login |

Hart of Dixie: vége a 3. évadnak – írta cyborgwings

2014. 05. 22. 15:17 - Írta: vendegblogger

32 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

Vagy én vagyok túl érzelgős a napokban, vagy tényleg ilyen cuki lett a Dixie fináléja, merthogy szinte teljesen elfeledkeztem arról, mennyire félrecsúszott a harmadik évad második fele. Már készültem is a sajnálkozó bevezetésre, erre most kukázhatom az egészet és morfondírozhatok, mit is kellene írni a róla.

Persze attól függetlenül, hogy a szezonzáróra összekapták magukat, nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy idén bizony koránt sem volt olyan összeszedett és meghitt hangulatú a bluebelli történet, mint a korábbiakban.

Jóllehet nem indult rosszul, elvégre a téli lepihenéskor még lelkesen írtam róla, de hamar rátalált a többévados sorozatok lejtőjére, amelyen az általam már említett és eddig kedélyesen, jó humorral megoldott „mindenki kavar mindenkivel” átlépi azt a kínos szintet, amikor már unalmassá válik, hogy senki sem képes megülni a hátsóján és élvezni egy boldog kapcsolatot, vagy ha netán nehézségek adódnak, akkor dolgozni azokon.

Nem, ilyenkor inkább megy mindenki, amerre lát, és ha belebotlik menetközben valakibe, akkor rögtön a hálószobában érnek földet, hogy aztán ismét meggondolják magukat és visszatipegjenek a kezdőkörbe.

Azért is szomorú ez, mert ennek következtében a régebben jól működő kapcsolatok fölmelegített verziója többnyire siralmasan erőltetetté válik, az esetleg hosszabb szünet után visszatérő, addig kedvelt szereplőket pedig jóformán a pokolba kívánja az ember A tovább mögött spoileresebben folytatom.

Pedig az első percekben én speciel örültem például Shelby visszatérésének, de ezt gyorsan sikerült elrontani azzal, amit az írók műveltek a karakterével és a Brickkel való kapcsolatával. És noha a musicalje egészen aranyos lett, a fene sem érti, miért kellett ezt beleerőltetni a sorozatba, hacsak nem most jelent meg a színésznőnek valami albuma – mint ahogy a Rescue Me-ben is ezért dalolászott egy időben annyit a Seant alakító Steven Pasquale, illetve a Mike-ot játszó Michael Lombardi.

Aztán ott volt Lynly, akit mire sikerült elfogadni az idegesítő természete ellenére, addigra meg is szabadultak tőle, hogy aztán George egy röpke Tansy-affér után kitalálhassa, még mindig – vagy már megint – Lemont szereti. Azt a Lemont, aki hosszasan ápolta a másik városban élő nagymamát Jaime King szülési szabadságára való tekintettel, hogy onnan visszatérvén a szezon talán legkínosabb epizódját akassza a nyakunkba, amelyben képtelen dönteni a jólfésült úrifiú, valamint a szerény angoltudású kertész között, aki szintén szenvedélyesen dalolászott.

Jöttek-mentek a karakterek, de a két legfontosabb távozó természetesen Vivian és Joel voltak, akik annak ellenére, hogy egyértelműen csak időhúzás céljából kerültek a történetbe, mégis sokat hozzá tudtak tenni, még ha Zoe és Joel között inkább volt baráti viszony, mint holmi lángoló szerelem.

Viszont Joel szuper kis karakter volt, amit főleg abból állapítottam meg, hogy a nem kifejezetten elviselhető Josh Cooke is szimpatikussá vált általa. Jólelkű fickó volt, aki a kezdeti nehézségek után gyorsan megbarátkozott a nem is annyira csöndes kisvárossal és lakóival, hogy aztán az ő hathatós segítségükkel is elkészült könyvére Hollywood csapjon le, ezáltal elszakítva őt Zoe-tól, s egy lépéssel közelebb hozva a fináléban taglalt második esélyt a még húzódzkodó Wade-del.

Persze ez is annyira tipikus, hogy amikor az egyik akarja a másikat, akkor a másik nem akarja az egyiket és fordítva. De talán ők ketten lehetnek azok, akiknél ez a huzavona nem annyira idegtépő, hiszen még ebben a helyzetben is szórakoztató az élcelődésük egymással.

Nem működik viszont ilyen jól Annabeth, illetve Lavon, sem együtt, sem külön-külön. Az addig jópofa polgármester számomra pont akkor kezdett antipatikussá válni, amikor belibegett a képbe AB, akit igazán sohasem bírtam, és az idők során egyre irritálóbb lett a szememben a rikácsoló déli akcentusával meg úgy az egész lényével.

Szóval nálam az Annabeth – Lavon-kapcsolat nagy mellényúlás volt, de a fináléban megpendített szál talán ismét visszahozhatja az egykor nagyon is szerethető és mókás Lavont, aki nem folyton az orrát lógatja vagy idegbetegen rohangál körbe-körbe hol a városka problémái, hol a saját nyomora miatt.

A kitartó drukkolás meghozta a gyümölcsét, a CW végre berendelte az utóbbi részek alatt némiképp ellaposodott Dixie negyedik szezonját, amelynek során jó eséllyel újra a régi, napsütötte, boldog kisváros fényében tündökölhet a sorozat. A mostani záró epizód legalábbis fölkeltette a reményeimet a megszokott derűs hangulatával és megható pillanataival.

32 hozzászólás Ne habozz!

ayren - 2014. 05. 22. 15:28

Na akkor a finálét még megnézem. Néhány epizódra még futotta a lelkesedésből az évad elején, aztán betettem a sorozatot a majd egyszer elővesszük feliratú dobozba, és ahogy lenni szokott, ott is maradt. Számomra kicsit kifulladt, mert ráuntam a mindenki mindenkivel kavar dologra, a kisvárosi hangulat feelingje meg úgy látszik két évadra volt elég.

Andrea - 2014. 05. 22. 15:38

Én nagy rajongója vagyok a HoD-nak vagy lehet csak voltam, de még továbbra is szeretem, csak voltak fontosabb sorozatok, kevés idő, az események lankadása miatt hanyagoltam. Viszont mi az h George-Lemon újra? :O csak viccelnek ugye ? :D

yeeeyha - 2014. 05. 22. 15:38

Pont egy éve hoztam fel magam a sorozattal, ezt az évadot már hetiben terveztem nézni, de annyira fura volt Joel a 3×01-02-ben, hogy pihenőpályára küldtem a sorozatot és a héten vettem elő. Sikerült is 3 nap alatt megnézni az évadot.

És azt kell mondjam jó döntés volt a dara, az unalmasabb részek így nem nagyon hagytak nyomot, hiszen máris a következő epizódnál, a következő történésnél tartottam. Összességében nagyon szerettem ezt az évadot is, de sok érdektelen szál volt (pl. az egész Brick és Shelby szenvedés) és szinte éreztem az írók keserves akarását, ahogy a szerelmi hurkokat megcsinálták (pl. Lavon és AB közötti lánykérős szenvedés végig izzadságszagú volt).
Számomra még mindig Zoe és Wade a sorozat lelke, az évad végi élcelődéseiket újfent remek volt nézni, ezt imádtam az első évadban is (pl. mikor Zoe direkt lecsapatja az áramot, mert fél a “kísértettől”).
A felvetett Lavon-Lemon-George dologra nagyon fintorogtam tegnap a finálé nézésekor, de mára már úgy vagyok vele, hogy oké jöjjön csak, mindhárman nagyon sokat változtak a 3 évad alatt, és Lavont muszáj kiszedni az “AB posványból”.

Ami a legjobban meglepett egyébként az az, hogy nagyon megszerettem Joel-t, Zoe-val ugyan szinte semmi szikrája nem volt, de szórakoztató és kellemesen átlagos volt a sok fura Bluebell-i között.

Csilla0422 - 2014. 05. 22. 15:57

Yeeeyha, hi! :D

Nagyrészt leírtad amit én is gondolok.
Én Joelt annyira nem szerettem meg, csak megkedveltem. Lemon két kandúrja, hűha na ők igen!
Ez a mindenki mindenkivel és egyre több sorozatban…ez elvette a bájt.
Na és a végén WTF most meg pont Wade… bíztam benne, hogy nem sütik el.

Cyborgwings, köszi a posztot, jól leírtad a történteket.

Lemoni - 2014. 05. 22. 15:59

A Dixie tipikusan az a sorozat, ahol még a gyenge részek is nagyon feelgood tudnak lenni :) Hiába az időnként idegesítő karakterek meg a blőd történet szálak, valahogy a hangulata és szerethetősége mindig átlendíti a problémás dolgokon. Örülök a 4. évad berendelésének és remélem, Zoe-val nem játszatják el amit Lemonnal, hogy nyaktól lefelé nem is létezik, csak hogy ne látszódjon a pocak :)

yeeeyha - 2014. 05. 22. 16:05

Csilla0422 helló :)

Joel-t észrevétlenül szerettem meg, pl a hittanos táborozásnál, meg mikor elrabolja a hibbant tesó trió, és tök jól elvannak :D Kifejezetten sajnáltam, mikor behozták neki a hollywoodi szálat.

Pudli - 2014. 05. 22. 16:48

Bár ez az évad nem volt az igazi, viszont a j részek kárpótoltak + az évad záró. Nem említetted meg Don Todd-ot aki zseniális volt! :)
Amúgy nálam pont fordítva volt az évad eleje nem jött be, de, a Lemon is the new black rész és az utána következők tetszettek.
A nagymami engem nagyon zavar a feje és a sminkje irritál olyan őrült feje van.
Joel tényleg nagyon jó karakter, csak Zoe-val nem illettek össze, amúgy vagy én maradtam le, de nem tudom mi lett a házzal, és hogy került vissza megint Wade mellé.

Szóval várom a köv évadot! :)

Natale - 2014. 05. 22. 17:37

Furcsa hogy mindenki a szerelmi szálakon rugózik, számomra azok mellékesek, a hangulatot és a hülyülést sokkal jobban szeretem, és ezek mintha egyre több teret is kapnának, és a kapcsolatok pedig csak a keret iatt kellenének, ami nekem tökéletesen megfelel. Wade ügyei persze kivételek, a színészi teljesítmény valahogy mindig közelebb hozza őt, és őszintén tudtam sajnálni az összes ügyét.

Fényekben, zenében és poénokban egyre elborultabbak, ez nagyon tetszik, és szerintem az sem lesz gond ha kevesebb Zoe-t látunk, úgyis Wade meg a mellékszereplők miatt olyan jó a sorozat. (Meatball, Crickett, Crazy Earl, Lily Anne and Dash for president!)

Don Todd megjelenései az évadban mindig hatalmasak, de minden epizódban voltak hangosan nevetős dolgok, amivel már jobb mint a mostanéban látott szitkomjaim. A fináléban például a cipős titok:)

cyborgwings - 2014. 05. 22. 17:38

hja, don todd végül kimaradt, csak ezt a kempingezős fotót hagytam meg róla, mert ezen nagyon röhögtem. :)) de tényleg jópofa volt ő maga is, meg ahogy az egész város rajongott érte, viszont a fináléban már kicsit soknak éreztem.

meg azt elfelejtettem írni, hogy sokszor annyira laposak voltak a párbeszédek, hogy gyakorlatilag egy óvodás izgalmasabbra írta volna őket, ha megkérik. pedig pont az a jó a dixie-ben, hogy frappáns kis szövegekkel tűzdelt. nyilván ezzel sem jó túlzásba esni, de nagyon átlendültek a másik végletbe, néha épphogy el nem aludtam az aktuális epizódon egy-egy unalmas siránkozós jelenet közben.

amúgy meg micsodaaa? rachel bilson gyereket vár?! hát erről lemaradtam. (fogadjunk, hogy a mai hírmilyennapvanban szerepel a hír… :))

Natale - 2014. 05. 22. 17:45

Még valami: egy ideje gyűtögetem a sorozatban található countryzenés utalásokat (easter eggek, megjelenő előadók, ilyesmik), lenne rá érdeklődés ha összeraknám egy posztba videókkal/linkekkel?

Aromo - 2014. 05. 22. 17:59

hát gyerekek! szerintem ez a finálé borzasztó volt. Számomra az értékelhető rész a rég megkedvelt és elvesztett Joel 5perce volt (ha volt annyi egyáltalán), és Krikett!! nagy színvallása! Zoe történetének alakulásán nem lepődtem meg, már vártam mikor hozzák be újra.
Lemon lehetőségei, amiket felvázoltak nekünk elcsépeltek és régiek. Egyik se működne.
A kritikával ellentétben nekem Lavon és AB párosa nagyon bejött. Ami szomorú, hogy néha már Lemon átcsap idegesítőbe a szórakoztató helyett, pedig az első évad vége óta ő lett az egyik kedvencem.

winnie - 2014. 05. 22. 18:07

natale: nyilvan ahany ember, annyi preferencia. teged is zavarhat olyasmi, ami mast hagy nhidegen:)

Miss Keamy - 2014. 05. 22. 19:25

Érdekes, nálam a lemon is the new black rész óta van pihenőpályán. nem tudom ledaráljam -e a maradékot, nagyon nincs hozzá hangulatom. plusz nem tudnak már mit kezdeni a karakterekkel, mki kavar mkivel. Joel-t sajnálom, megkedveltem én is.

Csilla0422 - 2014. 05. 22. 21:08

Natali, mire vársz még? :)

Ha már Natali szóba hozta, a zenékre gyorsan beírni egy csillagos ötöst, mert azok még mindig jók!

Yeeeyha, fura mert Josh Cooke-ot amúgy szeretem, de itt Joelként nem jött át. Lehet azért, mert Zoeval volt.

Natale - 2014. 05. 22. 21:27

Ha winnie rábólint hogy kiteszik, akkor nagyon szívesen megcsinálom:)

Natale - 2014. 05. 22. 21:42

*Természetesen minőségellenőrzés után. (Meg lehet hogy ez túl offtopic lenne.)

cyborgwings - 2014. 05. 22. 23:02

jó ötlet a zene. sajnos én nem igazán kedvelem a countryt, úgyhogy ezt eszembe sem jutott szóba hozni, noha még így is nyilvánvaló volt, hogy biztos nagyobb neveket szereztek meg egy-egy fellépéshez, ami egyébként tök jó dolog, csak nekem például nem mondott semmit.

egyébként a szerelmi szálakkal az a baj, hogy szerintem meg pont azok kerültek túlsúlyba, de nagyon. pedig én aztán amilyen hülye vagyok, a newsroomot is a szerelmi vonulat miatt néztem, mert amúgy hidegen hagyott a híradós ügy és a tömény politizálás.

Dalmayr - 2014. 05. 22. 23:16

Én nagyon kritikus vagyok a sorozataimmal szemben, de a HoD kivétel. Bármit csinálnak imádom. Tudom, hogy bugyuta mégis minden héten nagyon várom, igazi guilty pleasure. A negyedik évadnak nagyon örülök :)

Sadie - 2014. 05. 22. 23:45

Fura, én is imádom az alapot, de ez, hogy
a 3. évad végér MINDENKI összejött már MINDENKIVEL,
azt mutatja, hogy az írók nem tudnak másban gondolkodni, mint a szerelmi szálakban, nem?

(A Gilmore Girls is ilyen volt, mégis mennyi egyéb emberi szálat bele tudtak rakni…)

Schleck - 2014. 05. 23. 02:56

Tetszik a cikk, még ha alapvetően nem is értek egyet szinte semmiben a szerzővel. Nekem nagyon tetszik ez az új irány, amit Lemon visszatérésével vett a sorozat. Egy hangyányit sem veszi komolyan magát és lényegében már mesés elemek jelennek meg benne, annyira elszállt az egész. Ez a finálés csuklás, Don Todd, mind teljesen elborult ötlet volt és ez nekem nagyon bejön.

AB-t pedig hogy nem lehet szeretni azt nem nagyon értem. A félhangos egysorosai számomra a sorozat legviccesebb momentumai közé tartoznak. És nem mellesleg Kaitlyn Black a legszebb nő a szériában szerintem. :)

winnie - 2014. 05. 23. 04:41

natale: oké:Ö

AlrightSir - 2014. 05. 23. 09:27

Én pont ellenkezőképp éreztem az évad második felében. A Lemon Is The New Black rész előtt teljesen leült a sorozat, igazából nem történt semmi. Aztán Lemon visszajött és legalább dobott annyit a sorozaton, hogy egy-héhány rész kifejzetten jóra sikerüljön. Aztán jött az évadzáró és totálisan elrontottak mindent. Egyrészt semmilyen rész volt, másrészt a ‘senki sincs senkivel’ meg ‘mindenkinek más kell’ itt érte el a tetőpontját, ami miatt nekem teljesen élvezhetetlenné vált.

Szerintem jobb volt akkor, amikor egy-egy szálat elnyújtottak és hagytak időt kibontakozni, ezért volt érdekes és élvezhető pl. Wade & Vivian kapcsolata. Vagy akár Joel is, habár az elején nagyon nem jött be szegény.

Az legalább jó volt (tán a múlt részben?), amikor Zoe és George megbeszélték, hogy elég mindkettőjüknek a barátság, így ez a szál lezárásra került.

Natale - 2014. 05. 23. 11:22

Köszönöm a lehetőséget, küldtem e-mailt.

Nata$ha - 2014. 05. 23. 12:00

csak részben értek egyet a kritikával.

kövezzetek meg, de nekem nagyon nem tetszett a finálé, és egyáltalán nem találtam cukinak.
azon kívül hogy szórakoztató, ha Zoe-Wade piszkálják egymást, sztem egyáltalán nem illenek össze, még csak megjelenésben sem, nemhogy viselkedésben. a nagyvárosi divathajhász nő meg a nemtörődöm vidéki srác? háát nemtudom, lehet velem van baj, de az én fejemben ez így nagyon nem passzol össze.

sokkal inkább örültem volna ha Zoe-nak meghagyják Joelt, sajnáltam is kiírták. az is nagyon gáz volt, hogy újabban ‘barátok’ lettek, sőt meg Wade-t is segített neki becserkészni. bár lehet nektek nem úgy jött le hogy komoly kapcsolat lett volna köztük, de sztem nagyon is úgy volt beállítva, vagy legalábbis én biztos nem akarnék senkivel se összeköltözni, vagy nem lenne mélységes szerelmi bánatom, ha vkivel nem komoly a dolog :)

innentől kezdve a Wade-hez való visszatáncolásra számomra hiteltelen, nem is értem, mit akar már megint tőle… tudom, hogy ez csak sorozat minden, de sztem az nem úgy megy, hogy egyik pillanatban ebbe vagyok szerelmes, a másikban meg másba. mint írtam, nekem ez így hiteltelen, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy pikk-pakk ő most újra/még mindig halálosan szerelmes Wade-be

ugyanez vonatkozik a George-Lemon-Lavon triumvirátusra… George-t még csak megértem, hogy elcsábult, mert tizenakárhány évig együtt voltak,meg utóbbi időben is azért voltak köztük események (:D) na de Lavon??? akkor erről megint azt kell gondoljam, hogy AB egy nulla volt az életében? 1-2 résszel korábban az volt a legfőbb problémája, h kivel randizik AB, most meg már Lemon kell neki? hát ez így elég gáz szerintem. és ha ezt a szálat nem ejtik nagyon gyorsan a következő évadban, biztosra veszem hogy nem kapjuk vissza a jópofa polgármestert, inkább csak tovább nő majd az eddig sem kicsi nyomora

most már csak abban reménykedek, hogy Lemonnak lesz esze/megtalálja a hajón az igaz szerelmet,így mindkettőjüket szépen lepattintja és kész :D :D

Sophie - 2014. 05. 23. 12:13

Én azért bírtam Joel karakterét, mert szerintem “tökös” húzás volt a készítőktől. Örültem, hogy az évad nagy részében nem a Zoe-Wade huzavonát kell látnom vagy a Zoe-Wade-George hármas szenvedésének újbóli feltámadását, hanem tényleg kaptunk egy harmadik pasit akivel bár kis lángon ég a kapcsolat, de működik a dolog. Jó volt látni, hogy Zoe illetve Wade is továbblépett, találtak mást. Erre az évad utolsó pár részében minden kezdődött elölről. A legrosszabb az volt, hogy előre tudtad, hogy mi fog kisülni abból, hogy Hollywood megfilmesíti Joel könyvét vagy abból hogy George és Lemon együtt vettek meg egy éttermet. A hangulata miatt még mindig nézős, de nagyon remélem, hogy a következő évadban jól tudják majd tálalni a párosok második esélyét.

cyborgwings - 2014. 05. 23. 15:21

hát nem tudom, de az a komoly kapcsolat joellel is sokszor arról szólt (főleg az elején persze), hogy wade így meg úgy. szóval vagy végig wade-et szerette igazából, vagy ez a heppje, hogy a szerelmi bánatából másvalakihez fut, most éppen vissza a korábbi hapsijához.
egyébként nyilván teljesen egyértelmű volt már a tavalyi szakításukkor, hogy újra össze fognak jönni. a hátterüktől függetlenül szerintem kettejük között van meg az a szikra, ami például george-dzsal nem igazán volt, nem hiába zárták le azt a szálat a készítők.
az pedig nyilvánvaló, hogy mindketten sokat változtak, már az évad elején jól látszott a kontraszt közte és a new yorkból frissen szabadult joel között – zoe is sok mindent levetkőzött már a nagyvárosi lány mivoltából -, és wade is érettebbé vált a bárral meg az újabb komoly kapcsolatával.
ettől függetlenül a wade-vivian szál is jó volt, őket is jól összepasszintották, még írtam is annak idején, hogy az egyéb irányú rajongásom ellenére is drukkoltam nekik és szívesen néztem őket együtt.

lavonnál pedig én pont ab-t éreztem szörnyen karakteridegennek, hogy úgy mondjam. hozzá ezerszer inkább el tudnám képzelni lemont újra. george meg utoljára tansyvel működött, bár mint írtam, a végére kicsit lynlyt is megkedveltem.

amúgy nem véletlenül kezdtem az érzelgősséggel az írást, mert a napokban ezen, a legiten, de még a glee-n is pityeregtem kicsit. utóbbiról hamarosan részletesebben is nyilatkozom. :)

Nikolka - 2014. 05. 23. 21:32

Nekem az évad közepén volt pér rész ami nem tetszett, sőt elég szenvedős lett. Az évad eleje és vége viszont tetszett. Az eleje azért mert más volt, új volt.
Joelt nekem is sikerült megkedvelnem a végére. és Vivian is nagyon jó volt Wade mellé, de örülök, hogy visszament a volt férjéhez, ez így helyes ;)
George maradhatott volna Tansyvel, ők is írtó cukik voltak együtt.
Levonon a végén picit meglepődtem, pedig hát ugye nem újdonság, mert nem véletlenül nem kérte meg Annabeth kezét. És igen Annabeth.. Nekem nagy kedvenc lett erre az évadra, és rettenetesen sajnálom szegényt. Nagyon mérges leszek, ha a következő évadban sem jön össze neki.
Cricketten meglepődtem, én inkább a férjét hittem melegnek :)
Lemon húga zseniális, a bulija az egyik legötletesebb és legpoénosabb dolog volt az évadban! Most, hogy kaszálták a sorozatát gondolom visszatér.
Nekem sem tetszett, ahogy Lemon terhessége meg volt oldva, tudom msképp nehezen kivitelezhető, de annyira zavaró volt! Remélem én is most jobban meg lesz oldva. Bár mivel midseason, talán nem is érinti a sorozatot. (nem tudom hány hónapos terhes Rachel Bilson)
Ja és Tomnak és Wandának is gyereke lesz, az is szuper ;)
Én pedig drukkolok A Zoe Wade párosnak. Szerintem működhet. Csak ne arra menjen el a 4. évad, hogy hogyan találnak egymásra.
Én pedig imádom ezeket az abszurd dolgokat, ez teszi viccessé és egyedivé a sorozatot. Ez a hajóút is milyen már :)

AlrightSir - 2014. 05. 24. 11:06

Az “I AM GAY!” rész tényleg odavágott, akkorát szakadtam rajta. Ezek a jó dolgok, amikor már évadokon keresztül adagolják az infókat, és egyszer csak bamm kiderül, hogy nem is az lesz, amire számítasz.

csokipuncs - 2014. 05. 28. 23:27

Én nagyon élveztem az évadzárót! Ez az évad valahogy sokszor feszegette a tűrőképességemet, főleg a szappanoperás hatások miatt a Lemon is the new black rész komolyan elgondolkoztatott. És néha mintha nem találták volna el a cukiság arányát és túlcsordúlt volna. Amit nem is értettem, de mindig volt egy-egy szereplő vagy szál, ami mégis helyrehozta. Joel számomra végig semleges volt és az is maradt. Érdekes, hogy mennyien azt mondjátok hogy szerettétek, vagy megkedveltétek annak ellenére, hogy az évad alatt a hivatalos rajongói oldalt kb. telehisztizték a kedves főleg amerikai rajongók, hogy Joel így, megy úgy mondjon le, és követelték ZADE-et. :D Féltem is, hogy elérik a kaszát, ha már a híres neves biztos webes tábor is háborog, meg elpártol de hála a jó égnek lesz még újabb évad, és lesz lehetőség javítani! Rachel Bilsont én imádom már OC-ban is imádtam nekem nem tud olyat tenni, hogy ez változzon és igenis én kíváncsi leszek hogy fogja becserkészni Wadet. Bár lehet az is tetszene ha az új évad egy stabil Zoe-Wade kapcsolattal nyitna esetleg beleírhatnák Rachel terhességét. Mekkorát szólna egy ZADE véletlen besikerült baba, és akkor Wanda és Zoe várhatná együtt a bébit :DD najó elkalandoztam! De nekem még mindig nagyon szívem csücske a sorozat,mindent összevetve tetszett és az évadzáróval igen is javítottak. Cricket meg számomra még véletlen sem hiteles gay, bár a bejelentés nagyot szólt igen de azért mert semmi nem utalt rá! Úgyhogy arra is kíváncsi leszek ezt a szálat hogy oldják majd meg. És végül ki kell álljak AB mellett, mert habár a végére nekem ő laposodott el sajnos, de azért ő nagy kedvenc volt mindig is!!

csokipuncs - 2014. 06. 04. 18:32

Hohóó csak nem igazam lesz?
“A Hart of Dixie készítői már eldöntötték, hogy Rachel Bilson terhessége szerepet fog-e játszani a sorozatban. A színésznő pedig mindegyik epizódban benne lesz.”

Eny - 2014. 08. 28. 11:38

Nekem a Wade es Zoe paros tetszett az elejetol fogva. Zoe es George valahogy mindig is idegesitett.
George Tansyvel talalt leginkabb.
AB pedig szimpatikus szamomra, ugyhogy kitartok mellette!
varom a 4ik evadot!

Katey - 2014. 09. 11. 09:50

valami hír a negyedik évadról???

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz