login |

Comic Con: Constantine

2014. 07. 28. 22:11 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

A Comic Con-on természetesen a Hellblazer alapján készített Constantine is kapott egy új előzetest, ez van a tovább mögött. Nem tudom megnézni sajnos, így passzolom, hogy szerepeltetik-e benne a kiírásra kerülő Lucy Griffith helyére behozott új karaktert, Zed-et.

12 hozzászólás Ne habozz!

izsuzs - 2014. 07. 28. 22:56

A pilot nem volt valami nagy eresztés. Ráadásul cigizni sem engedik. Nem jó ez így.

humorpalanta - 2014. 07. 28. 22:56

Bármi történt, a ruha tökéletesen úgy áll, ahogy a felvétel előtt beállították. Ez annyira mű… Pedig sokat vártam tőle.

Mellesleg nem vagyok ismerős a képregényben. Ez az angol akcentus ott is ennyire hangsúlyos? Vagy csak én nem értek hozzá és ez nem az?

phoenix - 2014. 07. 28. 23:10

a cigi hiányának oka elég egyértelmű volt a pilotban, amikor az angyallal beszélget az egyetem előtt.

SPOILER ON!

elég valószínű higy már tüdőrákja van.

SPOILER OFF

az akcentus írott szövegnél nehezen jön át :) viszont kemény angol szlenget nyomat a képregényben, eléggé sajátos, süt belőle a 80 as évek Lepukkant post-punk Londonjának tökössége. ő szerettette meg velem a britek angolját anno az amcsik finomkodó nyelvezetével szemben.

nekem csak egy két aprósággal volt bajom, sok volt a nappali jelenet, ês a heylszínek lehettek volna egy kicsit szakadtabbak, kb mint Liv apjának lakása vagy a végén a sikátor.

Zuzu - 2014. 07. 28. 23:26

Mindenképpen bepróbálom, nagyon érdekel a téma, de a föszereplö egyelöre irritál! A Keanu Reeves féle Constantine sokkal jobban tetszett

@humorpalánta: igazad van, nekem is feltünt, a ruha olyan hülyén beállítva áll kuszán…

Claire8310 - 2014. 07. 28. 23:52

Én szerettem a filmet is a képregényt még jobban, az angol akcentus és szleng kell/kötelező és remek, nekem a főszereplő is tetszik, hangulat és karakter is meg van. A Pilot is igencsak tetszett. Úgy néz ki, ezt a sorozatot pont nekem csinálják. :)
Cigizést megoldják, nem azt mondják hogy soha nem nyúlt cigihez életében, csak máshogy kell utalni rá. Az már csak sikerül.

clegane - 2014. 07. 29. 00:08

huszadrangú kérdés hogy cigizik-e, ha amúgy minőségben méltó a képregényhez az írás meg a hangulat.
a színész sajnos tényleg elég műnek tűnik helyenként, oké a felszínes hasonlóságot ki lehet pipálni, de még anélkül is jobban hozta Keanu a karaktert, bár ezt még igazából nem tudom megítélni csak így trélerből.

Nikki - 2014. 07. 29. 01:19

A filmet nagyon szerettem, de a pilot gyenge eresztés volt, és ez a tréler sem győzött meg. Az a baj, hogy egy karakter sem kedvelhető eddig, és főleg a főszereplőn úszik el úgy érzem, nem szimpatikus számomra :/

Sepuku - 2014. 07. 29. 08:40

Ezt a cigi dolgot nem fogom megérteni soha. Vérthányni, beletkitépni agyatenni szabad, cigizni nem. Ez olyan állságos.

torjack - 2014. 07. 29. 09:09

“Ezt a cigi dolgot nem fogom megérteni soha. Vérthányni, beletkitépni agyatenni szabad, cigizni nem. Ez olyan állságos.”

gondolom úgy vannak vele, hogy a gyerek a bélkitépést, agyzabálást csak nem fogja utánozni a suliban, de a bagóra lehet, hogy rágyújt.

Thunder - 2014. 07. 29. 16:44

a trailer bejött, biztos bele fogok nézni, mert kedvelem ezt a vonalat

DE

A főszereplősrácnak egyenlőre karizma gondjai vannak, nem tűnik meggyőzőnek …

cigit speciel le*rom, hogy lesz-e, attól még lehet önromboló, kiégett-de-sok-van-benne karaktert ábrázolni

mindenestre misztikus/horror vonalon nem rossz a kínálat mostanság, penny dreadful, hannibal, the strain, the walking dead, supernatual /már jó ideje :)/ american horror story /ez utobbi mondjuk nem jött be/, etc

no, majd meglátjuk

Andie - 2014. 07. 29. 21:21

Szerény véleményem szerint a pilot halál unalmas volt. A színész egyáltalán nem győzött meg, sőt kifejezetten antipatikus volt számomra. Igaz én nem bírom az angol akcentust, de volt már rá példa, hogy megszerettem egy olyan karaktert, amely így szórta az igét XD Na, ez a John Constantine nem ilyen. A pilotba nagyon sok mindent bele akarta sűríteni és ez pont az ellentettjét váltotta ki nálam. Hirtelen mindig egy másik helyszínen voltunk. Az egész egy nagy kuszaság lett, legalábbis számomra. Az előttem szólók közül valaki azt írta, hogy nem túl karizmatikus ez a John…nos, totálisan egyetértek ezzel :) A képregényt nem olvastam, de annak alapján készült filmet láttam, Keanu főszereplésével. Lehet, hogy ott nem volt britt akcentus, viszont imádtam! Talán adok még egy esélyt a második résznek, de ha az is ennyire unalmas lesz és semennyire sem kedvelteti meg magát a főhős, akkor “ásztálávisztá béjbe” XDDD

Brigante - 2014. 08. 14. 11:34

Hát nem értek egyet a negatív véleményekkel.

Mondjuk mindent el lehet rontani, de a pilot alapján nem lesz ez rossz.

Mondjuk én szeretem az ilyen típusú filmeket és sorozatokat.

Az akcentus nem zavart, angolokkal dolgozok együtt van ennél rémesebb is :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz