login |

Emlékeztető: Brickleberry 1. évad + A főnök 6. évad

2014. 08. 05. 20:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, , ,

Ma. 23:00. Comedy Central. Brickleberry – 1×01 (pilotkritika + magyar promó + szinkronhangok) (folytatás csütörtökön)
Ma. 23:30. TV2. NYC 22 – 1×01 (pilotkritika + szinkronminta
– nem egy vélemény szerint brutálisan rossz)
“Ma”. 00:40. RTL Klub. The Closer – 6×01 (6. évados kibeszélő)

Egy rém beteg animáció, ami nem lett nagy siker a köreitekben (de már jön a 3. évad), egy röpke szezonos zsarusorozat, amit már láthattunk kábelen, és Kyra Sedgwick, számomra értelmezhetetlen krimije, ami a The Walking Dead érkeztéig a legnézettebb kábeles sorozat volt.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2014. 08. 05. 20:15

Szerintem szinkronnal sikeres lesz a Brickleberry. Az Archer-en is sokat dobott a hazai premier, bár az korábban is népszerű volt.

Hát igen, a 22-es körzet szinkronjánál csak magamat tudom ismételni: az elmúlt évek egyik legrosszabb amerikai élőszereplős sorozathoz készült szinkronja. Balla Esztert soha többé nem szabad engedni szinkronizálni. Hornyák Mihálytól ez a rendezés nagyon mellément. Egyébként amikor anno azt írtam, hogy az ilyen bukott vackokhoz nem kell nagyon elit szinkron, akkor nem arra gondoltam, hogy élvezhetetlen szintre kell levinni. :D Van azért átmenet is. Ha másra nem is jók a rövid sorozatok, de a próbálgatásra mindenképpen. Olyan színészeknek adhatnak terepet, akik nem a szinkron világában mozognak – más kérdés, hogy vannak hatalmas kapufák, akiknél nem is szabad ezt erőltetni. Ezekre egy idő után úgysem emlékszik már senki, feltéve, ha valamelyik csatorna nem túrja újra elő.

zagloba - 2014. 08. 05. 21:15

winnie: Szerintem felesleges minden A főnök-kel foglalkozó hír elé beírnod, hogy neked nem tetszik, nem érted miért jó, számodra értelmezhetetlen.
Megértettük elsőre is.
De természetesen ahogy tetszik.

Amúgy meg egy nagyon kellemes light-os krimisorozat szerethető karakterekkel, jó történettel. Semmi többet nem akar, de ezt jól csinálja.
Ezért lett sikeres.

Nem lehet minden sorozat egy The Killing, ahol minden epizód külön posztot érdemel.

winnie - 2014. 08. 05. 21:31

minden? minden?? igazából vastag a bőröm, csak a céltalan hazugságokra kapom fel a fejem. és nem azért, mert zavarnak, hanem mert nem értem a dolgot. valahol szánalmasnak tartom.

de tényleg, már csak önbebiztosításból is, mennyiből állt volna rákattintani a címkére és elolvasni a legutóbbi closer-posztokat? hátha mégsem úgy van, ahogy gondolod.

http://www.sorozatjunkie.hu/tag/the-closer/

én, ha beszólok, vádaskodok, legalább megnézem, hogy nem írok-e baromságot. a sorozat kaszája óta vagy 10 poszt volt, amiből egy kritika, ahol nyilván minősítem, de egyébként a többiben agyba-főbe dicsérem.

(azt sem értem, hogy valaki meg akarja tiltani másnak, hogy a véleményét leírja, ha leírod, hogy ez a vesszőparipám, gumicsontom, hogy de gáz, az rendben, de mi történik, ha odaírom sokszor. csak jót lehet tenni vele. itt, ha már a többihez írtam jelzőt, akkor ide is illett és nem hazudhattam. és nem azt írtam, hogy trágya (mert ugye az), hanem csak annyit, hogy értelmezhetetlen. kőkemény! arról nem beszélve, hogy ebben a műfajban mindent mindig ismételni kell. valakinek ez lesz az első alkalma, hogy olvas róla.)

a killing behozását nem értem. nekem a monk minden idők legjobb sorozata. könnyed, lightos, szerethető karakterekkel. a killing a nyomába sem érhet.

winnie - 2014. 08. 05. 21:42

“Ezért lett sikeres.”

ez meg a másik butaság. de most komolyan. ilyet hogy írhat le valaki? (mert nyilván nem gondoltad komolyan. nem hiheted, hogy megvan a siker tuti receptje.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz