login |

Menjünk moziba? Step Up All In

2014. 06. 20. 14:10 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: mozifilm, reality, video, ,

Anno sosem hittem volna, hogy táncot fogok nézni a tévében, de a So You Think You Can Dance című realityverseny abszolút berántott, csak tátottam a számat a sok zseniális képességű versenyzőn, akik olyasmikre voltak képesek, amikre én sosem. És igen, ezért még arra is képes voltam, hogy látványközpontú táncfilmeket nézzek.

Bevallom, most nem néztem utána, hogy a legújabb Step Up-epizódban, az augusztus 8-án mozikba kerülő All In-ben mennyire szerepelnek tWitch-en (Stephen Boss) kívül So You Think You Can Dance-esek (valaki?), de az előzetest ettől még érdemes kirakni a tovább mögé, mert hiába senki nem futott be mondjuk a hipersikeres amerikai The Voice-ból, a táncos reality nem egy tehetséges fiatalt reflektorfénybe röpített.

(A legutóbbi Step Up Revolution-ben tWitch mellett benne volt Kathryn McCormick, Mia Michaels és Phil Chbeeb, Travis Wall pedig koreográfusként dolgozott a filmen.)

5 hozzászólás Ne habozz!

Misty - 2014. 06. 20. 16:31

Akit én még tudok hogy szerepel a filmben és volt/van köze a SYTYCD-hez az Christopher Scott aki koreográfus a műsorban és Cyrus is kapott egy kisebb szerepet…
Ja és persze Adam Shankman a producer aki ugye zsűriként szokott feltűnni.

Armandai - 2014. 06. 20. 20:25

Nekem is Cyrus “Glitch” Spencer ugrott be azonnal…ha jól emlékszem a tavalyi, vagy tavalyelőtti SYTYCD-ben tűnt fel egy Dragon House nevű trió legutolsó fellépőjeként. Eléggé összekeverhetetlen fizimiskája van, szóval az előzetesből azonnal kitűnt, még ha csak kisebb szerepet is kapott :)

dragon1986 - 2014. 06. 20. 20:30

American Dance Crewban volt 2 so you think you can Dance tag, Dominic és Phil C.

Thomas - 2014. 06. 20. 22:32

De jó, nem is tudtam, hogy jön az új rész, örülök! A legjobban Briana Evigan visszatérésének, nekem a 2. rész volt eddig a kedvencem:)
Amúgy engem is a So You Think You Can Dance rántott be a tánc világába, láttam az összes amerikai, ausztrál, kanadai, brit és benelux évadot, ja még egy ukránt is:) a Dancing with the Stars csak ezután jött, amikor észrevettem, hogy ott táncol Lacey és Chelsie:) aztán persze ottragadtam:)

dragon1986 - 2014. 06. 21. 00:11

Tényleg dancing with the stars-ban is vannak voltak ex sytycd-esek.

Amúgy most láttam a sytycd 11×04-t és benne van
Jenna Dewan Tatum, amikor itt néztem nagyon ismerős volt, ő volt még az első step up-ban, és még az általam kaszált lifetime boszis sorozatban főszereplő, abban soem ismertem fel. Talán adok egy esélyt a sorozatnak :-D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz