login |

Emlékeztető: Dexter 8. évad

2014. 07. 07. 18:30 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:55. VIASAT3. Dexter – 8×01 (kritika) – a rettegett évad, aminek nem csak a fináléját nem szerették sokan közületek.

(Mivel siker volt szó, ezért nem nagyon volt téma, de beszédes dolog, hogy míg a legtöbb kiemelt sorozat esetében emlegetni szoktuk a showrunner-t is, a Dexter-nél ezt nem nagyon tettük, hiszen 3-4 is volt, plusz a készítő hamar kiszállt. Ez azért nem túl gyakori efféle szériáknál. Talán, ha valamelyik korai megmarad és befejezhette volna a sorozatot…)

12 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2014. 07. 07. 19:03

SPOILER!!!!

Én akkor is annak örültem volna, hogy ha az utolsó évad egy szimpla gyilkossal indul, hasonlóval, mint az 1.évadban az öcsi, és aztán mikor megöli, lebukik Dex, és a maradék részekben menekül, és a végén ő maga is meghal… de tényleg! Nem csak az, hogy elmegy a CGI viharba.

Dagobert - 2014. 07. 07. 19:14

számomra a dexter 7 évados

Stiel - 2014. 07. 07. 19:15

“Mivel siker volt szó” – ?

BT10 - 2014. 07. 07. 19:36

Szia winnie !

Történt egy kis elírás… VIASAT6-rol véletlen a VIASAT3-ra tetted át a sorozatot :D

ALDO - 2014. 07. 07. 19:49

Nekem az első showrunner terve is tetszett, amit egy interjúban mondott, habár ha ennyire beleszóltak odafentről, hogy mi legyen a vége, akkor úgysem csinálhatta volna meg.
Amúgy a 8×05 felér egy mini évadzáróval. Aki azután nem nézi tovább, nem veszít semmit.

GyMate - 2014. 07. 07. 23:01

Ha esetleg valakit izgatnak az új szereplők hangjai: Elway Szabó Máté (!) lett, Dr. Vogelben szégyenszemre nagyon nem vagyok biztos, de Kovács Nórának hangzott. Akárhogy is, utóbbi nem olyan rossz párosítás, de mindketten nagyon fiatalok a karakterükhöz, leesik a hangjuk a színészről. Fura.
E mellett Matthews kapitánynak is már legalább a harmadik hangja hallható (lehet, hogy már a hetedik évadban is ez a hang volt, abból csak pár részt láttam). Angel húgának (már a nevére sem emlékszem…) is új, fiatalabb hangja volt.

Kissur - 2014. 07. 07. 23:20

Hogy a francba lett Elway Szabó Máté? Ezt nem hiszem el. Meg kell néznem az ismétlést, mert sajnos lemaradtam róla. Amekkora piros pont volt Mezei Kitty Yvonnenak, most ez akkora fekete pont lesz, ha tényleg így van.

cegtli - 2014. 07. 08. 00:41

@ALDO
Mi volt az első showrunner terve?

izsuzs - 2014. 07. 08. 01:13

Égbe kiáltóan rossz volt ez az utolsó évad. Olyan szinten borzalmas, hogy mai napig nem hiszem el.

ALDO - 2014. 07. 08. 01:50

cegtli:

A kamera ráközelít Dexter arcára, aki éppen kinyítja a szemét. A kamera fokozatosan emelkedik felfelé és ekkor látjuk, amint narancssárga rabruha van rajta és a méreginjekciós állványra van felszíjazva. Ez a kivégzése napja. Az ablakban pedig a résztvevők között ott áll az összes főellenség (Trinity, Lila, Brian, Miguel stb.) és a fontosabb szereplők, akik miatta haltak meg.

De odafentről szóltak, hogy nem hallhat meg.

Csak Porter - 2014. 07. 08. 04:10

Nekem is jobban tetszett volna ez a befejezés, mint az eredeti…

kanka - 2014. 07. 09. 00:55

még ennyi idő után is gondolkodok a befejezésen.az első showrunner ötletét mikor először olvastam lepadlóztam.aztán megtetszett de átgondolva csalodás lett volna egyrészről hiszen évekig szurkoltunk(legalábbis én ugye) dexternek hogy végülis megússza mindazt amit tett és akkor a végén hogy kivégzik azt nagyon sajnáltam volna.a sok elterelés,majdnem lelepleződés meg stratégia kárba veszett volna.ez a befejezés egyrészről oké másrészről lehetett volna dolgokat máshogy alakitani benne.nagyon nehéz az öszes rajongónak megfelelni szerintem.szinte lehetetlen.sokan azt akarták volna hogy a végén elkapják mások(köztük énis)úgy is el birtam volna képezlni hogy lezárja életének ezen fejezetét és máshol pl egy kis poros amerikai kisvárosban folytatja ténykedését

Nekem az nem tetszett az utolsó pár évadban hogy Dexterből Kvázi “ember” lett. mondta is monologban hogy érez,szeret,szerelmes.elhagyta harry “szellemét” is mert már nem volt rá szügsége.az elején mondta dexter hogy nincsenek érzelmei és emberek között mindig tettenie kell.ez sok érdekes/vicces szitut hozott.plusz pár rituálé is eltűnt pl a vércsepp lemezkéket is.az hogy ezek a dolgok kikoptak azokat én fájlaltam

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz