login |

Sorozatok, amiket sosem fogunk már látni?: Us & Them

2014. 06. 03. 20:00 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: video,

Segítsetek ki, ha tudtok. Melyek voltak azok a sorozatok az elmúlt években, melyek berendelésre kerültek, de végül mégsem kaptak lehetőséget a premierre.

Tudom, hogy a blog indulása elején ilyen volt (linkeken bővebb infók, és vagy videók) a Joe Pantoliano-s Waterfront (amire már senki sem emlékszik), vagy a sokak által nagyon várt posztapokaliptikus Day One (tipikusan gerendából fogpiszkáló volt, de azt is elrontották – sorozat, minisorozat, majd tévéfilm sem lett belőle). De ugyancsak az NBC nem mutatta be inkább a Dane Cook-os Next Caller Please-t nemrég. És ilyen volt a Friend Me a CBS-től Christopher Mintz-Plasse-szal, aminek a készítője halt meg.

Az idei áldozat pedig a FOX-os Us & Them. Szinte biztos. Gondoljatok bele, marha gáz lehet, hogy az ember dolgozik valamin, aztán kiderül, hogy soha, senki nem fogja látni. Egy dolog, hogy 13-ról 8 részre csökkentették a komédia berendelését, de hogy végül esélyt sem kapott az Alexis Bledel és Jason Ritter (+ Jane Kaczmarek, Kurt Fuller) főszereplésével készült Gavin and Stacey-remake…, az fura.

A tovább mögött emlékeztetőül érdemes megnézni a májusi hosszú előzetest. Ennél többet úgy tűnik, nem fogunk látni belőle. Csak azért, mert a FOX-nak nem tetszett a felvett irány. (A sorozat májusi adatlapja itt – 70%-ra vártuk, promóképei pedig itt.)

13 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2014. 06. 03. 20:12

Karádysokk? – (közben a weboldala megint elérhető lett, a legfrissebb hír is 4 éves). Bár az magyar…

A Day One-ra kiváncsi lettem volna, még ha pilot/tévéfilm is.

Jani - 2014. 06. 03. 20:16

Én gyakran várok valamennyit, aztán ha a sorozatnak van pár évada, vagy úgy néz ki folytatódik akkor kezdem el…nem a legjobb megoldás, de azt a kevés időt ami van, jobb szeretem hosszabb sorozatokra fordítani.

Habár nem mostani sorozat, és bocs az OFF-ért, de a Freaks and Geeks volt az egyik olyan sorozat, aminél nehezen hittem el, hogy csak egy évad készült belőle. Elég régi sorozat, és gondolom sokan ismerik.

Lewis - 2014. 06. 03. 20:17

Az a baj, hogy Magyarországon van 100 magyar nyelvű csatorna ennek ellenére van egy csomó sorozat amit nem fogunk látni. :(

ALDO - 2014. 06. 03. 20:17

Ezt a berendeljük, de aztán mégsem mutatjuk be hozzáállást sosem értettem.
Akkor minden költenek pénzt a pilot leforgatására. Ha berendelik, akkor csak látnak benne fantáziát, de akkor megint csak jön, hogy mi értelme van költeni az esetlesesen elkészült 5-6 epizódra. Pénzkidobás. Ráadásul az írókkal, színészekkel is kicsesznek, mert így teljesen értelmetlen a munkájuk. Ennél még az is jobb, ha pár rész után kaszálnak. A következő jó kérdés, hogy mi értelme van újonc sorozatokat adni nyáron, amikor szinte biztos, hogy elkaszálják őket, mert ilyen Under the Dome-féle siker azért elég ritka.

Lengabor - 2014. 06. 03. 20:25

Lewis: és ez hogy jön ahhoz, hogy Amerikában nem mutatnak be egy sorozatot a berendelése ellenére?
Az más kérdés, hogy hozzánk mi jut el, de amit még odakint sem vetítenek le, az tuti, hogy nálunk sem lesz.

zolkó - 2014. 06. 03. 20:36

IT Crowd amerikai verziója.

winnie - 2014. 06. 03. 20:39

zolko: azt nem rendeltek be, nem?

zolkó - 2014. 06. 03. 20:55

Én úgy tudom hogy be volt rendelve,csak a pilot megtekintése után döntött úgy a csatorna vezetése,hogy nem kérnek belőle.

zolkó - 2014. 06. 03. 20:59

@winnie Itt is azt írják hogy a teljes évad be volt rendelve,de az utolsó pillanatban lefújták. http://splitsider.com/2013/10/the-american-version-of-the-it-crowd-that-never-made-it-to-tv/

yeeeyha - 2014. 06. 03. 21:45

Az Us & Them-et én kifejezetten sajnálom, simán elnéztem volna a színészek miatt (Nem lehet rosszabb pl a Dadsnél (hogy idei példát említsek))

(+Azt nem tudom, berendelés volt-e, de egyszer mintha komolyabb hír is lett volna a Misfits US verziójáról.)

Lajosék a másodikról - 2014. 06. 03. 22:02

zolkó: itt más a helyzet, ebből hét részt leforgattak, míg az IT Crowd US nem jutott túl a piloton.

Hogy ismétlés helyett miért nem adják le valamikor ezt a hét részt, arra nem tudok válaszolni.

Shyllard - 2014. 06. 04. 08:45

Sejtettem, hogy ez lesz, de attól iszonyatosan sajnálom, nálam a legvártabb vígjátéksorozat volt idén :(

Sue - 2014. 06. 04. 17:46

Nagyon kevés sitcomot nézek. De tényleg. És ez azon kevesek közt volt, amit még vártam is, nem csak a színészek miatt, hanem az az előzetes alapján is… (A másik meg pár rész után kasza lett – ilyen az én formám.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz