új showrunner, hogy voltak-e valóban nagyobb változások a sorozatban. És azzal sem, hogy a színvonal miképp alakult az évad első, illetve második felében.

A tovább mögött egy előzetes (minden kiderül?) és egy részlet a fináléhoz, illetve -ból.

http://www.youtube.com/watch?v=TmN9-7L3DSA

http://www.youtube.com/watch?v=KW4hRCmi10Q

10 hozzászólás Ne habozz!

S84 - 2014. 05. 09. 20:12

Az új showrunnernek is volt jó pár agymenése, de végre van eredménye a bosszúhadjáratnak.
Nagyon remélem, hogy megtörténik ami a videóban is hallatszik és végre mindenki megtudja ki Emily :D

Skate - 2014. 05. 09. 20:35

Szintén erre számítok. Felirat híján még nem láttam az e heti részt. Ami itt készülőben van a tavalyi dupla finálét is simán felülmúlhatja. Egy nyílt lapos negyedik évad igazán izgalmas pillanatokat ígérne, tovább fokozva a kitörni készülő poklot. :)

mse - 2014. 05. 09. 21:17

Nem nézem meg a trailereket, láttam egy-két stillt meg leírás részletet a részről és már azt is bánom, bár igazából az előző epizód történései után már nem lepődtem meg túlságosan.

Igen, ezeknek a showrunnereknek is voltak agymenéseik, és szerintem alapvetően ott vagyunk ahol a part szakad. Azzal, hogy nálam az előző showrunnereknek egy-egy húzása kifejezetten bejött, úgyhogy ez nem feltétlenül rossz pont tőlem.

Emellett kifejezetten tetszett, hogy nem húzták tovább a Graysonoknak halvány gőzük sincs semmiről hozzáállást, ez azért egyértelműen vitt színt a sztoriba. Kérdés, hogy ha meglépik, amit úgy tűnik meglépnek, akkor vajon hova tovább innen?

Reea - 2014. 05. 10. 18:46

Nézem és várom is a következő évadot is.:)

paca - 2014. 05. 11. 23:34

Hát nagyon kiváncsi vagyok én is, hogyan tovább ? Miről szólhat ezek után a 4 évad ?

citrum - 2014. 05. 14. 20:29

na ez egy nagyon jo finale volt
johet a kovetkezo szezon

apion - 2014. 05. 14. 20:52

Na, ma este megnéztük mi is az utolsó részt.Kicsit furcsa volt, hogy ilyen töményre sikeredett az eddigi epizódokhoz képest. A 4. évad az ősztől kerül vetítésre, erről van vkinek infója?

Nyuszi - 2014. 05. 14. 22:37

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚr, isten!
Hát, tényleg elég sűrű, az elején a drámát hagyhatták volna ülepedni kicsit, már a huszadik percben kapunk olyat, ami igen is zárókép kellett volna, hogy legyen, nekem tetszett volna. (De legyünk korrektek, rengeteg jó fordulat volt az évadban, és a záró nagyon ütött)

Hát, ez a finálé csak két apró elvarratlan szálat hagyott, azt is a hányaveti módon ágyazták bele, meghagyták maguknak a lehetőséget, hogy akár itt be is fejezzék.
Breaking Bad feeling, emlékeztek?

Innentől spoileresen:
Victoria helyre tétele olyan elegáns volt, mégis minden előkészületet nélkülözött, igazi gordiuszi csomó módjára, imádom. Kicsit az első évad első részeire emlékeztet, szinte nem is értem miért nem hamarabb csinálta meg (talán véráldozatra volt szükség, hogy a pszichológus csaj belemenjen?)

Conrad sorsa alapvetően nagyon tetszik, de miért kellett visszahozni Aput? Nyílvánvaló, hogy a 4. évadnak is szólnia kell valamiről, de pont ez? Sokkal jobb lett volna, ha őt is egy börtönlázadásban ölik meg, mint Davidet.
Legalább olyan gyagyi, mint amikor visszahozták Anyut a képbe.
A holtak maradjanak is holtak, a francba is!

És lássuk be, a 4. évadra, (csak legyenek rosszak a megérzéseim!!) nem marad más, csak szappan:

Nekem eddig bővel elég volt az, hogy Jacet választja majd, vagy Aident, bár mindkettőnek szurkoltam, pont ezért nem fájt a szíven annyira a srác után, így egyszerűbb a döntés.
Jacket bevarrják, 3-4 epizódon belül kihozzák, addigra Emily túl van a gyászon, és egy pár lesznek. Innentől nincs más, csak a Charlotte-tal való békülés, Nolan konfliktusa a Lemarchal fiúval (ez Revenge időszámításban lehet 20 perc, és lehet 8 epizód is, remélem 20 perc lesz)
A többi pedig Apu, Apu, Apu,…. Várj, várj, kitalálom: Megrendezték a halálát, és régóta kereste a gyerkőcöt, csak nem találta, mert személyazonosságot cseréltek, stb, stb… Victoria ugyan benyögte, hogy ő más embernek ismerte, meg mit tom én, de azt ugye tudjuk, hogy ő az első 2 évadban végig arról picsog, hogy szegény David, szóval ez nem visz messzire.
Csak a szappan. Annyi, amivel egész Afrika megfürödhetne..

Szóval a finálé után, ami őőőőőrületesen jó lett, még a kisebb-nagyobb hibáival is,(!) Nem számítok semmi jóra. De nézni fogom, az ziher!

orseee - 2014. 05. 15. 01:13

Hát ez a záró epizód fantasztikus volt! Az elejétől a végéig, fordulatokban gazdag..van bármi spoiler a 4. évadról?

Dytta - 2014. 05. 16. 15:28

SPOILER
Szerintem is nagyon szuper volt az utolso ket resz, bar en jobban orultem volna, ha megdobbenes kiseri, ki is igazabol Emily.
Azt gondolom, vegig benne volt a levegoben, hogy David Clark nem halt meg es innen meg sokfele futhat a tortenet. Csak egy igazi jo forgatokonyv es rendezo kell hozza.
Az nekem is rogton feltunk, hogy Victoria kicsit blamelte Davidet es Pascalt nevezte igaz szerelmenek, de gondolom, ennek is lesz majd magyarazata.
Ott van meg Daniel es Margaux (aki nekem a kezdetektol egy karrierista tyuknak tunt), aki barmit es barkit felaldozna, hogy o vigye a magazint. Es Daniel, akinek a tenyerbe-maszo kepetol mar lassan hanyingerem volt. Es aki a kezdeti jokisfiubol rosszabba valt, mint Conrad. Na remelem, o nagyot zuhan majd.
Charlotte az elejen nagyon szimpatikus volt nekem, az utolso reszekben azonban mar eleg volt belole. Foleg, mikor kozolte Emilyvel, hogy ne merje szajara venni az apja nevet. Na ott es akkor olyat lekevertem volna neki, hogy meg mindig porogne.
Jack, edes, artatlan Jack, aki minden evadban megszivja. Remelem, a kovetkezoben mar minden jol alakul vele.
Es hat persze Nolan. Remelem, nem rantja magaval ez a francia gyerek (a nevet elfelejtettem).
Szoval van meg ebben potencial, szerintem, mert ugye Victoria nem lesz sokaig bezarva, az tuti.
En varom vissza a sorozatot!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz