login |

The Millers: vége az 1. évadnak

2014. 05. 20. 19:40 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

Nem sok olyan újonc országos sorozat volt, aminek nem írtam a pilotjáról, de a The Millers-éről nem volt értelme, talán még a 3/10-es értékelésünket sem érte volna el az én verdiktem.

Minden, ami rossz lehet egy többkamerás szitkomban, az jelen van és volt a The Millers-ben, természetesen az élen a humortalanság és a gyenge és/vagy tűzre való karakterek jártak. Mindezt pedig sajnáltam, mert remek a készítő (Greg Garcia), és szimpatikus színészek (Jayma Mays, Nelson Franklin, Margo Martindale. JB Smoove) vannak benne, de még a fináléra sem sikerült értékelhetőt letenniük az asztalra.

Komolyan mondom, elgondolkoztam azon, hogy vajon minden The Millers-színész úgy véli, hogy marha vicces a sorozat? Vagy akad olyan, amelyik csinálja, mert mégiscsak fix állás, de egyébként Jake T. Austin módjára tudja, hogy pocsék produktumban szerepel?

Nem mondom, hogy szeretném azt hinni, hogy az utóbbi az igaz, mert egyrészről tudom, hogy kint a legnépszerűbb újonc szitkom (a TBBT-hátszél miatt), s nyilván itthon is sokan szeretik, ergó minden szubjektív, másrészről pedig az is biztos, hogy társaságban, abban a közegben, a közönség előtt minden nyilván sokkal jobban, hatásosabban működik.

Önkritikája csak szegény gyerekszereplőnek volt, ahogy látom, féltávnál lecserélték a karaktert – vagyis tudom, kicsit ki akarták emelni egy idősebb kislánnyal, más kérdés, hogy a látottak alapján nem nagyon oszt vagy szoroz ez a döntés.

Mint ahogy a finálé is csak egy random epizód volt, amit az Anyák napja köré írtak, s természetesen szerencsétlen Margo Martindale-nek írtak némi lerészegedést és hányást is – abból ítélve, hogy mennyi nézőt veszít a sorozat a TBBT táborából, még csak azt sem tudom mondani, hogy azért teszik ezt a készítők, mert annyira bevált volna az eddigiekben. (Halkan kérdezem meg, hogy itt miért nincs “übervicces mellékkarakter”, akinek minden dumája arany, legalább egy vonzereje lehetne a szitkomnak? Vagy Anyut találták ki erre a szerepre?)

Nem mondom, hogy az országos újoncok közül a The Millers volt a legrosszabb komédia, mert a Dads-szel nagy csatát vívott a 2/10-es érdemjegy fölé kerülésért, de az mindent elmond róla, hogy egy Sean Saves The World-öt ezerszer szívesebben néztem volna.

De most komolyan, Margo Martindale-nek nem lesz hiányérzete, ha 7 éven át ebben a sorozatban kell bohóckodnia?

16 hozzászólás Ne habozz!

soma80 - 2014. 05. 20. 20:20

“Nem mondom, hogy az országos bukta újoncok közül a The Millers volt a legrosszabb komédia”

bukta, nem bukta, TBBT hátszél ide vagy oda, de jöhet a 2.évad. Számomra ebben a sorozatban a szerethető karakterek simán elegendőek, hogy egy feelgood 20percem legyen hetente. Nem világmegváltó sorozat, de simán van 5-6/10 az évad.

ALDO - 2014. 05. 20. 20:35

Tőlem viszont csont nélkül megkapja a “legrosszabb idei újonc országos komédia” címet.
Nekem a pilot bőven elég volt, ahol a poénok nagy része a fingásra és a maszturbálásra épült. Komolyan, 2013-14-ben még mindig itt tartunk?
Arra is kíváncsi lennék, hogy a TBBT nélkül vajon mire menne egyedül.

Poghy - 2014. 05. 20. 20:44

Általában nem drukkolok sorozatok bukásának, de Jayma Mays nagy kedvenc, szívesebben nézném egy normális szitkomban.

winnie - 2014. 05. 20. 20:49

soma80: sorry, az a bukta szo nem tudom, miert maradt benn… termeszetesen nem bukta, hanem siker, ahogy irom is fent, a legnezettebb komedia az ujak kozul.

cyborgwings - 2014. 05. 20. 21:09

rettenetes volt, pedig nekem a pilottal nem volt akkora gondom, sőt, utána néhány rész kifejezetten tetszett, még nevettem is rajtuk, de hamar beálltak a lejtmenetre és már csak azért néztem, mert reméltem, hogy hátha megint jobbá válik, illetve mert úgy voltam vele, hogy ezt az évadot már csak végignézem, nem olyan sok az a húsz-húsz perc.

a lecserélt kislányról pedig annyit, hogy ez az új kiscsaj tuti valakinek a valakije, hát olyan botrányosan tehetségtelen és mellé még irritáló is szegény, hogy valami borzalom. az első lány legalább tudott játszani, tán még aranyos is volt. szánalmas csere, nagyon ki voltam akadva rajta minden egyes megszólalásánál.

masterson - 2014. 05. 20. 21:42

Bennem is felvetődött, hogy szegény Martindale meg Beau Bridges mit fog magával kezdeni azokban az években amíg ez megy…mondjuk azért csak van idejük másra is, mert Martindale ott van az Americans-ban (ha nem is sokat), Beau meg a Masters of Sex-ben szinte állandó szereplőként Allison Jenney-vel karöltve

Meg is lepődtem anno h saját sitcom mellett hogy tudnak még másik soriban is ennyit forgatni velük , bár elnézve ennek meg a Mom-nak a színvonalát talán maguknak is próbálnak bizonyítani, hogy nem csak ilyen agyatlan bohóckodásra képesek :D

Taki! - 2014. 05. 20. 21:48

Én eddig csak 4 részt láttam. De, bejön. Tudok rajta nevetni. Eddig elég nézős. :D

FrankLuck - 2014. 05. 20. 21:52

Nálam nem a legrosszabb, sőt, még az ideiek közül az első háromban sincs benne. Ettől függetlenül kaszáltam, mert ahogy cyborgwings is írta, pár ‘elmegy’ rész után tényleg átlépett nézhetetlen förmedvénybe. Hihetetlen, hogy én, a nagy szitkomfüggő, aki vidáman néz olyan szemeteket, mint a Mike & Molly, nem győztem kaszálni az idén ránk borított trágyát. Olyan alacsony volt a léc, hogy még a Dads-et is végignéztem. Erre a kaszáim, mint a Goldbergs, Mom és Millers második évadot kapnak… hihetetlen.

Riggins - 2014. 05. 21. 03:24

Ezek szerint Cochran a túléléshez jobban ért a poénkodásnál :D

winnie - 2014. 05. 21. 04:31

vajon még itt van? sajnos a pozíciója nem stáblistás, de ha marad, kaphat idővel stáblistát.

erdektelen - 2014. 05. 21. 07:18

Szerintem vicces, aranyos, szerethető sorozat. Amúgy meg mi a baj a fingós/szarós/maszturbálós poénokkal? Ha ezt egy idős adja elő, még viccesebb szerintem.

winnie - 2014. 05. 21. 07:28

szerintem nincs semmi baj velük. az alantas humor is remekül képes működni – de nem mindenhol. több olyan sorozatról írtunk, amikben jelen van és szeretjük sokakkal együtt.

a többiekről nem nyilatkozom, de én például csak abban a vonatkozásban említettem, hogy margo martindale kényszerül ilyesmire egy drámai emmy-díj és egy drámai emmy-jelölés után. melissa mccarthy oscar-jelölést kapott többek között efféle jelenetekért, de nem véletlen, hogy daniel day lewist és még sok elismert színészt sosem fognak ilyen szerepre rábeszélni.

(soha nem mondd, hogy soha, láttunk már remek színészeket puszta szórakozásból nagyon laza szerepekben, nincs ebben semmi megvetendő, sőt. de ettől még szerintem igaz a fenti.)

a lényeg valójában az, hogy miközben tudhatjuk, hogy sokaknak nagyon bejön a millers, azon sem szabad senkinek meglepődni, ha egy bizonyos kört nagyon taszít. (de nekem főleg a humor az, ami megöli, ami a többkamerás közegben nem működik.)

TibChee - 2014. 05. 21. 09:38

Én néha a Comedy-n szoktam elkapni 1-1 részt. Nem érzem, hogy azonnal el kellene kapcsolnom, de a darálásra sem érzek semmi késztetést. Olyan semmilyen az egész. Abszolút nincs az az érzésem, mintha valami vadonat új sorozatot néznék, elsőre azt hittem, hogy valami régi cucc, Will Ernett miatt valamikor az Arrested Development előttre vagy utánra tettem volna.

A szintkron is szerintem egész tűrhető. Bár Will hangja tök más eredetileg, mégsem érzem annyira gáznak. Jayma Mays-é szerintem kifejezetten jó (ami számomra azért is nagy szó, mert az eredetiért kifejezetten odáig vagyok).

Nella - 2014. 05. 21. 21:02

Én a tévében belenéztem, amikor elkaptam… elég sokszor.
Valahogy nem fogott meg a sorozat, de úgy összességében biztos élvezhető.

zetor - 2014. 05. 21. 21:26

nem élvezhető. rettenetes.

Eny - 2014. 08. 28. 13:42

vegigneztem,de eleg unalmas volt. nem varom a kovetkezo evadot!
Margo Martindale miatt neztem meg, mindig is birtam azt a szinesznot! de a sorozat irtozatosan gyenge, butyuta,ugyhogy “no more”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz