login |

Hírszerda – Rogue 3-4. évad!

2014. 08. 13. 09:20 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: 4th and Loud S1, Below Deck S2, Idiot Test S1, Cement Heads S1, Sisterhood of Hip Hop S1, Brandi & Jarrod: Married To The Job S1, The Singles Project S1 + Finálé: Chasing Life S1 (nyári? – vendégblogger?), Wil Wheaton Project S1 + most látom, hogy vasárnap a golf miatt elmaradt a Reckless és az Unforgettable a CBS-en – a részeket most vasárnap fogják leadni. (Ergó, mivel Kanadában lementek a részek, a héten jó eséllyel ott nem lesznek új epizódok. De majd kiderül.)
 • Magyar premier – RTL Klub: 08.25 Tuti gimi (One Tree Hill) 8. évad
 • Magyar premier – RTLII: 08.25 Gyilkos hajsza (The Following) 2. évad
 • RTL Klub-premier: 08.29 Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 2. évad
 • Till Attila lesz a Sztárban sztár 2. évad műsorvezetője.
 • Sorozatberendelés: The One Percent – Starz, 10 rész, készítő: Alejandro Gonzalez Iñárritu. Dráma egy küszködő gazdálkodóról, aki próbál gondoskodni családjáról, amikor is egy, akár az életét megváltoztató (vagy tönkretevő) titok jut tudomására. Főszereplő: Ed Helms, mellette Hilary Swank (bár még nem írt alá) és pár hete még arról volt szó, hogy Ed Harris lesz még állandó, ha berendelik, de az HBO előzött a Westworld-del, így jelen állás szerint Harris csak vendég lesz.
 • 09.15-én kezd a Veronica Mars webes spinoffja, a Play It Again, Dick, melyben Kristen Bell és Jaosn Dohring is feltűnik, majd, mint, ööö, izé, szóval sajátmagukat fogják alakítani, és a VM-béli karakterüket. Mert a sorozat arról fog szólni, hogy Ryan Hansen spinoffot akar írni a Veronica Mars-nak. Szóval ő is magát fogja alakítani meg Dick Casablancas-t. Az író Rob Thomas lesz, és visszatér Enrico Colatoni, Percy Daggs III, Ken Marino és Chris Lowell is, új arcként meg érkezik Rose McIver és Robert Buckley.
 • A DirecTv berendelte a Rogue 3. évadját, ami 20 részes lesz és 2 év alatt kerül leadásra, így mondhatjuk azt is, hogy a 3-4. évadról van szó, nem?
 • A Comedy Central berendelte az @midnight 2. évadját. 40 hétre.
 • A TBS és az MTV megvásárolta a New Girl ismétlésének jogait. 2015. őszén kezdhetik el adni a sorozatot. Olyan 600 ezer dollár per rész lehet a díj. (Összehasonlításképp a 2 Broke Girls 1,7M, a The Big Bang Theory 1,5M, a Mike & Molly 700e volt.) Ezzel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy a stream-jogokat a FOX már korábban eladta 900e dollár per részért a Netflix-nek.
 • A Teen Choice Awards végén kiírták (kép), amit egyébként máshol is szoktak, csak most kapott komolyabb sajtónyilvánosságot, hogy a készítők fenntartják maguknak a jogot, hogy az egyes kategóriákban a 4 legtöbb szavazatot kapó jelöltből maguk válasszák ki a győztest. Így fordulhatott elő, hogy egyeseket már napokkal a végeredmény közlése előtt értesítettek.
 • A Survivor vágói szakszervezeti szerződést követelnek. Ha nem lesz megegyezés, akkor sztrájkba léphetnek és a reality premierje csúszhat.
 • Chord Overstreet állítólag a Glee utolsó szezon összes epizódjában benne lesz.
 • A Brooklyn Nine-Nine 5-6 hónapot ugrik előre az időben a finálét követően.
 • Vendégszerep: Pussy Riot – House of Cards, Kelly Rutherford – Reckless,  Kaitlin Olson, Rob Reiner – New Girl (előbbi visszatérő), Mary McCormack, Josh Randall – Scandal, Alicia Coppola – Criminal Minds, Danny Masterson – Royal Pains, Alysia Reiner – How To Get Away with Murder (visszatérő), Jacob Pitts – Elementary, Caroline Ford – Sleepy Hollow,
 • Interjú: Patrick Sean Smith (a Chasing Life egyik írója), Italia Ricci (April – Chasing Life),
 • A premierek közül a Sisterhood of Hip Hop női mc-kről szóló dokureality, míg a Brani & Jarrod a Storage Wars-ból ismert páros dokureality-je, a The Singles Project fiatal, sikeres New York-i szinglikről szól, a Cement Heads pedig egy New York-i családi kivitelező cégről.
 • A Lifetime Girlfriend Intervention címmel indít 08.27-én átalakító reality-t, melyben 4 szakértő veti rá magát az áldozatokra.
 • Eric McCormack emlékszik vissza korábbi (vendég)szerepeire.
 • Az E! elkaszálta a Hello Ross-t.
 • 09.02 Face Off: Judge Match címmel Face Off-különkiadás lesz, melyben a zsűritagok fognak versenyezni korábbi játékosokkal.
 • A Chrisley Knows Best 2. szezonja 10.14-én kezd a USA-en.

12 hozzászólás Ne habozz!

BadWolf - 2014. 08. 13. 09:54

Kiszivárgott a Doctor Who 8×2 is

DarylD - 2014. 08. 13. 11:51

Wnnie: múltkor volt szó róla, hogy “klasszikus” sorozatokról lehetne írni kritikát. Nem tudom, Csillagkapu SG1-et elvállalta már valaki? Mert ha nem én szívesen írnék róla, egyik kedvenc sorozatom, láttam már vagy 3x… :)

LaCRossE - 2014. 08. 13. 12:23

BadWolf: és annak milyen a minősége?

BadWolf - 2014. 08. 13. 12:35

@LaCRossE
Csak beletekertem néhány helyre. Fekete-fehér, vízjeles, effektek nélküli. Gondolom ugyan olyan mint az első.

LegendaVagyok - 2014. 08. 13. 13:07

Iñárritu filmjeit imádom, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a sorozat.

Alex - 2014. 08. 13. 13:25

2 Broke Girls hogy a picsába volt drágább mint a TBBT?

winnie - 2014. 08. 13. 17:24

a tbbt az elején nem volt egy nagy eresztes nezettsegileg, a taahm koveto sorozata volt, vagy a himym-é.

winnie - 2014. 08. 13. 17:25

daryl: persze. majd osszesitem, hogy ki mit jelzett es beirom valahova.

Evana - 2014. 08. 13. 18:43

Fú, ez nagyon zavaró, szóval akkor most hogy volt új Unforgettable rész, ha elmaradt? A CBS-en nem ment le, de Kanadában igen? Vagy ezt most hogy? Merthogy volt Unforgettable vasárnap, le is töltöttem hétfőn és meg is néztem… Na csak kérdem. :D

monana - 2014. 08. 13. 19:41

ööö
de én láttam az új Reckless részt

winnie - 2014. 08. 13. 21:03

igen, kanada miatt, de ez azzal jarhat, hogy a heten nem lesz elvileg.

Kajuska - 2014. 08. 15. 16:43

Ha még senki sem vállalta a Chasing Life kritikáját, akkor a hétvégén szívesen küldök egyet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz