login |

Így fejeződött be a Revolution

2014. 06. 02. 22:30 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: video,

Szerencsére a Revolution készítői is olyan cliffhanger-t húztak, ami emberséges – talán ez a legjobb megoldás az olyan sorozatok számára, melyek készítői nem tudják, hogy folytathatják-e. Nem kettévágták a történetet a csúcsponton abbahagyva, hanem a második évados fináléban lezárták a sztorijukat, majd pedig felvezették a 3. évadot – aki akarja, meg sem nézi és elégedett lehet.

A tovább mögött megtekinthető a 2×22 utolsó 4 perce, ebből kiderül, hogy miről szólt volna a 3. évad. Bónuszvideónak egy írói kommentár a fináléhoz 6 percben, a főhősökről és a cliffről.

http://youtu.be/vQ0dMTH-9yM

http://youtu.be/ZyCwu9-0tGQ

12 hozzászólás Ne habozz!

djangyu - 2014. 06. 02. 23:16

újabb Stephen King-utalás, AZ-zal.

b - 2014. 06. 02. 23:23

ahogy a kritikához is írtam ez a 3. évad gyakorlatilag a 3. sorozat lett volna, ilyen szempontból tényleg humánus volt a lezárás.

azonban a nanos szál annyira abszurd h nevetségessé vált. én kb az utolsó mentsvár vagyok ha a sorozatbéli logikátlan / ‘ezt most hogy’ dolgokat kell megvédeni, de ez nálam is betette a kaput.
tárbort gyűjtenek, miközben ismerik az emberek gondolatait, h új szép világot építsenek. minek, miként, miért, wtf?

a kommentárt nincs gyomrom megnézni, ha vki összefoglalja 2 mondatban azt megköszönöm :)

winnie - 2014. 06. 02. 23:47

én már túl régen néztem, messze van a reggel, de nagyon szép jelzőket használt a srác a karakterekről.

nekem egyébként az lenyűgöző az efféle interjús videókban, hogy az írók (látszólag?) nagyon oda vannak a sztorijukért, komolyan lelkesednek és büszkén beszélnek róla, hogy mennyire fasza meg minden. és egyrészt ezt marha jó látni, másrészt meg valahol tragikus vagy szánnivaló, hiszen sokan úgy vélekednek bizonyos sorozatokról, hogy nem túl színvonalasak, épp ezért az efféle egy külső szemlélőnek (mint én) afféle tévképzetes hablatynak hat.

Roxi - 2014. 06. 03. 07:34

Én egy olyan harmadik évadra lettem volna kíváncsi,ami arról szól,hogy valaki világuralomra tör(Monroe,hazafiak,vagy éppen a nanok)Hanem megpróbálnak visszatérni a 21.századba és visszahozni az áramot! Ezzel lehetett volna egy normális lezárás,nem húzták volna még évadokon át!

Roxi - 2014. 06. 03. 07:36

Vagyis nem arról szól,hogy valaki világuralomra tör :)

Sunsetjoy - 2014. 06. 03. 10:26

winnie: az ilyen készítőinterjús-videókat én se szeretem pl. pont ezért. Bár ki ne lenne büszke saját művére? Én úgyis saját kútfőből döntöm el, mi tetszik.
Ha számomra xar, lebeszélheti a csillagokat az égről a készítője, akkor is az marad számomra :)

Ha pedig a szereplők szerepelnek, azt meg gyakran azért nézzük, mert érdekelnek a színészek szerepen kívüli megnyilvánulásai, esetleg egyes színész/színésznő minden egyes feltűnésére kíváncsi valaki.

winnie - 2014. 06. 03. 11:42

Sunsetjoy: ez így van, mindenki büszke:)

egyébként nálam pont az ellenkezője van. mostanság rengeteg írós podcastet hallgatok és mindenki annyira jókat mond arról, hogy mit akartak megvalósítani (elméletben), hogy több sorozatnál is azt mondtam, hogy basszus, elismerésreméltóak az író szavai, adok még egy esélyt a sorozatnak:)

b - 2014. 06. 03. 12:30

egy terméket amit elalarsz adni, azt nem fikázhatod. a sorozat is egy termék, érthető hát, h szuperlaivuszokban beszélnek róla, ez a dolga.

winnie - 2014. 06. 03. 13:19

b: ó, azért van különbség istenítés és büszke elbeszélés között. ráadásul nem csak olyan sorozatokról van szó (legalábbis abban, amit én írok), amiket el kéne adni, hiszen egyrészt véget értek (mint a revolution), másrészt sokan beszélnek negatív élményekről is. szóval csak arról van szó, amit írtam máshol korábban is: legyen bármilyen pocsék is valaki szemében a sorozat, az írók általában hatalmas munkával hozzák létre az adott részeket, szívüket-lelküket beleölve, és legtöbbször meg vannak győződve arról, hogy a lehető legtöbbet hozták ki magukból.

b - 2014. 06. 03. 16:10

akkor hívjuk elfogultságnak :) ha bárki csinált már olyasmit amit mások értékeltek, akkor az tudja, h az ember a “sajátjáról” nehezebben nyilatkozik objektíven / negatívan.
pl egy zeneszám egy weboldal vagy egy sorozat, vagy akár egy kritika

amúgy nem kétlem, h mindent beletesznek amit lehet és tuti kemény meló lehet.

összességében értem amit írsz és egyet is értek

wilson - 2014. 06. 27. 15:01

“Alkotó lelkesen beszél a saját művéről” témában minden esetben be kell szúrni Patton Oswalt idevágó monológját.

https://www.youtube.com/watch?v=01l1WIC9mBo

Kovalsky - 2014. 06. 30. 16:34

Egy-két dolgot nem értek a sorozatból, miért gyalogol mindenki elment az áram és hirtelen mindenki elfelejtett biciklizni?!
Szerintem is kezdett nevetségessé válni ez a nanodolog, de nekem tetszett és én örülnék egy 2. évad bejezésnek vagy egy 3. évadot adjanak márki.
De most komolyan egy ilyen “profi” munkát aki kitud adni a vászonra az normális lezárással menjen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz