login |

Délelőtti videó 3.: Nathan For You

2014. 06. 27. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Jonah Hill kedvenc tévésorozata visszatér! Ismét egy fehér folt, ami a sorozatot és a blogot illeti, de a Comedy Central elég sok sorozatának sajnos ez a sorsa – mondjuk nem is túl egyszerű úgy írni a szkeccs- és egyéb szériákról, hogy az olvasó el tudja dönteni, hogy neki való-e a cucc.

Éppen ezért a tovább mögötti 2. évados Nathan For You-promó kötelező – ebből abszolút kiderül, hogy mire lehet számítani a sorozattal kapcsolatban. És szerintem többeknek bejönne – ők ne hagyják elmenni maguk mellett. Ez is olyan “igazi emberes” komédia, ahol a főhős vállalkozásoknak segít talpra állni, csak szegény elég rosszul végzi a munkáját és ezt az utca emberének kell tolerálnia. Tényleg érdemes megnézni a promót, elborult.

(Fielder egyébként kanadai komikus, ő volt a mikrofonos a Jon Benjamin Has a Van-ben, illetve az Important Things with Demetri Martin 2. évadjának egyik írója és rendezője volt. Íme még két CC-sorozat, ami több figyelmet érdemelt volna.)

3 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2014. 06. 27. 12:30

ezzel lehetne engem “szórakoztatni” az Orwell-féle 101-es szobában…

winnie - 2014. 06. 27. 13:01

én nem tudok betelni ezzel a stílussal, ld. borat és tsai. rettenet kényelmetlen humor olykor, főleg, hogy tudja az ember, hogy valódi személyek szerepelnek benne, de rém mulatságos.

goodjohnwin - 2014. 06. 27. 14:14

No igen, bizonyos műfajokra “születni kell”
Amúgy magamból kiindulva lehet ezekre edzeni: anno a Beavis & Butt-headtől kaptam agyfaszt, majd ahogy múltak a kamaszévek, egyre inkább megszerettem őket :)
Azóta is volt pár sorozat, amihez ” fel kellett nőnöm”, de nem mindig vált be a módszer (pl. Legit)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz