login |

Trophy Wife: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2014. 05. 23. 20:00 - Írta: human

17 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

Legalább mindenki elmehet normális sorozatokba? Mert a Trophy Wife-ban sok tehetséges színész volt, de valahogy mégsem állt össze rendesen az egész.

A koncepció ugye az, hogy egy öregedő figura egy látszólag trófea feleséget szerez. A nő fiatal, gyönyörű, laza és nincs karrierje. Ezt így nem sokan néznék komédiaként, bááár… Na jó, ne álmodozzunk valami elszállt sorozatban, meg a Desperate Housewives-ban már pörgött a téma.

Szóval egyáltalán nem trófea feleségről van szó valójában, hanem egy felnőtt életbe belecsöppenőről, akinek hirtelen gyerekekről kell gondoskodnia, volt feleségeket kezelnie, és még a kicsit idősebb férjével is közös hangon lenni többnyire. Így valójában be is lőhető szinte minden probléma előre, főleg ha hozzátesszük, hogy a nem befejezett egyetemi végzettsége is zavarja még.

Ami miatt végignéztem az évadot, az tényleg a szereplőgárda. A poénok nem ültek, bár voltak feelgood pillanatok, de Bradley Whitfordot nem tudom kihagyni, bár inkább az USA adóra kéne mennie valami ottani dramedy-be. De Malin Akerman és Marcia Gay Harden is fantasztikus pillanatokat hozott, és még a gyerekeket is jól castingolták.

Az évad közben volt egy esküvős epizód, szerintem onnantól talált magára végre a sorozat – csak addig nem maradt sok néző. A finálén pedig végképp látszott, hogy a Trophy Wife még tudott volna fejlődni. Addigra változtattak a tippelt problémákon, és már tényleg mindenki kedvelte egymást, így igazából élvezhetőbb is volt a végeredmény, de ennek ellenére sem fogom sajnálni a kaszát.

Nagy darálásra nem tudom ajánlani, tipikusan olyan, hogy évek múlva eszünkbe sem fog jutni, szemben például Whitford előző sorozatával, a The Good Guys-szal szemben, de annyira nem bántam a beleölt perceket. Tipikus 6/10.

17 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 05. 23. 20:34

annyira akartam szer…, nem is szeretni, hanem imádni a sorozatot, de még a bert-istenítésig sem jutottam el.

nem volt rossz, a színészeket (whiford, gay harden, morales, akerman, watking) nagyon kedvelem kivétel nélkül, sőt, anno az ouat-ben bailee madisont is abszolút elismertem és poén volt ilyen szerepben látni, de ebből hiányzott nekem valami, amiért mások vagy a kritikusok annyira szerették.

jópofa volt, ha nem lenne ennyi minden néznivaló, akkor néztem volna, de így nem. mondanám, hogy elteszem ínségesebb időkre, de önbecsapás lenne, mert soha a büdös életben nem lesznek ínséges idők a sorozatos világban.

max, ha jön egy újabb sztárjk.

Theo - 2014. 05. 23. 21:08

OFF, már máshova is akartam írni, de ez a mindenki elmehet normális sorozatokba szöveg, közel se biztos, lehet a következő sorozatuk sokkal rosszabb lesz, de az valami okból mégse kaszálják el, vagy be se rendelik, és évek telnek el, mire valahol megint feltűnnek, ha el nem tűnnek a süllyesztőben. Szerintem ennek sokkal nagyobb az esélye sajnos, rengeteg jó színész van, akik évek óta nem sikerül állandó szereplőként jó sorozatba megmaradniuk, de Kim Ravert még az agyhalálból is feltámasztják.

Nem lett volna ez olyan rossz, sőt ha figyelembe vesszük, hogy mennyi első évadában gyenge sorozat lett később nagyon sikeres, akkor még bármi is lehetett volna, sajnos a csatorna nem így gondolkodott.

human - 2014. 05. 23. 21:20

Theo: elég negatívan nézed, most egy közepes sorozatban vannak, a random jövőbeli lehet, hogy jobb lesz, vagy rosszabb persze, de a lehetőség lehet többet ér, mint ha leragadnak egy középszerűben

ldavid - 2014. 05. 23. 23:22

egyik kedvencem volt idén. nekem hiányozni fog.
sokkal szívesebben néztem volna ezt mint az idióta Goldbergéket..

zsemlye - 2014. 05. 23. 23:25

ha mást nem is, de a karácsonyi epizódot (10.rész) nézzétek meg – az zseniális

Thrasher - 2014. 05. 24. 03:00

Watkins és a karaktere nagyon jó volt, hogyhívják gyerek (aki nem Bert) elég jó volt, ésőőő, ennyi.
szegény Natalie előbb-utóbb csak játszik valamiben egy évadnál tovább…

Lajosék a másodikról - 2014. 05. 24. 08:12

Sose fogom megérteni, minek akart az ABC még egy Modern Familyt, vagy ha már mindenképp azt akart, miért nem rakta az eredeti mögé/elé.

Sajnos középszer volt, sok üresjárattal, hullámzó színvonallal, borzasztó PC-séggel, viszont az év egyik idézete innen jön:

– I’m worried about you, Diane.
– Your husband works for Blackberry, and you’re worried about me?

winnie - 2014. 05. 24. 09:04

egy dolog, hogy ha a goldbergs mogott ne telejesitett, akkor valszeg ott sem hozott volna, de tenyleg fura, hogy a mixology meg a super fun night volt ott, minek semmi ertelme. bar lehet, hogy akkor a goldbergs nem kapott volna ertelmes utanfutot.

Dora - 2014. 05. 24. 16:21

Én sajnálom, mert az újoncok közül ebben tényleg láttam potenciált. Ha vicces nem is volt, volt egy feelingje. De azért nyílván nem egy Modern family…

spamdog - 2014. 05. 24. 17:54

@winnie az a martinez ugye Morales akart lenni?

JimmyL - 2014. 05. 24. 21:17

Whitford mikor a Good guysban agyba-fobe veri a laptopot, hgoy adjon eredmenyt, azt sosem fogom elfelejteni… ezt meg mar elfelejtettem…

Csilla0422 - 2014. 05. 24. 22:50

Nekem nagyon bejött és igazán sajnálom, hogy vége. Sztem a legjobb sitcome volt a szezonban.
A színészi gárda csúcs volt, még a gyerekek is.
Natali Moralest ha megláttam, már fülig ért a szám.
Az évad legjobb része a 10. rész volt. Az kész…:D

co2 - 2014. 05. 24. 23:11

Kiemelkedően kedves és szórakoztatóan bugyuta volt.
Volt valami amin a new girl helyett nevetni lehetett. (hogy ott, hogy tudták ennyire elrontani az évadot)
Most marad a seed, mert sajnos nem tudok másik olyan sorozatot, ahol az elejétől a végéig minden részen legalább mosolyogni lehet.
Szerintem azért vagyunk páran akik szerint bőven középmezőny fölött teljesített.

winnie - 2014. 05. 25. 06:19

spamdog: pff…

winnie - 2014. 05. 25. 06:20

co2: biztosan, és nem csak páran. viszont szerintem még jó sok olyan sorozat van, ami végig mosolygós.

co2 - 2014. 05. 26. 09:53

Winnie: Szívesen fogadnék pár címet vagy akár egy külön post is lehetne.
A seed-ről és a Mirandáról is itt olvastam, és mennyi vicces órát okozott eddig mind a kettő (Köszönöm)

Eny - 2014. 08. 27. 15:50

nekem bejott a Trophy Wife,langyos kis limonade volt, de nem volt rossz.
hat en a Vicioust birtam, szarkasztikus meleg ferficsalad eleterol szol.
nagyon jo!
a Miranda is tetszett volt,de nem mindegyik evadja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz