login |

Covert Affairs??

2014. 06. 12. 13:15 - Írta: human

19 hozzászólás | kategória: kampány,

Néztem itt, hogy milyen plakátot nem tettünk még ki a szokásos 13 óra körüli időpontban, erre… Hogy az egyszeri junkie, általában kamu rácsodálkozásával éljek: “Ez a sorozat még megy?”

19 hozzászólás Ne habozz!

nino - 2014. 06. 12. 13:58

Naná hogy megy! :D Hát én nem tudom miért fanyalogtok. szerintem ez a sorozat egy igen kellemes meglepetés lehet azoknak akik elkezdik nézni..Jó csaj, a történet előre haladtával egyre jobb sztori, szerethető karakterek,.. Nem egy 24 de szerintem nem is akar az lenni. a 4. évad végre átívelő szálat kapott, kellett is…Korrekt akció, (A főszereplő csaj nem egy Maggie Q aki a 20 kilójával gyilkol le kétajtós szekrényeket, de azért néha oda tud csapni. :) ÉÉÉÉs az 5. évadban jön minden 90-es években volt kamasz első szerelme: Amy (Pink Ranger) Jo Johnson.. :D :D ÓÓÓ igen.. :)

winnie - 2014. 06. 12. 14:23

“egy igen kellemes meglepetés lehet azoknak akik elkezdik nézni..”

sok olvasói komment szerint igen kellemetlen meglepetés volt:)

az a lényeg, hogy aki nézi, annak bejön, de az ajánlásokkal mindig óvatosan kell bánni, mert nincs annál rosszabb, ha valaki rájön, hogy az, amit más szeret, számára egy cseppet sem jön be.

én azért hősiesen meg szoktam nézni a premiereket, amíg élek, remélek. hátha egyszer néző lehetek, mert nézném egyébként.

nino - 2014. 06. 12. 14:30

“nincs annál rosszabb, ha valaki rájön, hogy az, amit más szeret, számára egy cseppet sem jön be.” ez igaz winnie…:)) Én a Trónok harcával vagyok így.. :D (azt hiszem most elég kaksi képet festek le ízlésemmel kapcsolatban a sorozatok terén.. :D de azért ne kövezzetek meg.. :D)

Lemoni - 2014. 06. 12. 14:52

Én elkezdtem nézni és elég rossz emlékeim vannak róla, idegesítő szereplők, langyos történetek.
Ennek a sorozatnak az árából inkább kellett volna még 1-2 évad White Collart csinálni……

Alex20 - 2014. 06. 12. 14:56

Én nagyon szeretem a sorozatot, várom is a folytatást :)

galocza - 2014. 06. 12. 15:38

Hogy az egyszeri junkie, általában kamu rácsodálkozásával éljek: “Ez a sorozat még megy?”

hihi pont ezt akartam írni, de előtte olvastam…

kolbasz - 2014. 06. 12. 15:40

Kicsit egyszerű, amolyan Alias Light, mindenféle misztikum és JJ minőség nélkül. A főhősnő szép, de azért még nem ezzel kéne eladni… A sztorik valóban jobbak lettek az évadok során.

galocza - 2014. 06. 12. 15:40

((ps 90es években voltam kamasz és fogsincs ki az a… akárki))

PapaiLaci - 2014. 06. 12. 17:28

Nekem csak a szoszi csaj maradt meg.. ja meg az hogy ez NEM egy ALIAS utod :D

amugy vicces mert Piper Perabo nem az a fuuuuuu da nagy eye candy de megis sexy

PapaiLaci - 2014. 06. 12. 17:30

meg 1 dolog

OGY – a vak ugynok
ez mar tenyleg egy hatalmas bolond klishé
:D

b.bettina - 2014. 06. 12. 18:05

Én is nézem, várom az új évadot. :D
Hozzá teszem, hogy szerintem elég csajos sorozat, mármint úgy értve, hogy nálam az is előrébb vitte a sorozatot, hogy szép a főszereplő, iszonyat jó cipői vannak és még le is tudja teríteni a pasikat :D első két évad kicsit nyögvenyelős, de a 4. évadra az átívelő szál nagyot dobott rajta. :)
Asszem írtam is róla nektek, a 4. évad befejezéséről de nem került ki, lehet most is próbálkozok majd. :DD

mary - 2014. 06. 12. 19:46

Ez engem is meglep. Anya nézett belőle, emiatt elkaptam belőle részeket, de hogy a főszereplő csaj mennyire idegesítő! Mindig ugyanazt az arcot vágja, kiborító.

Hancur - 2014. 06. 12. 20:32

Amúgy szerintem ez az a sorozat ami nagyon nagy fejldésen ment keresztül. Az első két évad az OLYANNYIRA gáz volt, hogy hihetetlen, de aztán valahogy magukra találtak az írók és szép lassan tök nézős lett számomra. Mondjuk a csajszi valóban nem egy zseni, nagyjából Segal szerű mimikája van, de hát minden nem lehet tökéletes…

trevor - 2014. 06. 12. 20:44

“Mondjuk a csajszi valóban nem egy zseni, nagyjából Segal szerű mimikája van, de hát minden nem lehet tökéletes…” szerintem ez ilyen formában nem igaz.. Piper Perabo tényleg nem a legjobb színésznő, de Segalhoz hasonlítani tényleg gonosz dolog tekintve h 2011-ben golden globe-ra jelölték ezért a szerepéért.. :)))

Lilith - 2014. 06. 12. 22:06

Én anno próbáltam nétni,de az egyik kedvencemen kívül (Chris Groham) nem igazán volt számomra benne olyan ami megfogott volna.

Norbi - 2014. 06. 12. 22:58

Én tudom ki Amy Jo Johnson.. :D és én is bele voltam zúgva 9-10 évesen.. :D atya ég micsoda teste volt anno.. :D A sorozat pedig erős közepes.. az első két évad tényleg nyögve nyelős volt de aztán szépen beindult a sztori egyre több országban játszódott egyre nagyobb lett a tét, a karakterek sokat fejlődtek a kezdethez képest. Ezen kívül nem sok kémes-jócsajos-akció sorozat van mostanában. Piper Perabo jó nő szerintem, és az alakítása is sokat változott szerintem.. egyre erősebb nőt alakít aki egyre keményebben kell hogy küzdjön a CIA-n belüli és kívüli fenyegetettségekkel.. eddig egyre nőtt a tét remélem az 5. évadban még magasabbra teszik a lécet.. akkor nem lesz baj.. :)

Imi82 - 2014. 06. 12. 23:03

Én szeretem a hibáival együtt. Közepes kategória, de azt mindig tudja hozni, nem úgy mint a Suits vagy a White Collar, amelyek az elején nagyon jók voltak, mára pedig nálam a közepes szint alá süllyedtek.

Sepuku - 2014. 06. 13. 08:15

“egy igen kellemes meglepetés lehet azoknak akik elkezdik nézni..”

sok olvasói komment szerint igen kellemetlen meglepetés volt:)

az a lényeg, hogy aki nézi, annak bejön, de az ajánlásokkal mindig óvatosan kell bánni, mert nincs annál rosszabb, ha valaki rájön, hogy az, amit más szeret, számára egy cseppet sem jön be.”

Miért kéne óvatosan bánni az ajánlásokkal?
Szerintem egy jó kis nézhető sorozat. Sokat fejlődött az idők során, nekem bejön a csaj, egyedül a vakember béna benne. Aki ki akar kapcsolódni, nyugodtan nézhet. Ha nemtetszik le kell törölni, és mást venni a helyére.

Én például a Breaking Bed-et kezdtem el nézni a számtalan ömlengő ajánlás hatására. Majdnem teljesen végigszenvedtem az összes évadot, hátha megértem, mi tetszik oly sok embernek ebben a sorozatban. Nem jöttem rá, végig teljesen értetlenül olvastam vissza a lelke kritikákat, egy kalap szar volt számomra az egész, egy két rész kivételével. Mégis szívesen veszem az ajánlásokat. PL a The Americans-ra nem találtam volna rá magamtól, és az Utopia is kimaradt volna, amik a kedvenceimmé váltak, nem is beszélve a Broen-ről.

A White Collar -ról írjátok, az elején nagyon jó volt. Én a második résznél úgy belealudtam, hogy azóta nem bírtam újra belenézni.
Mégis örülök, hogy felhívták rá a figyelmem.

Ezért bátran nézzen bele mindenki a Covert Affairsba, legfeljebb abba hagyja pár rész után.

pentekjonap - 2014. 06. 24. 17:51

Én is nagyon szeretem, mindig is szerettem ezt a sorozatot és nagyon várom, hogy milyen lesz az új évad.
Én is azt gondolom, hogy szabad ajánlani, mert ugyanaz az esély, hogy valakinek az ajánlás nem jön be, mint az, hogy éppenséggel bejön.

Üdv:: Péntek

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz