login |

Growing Up Fisher: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2014. 06. 15. 18:22 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2013/14 finálék, kritika,

Ma még egy olyan sorozatot elbúcsúztatunk, ami nem tudott igazán kibontakozni. Midseasonre volt kárhoztatva, mint a hangulatilag egyik leghasonlóbb társa, a Surviving Jack, és sajnos nem hozta a nézettséget, ami megmentette volna a kaszától. Vagyis hozta, hiszen az NBC egyik legjobbja volt a komédiák között, de ez sem volt elég.

Bár modern korban játszódik, szemben a hozzá hasonló Surviving Jack és The Goldbergs kombóval, de a narrátor múltidős beszéde és a készítő személyes élményei miatt itt csak gyávaságból nem szálltak fel a készítők, vagyis a megrendelő kérése miatt, a nosztalgia vonatra.

Szóval kimaradt sok dolog, ami a 80-as vagy 90-es évekre volt jellemző, sokkal inkább csak a karakterekre koncentráltak, és a közöttük lévő kapcsolatokra. Ezt bizony jól tették, nagyon furcsa családot kapunk, hiszen a szülők elváltak, de segítik egymást a mindennapokban, ami azért elég extrém, de működött. Nagyon.

Eleinte furcsa volt J.K. Simmons és Jenna Elfman lenne az elvált pár, de ha ezt sikerül elfogadni, akkor jön a feelgood adag. Már az elején is ezt mondták, hogy nem a hasfogós poénokra mentek, hanem az érzelmes, mosolyogtatóra, és bejött nekik. Főleg J.K. Simmons miatt. A csávó egyedül elvitte még a rosszabb részeket is.

Hiányozni fog, nagyon megkedveltem mindenkit. Viszont a cancel ellenére is nyugodtan merem nyári darára ajánlani, szórakoztató 13*20 perc, és simán le van zárva, nagyjából egészet alkot az évad.

A végére még azt akartam mondani, hogy nagyon sucker vagyok, mert a Queen-féle Under Pressure még a közepes finálét is eladta. Szerintem a 10. rész lett volna a tökéletes lezárás.

3 hozzászólás Ne habozz!

pody - 2014. 06. 15. 19:31

hianyozni fog, aranyos sorozat volt kituno szineszekkel. A tavalyi ev Go on-ja

El-ahrairah - 2014. 06. 15. 20:32

Szerettem, nem váltotta meg a világot, de jópofa kis sorozat volt, ügyesen játszották ki a “vak apuka” vonalat .
Annyira nem sajnálom mint a Surviving Jacket, de kár érte.

Zsolt - 2014. 06. 18. 06:50

Szuperjó kis sorozat volt, lett volna. Jobban örültem volna ha ezt folytatják mintsem az About a boy-t

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz